2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
maşallah sana dıkkat edıyorsun
ben mıde bulantıların henuz duzene gıremedım
dıetısyen bana portakal suyunu onermıstı
cunku demır emılımını artıran bırsey
ben oglumda 19 haftada hıssetmıstım:)

makyaj konusu gecmıs merak edenlere bende yorumumu ekleyeyım
ben ılk aylar organ gelısımı oldugu ıcın ve mıde bulantılarım oldugu ıcın makyaj yapmayı tercıh etmedım. bu hafta 15. haftamdayım, bu hafta basladım
kesınlıkle kalıtelı urunler kullanıyorum, ozellıkle fondotende, cunku cıltten emılıyor
doktorum makyaj yapmanın bı sakıncası olmadıgını soyluyor, aksını soyleden doktorlarda var
ben hıc bır kremı surmuyorum, kremlerın ıcerıgınde bılmedıgımız bırr madde zararlı olabılır
mesela A vıtamını zararlı dıye aklımda kalmıs
el kremı, oje vs kullanmıyorum
tavuk canım coooooooook cekmedıkce tuketmıyorum ( hormonlu oldukları ıcın)
makyaj konusunda kullandıgım urunlerı merak eden olursa, yazarım :)

Canim dis icin bi kalip yapiyolar onu kullanabilirsin plastik gibi ama zarar vermiyo sıksan bile bende bi ara kullanmistim ama midemi bulandirmisti yine de deneyebilirsin
Aynen canim.gittim.dişçiye.dislerime.göre yaptirdim ondan
Fakat benim de midemi.bulandiriyo kullanamiyorum

Sagol canim.yaptirdim.evet ama.kullanamiyorum..gecen.yildan sonra basladi stresten oluyo.sanirim

Görüyorum ki herşeyi polemik haline getiren hormonal değişikliklerimiz var. Karşı olabiliriz bazı davranışlara.
Ama bunu belirtir çekiliriz ya da hiç karışmayız..
Şu ikili test olayında da aşırı yorumlar var.
Bırakalım isteyen yaptırsın. Herkesin kendi evladı müdahele edemeyiz.
İkili testte zaten organ problemleri çıkmaz. Organ için ayrintili ultrason gerekir...
Lütfen gerilmeyelim... Zira hepimiz patlamaya hazır bomba gibiyiz

Bir ara bende yükleyemedim. Telefonun kamera pixelini düşürdüm öyle yüklendi..[/QUOTE]
amin canim insallah..bende simdilik normal dogum dusunuyorum.ama esinin dusuncesi de dogru.yaa bayrama gelirse allahim bize yardim etsin.[/QUOTE]
ay bayram ne zamann
ben onu hıc hesap etmedım
doktorum tatılde olursa napcam ben

oğlumu 40+3 te dogurdum

Cokkk tesekkur ederim.canim

mamas papas armadıllodan memnunum
kumaşı cok kalıtelı
sılınebılıyor
tabı urbo 2 daha guzeldır
bence arabaya o kadar para vermeye hııııııııııııc gerek yok
eger butce uygunsa sorun degılde

Stres yapıyosun demekki. Bunla ilgili dişçiye gidersen sana damak verebilir. Gece uyurken takılıyo.
Sagol canim.evet stresgecen.yil basladi.esim.ozel harekatci.3 ay kadar sur ve nusaybin de idi..o donem cok.zordu benim.icin ve bu sıkıntı basladi malesef.hatirlamak.bile istemiyorum o gunleri

bugun gıydım aldıgım gomlegı, kırmızı rujda surdum
cok fecı ıltıfat aldım:)

ay kızlar cıdden gıdın bakın cok guzel seyler var:)

çok yakışmıştır eminim gömlek güzeldi kırmızı rujla da patlamıştır..
Ayyy bu ara benim de kendimi iyi hissetmeye ihtiyacım var
kendimi bir kuaföre atayım
yeni aldığım kıyafetlerden giyeyim
belki kendime gelirim..

kesınlıkle cok farkedıyr
ben bu hafta makyaj yapmaya basladım yenı cıcıler aldım
psıkolojım muhtesem ehehe
ah bız kadınlar :)))

gecmıs olsun efnsunsuz

sağol canım çok şükür ki tekrarlamadı...Kendimi sürekli hastalıklı yaşlı kadın modunda hissediyorum
biraz güzel görünmek bana da bebeğime de olumlu yansır herhalde
Bu arada Bella B tummy nin çatlak kremini aldım sen lierac mı önermiştin canım ya?

çoğu pahalı araba ile aynı kiloda, mesela bugaboo v stokke de 13 kg bu da 12 küsür
Bence onlar da ağır. Stokke hiç küçülmeyen bir araba zaten. Fazlasıyla büyük. Bebek ağırlaştıkça kullanmak daha da zor. Trilogy, peg prego, mamas papas gibi arabalara bakınca farklı anlıyosun zaten.

Bir ara bende yükleyemedim. Telefonun kamera pixelini düşürdüm öyle yüklendi..
amin canim insallah..bende simdilik normal dogum dusunuyorum.ama esinin dusuncesi de dogru.yaa bayrama gelirse allahim bize yardim etsin.[/QUOTE]
ay bayram ne zamann
ben onu hıc hesap etmedım
doktorum tatılde olursa napcam ben

oğlumu 40+3 te dogurdum[/QUOTE]
valla canim bu konu benimde aklima gelmemisti..sezeryanmi senin yoksa normal dogummu yaptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…