- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
Bende bilmiyorum o yüzden sordum top gibi elle fark edilebilir yazıyordu
Armadillonun hangi modelini kullaniyosunuz sadece armadillo olan mi yoksa flip modelini mi ben flip olani dusunuyorum en sevdigim ozelligi oturak kismi ne yone bakarsa baksin arabanin katlanmasi diger arabalarda once oturagi duzeltip katlamak gerekiyo o yuzden cok pratik geldi banamamas papas armadıllodan memnunum
kumaşı cok kalıtelı
sılınebılıyor
tabı urbo 2 daha guzeldır
bence arabaya o kadar para vermeye hııııııııııııc gerek yok
eger butce uygunsa sorun degılde
Gebişler, siz x-ray cihazlarından geçiyormusunuz? ben avm'de geçmiyorum ama nette araştırdım geçebilirsiniz diyorlar. yanlış mı biliyormuşuz? ben uçak yolculuğu yapıcam önümüzeki günlerde. havaalanındaki x-ray'lerden geçiriyorlar mı acaba? Var mı bilgisi olan?
cnm ben doktorumun onerısıyle bella b tummy butter almıstımsağol canım çok şükür ki tekrarlamadı...Kendimi sürekli hastalıklı yaşlı kadın modunda hissediyorum
biraz güzel görünmek bana da bebeğime de olumlu yansır herhalde
Bu arada Bella B tummy nin çatlak kremini aldım sen lierac mı önermiştin canım ya?
cnm hepsı cok guzelArmadillonun hangi modelini kullaniyosunuz sadece armadillo olan mi yoksa flip modelini mi ben flip olani dusunuyorum en sevdigim ozelligi oturak kismi ne yone bakarsa baksin arabanin katlanmasi diger arabalarda once oturagi duzeltip katlamak gerekiyo o yuzden cok pratik geldi bana
ay bayram ne zamannamin canim insallah..bende simdilik normal dogum dusunuyorum.ama esinin dusuncesi de dogru.yaa bayrama gelirseallahim bize yardim etsin.
cnm ben doktorumun onerısıyle bella b tummy butter almıstım
kesınlıkle oda fayda ettıkı catlagım olmadı
ancak kokusundan rahatsız oldum
sen kullandın mı?
ben alacagını bılsem alma derdım
bıde kıyafetım falan yapıs yapıs oluodu, emılmıodu hemen
lıerac cok super
Canım ben başka bir yerde okumuştum ondan sordumSabah uyanınca sırt üstü dümdüz yatınca karnına parmak uçlarınla dokununca hafif sert bise hissediyorsun ben ondan bahsetmiştim cnm ama herkes hissetmeyebilir ileri ki haftalarda daha belirgin olacak zaten
aman lireac-a dikkat..canım bella B nin ben o yuvarlak kutudakinden değilde tüp olanından aldım
internette de yabancı sitelerde çok yoğun olduğundan kıyafetlere bulaştığından şikayetçi olanları okudum
tüp olanından alayım dedim yeni oluşan çatlaklara da etkiliymiş bu
çok soft hiç yapış yapış olmadı nemlendirici gibi hemen emildi.
bu bitince lierac alayım olmadı bir de onu deneyeyim
Amiiiiin.Canım Dualarım Hepimizle birbirimize hep dua edelim. Korkular Vesveseler azalıyo o zaman yoksa doğuma kadar nasıl geçircez bilmiyorum.bişey mi var şöylemi böylemi ultrasonda görene kadar binbir türlü şey kafadaCanım ne güzel dualar etmişsin.Allahım bu mübarek cuma günü kabul etsin inşallah
Amiiiiin.Canım Dualarım Hepimizle birbirimize hep dua edelim. Korkular Vesveseler azalıyo o zaman yoksa doğuma kadar nasıl geçircez bilmiyorum.bişey mi var şöylemi böylemi ultrasonda görene kadar binbir türlü şey kafada
Ayyy Canım Yüreğine sağlık inan gözlerim doldu. Allahıma hep dua ettim düğün gecemdede eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun kız erkek farketmez bize hayırlı evlat ver diye ama Allahım ne olur beni Kız evlatla lütuflandır diye Rabbim Kabul etti. Kızım olcak Allahın izniyle o yüzden çok korkuyorum. bişey olcak diyeKesinlikle canım inan ben bi türlü tadını çıkaramadım hamileliğin.Acaba iyi mi bidahaki kontrolde kötü bişey duyar mıyım Allah korusun diye.Ama şuanda onlara müdahale edebileceğimiz bi durumda değiliz o yüzden bol bol dua etmek gerek.Dua edince içimin biraz da olsa rahatladığını farkediyorum.Dualarımda hepimize bütün bebek bekleyen,isteyen annelere de yer veriyorum.İnşallah kabul olur
valla canim bu konu benimde aklima gelmemisti..sezeryanmi senin yoksa normal dogummu yaptin[/QUOTE]ay bayram ne zamann
ben onu hıc hesap etmedım
doktorum tatılde olursa napcam ben
oğlumu 40+3 te dogurdum
Ayyy Canım Yüreğine sağlık inan gözlerim doldu. Allahıma hep dua ettim düğün gecemdede eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun kız erkek farketmez bize hayırlı evlat ver diye ama Allahım ne olur beni Kız evlatla lütuflandır diye Rabbim Kabul etti. Kızım olcak Allahın izniyle o yüzden çok korkuyorum. bişey olcak diye
Bende doktordan geldim cok sukur bir sıkıntı yokmus.ve cinsiyetimizi de ogrendik bi prensesim olacakmis acayip bir duygu anlatılmaz.Rabbim evlatlarimizi saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin.
Tesekkur ederim hepimizin insallah.o gunleri sabirsizlikla bekliyoruz.Hayırlı uğurlu olsun canım prensesin.Allah sağlıkla sıhhatle kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah
Sagol canim.evet stresgecen.yil basladi.esim.ozel harekatci.3 ay kadar sur ve nusaybin de idi..o donem cok.zordu benim.icin ve bu sıkıntı basladi malesef.hatirlamak.bile istemiyorum o gunleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?