aslinda ben bugun bu soruyu sormayi dusunuyordum.bende genitale yaptirmaya devam etmek istiyorum.jilet beni cok rahatsiz ediyor
Okudum Kardeş sana ve Cümle evlat isteyenlere Allah Kabul Etsin.Allah bu mübarek cuma günü şerefine Evlatlarımızı hayırlısıyla sağlıcakla aza noksansız huzurla kucağımıza almayı nasip etsin.Yavrularımıza hayırlı gelecek sağlıklı uzun bi ömür nasip etsin en hayırlısından bol bereketli rızıklar nasip etsin. En başta kendine ailesine vatanına milletine hayırlı bi evlat olmayı nasip etsin. Başta huy güzelliği kalp güzelliği nur yüzlü güzelcik evlatlar olsunlar.Sevgili hamile arkadaşlarım tüp bebek tedavisindeyim önümüzdeki hafta transfer olacak.şu mübarek cuma günü bana birer tane ayetel kürsi okurmusunuz?Allah razı olsun şimdiden.ismim esra esra niyetine derseniz sevinirim.
Cnm okudum bnde.Allah en kısa zamanda sağlıklı kucağına almayi nasip etsin.İsteyen herkese yaşatsın rabbimSevgili hamile arkadaşlarım tüp bebek tedavisindeyim önümüzdeki hafta transfer olacak.şu mübarek cuma günü bana birer tane ayetel kürsi okurmusunuz?Allah razı olsun şimdiden.ismim esra esra niyetine derseniz sevinirim.
Bende erkek hissediyorum ama hala ogrenemedikHayırlı olsun canım...ben bişi hissetmiyorum bakalım ne çıkıcak
Ben evlendiğimden beri ağda hiç yaptırmadım. Eşim asla izin vermedi. İnsanın doğasında ve tıpta kılı kökünden çıkarmak yoktur. Kesmek vardır der hep. Özellikle genitale yapılan ağdanın hijyen nedeniyle tehlikeli olabileceği gibi kıl köklerinin genital organ çevresinde bulunan çeşitli bezlerle ve kol altında olan lenf bezlerine yakınlığı ciddi risk oluşturur der. O yüzden ben genitale jilet kol altı ve bacaklara da lazer yapıyorum.aslinda ben bugun bu soruyu sormayi dusunuyordum.bende genitale yaptirmaya devam etmek istiyorum.jilet beni cok rahatsiz ediyor
Aminn Allah razı olsunCnm okudum bnde.Allah en kısa zamanda sağlıklı kucağına almayi nasip etsin.İsteyen herkese yaşatsın rabbim
Ben evlendiğimden beri ağda hiç yaptırmadım. Eşim asla izin vermedi. İnsanın doğasında ve tıpta kılı kökünden çıkarmak yoktur. Kesmek vardır der hep. Özellikle genitale yapılan ağdanın hijyen nedeniyle tehlikeli olabileceği gibi kıl köklerinin genital organ çevresinde bulunan çeşitli bezlerle ve kol altında olan lenf bezlerine yakınlığı ciddi risk oluşturur der. O yüzden ben genitale jilet kol altı ve bacaklara da lazer yapıyorum.
Aminnnnnn Allah razı olsum canımOkudum Kardeş sana ve Cümle evlat isteyenlere Allah Kabul Etsin.Allah bu mübarek cuma günü şerefine Evlatlarımızı hayırlısıyla sağlıcakla aza noksansız huzurla kucağımıza almayı nasip etsin.Yavrularımıza hayırlı gelecek sağlıklı uzun bi ömür nasip etsin en hayırlısından bol bereketli rızıklar nasip etsin. En başta kendine ailesine vatanına milletine hayırlı bi evlat olmayı nasip etsin. Başta huy güzelliği kalp güzelliği nur yüzlü güzelcik evlatlar olsunlar.
Okudum Kardeş sana ve Cümle evlat isteyenlere Allah Kabul Etsin.Allah bu mübarek cuma günü şerefine Evlatlarımızı hayırlısıyla sağlıcakla aza noksansız huzurla kucağımıza almayı nasip etsin.Yavrularımıza hayırlı gelecek sağlıklı uzun bi ömür nasip etsin en hayırlısından bol bereketli rızıklar nasip etsin. En başta kendine ailesine vatanına milletine hayırlı bi evlat olmayı nasip etsin. Başta huy güzelliği kalp güzelliği nur yüzlü güzelcik evlatlar olsunlar.
Genital bölgeye bebeğe yakınlığı nedeniyle hamilelikte yapmıyorlar. Kol altı ce bacağa yapıyorlar ama benim seanslarım bitti zaten hamilelikte hiç yaptırmadımcanım ben de lazer yaptırıyordum ama şimdi malum hamilelik zararlı değil mi?
Hepimizin farklı farklı sorunları var benim de bacaklarım çok agriyo kopmuş gibi hele akşam üstüne yatıyorum büküp degöğüs ağrısı olanlar bu iyi bişey çünkü bebek için süt birikiyor kanallar çalışıyor bi süre sonra biraz normallesır
Ağda epilasyon o bu zararlı napak öyle tarzan gibi mi gezelim :)))
Iyi gunler arkadaslar okuyabildigim kadar okudum sayfalari evet bu grupta cok tartisma cikiyo anlayamadigim bi sekilde ben aralik 2014 anneleri grubunda da vardim hic hatirlamiyorum gerginlik ciktigini. Bence gunluk hayatimizdan pozisyonlarimizdan bahsedip fikir belirtmesek daha iyi olur hanimlar herkesin fikri kendine. Burda illaki size karsit fikirli insanlar olur hamilelik hormonlari da cabasi konu uzadikca uzuyo bence sadece hamilelik donemi bebek hazirligi ile ilgili paylasimlar yapsak daha iyi. Neyse bebek arabasi konusu açılmış ben ogluma chicco liteway travel sistem olanini almistim almaz olsaydim 8 ayda mahvoldu araba hiiic memnun kalmadim kesinlimle onermiyorum tekerlekleri bozuk donmuyo market arabasina döndü araba. Bu sefer biraz paraya kiyma taraftariyim mamas papas armadillo flip dusunuyorum pahali ama bakalim artik esim ve abim bir olup alirlar belki baska model dusunmedim ama casualin arabaları da kullanisli gorunuyo gorup deneyerek almak daha mantikli istanbulda olanlar icin sarachane cok iyi bircok modeli magazalari gezip deneyerek alabilirsiniz arkadaslar
Iyi gunler arkadaslar okuyabildigim kadar okudum sayfalari evet bu grupta cok tartisma cikiyo anlayamadigim bi sekilde ben aralik 2014 anneleri grubunda da vardim hic hatirlamiyorum gerginlik ciktigini. Bence gunluk hayatimizdan pozisyonlarimizdan bahsedip fikir belirtmesek daha iyi olur hanimlar herkesin fikri kendine. Burda illaki size karsit fikirli insanlar olur hamilelik hormonlari da cabasi konu uzadikca uzuyo bence sadece hamilelik donemi bebek hazirligi ile ilgili paylasimlar yapsak daha iyi. Neyse bebek arabasi konusu açılmış ben ogluma chicco liteway travel sistem olanini almistim almaz olsaydim 8 ayda mahvoldu araba hiiic memnun kalmadim kesinlimle onermiyorum tekerlekleri bozuk donmuyo market arabasina döndü araba. Bu sefer biraz paraya kiyma taraftariyim mamas papas armadillo flip dusunuyorum pahali ama bakalim artik esim ve abim bir olup alirlar belki baska model dusunmedim ama casualin arabaları da kullanisli gorunuyo gorup deneyerek almak daha mantikli istanbulda olanlar icin sarachane cok iyi bircok modeli magazalari gezip deneyerek alabilirsiniz arkadaslar
Genital bölgeye bebeğe yakınlığı nedeniyle hamilelikte yapmıyorlar. Kol altı ce bacağa yapıyorlar ama benim seanslarım bitti zaten hamilelikte hiç yaptırmadım
Cok fazla foruma giremiyorum gerek kızımla ilgilenmemden gerekse sosyal hayatımdan ama burada yazılan herşey benim için çok önemli ve çok değerli. Nasıl olmasın ki? Aynı anları yaşayan annelerle dolu. Ülker309 zaten çok güzel bir yazı yazmış ama kayıtsız bende kalamadim bu sefer...@fener50 bu konu niye bu kadar uzatıldı ya? Sayfalardır sizin yorumlarınızı tartışmalarınızı okumak zorunda mıyız?
ve ayrıca @lilipit kendi fikrini çok kibarca ifade etmiş. Çocuklara niye bağırıyorsunuz demiş.. niye bu kadar uzatılıyor anlamıyorum! Bağırma konusunda bu tepkiyi vermesi bence gayet normal. Siz niye konuları farklı yönlere çekiyorsunuz anlamıyorum ? Bağırmakla - saygılı saygısız çocuklara, evde verilmeyen terbiyeye kadar gittiniz çıktınız ya.
İstemiyoruz artık sizin bu öğretmenler her zaman haklıdır tartışmanızı okumak! Bırakın rahat rahat hamilelikle ilgili bilgiler edinelim!
yaa gercekten mii zaten araba fiyatlari artmisti ki yine mi artacak yandik valla desene sen nerde oturuyosun canim ıstanbuldaysan sarachanede yine pazarlikla filan biseyler yapiyolar bende tutustum simdi ya insallah icimize sinen bisey alabilirizben
ben de concord neoya baktım şimdi. Diğerleri çok pahalı. stokke alacaktım, indirimi kaçırdım, teşhirde bile kalmamış. stokke Xplory de çok pahalı 4bin. napicam bilmiyorum. mağazalar yılbaşında zam gelecek diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?