- 11 Ekim 2015
- 145
- 104
- 103
- 37
Yani onun da ilkti. Aslında uzun sürmemiş. 15 dkda doğmuş. Evde olunca demek ki streste olmadı. Canım çok yandı hayatımda hiç öyle bağırmadım dedi. Allahtan kesik falan atılmamış.Neden korktun yaazor mu doğurmuş.
Hem evde kasılmaları yaşaması daha iyi olmuştur,
Ferrumford sanırım demir ilacı.. aynı sorunu bende yaşadım sebebinin kullandığım demir ilacı olduğunu öğrendim sağlıkçı bir tanıdığımdan senin de ondan olabilir canımIyi aksamlar kizlar cok acil bisey sormak istiyorum size cok afedersiniz ama 2 gundur lawaboya cok sk cikiyorum ve diskinin rengi siyah dikkat ettim smdi yine karnim agridi ve yine siyahti sizce neden ? Cok korktum doktor randevuma da 10 gun varictigim ilaclarin yan etkisi olsa 3 haftadir kullaniorum ndn 2 gundur bu skintiyi yasiyorum ilaclarda biri decavit biride ferrumford
Ayyy cnm cok saol icim en azindan rahatladi simdilikFerrumford sanırım demir ilacı.. aynı sorunu bende yaşadım sebebinin kullandığım demir ilacı olduğunu öğrendim sağlıkçı bir tanıdığımdan senin de ondan olabilir canım
Amin inşallah çok şükür ikisi de iyi. İnsan bilmediği şeyden korkuyo işte. Doktorlarımız aynı gerçi. Haftalık kontrolünde kesiksiz doğum yapabilirsin çok rahat diye söylemiş. Doktora güveniyorum kendime değil.Bence uzun sürmemesi çok iyi olmuş cnm hem kesik de atılmamış oohh.
Güzel yanından bak, acıyı dert etme o bebişini görünce 1 sn de unutulur.
Bence güzel bi doğum olmuş, inşallah biz de güzel bi doğum yaparız
Kızlar dün arkadasım doğum yaptı. Çarşamba 1cm açıklığı varmış. Doktor bu gece yada yarın sabah gelebilir hazırlıklı olun demiş. Gece sancının çoğunu evde çekmiş. Hastaneye gittiklerinde 7 cm açılma varmış. Epidural de yapmamışlar. Kız öyle doğurmuş. Gözüm korkmadı desem yalan olur
Merhaba arkadaşlar kafayı yiyeceğimi anlayınca karar verdim bugun Amniyosentez oldum artık bebeğimi üzmek istemedim çünkü çok ağlıyordum sonuçlarım 1 ay sonra çıkacakmış İnşallah hayırlı haberler alırım bu arada Amniyosentez nasıl derseniz ne anlatılan kadar kolay nede dayanamayacak kadar zor Rabbim sonunu hayreylesin... Dua edin
Haklısın canım kızıma seçici davranırim ama :))Ayy CAnım Allah Sağlıcakla Kucağına Almayı nasip etsin.Bahtı açık olsun.Damat çok burda onlara gelin lazım
Çok geçmiş olsun. İnşallah hayırlı güzel haberler alırsın. Herşeyin sahibi Allah. Kimseye kaldıramayacağı yük vermez. İnşallah güzel heberler alacağına inanıyorum ben.dualarimiz sizinle.Merhaba arkadaşlar kafayı yiyeceğimi anlayınca karar verdim bugun Amniyosentez oldum artık bebeğimi üzmek istemedim çünkü çok ağlıyordum sonuçlarım 1 ay sonra çıkacakmış İnşallah hayırlı haberler alırım bu arada Amniyosentez nasıl derseniz ne anlatılan kadar kolay nede dayanamayacak kadar zor Rabbim sonunu hayreylesin... Dua edin
canim onu ben arastirmistim.demir ve kan ilaci yapiyo bildigim kadariyla.vucud ihtiyaci olan demirin fazlasini atiyomus.o yuzden diskimiz siyah.bende ilk gordugumde noluyo demistim.ama ilactanmisIyi aksamlar kizlar cok acil bisey sormak istiyorum size cok afedersiniz ama 2 gundur lawaboya cok sk cikiyorum ve diskinin rengi siyah dikkat ettim smdi yine karnim agridi ve yine siyahti sizce neden ? Cok korktum doktor randevuma da 10 gun varictigim ilaclarin yan etkisi olsa 3 haftadir kullaniorum ndn 2 gundur bu skintiyi yasiyorum ilaclarda biri decavit biride ferrumford
canim inşallah temiz cikacak sonuclarin.dualarimiz seninleMerhaba arkadaşlar kafayı yiyeceğimi anlayınca karar verdim bugun Amniyosentez oldum artık bebeğimi üzmek istemedim çünkü çok ağlıyordum sonuçlarım 1 ay sonra çıkacakmış İnşallah hayırlı haberler alırım bu arada Amniyosentez nasıl derseniz ne anlatılan kadar kolay nede dayanamayacak kadar zor Rabbim sonunu hayreylesin... Dua edin
Yok cnm ilaç falan almıyorum ben doktora soracam yine normal derse başka birine gidecemAyy canım bi dokyora görün magnezyum eksikliği falan mı var acaba.Hamile kaldığımdan beri göğüslerim ağrıyor ve şişiyor o narmal ama batmalar denge kaybı kullandığın ilaç var mı ben progestan kullanıyorum o baş dönmesi yapıyo Allah Allah Geçmiş olsun yaa ama denge kaybını sor mutlaka
Sağol cnm olmazsa başka bi doktora görüneyim benCanım herşeye normal diyor ilgilenmiyorsa eğer imkanın varsa değiştir derim doktorunu.Yaşadıkların bütün hamilelerde görünen şeyler olsa anlarım.Ama öyle değil.Çok geçmiş olsun tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?