2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
bana ıkılı testı özellikle kromozomal rahatsızlık bılgısı verecegını, ama ıç organ gelısımınıde gosterır demıstı dr um, belkı ben yanlıs anlamısımdır. Ama lütfen aldırmam dıye konusmayın arkadaslar gun gelır keske dememek ıcın. Bu olay benım ablamın basına geldı, ikili testı bıraz sorunlu cıktı, benım kabulumdur dedı ne olursa olsun ben bakarım dedı, diğer testlere gerek bıle duymadı kontrollerıne gıttı, bebegımızın ıc organlarında bırı gelısmemıs sekılde dunyaya geldı o kadar zordu kı 16-17 amelıyat gcecırdı ve hala tedavı devam edıyor....kendısı bakmaktan gocunmuyor ama bebegın cektıklerını gordukce ve neden bı tek ben boyleyım dedıkce ınsan mahvoluyor Allah herkesın yardımcısı olsun ben bu konuda bıraz hassasım Kimse istemez bebegını aldırmak ama bazen ınsanların sartları onu gerektırebılır bence ıkı taraflı dusunmek gerek bazı olaylarda İns hıc kımse daha dogrusu hıcbır bebek boyle sıkıntıları yasamak zorunda kalmasın

Kacinci haftada basladiniz bu kremlere ben 13 haftalik oldum bisey surmuyorum henuz

Ben de 15.haftadan sonra başladım artık kaşınmaya başlamıştı göbek kısmım ozaman anladım ihtiyacının geldiğini.Bazılarının daha erkek ya da daha geç çıkıyor göbeği ama en iyisi daha çıkmadan cildi yumuşatmak

Sevgili hamile arkadaşlarım tüp bebek tedavisindeyim önümüzdeki hafta transfer olacak.şu mübarek cuma günü bana birer tane ayetel kürsi okurmusunuz?Allah razı olsun şimdiden.ismim esra esra niyetine derseniz sevinirim.

Amin inşallah. Allah yardımcısı olsun ablanında.allah hepimize sağlıklı evlatlar versin.

arkadaşım da bilmeden röntgen çektirdi çocuğunda çok şükür bir sorun olmadı...gönlünü ferah tut

Okudum Rabbim kabul buyursun saglikli hayirli evkatlar versin sana

ben gergın degılım, ustelık kusura bakma dıyerek kırmadan yorumumu yaptım, arkadas bunu normal algılarken onunla konuyu normal bı sekılde konusabılıyorken, sızzz cok farklı yaklastınız..

butun yazılarınızı, şöyle derın bı nefes alıp okuyun
nasıl bı his biliyor musunuz?
elini beline koymuş, hanım hanım tarzında tartışmaya meyilli teyzeler tadında..
benım ıcım rahat, sen ıstedıgını hıssedebılırsın, sorun yok...
senın hıssettırdıgınde net bu... ogrencılerıne karsı tutumunuda tahmın etmekte zorlanmıyor ve senı gayet ıyı anlıyorum...

fener50 bu konu niye bu kadar uzatıldı ya? Sayfalardır sizin yorumlarınızı tartışmalarınızı okumak zorunda mıyız?
ve ayrıca lilipit kendi fikrini çok kibarca ifade etmiş. Çocuklara niye bağırıyorsunuz demiş.. niye bu kadar uzatılıyor anlamıyorum! Bağırma konusunda bu tepkiyi vermesi bence gayet normal. Siz niye konuları farklı yönlere çekiyorsunuz anlamıyorum ? Bağırmakla - saygılı saygısız çocuklara, evde verilmeyen terbiyeye kadar gittiniz çıktınız ya.
İstemiyoruz artık sizin bu öğretmenler her zaman haklıdır tartışmanızı okumak! Bırakın rahat rahat hamilelikle ilgili bilgiler edinelim!

bende çok üşüyorum bu kış. hava mı soğuk gerçekten bende öi sorun va bilmiyorum. eşim kısa kollu penye ile yatarken ben uzun kollu kalın penye birde yelek giyip yatıyorum. kış için elbise alayım falan diye düşünüyordum şimdi elbise alsam nasıl giyicem diye düşünür oldum

doktorlar böyle konuşunca çok kızıyorum. karşındaki bi anne ve onun ne hissettiğini bir tek o bilir. sen doktor olarak güzel bi uslupla anlatabilirsin bu durumun riskini ama böyle kırıcı olamazsın. kaldı ki seninki sadece bi risk. bizim gelinimizde toksoplazma çıktı yeni hamile olduğunda tabi bir sürü testler falan yapıldı hatta eğitim araştırma da falan bayagı umutsuz konuşmışlardı. en son bi gün nasıl bunaldıysa gittiği başka bir ayan doktoruna ben aldırmak istiyorum demişti doktoru çok üzülmüştü sen ne diyorsun biz sadece risk diyoruz herşey yolunda gidiyor birşey olsa zaten biz söyleriz falan demişti. en son sırf içleri rahatlasın diye aminosentez istedi ve çok şükür herşey çok güzel çıktı. şimdi yeğenim 18 aylık ve maşallah çok sağlıklı.

ah ah çevrede şu çok konuşan kadınları var ya inan onları gerçkten bi kaşık suda boğacaksın. bi de bu konuşanlar kadın yani seninle birşekilde aynı duyguları paylaşmış insanlar. bir erkek dese anlarsın ki bi erkek bu lafları asla söylemez.

allah kimseye evlat acısı da yasatmasın evladıyla da imtihan etmesin şu cuma mübarek gün hürmetine inşallah.
yeğenine acil şifalar ,ablana da sabır versin rabbim.

Bu grup kadar sık tartışan grup görmedim ben, devamlı bir sebepten konular uzuyor, grubun amacına yönelsek de hamilelik ile ilgili sıkıntıları konuşsak. Evet öğretmen bağırmamalı evet biz öğretmen değiliz oradaki durumu bilmiyoruz. Bu kadar denilsin geçilsin yahu.
O onurumbenim bi el at yönetici olarak kuzum baya sıkıcı oldu tartışmalar artık.

Ben de okudum arkadaşım Allah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bebekler nasip eder sana inşallah

Hayirli cuma lar kizlar..rabbim hayirli saglikli evlatlar versin hepimize de insallah..ulkemize guvenlik huzur nasip etsin.. Amin..ben bir sey soracaktım ya geceleri dişleri cok sıkı yorum artik dis yuzeylerim.bile duzlesmeye basladi.ve dolgu lar.agirmaya.basladi. bunun onene.gecmek icin ne yapabilrim.fikriniz var mi.nerdeyse bir senedir devam ediyo bu durum

Arkadaşlar özel olacak biraz ama ağda yaptırmak da zararlı diye duydum çok bilmişlerden benim düzenli olarak gittiğim bi ağdacım var ve 7-8 yıldır giderim. Hijyenikliği konusunda güvenim tam zaten. Yani anlamıyorum ki ne zararı olacak.
Siz ne düşünüyosnuz

Stres yapıyosun demekki. Bunla ilgili dişçiye gidersen sana damak verebilir. Gece uyurken takılıyo.

Hayırlı cumalar arkadaşlar gogus agrilarim hamile kaldığım günden beri iyice arttı geçeceğine iyce çoğaldı bu normal mi geceleri yatamiyorum

Canım seni anlıyorum ama Saglikli denen bir bebek doğduğunda hasta çıkabiliyor bebek böyle yasmamak istemez diyorsun ama bilemezsin ki testlerin yüzde 60 doğruluk payı var belki sağlıklı bir çocuk aldirdin..
Ben testi yaptırmadım çünkü ayrıntılı ultrasonda zaten bütün iç üç organlarına bakılacak ve doğumda herhangi bir sorun varsa o zaman hastanemi ayarlayabileceğim yani ben birşey kaybetmedim.
Eniştem doktor ve yaptırmamami önerdi o kendi iki çocuğuna da yaptirmadi ayrıntılı ultrasonun yeterli olduğunu söyledi ben de buna Gör e hareket ettim dediğim gibi yüzde 60 olasılık için bence gerekli bir test değil yaptıranlara saygı duyuyorum ama ben yaptırmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…