2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sabah uyanınca sırt üstü dümdüz yatınca karnına parmak uçlarınla dokununca hafif sert bise hissediyorsun ben ondan bahsetmiştim cnm ama herkes hissetmeyebilir ileri ki haftalarda daha belirgin olacak zaten

Onu bende hissediyorum sabahları sırtüstü karnıma dokunduğumda alt karın kısmında top gibi birşey toparlanyor

Bende hergün 1 adet portakal yiyip bazende portakal suyu içiyordum ama okuduğum kadarıyla 3. aydan sonra portakal yerine elma veya armut öneriyolar. sebebi bebekte şeker veya obeziteye riski oluşuyormuş.

kızlar merhaba çok kötüyüm ben bu aralar her yerimde iğnelenme var öyle batıyorki bağırasım geliyor sabahda yürüken dengemi kaybettim duvara doğru yürümeye başladım sanki bayılacaktım birde acayip bir göğüs ağrsı ellemedende sızlıyor vucudum kütür kütür ay perişanım bu ne acaba olan varmı acaba benimle aynı

Canım öncelikle geçmiş olsun.göğüs ağrısı normal ama iğnelenme ve denge kaybın için mutlaka doktora git ihmal etme sakın

Bende hergün 1 adet portakal yiyip bazende portakal suyu içiyordum ama okuduğum kadarıyla 3. aydan sonra portakal yerine elma veya armut öneriyolar. sebebi bebekte şeker veya obeziteye riski oluşuyormuş.
aslında dogru dıyorsun benım ılk gebelıkte sekerım cıktıgı ıcın, kontrol altındayım, olcum yapıyorum doktora gıtmeden, mıdem bulanıyor dıye bı mandalına attım agzıma sekerım fırladı
ama portakal ye dıyen dıyetısyen gebelıkte seker cıkması sonucu gıttıgım dıyetısyendı
demır emılımı artırır dedı etın yanına portakal suyu ıc dedı ama ben ıcmemıstım:)

valla canim bu konu benimde aklima gelmemisti..sezeryanmi senin yoksa normal dogummu yaptin
normal dogum cnm epıdural
cok tavsıye ederım
yalnız hala bakmadım bayram tarıhıne
cnm sıkıldı sımdı [/QUOTE]

bende epidural normal yaptım. bende tavsiye ederim epidurali. bu arada bayram 25 i diye hatırlıyorum senin büyük ihtimalle bayrama kalmaz bizimkiler biraz sınırda[/QUOTE]
evet cnm baktım rahatım evet cok sukur
yıne normal dogum yaparız ınsallah

Bende doktordan geldim cok sukur bir sıkıntı yokmus.ve cinsiyetimizi de ogrendik bi prensesim olacakmis acayip bir duygu anlatılmaz.Rabbim evlatlarimizi saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin.
Ayy CAnım Allah Sağlıcakla Kucağına Almayı nasip etsin.Bahtı açık olsun.Damat çok burda onlara gelin lazım

İnşaallah Rabbim Sanada kız evlat nasip etsin.Bizde de Öyle Anne kız aile ilişkileri daha başka Önemli olan Hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun.Eşim tarafı kızım olcağını duyunca hııı dediler olsuuun dediler küçümsediler kızımı ama eşim çok mutlu oldu.

Ayy canım bi dokyora görün magnezyum eksikliği falan mı var acaba.Hamile kaldığımdan beri göğüslerim ağrıyor ve şişiyor o narmal ama batmalar denge kaybı kullandığın ilaç var mı ben progestan kullanıyorum o baş dönmesi yapıyo Allah Allah Geçmiş olsun yaa ama denge kaybını sor mutlaka

Ben her sabah kahvaltıda bir bardak portakal suyu içiyorum canim şimdi korktum bak

Allah korusun, evlatlarınla size uzun ömürler versin. Zordur eminim. Artık o damaklardan falan kullan çünkü bana da olmuştu. Doktora sordum çürüklere diş kırıklarına yol açar demişti,
Amin canim..him.evet dis sıkıntım cok olmaya basladi artik dolgular ozellikle..neyse.o damaklardan kullanmaya.calisayim.biras.sagol canim

Eşim erkek olduğunu duyunca önce çok sevindi. Şimdi kız çocuklarını görünüyo aslında kızım olsun isterdim diyo. Bana sorsan bende kız isterdim giydircem süslicem kokoş kokoş ama olsun Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etti. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım da ilerde bir de kızımız olur kim bilir. Oğluşumuzu da çok seviyoruz. Hatta yarın sabah randevumuz var özledim çok

Ben her sabah kahvaltıda bir bardak portakal suyu içiyorum canim şimdi korktum bak
Ben de sabah akşam bir bardak portakal suyu içiyorum. Ama gün içinde başka tatlı tüketmiyorum. Kahvaltıda tatlı şeyler yiyemem zaten oldum olası. O yüzden günlük şeker ve karbonhidrat tüketimi fazla değilse sorun olacağını sanmıyorum. Kış şartlarında c vitamini almanın doğal yolu

Yok canim tatlı hiç yemiyorum ekşiciyim ben

Amin canım inşallah.Sen boşver canım onları.Bir kızla annesinin arasındaki bağ hiçbişeyde yok inan ki.Benim bi derdim olsa ne arkadaş ne eş ne dost hemen anneme koşarım.Allah onları başımızdan eksik etmesin

tamam cnm bi konuşayım doktorla ama normal diyecek eminim ne söylesem normal

Canım herşeye normal diyor ilgilenmiyorsa eğer imkanın varsa değiştir derim doktorunu.Yaşadıkların bütün hamilelerde görünen şeyler olsa anlarım.Ama öyle değil.Çok geçmiş olsun tekrar

Kızlar hamile olmayanlar ya da hafta hesaplamasını bilmeyenler hep kaç aylık hamile olduğunuzu soruyor dur. Bana soruyorlar açıkçası. 16 hafta diyince yani kaç aylık diyorlar. Ben de şöyle bir tablo buldum umarım işinize yarar.

Eklentiler

• 20161223_170925.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 110

Tabi ki canım evlat olunca hiç ayrım olur mu kız erkek diye Allahım sağlıklı sıhhatli kavuştursun inşallah hepimizinkini.Benim randevuma daha çoook var ocağın 16sında.Nasıl beklicem hiç bilmiyorum

Tabi ki canım evlat olunca hiç ayrım olur mu kız erkek diye Allahım sağlıklı sıhhatli kavuştursun inşallah hepimizinkini.Benim randevuma daha çoook var ocağın 16sında.Nasıl beklicem hiç bilmiyorum
Valla ay başında görmüştüm. Büyümüştür kerata böyle gece yattığımda kıpırtılar oluyor acaba oğluşum mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…