- 4 Ekim 2016
- 129
- 117
- 23
- 35
Kacinci haftada basladiniz bu kremlere ben 13 haftalik oldum bisey surmuyorum henuz
bana ıkılı testı özellikle kromozomal rahatsızlık bılgısı verecegını, ama ıç organ gelısımınıde gosterır demıstı dr um, belkı ben yanlıs anlamısımdır. Ama lütfen aldırmam dıye konusmayın arkadaslar gun gelır keske dememek ıcın. Bu olay benım ablamın basına geldı, ikili testı bıraz sorunlu cıktı, benım kabulumdur dedı ne olursa olsun ben bakarım dedı, diğer testlere gerek bıle duymadı kontrollerıne gıttı, bebegımızın ıc organlarında bırı gelısmemıs sekılde dunyaya geldı o kadar zordu kı 16-17 amelıyat gcecırdı ve hala tedavı devam edıyor....kendısı bakmaktan gocunmuyor ama bebegın cektıklerını gordukce ve neden bı tek ben boyleyım dedıkce ınsan mahvoluyor Allah herkesın yardımcısı olsun ben bu konuda bıraz hassasım Kimse istemez bebegını aldırmak ama bazen ınsanların sartları onu gerektırebılır bence ıkı taraflı dusunmek gerek bazı olaylarda İns hıc kımse daha dogrusu hıcbır bebek boyle sıkıntıları yasamak zorunda kalmasın
Allah yardimcin olsun canim. bende de trizomi18 1:125 cikti. hormon degerlerim de PAPPA FreeHCG yani normalin altinda bu durum sendrom olmasa dahi organlarda sikintiya isaret edebilirmis. hamile oldugumu bilmeden rintgen cektirmistim ama 3. haftadaydim drlar birsey olmaz demisti halen daha oyle diyorlar ama gonul bunu dinletemiyorum.
ayrintili ultrasin icin bukadar beklemene gerek yok. hangi sehirdesin bilemiyorum ancak radyologlara riskim var dediginde ayrintiliya aliyorlar.
benim uclu testim kismen daha iyi cikti ama bugun dr tavsiyesi ile riskli gebelikte ayrintili ultrasona giricem. benim de 11 aylik bir kizim var. Rabbim iki arada birakmasin kimseyi. cok zor.
bazen bukadar testin insani delirttigini dusunuyorum.
simdi sessizce bekliyorum bakalim amniyosentez derlerse kabul eder miyim onu da bilmiyorum. t18 t21den yani downdan daha zor ve yasamla bagdasmayan bir sendrom. hersey Yaradandan dilerim sinavimiz Evlat olmaz.
eger Ankara da ya da yakindaysan ayrintili icin dr tavsiyesi verebilirim.
Amin sağolasın. Sağlık ve iyi bir karakter.Olabilir canim : ) Allah kız erkek hepsine sağlık iyi bir kader versin inşallah.
Okudum Rabbim kabul buyursun saglikli hayirli evkatlar versin sanaSevgili hamile arkadaşlarım tüp bebek tedavisindeyim önümüzdeki hafta transfer olacak.şu mübarek cuma günü bana birer tane ayetel kürsi okurmusunuz?Allah razı olsun şimdiden.ismim esra esra niyetine derseniz sevinirim.
ben gergın degılım, ustelık kusura bakma dıyerek kırmadan yorumumu yaptım, arkadas bunu normal algılarken onunla konuyu normal bı sekılde konusabılıyorken, sızzz cok farklı yaklastınız..Bilakis sizde bunu daha ilk yorumunuzda ben hissettim arkadaş bağırınca bebeğime bişey olur mu diye sormuş siz bebeğe değil bağırmaya takılarak tahammül sınırlarınızı fazlaca belli etmişsiniz. Sizin üslubunuzla size karşılık verdim neden bu kadar gerildiniz acaba???
ben gergın degılım, ustelık kusura bakma dıyerek kırmadan yorumumu yaptım, arkadas bunu normal algılarken onunla konuyu normal bı sekılde konusabılıyorken, sızzz cok farklı yaklastınız..
butun yazılarınızı, şöyle derın bı nefes alıp okuyun
nasıl bı his biliyor musunuz?
elini beline koymuş, hanım hanım tarzında tartışmaya meyilli teyzeler tadında..
benım ıcım rahat, sen ıstedıgını hıssedebılırsın, sorun yok...
senın hıssettırdıgınde net bu... ogrencılerıne karsı tutumunuda tahmın etmekte zorlanmıyor ve senı gayet ıyı anlıyorum...
Maşallah hanımlar ne güzel araba , beşik markalarına bakmışsınız. Ben daha doğru düzgün bakamadım bile biraz daha zaman geçsin istiyorum.
Mart gibi kıyafet alacağım 6-9 aylık giyecek kışlıkları dönem sonu uygun olur. Yaza doğru yazlık kıyafetleri malum onun sezonu geçti. Ama çeşit çok olur diye düşünüyorum.
Bu arada bende öğretmenim. Öğretmenlik çok zor bu zamanda. Anne baba karşıma gelince söylüyorum senin evladın sana kötüsün diyemem deme hakkım yok anneliğini sorgulayamam ama üzerine düşmüyorsun demek ki diyorum. Genelde anne baba sözü bir olmuyorsa evde çok sıkıntı. Ya da baba hiç ilgilenmiyorsa. Babanın işinden dolayı gelmiyorsa eve geç geliyorsa. Çok sıkıntılı oluyor böyle çocuklar.
Ayrıca tv, internet çocuğun ahlak ve sosyal gelişimini siz fark etmesenizde aşırı derecede etkiliyor.
Bakınız biz bile artık sosyal medya üzerinden algıyla yönetiliyorux. Mesela Lezbiyen gay örgütü LGBT renkleri olan sayfaya facebook eklendi bunlar normalleştirilmeye çalışıyor.
Sadece bize düşen ilgilenebileceğimiz kadar çocuk yapmak ve kaliteli zaman geçirmek.
Benimde haftaya kontrolüm. Çok üşüyorum benim gibi sürekli üşüyen var mı.?
O onurumbenim canım daha doktora gitmedim cinsiyet belli değil. Ama yaşım 32 ekleyebilirsin hala eksikse.
Kızlar bugun canımı sıkan bişey oldu ilaç yazdırmaya gittim sağlık ocağındaki doktor bana riskli bir gebeliğe nasıl devam edermişim ne hakkım varmış diğer çocuklarım bana ilerde isyan edermiş sadece kendimi düşünüyo muşum onu dünyaya getirirsen daha günahmış gibi laflar etti sinir krizi geçirdim evde şimdi toparladım ama çok üzüldüm.... Neyin garantisi var şu hayatta acaba.... Ben bebeğimi bekliyorum ... Hayırlısıyla sağlıklısıyla.. Rahimlerdekini sadece Allah bilir.....
Kızlar benim de dün canım sıkıldı. Arkadaşımın annesi bana senin karnın hala büyümemiş yoksa hamile değil misin dedi. Ben de bakakaldım he kandırıyorum hepinizi dedim. Alındım ama üzüldüm yok yere.
Yani şu hamilelere akıl verenleri, bilmiş bilmiş konuşanları, olumsuz konuşanları bi kaşık suda boğasım geliyo.
bana ıkılı testı özellikle kromozomal rahatsızlık bılgısı verecegını, ama ıç organ gelısımınıde gosterır demıstı dr um, belkı ben yanlıs anlamısımdır. Ama lütfen aldırmam dıye konusmayın arkadaslar gun gelır keske dememek ıcın. Bu olay benım ablamın basına geldı, ikili testı bıraz sorunlu cıktı, benım kabulumdur dedı ne olursa olsun ben bakarım dedı, diğer testlere gerek bıle duymadı kontrollerıne gıttı, bebegımızın ıc organlarında bırı gelısmemıs sekılde dunyaya geldı o kadar zordu kı 16-17 amelıyat gcecırdı ve hala tedavı devam edıyor....kendısı bakmaktan gocunmuyor ama bebegın cektıklerını gordukce ve neden bı tek ben boyleyım dedıkce ınsan mahvoluyor Allah herkesın yardımcısı olsun ben bu konuda bıraz hassasım Kimse istemez bebegını aldırmak ama bazen ınsanların sartları onu gerektırebılır bence ıkı taraflı dusunmek gerek bazı olaylarda İns hıc kımse daha dogrusu hıcbır bebek boyle sıkıntıları yasamak zorunda kalmasın
Sevgili hamile arkadaşlarım tüp bebek tedavisindeyim önümüzdeki hafta transfer olacak.şu mübarek cuma günü bana birer tane ayetel kürsi okurmusunuz?Allah razı olsun şimdiden.ismim esra esra niyetine derseniz sevinirim.
Hayirli cuma lar kizlar..rabbim hayirli saglikli evlatlar versin hepimize de insallah..ulkemize guvenlik huzur nasip etsin.. Amin..ben bir sey soracaktım ya geceleri dişleri cok sıkı yorum artik dis yuzeylerim.bile duzlesmeye basladi.ve dolgu lar.agirmaya.basladi.bunun onene.gecmek icin ne yapabilrim.fikriniz var mi.nerdeyse bir senedir devam ediyo bu durum
Amin Allah razı olsunBen de okudum arkadaşım Allah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bebekler nasip eder sana inşallah
Aminn Allah razı olsunOkudum Rabbim kabul buyursun saglikli hayirli evkatlar versin sana
Aminnn Allah razı olsunOkudum Rabbim kabul buyursun saglikli hayirli evkatlar versin sana
Canım seni anlıyorum ama Saglikli denen bir bebek doğduğunda hasta çıkabiliyor bebek böyle yasmamak istemez diyorsun ama bilemezsin ki testlerin yüzde 60 doğruluk payı var belki sağlıklı bir çocuk aldirdin..ikili testi neden yaptırmadığınız anlamadım, bebekten bı test yok kı , zaten ultrasona gırıyorsunuz bırde kan verıp sıze olasılık soyluyor. tabıkı testın kesınlıgı yok ama ınsan ona gore kendını ayarlayıp belkı daha kapsamlı hastanede dogum yapacaksıız. Biliyorsunuz sadece kromozomal hastalıkları değil iç organ gelişiminide gosterıyor belkı anne karnında tedavı edılebılecek bır hastalık, yanı ekstradan bı kan verıp neden yaptırmıyorsunuz bana garıp gelıyor. Üsteki arkadasım sende canını sıkma testlerın kesınlığı yok evet ıns olasışığın dıger tarafı senın ıcın doğruudr. Bebegi dogurmak ve bakmak aılenın kararıdır kımse karısamaz , yalnız ben doğururum ben bakarım aldırmak gunah gıbı soylemlere gırmeyın lutfen kımse bebegıne kıyamaz, hepımız ısteyerek bu bebeklerı yaptık ama dusunmustur tasınmıstır her anne babab bu bebege bakar ama acaba bu bebbek bu sekılde yasamak ıstermı, tek taraflı dusunmek bana bıraz bencılce gelıyo arkadaslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?