- 6 Ekim 2015
- 1.396
- 1.957
- 83
Canım çok geçmiş olsun . Benim de doktorum amniyon sıvısı bir daha gelmezse sorun olmaz dedi.
Bir çatlak olma ihtimaline karşı antibiyotik verdi
Yeşil akıntım varmış eğer bebeğe çatlaktan enfeksiyon geçerse tehlikeli dedi.
Bir de rahim de açılma var mı diye baktı eğer açılma olsaymış ozaman erken doğum tehlikesi oluyormuş.
sadece istiharat etmelisin...yapacağımız pek birşey yok..Bir de bol bol su içiyorum canım.
Benim bebeğin sıvısı varmış inşallah seninki de çarçabuk toparlar da bir daha böyle bir sıkıntı yaşamayız.
Kızlar benim de dün canım sıkıldı. Arkadaşımın annesi bana senin karnın hala büyümemiş yoksa hamile değil misin dedi. Ben de bakakaldım he kandırıyorum hepinizi dedim. Alındım ama üzüldüm yok yere.
Yani şu hamilelere akıl verenleri, bilmiş bilmiş konuşanları, olumsuz konuşanları bi kaşık suda boğasım geliyo.
Kızlar benim de dün canım sıkıldı. Arkadaşımın annesi bana senin karnın hala büyümemiş yoksa hamile değil misin dedi. Ben de bakakaldım he kandırıyorum hepinizi dedim. Alındım ama üzüldüm yok yere.
Yani şu hamilelere akıl verenleri, bilmiş bilmiş konuşanları, olumsuz konuşanları bi kaşık suda boğasım geliyo.
Kızlar bugun canımı sıkan bişey oldu ilaç yazdırmaya gittim sağlık ocağındaki doktor bana riskli bir gebeliğe nasıl devam edermişim ne hakkım varmış diğer çocuklarım bana ilerde isyan edermiş sadece kendimi düşünüyo muşum onu dünyaya getirirsen daha günahmış gibi laflar etti sinir krizi geçirdim evde şimdi toparladım ama çok üzüldüm.... Neyin garantisi var şu hayatta acaba.... Ben bebeğimi bekliyorum ... Hayırlısıyla sağlıklısıyla.. Rahimlerdekini sadece Allah bilir.....
Eveeett cok heyecanliyim o gunleri gormek icinkızlarımızı süsler püsleriz canım hayırlı olsun
Bende iyiyim kuzucum iyi gidiyo simdilikCanimmm cok sevindimm saglikla gelsin insallahhyerim prensesi yaa! Sen nasilsin nasil gidiyor? :)
Bosver hic takma onlari yakinda karnin az cikmis bebek beslenmiyo diyenler de olacak dogduktan sonra senin sutun yetmiyo diyenlerde olacak hic uzme kendini biyle insanlar icinKızlar benim de dün canım sıkıldı. Arkadaşımın annesi bana senin karnın hala büyümemiş yoksa hamile değil misin dedi. Ben de bakakaldım he kandırıyorum hepinizi dedim. Alındım ama üzüldüm yok yere.
Kızlar ikili testi aldım bugün sukur temiz çıktı.Darisi bekleyen arkadaslara inş.
Çatlak için çok kararsız kaldım , mustela , bio oil,lierac, badem yağı ,palmers,bella b butter.Acikcasi çok seçenek var.Sizler neler kullanıyorsunuz ?
Kacinci haftada basladiniz bu kremlere ben 13 haftalik oldum bisey surmuyorum henuzBen bio oil ve lierac kullanıyorum canım ama lierac biraz pahalı bi krem olduğu için hergün sürmüyorum onu.duştan duşa kullanıyorum.Bio oili hergün sürüyorum.Güzel bi kokusu var ve yumuşatıyor.Ama mustelanın da kullananı çok ve baya memnun kalıyorlar
ikili testi neden yaptırmadığınız anlamadım, bebekten bı test yok kı , zaten ultrasona gırıyorsunuz bırde kan verıp sıze olasılık soyluyor. tabıkı testın kesınlıgı yok ama ınsan ona gore kendını ayarlayıp belkı daha kapsamlı hastanede dogum yapacaksıız. Biliyorsunuz sadece kromozomal hastalıkları değil iç organ gelişiminide gosterıyor belkı anne karnında tedavı edılebılecek bır hastalık, yanı ekstradan bı kan verıp neden yaptırmıyorsunuz bana garıp gelıyor. Üsteki arkadasım sende canını sıkma testlerın kesınlığı yok evet ıns olasışığın dıger tarafı senın ıcın doğruudr. Bebegi dogurmak ve bakmak aılenın kararıdır kımse karısamaz , yalnız ben doğururum ben bakarım aldırmak gunah gıbı soylemlere gırmeyın lutfen kımse bebegıne kıyamaz, hepımız ısteyerek bu bebeklerı yaptık ama dusunmustur tasınmıstır her anne babab bu bebege bakar ama acaba bu bebbek bu sekılde yasamak ıstermı, tek taraflı dusunmek bana bıraz bencılce gelıyo arkadaslar.
Benim de erkek olduğu kesinleşti hep kız doğuyordu bana.bazen isteğim hislerimi etkiliyor , öyle oldu zaar:))
Allah yardimcin olsun canim. bende de trizomi18 1:125 cikti. hormon degerlerim de PAPPA FreeHCG yani normalin altinda bu durum sendrom olmasa dahi organlarda sikintiya isaret edebilirmis. hamile oldugumu bilmeden rintgen cektirmistim ama 3. haftadaydim drlar birsey olmaz demisti halen daha oyle diyorlar ama gonul bunu dinletemiyorum.Kızlar bugun canımı sıkan bişey oldu ilaç yazdırmaya gittim sağlık ocağındaki doktor bana riskli bir gebeliğe nasıl devam edermişim ne hakkım varmış diğer çocuklarım bana ilerde isyan edermiş sadece kendimi düşünüyo muşum onu dünyaya getirirsen daha günahmış gibi laflar etti sinir krizi geçirdim evde şimdi toparladım ama çok üzüldüm.... Neyin garantisi var şu hayatta acaba.... Ben bebeğimi bekliyorum ... Hayırlısıyla sağlıklısıyla.. Rahimlerdekini sadece Allah bilir.....
ikili testi neden yaptırmadığınız anlamadım, bebekten bı test yok kı , zaten ultrasona gırıyorsunuz bırde kan verıp sıze olasılık soyluyor. tabıkı testın kesınlıgı yok ama ınsan ona gore kendını ayarlayıp belkı daha kapsamlı hastanede dogum yapacaksıız. Biliyorsunuz sadece kromozomal hastalıkları değil iç organ gelişiminide gosterıyor belkı anne karnında tedavı edılebılecek bır hastalık, yanı ekstradan bı kan verıp neden yaptırmıyorsunuz bana garıp gelıyor. Üsteki arkadasım sende canını sıkma testlerın kesınlığı yok evet ıns olasışığın dıger tarafı senın ıcın doğruudr. Bebegi dogurmak ve bakmak aılenın kararıdır kımse karısamaz , yalnız ben doğururum ben bakarım aldırmak gunah gıbı soylemlere gırmeyın lutfen kımse bebegıne kıyamaz, hepımız ısteyerek bu bebeklerı yaptık ama dusunmustur tasınmıstır her anne babab bu bebege bakar ama acaba bu bebbek bu sekılde yasamak ıstermı, tek taraflı dusunmek bana bıraz bencılce gelıyo arkadaslar.
İnşallah seneey daha yakın komşu oluruz bebişlerimizi beraber büyütürüzkeske yakin yerlerde yasayan birkac kisi olsak da arkadas olsak. Ben yeni tasindim tuzla ya,hic arkadasim yok burda.(( ülker hariç ))
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim insallhhh..ankara da ayrintili icin nereler var bilgi verir misin.fiyat konusunda da bilgin varsa yazarsan sevinirim cnmAllah yardimcin olsun canim. bende de trizomi18 1:125 cikti. hormon degerlerim de PAPPA FreeHCG yani normalin altinda bu durum sendrom olmasa dahi organlarda sikintiya isaret edebilirmis. hamile oldugumu bilmeden rintgen cektirmistim ama 3. haftadaydim drlar birsey olmaz demisti halen daha oyle diyorlar ama gonul bunu dinletemiyorum.
ayrintili ultrasin icin bukadar beklemene gerek yok. hangi sehirdesin bilemiyorum ancak radyologlara riskim var dediginde ayrintiliya aliyorlar.
benim uclu testim kismen daha iyi cikti ama bugun dr tavsiyesi ile riskli gebelikte ayrintili ultrasona giricem. benim de 11 aylik bir kizim var. Rabbim iki arada birakmasin kimseyi. cok zor.
bazen bukadar testin insani delirttigini dusunuyorum.
simdi sessizce bekliyorum bakalim amniyosentez derlerse kabul eder miyim onu da bilmiyorum. t18 t21den yani downdan daha zor ve yasamla bagdasmayan bir sendrom. hersey Yaradandan dilerim sinavimiz Evlat olmaz.
eger Ankara da ya da yakindaysan ayrintili icin dr tavsiyesi verebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?