maşallah sana dıkkat edıyorsunGünaydın kızlar, ben kan ilacını sabah erken kalkıp (5 gibi) portakal suyu sıkarak içiyorum,
gece yatmadan süt içiyorum çünkü
vitamin var onu da öğle yemeğinden sonra içiyorum :)
Bu arada hala hissetmiyorum bi kelebek hareketi
o nasıl bısery yaArkadaşlar elinizle rahminizin yerini hissediyor musunuz bir Yazıda öyle yazıyor ama ben hiç hissetmiyorum
Aynen canim.gittim.dişçiye.dislerime.göre yaptirdim ondanCanim dis icin bi kalip yapiyolar onu kullanabilirsin plastik gibi ama zarar vermiyo sıksan bile bende bi ara kullanmistim ama midemi bulandirmisti yine de deneyebilirsin
Sagol canim.yaptirdim.evet ama.kullanamiyorum..gecen.yildan sonra basladi stresten oluyo.sanirimCanım hamileligimden önce yıllarca aynı sıkıntı bende de var Di önemsemedim bigün dolgu için dişçiye gittiğimde sen dişlerini neden bu kaar çok sikiyorsun dedi ve bana ilaç verdi 6 ay kullan dedi.. ama ben bi kac ay sonra çocuk düşünmeye başlayacağım için ilacı almadım. Keşke ayalar once başlasaymışım da birşeymiş bu. Ama şimdi ilaç içermiyoruz tabii ki. Bu yüzden dişlik ler var gece yatarken takıyorsun dişlerini sıkma nı engelliyor doktora danışıp dişlik yaptirabilirsin
Ayy hiç aklıma gelmemişti bu durum. Ben bir hafta önce doğururuz diyordum aksine. Genelde doğumlar 40ı beklemiyorlar ya..
ben bu sabah göbeğimi fotoğraf çektim ama bir türlü yükleyemiyorum. benimde karnımda bazen seğirme oluyor ama daha hareketleri olduğunu zannetmiyorum.
inşallah doğdukları ay gibi ömürleride hayırlı ve kısmetli geçer yavrularımızın.
Cokkk tesekkur ederim.canimServet Unsal kliniginde Ali Ipek var. ileriki haftalarda ben kendisine tekrar gidicem 250 nakit kkarti gecmiyor super bence. Eyup Ekici var Randevu almak cok zor cok kalabalik. 500 550 civari. ben bir de suat aytaca gittim 475 tl idi gecen sene o da fena degil. ilk bebegimde kordonda tek arter tek ven vardi fetal ekoya girmek zorunda kaldim ayrica iki kez ayrintiliya girdim biri 19. haftada biri 30. haftada. 30. haftadaki meraktan oldu ama Ali Ipek i tanimis oldum kendisini tavsiyeederim . fetal ekoya ihtiyac okursa Allah korusun onu da baskent universitesi Atilla bey prof. on yaptirmistim. cok Sukur Masallah kizim da tekbarter tek vende bekledigimiz herhanfmgi birsey olmadi. insallah Yaradanim oglumda da ayni kujdeleri nasip eder.
bu konuda haklisiniz malesef ki sadece kromozal durumlari degil organ gelisimi ile ilgili d fikir verebiliyor. genelde riskli cikanlarda 30 gebeden biri hasta olabiliyormus. bu hastaliklarinda yanlis hatirlamiyorsam 23 gebeden birinde kromizal bir durum olabiliyormus. yuzdeye vurdugunda ortalama yuzde 3.3 hastalik olabiliyor yani dusuk bir deger ama insan yinede endiselenmeden duramiyor iste.
Allah razi olsun gonlume ferahlik verdiniz. dilerim bende saglikl Hayirla oglumu kucagima alirim oglumu kizimi saglikla Anali babali buyuturum. Rabbim evlatka imtihan etmesin kimseyi....
mamas papas armadıllodan memnunumBenim beğendiğim arabalar çok pahalı. Inglesina trilogy, mamas papas urbo 2, peg prego ve bugaboo bee beğendiklerim arasında. Bebek arabasına o kadar para verilir mi bilmiyorum ama. Tek elle açılır kapanır olması, hafif olması, çift yönlü olması ve kumaşının silinebilir olması önemli benim için. Karar vermek zor. Karar verenler yazsın, bize de fikir olsun.
bugun gıydım aldıgım gomlegı, kırmızı rujda surdumzevklisin valla :)
Sagol canim.evet stresStres yapıyosun demekki. Bunla ilgili dişçiye gidersen sana damak verebilir. Gece uyurken takılıyo.
Bende bilmiyorum o yüzden sordum top gibi elle fark edilebilir yazıyorduo nasıl bısery ya
ben hıc bılmıyorum nerde:)
benım pek yok ama soylersem canları cekenler olabılır cnm ya:)Kizlar asermeler var mi? Veya caninizin sık sık cektigi seyler? Ben hergün cacik yiyorum
ben hıc farketmedım ıkıncı gebelıgım::)Bende bilmiyorum o yüzden sordum top gibi elle fark edilebilir yazıyordu
gecmıs olsun efnsunsuzsağol canım
bugun gıydım aldıgım gomlegı, kırmızı rujda surdum
cok fecı ıltıfat aldım:)
ay kızlar cıdden gıdın bakın cok guzel seyler var:)
kesınlıkle cok farkedıyrçok yakışmıştır eminim gömlek güzeldi kırmızı rujla da patlamıştır..
Ayyy bu ara benim de kendimi iyi hissetmeye ihtiyacım var
kendimi bir kuaföre atayım
yeni aldığım kıyafetlerden giyeyim
belki kendime gelirim..
gecmıs olsun efnsunsuz
Bence onlar da ağır. Stokke hiç küçülmeyen bir araba zaten. Fazlasıyla büyük. Bebek ağırlaştıkça kullanmak daha da zor. Trilogy, peg prego, mamas papas gibi arabalara bakınca farklı anlıyosun zaten.çoğu pahalı araba ile aynı kiloda, mesela bugaboo v stokke de 13 kg bu da 12 küsür
amin canim insallah..bende simdilik normal dogum dusunuyorum.ama esinin dusuncesi de dogru.yaa bayrama gelirseBir ara bende yükleyemedim. Telefonun kamera pixelini düşürdüm öyle yüklendi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?