- 27 Ocak 2016
- 1.801
- 2.330
- 83
- 38
Sabah uyanınca sırt üstü dümdüz yatınca karnına parmak uçlarınla dokununca hafif sert bise hissediyorsun ben ondan bahsetmiştim cnm ama herkes hissetmeyebilir ileri ki haftalarda daha belirgin olacak zaten
maşallah sana dıkkat edıyorsun
ben mıde bulantıların henuz duzene gıremedım
dıetısyen bana portakal suyunu onermıstı
cunku demır emılımını artıran bırsey
ben oglumda 19 haftada hıssetmıstım:)
kızlar merhaba çok kötüyüm ben bu aralar her yerimde iğnelenme var öyle batıyorki bağırasım geliyor sabahda yürüken dengemi kaybettim duvara doğru yürümeye başladım sanki bayılacaktım birde acayip bir göğüs ağrsı ellemedende sızlıyor vucudum kütür kütür ay perişanım bu ne acaba olan varmı acaba benimle aynı
tamam cnm bi konuşayım doktorla ama normal diyecek eminim ne söylesem normalCanım öncelikle geçmiş olsun.göğüs ağrısı normal ama iğnelenme ve denge kaybın için mutlaka doktora git ihmal etme sakın
aslında dogru dıyorsun benım ılk gebelıkte sekerım cıktıgı ıcın, kontrol altındayım, olcum yapıyorum doktora gıtmeden, mıdem bulanıyor dıye bı mandalına attım agzıma sekerım fırladıBende hergün 1 adet portakal yiyip bazende portakal suyu içiyordum ama okuduğum kadarıyla 3. aydan sonra portakal yerine elma veya armut öneriyolar. sebebi bebekte şeker veya obeziteye riski oluşuyormuş.
normal dogum cnm epıduralvalla canim bu konu benimde aklima gelmemisti..sezeryanmi senin yoksa normal dogummu yaptin
Ayy CAnım Allah Sağlıcakla Kucağına Almayı nasip etsin.Bahtı açık olsun.Damat çok burda onlara gelin lazımBende doktordan geldim cok sukur bir sıkıntı yokmus.ve cinsiyetimizi de ogrendik bi prensesim olacakmis acayip bir duygu anlatılmaz.Rabbim evlatlarimizi saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin.
İnşaallah Rabbim Sanada kız evlat nasip etsin.Bizde de Öyle Anne kız aile ilişkileri daha başka Önemli olan Hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun.Eşim tarafı kızım olcağını duyunca hııı dediler olsuuun dediler küçümsediler kızımı ama eşim çok mutlu oldu.Allah sana bağışlasın kızını canım,güzel kader yazsın inşallah.Kız evlat gerçekten çok başka.Biz iki kız kardeşiz annemize babamıza aşırı düşkünüz babam hep der iyiki iki kızım olmuş diye.Benim bebeğim erkek olacak içimden hep kız istiyordum ama önemli olan sağlıklı sıhhatli olması,kızım da olur inşallah ilerde
Ayy canım bi dokyora görün magnezyum eksikliği falan mı var acaba.Hamile kaldığımdan beri göğüslerim ağrıyor ve şişiyor o narmal ama batmalar denge kaybı kullandığın ilaç var mı ben progestan kullanıyorum o baş dönmesi yapıyo Allah Allah Geçmiş olsun yaa ama denge kaybını sor mutlakakızlar merhaba çok kötüyüm ben bu aralar her yerimde iğnelenme var öyle batıyorki bağırasım geliyor sabahda yürüken dengemi kaybettim duvara doğru yürümeye başladım sanki bayılacaktım birde acayip bir göğüs ağrsı ellemedende sızlıyor vucudum kütür kütür ay perişanım bu ne acaba olan varmı acaba benimle aynı
Ben her sabah kahvaltıda bir bardak portakal suyu içiyorum canim şimdi korktum bakBende hergün 1 adet portakal yiyip bazende portakal suyu içiyordum ama okuduğum kadarıyla 3. aydan sonra portakal yerine elma veya armut öneriyolar. sebebi bebekte şeker veya obeziteye riski oluşuyormuş.
Amin canim..him.evet dis sıkıntım cok olmaya basladi artik dolgular ozellikle..neyse.o damaklardan kullanmaya.calisayim.biras.sagol canimAllah korusun, evlatlarınla size uzun ömürler versin. Zordur eminim. Artık o damaklardan falan kullan çünkü bana da olmuştu. Doktora sordum çürüklere diş kırıklarına yol açar demişti,
Eşim erkek olduğunu duyunca önce çok sevindi. Şimdi kız çocuklarını görünüyo aslında kızım olsun isterdim diyo. Bana sorsan bende kız isterdim giydircem süslicem kokoş kokoşİnşaallah Rabbim Sanada kız evlat nasip etsin.Bizde de Öyle Anne kız aile ilişkileri daha başka Önemli olan Hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun.Eşim tarafı kızım olcağını duyunca hııı dediler olsuuun dediler küçümsediler kızımı ama eşim çok mutlu oldu.
Ben de sabah akşam bir bardak portakal suyu içiyorum. Ama gün içinde başka tatlı tüketmiyorum. Kahvaltıda tatlı şeyler yiyemem zaten oldum olası. O yüzden günlük şeker ve karbonhidrat tüketimi fazla değilse sorun olacağını sanmıyorum. Kış şartlarında c vitamini almanın doğal yoluBen her sabah kahvaltıda bir bardak portakal suyu içiyorum canim şimdi korktum bak
Yok canim tatlı hiç yemiyorum ekşiciyim benBen de sabah akşam bir bardak portakal suyu içiyorum. Ama gün içinde başka tatlı tüketmiyorum. Kahvaltıda tatlı şeyler yiyemem zaten oldum olası. O yüzden günlük şeker ve karbonhidrat tüketimi fazla değilse sorun olacağını sanmıyorum. Kış şartlarında c vitamini almanın doğal yolu
İnşaallah Rabbim Sanada kız evlat nasip etsin.Bizde de Öyle Anne kız aile ilişkileri daha başka Önemli olan Hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun.Eşim tarafı kızım olcağını duyunca hııı dediler olsuuun dediler küçümsediler kızımı ama eşim çok mutlu oldu.
tamam cnm bi konuşayım doktorla ama normal diyecek eminim ne söylesem normal
Eşim erkek olduğunu duyunca önce çok sevindi. Şimdi kız çocuklarını görünüyo aslında kızım olsun isterdim diyo. Bana sorsan bende kız isterdim giydircem süslicem kokoş kokoşama olsun Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etti. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım da ilerde bir de kızımız olur kim bilir. Oğluşumuzu da çok seviyoruz. Hatta yarın sabah randevumuz var özledim çok
Valla ay başında görmüştüm. Büyümüştür kerataTabi ki canım evlat olunca hiç ayrım olur mu kız erkek diye Allahım sağlıklı sıhhatli kavuştursun inşallah hepimizinkini.Benim randevuma daha çoook var ocağın 16sında.Nasıl beklicem hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?