2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Okudum Kardeş sana ve Cümle evlat isteyenlere Allah Kabul Etsin.Allah bu mübarek cuma günü şerefine Evlatlarımızı hayırlısıyla sağlıcakla aza noksansız huzurla kucağımıza almayı nasip etsin.Yavrularımıza hayırlı gelecek sağlıklı uzun bi ömür nasip etsin en hayırlısından bol bereketli rızıklar nasip etsin. En başta kendine ailesine vatanına milletine hayırlı bi evlat olmayı nasip etsin. Başta huy güzelliği kalp güzelliği nur yüzlü güzelcik evlatlar olsunlar.

Cnm okudum bnde.Allah en kısa zamanda sağlıklı kucağına almayi nasip etsin.İsteyen herkese yaşatsın rabbim

aslinda ben bugun bu soruyu sormayi dusunuyordum. bende genitale yaptirmaya devam etmek istiyorum.jilet beni cok rahatsiz ediyor
Ben evlendiğimden beri ağda hiç yaptırmadım. Eşim asla izin vermedi. İnsanın doğasında ve tıpta kılı kökünden çıkarmak yoktur. Kesmek vardır der hep. Özellikle genitale yapılan ağdanın hijyen nedeniyle tehlikeli olabileceği gibi kıl köklerinin genital organ çevresinde bulunan çeşitli bezlerle ve kol altında olan lenf bezlerine yakınlığı ciddi risk oluşturur der. O yüzden ben genitale jilet kol altı ve bacaklara da lazer yapıyorum.

canım ben de lazer yaptırıyordum ama şimdi malum hamilelik zararlı değil mi?

Aminnnnnn Allah razı olsum canım

Canım ne güzel dualar etmişsin.Allahım bu mübarek cuma günü kabul etsin inşallah

Iyi gunler arkadaslar okuyabildigim kadar okudum sayfalari evet bu grupta cok tartisma cikiyo anlayamadigim bi sekilde ben aralik 2014 anneleri grubunda da vardim hic hatirlamiyorum gerginlik ciktigini. Bence gunluk hayatimizdan pozisyonlarimizdan bahsedip fikir belirtmesek daha iyi olur hanimlar herkesin fikri kendine. Burda illaki size karsit fikirli insanlar olur hamilelik hormonlari da cabasi konu uzadikca uzuyo bence sadece hamilelik donemi bebek hazirligi ile ilgili paylasimlar yapsak daha iyi. Neyse bebek arabasi konusu açılmış ben ogluma chicco liteway travel sistem olanini almistim almaz olsaydim 8 ayda mahvoldu araba hiiic memnun kalmadim kesinlimle onermiyorum tekerlekleri bozuk donmuyo market arabasina döndü araba. Bu sefer biraz paraya kiyma taraftariyim mamas papas armadillo flip dusunuyorum pahali ama bakalim artik esim ve abim bir olup alirlar belki baska model dusunmedim ama casualin arabaları da kullanisli gorunuyo gorup deneyerek almak daha mantikli istanbulda olanlar icin sarachane cok iyi bircok modeli magazalari gezip deneyerek alabilirsiniz arkadaslar

canım ben de lazer yaptırıyordum ama şimdi malum hamilelik zararlı değil mi?
Genital bölgeye bebeğe yakınlığı nedeniyle hamilelikte yapmıyorlar. Kol altı ce bacağa yapıyorlar ama benim seanslarım bitti zaten hamilelikte hiç yaptırmadım

canim ben ilk gebeligimde de agda yapiyodum jilet filan sevmem cok kalinlastirip arttiriyo ve hemen cikiyo yani agdadan sasmam bisey olmadi bunda da yapiyorum valla cimbizla tek tek alamayacagima goree ve lazer yasak. Ama dpgumdan sonra lazer dudunuyorum artik kil tuy iki çocukla beni cok yorar

ben

ben de concord neoya baktım şimdi. Diğerleri çok pahalı. stokke alacaktım, indirimi kaçırdım, teşhirde bile kalmamış. stokke Xplory de çok pahalı 4bin. napicam bilmiyorum. mağazalar yılbaşında zam gelecek diyorlar.

Genital bölgeye bebeğe yakınlığı nedeniyle hamilelikte yapmıyorlar. Kol altı ce bacağa yapıyorlar ama benim seanslarım bitti zaten hamilelikte hiç yaptırmadım

benim de bitti ama bacakta ve kol altında tek tük çıkıyor yine de..
bir de bıyık bölgesi yaptırıyordum gebelik boyunca yaptırmayı düşünmüyorum
makine ile alıyorum çıkanları...

Cok fazla foruma giremiyorum gerek kızımla ilgilenmemden gerekse sosyal hayatımdan ama burada yazılan herşey benim için çok önemli ve çok değerli. Nasıl olmasın ki? Aynı anları yaşayan annelerle dolu. Ülker309 zaten çok güzel bir yazı yazmış ama kayıtsız bende kalamadim bu sefer...
Neden burası bu kadar tatsizliklarla dolu? Yani olayın tam olarak ne olduğunu anlayamadım bir öğretmen değilim ama öğretmen olmayı çok isterdim nitekimde bunun icin artık uğraşacağım. Ama hic bir şekilde bir çocuğa bagrilmasini anlayamam ve algilayamam! Bir kızım var ve şuanda 2 yasinda. bu zamana kadar yüksek sesle bir of bile cekmemisimdir, nasıl çekerim ki o benim çiçegim. Kaldıki çocukların hepsi birer ciçektir. Öğretmenlerin ise tek vazifesi iyi nesiller yetiştirmektir. Böyle bir şeyin grupta tartismasinin.bile nasıl yapıldığını anlayamiyorken lütfen çocuklara daha fazla duyarlılık gösterin

yaa gercekten mii zaten araba fiyatlari artmisti ki yine mi artacak yandik valla desene sen nerde oturuyosun canim ıstanbuldaysan sarachanede yine pazarlikla filan biseyler yapiyolar bende tutustum simdi ya insallah icimize sinen bisey alabiliriz

Kızlar ağda konusunda benim fikrim temiz olmasından yana, yani hijyen önemli.
Ayrıca ağda bildiğim kadarıyla hamileliğin sonuna kadar yaptırılır, sadece temiz bildiğiniz bi yer olmalı.

https://anneysen.com/uzman-makalele...elik-doneminde-tuy-temizleme-yontemleri-57392

Lazer epilasyona gelince bebeğe bir zararı yok fakat, hamilelik döneminde hormonlar farklı çalıştığı için yaptırmanın pek bi anlamı olmazmış. Hamilelik sonrasına kalsa daha iyi.

http://www.drbanuciftci.com/lazer-epilasyon-zararli-mi/

Sevgili arkadaslar, muhtemelen cogu kisi biliyordur ama bilmeyen-gözden kaciranlar icin yazmak istedim. Testleri riskli cikan ve maddi durumu elveren arkadaslarim icin Harmony-Test'ini önermek istiyorum.
Siz sadece kan veriyorsunuz, bu kandan bebegin Dna'sina bakiliyor direkt. Diger tarama testleri gibi olsiliklar degil, kesin sonuc veriyor. Dogruluk payi %100 olmasa da %99,6.
Bebege zarari olmayan ve kesinligi en yüksek test olarak burada oldukca yaygin (Almanya). Türkiye'deki hamile arkadaslarimla konusurken onlarin haberi olmadigini ögrendim ve burada nacizane paylasmak istedim. Sorusu olanlar bana yazabilir, ben yaptirdim bu testi. Risk grubunda degilim ama ihtimalleri söyleyen taramalarini yaptiracagima (burda onlar da pahali) buna karar vermistim.
Hepinize sevgiler ve saglikli hamilelikler-bebisler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…