Pek bilgim.yok canim ama simdi acelem de yok beklerim.biraz daha.olmadi baska yerlerden bakarim artiknelerde olcakmış acaba bebek arabaları yatak falan büyük şeylerde olur mu ki ?
Selam Kizlarr Bugün ayrintili ultrasonumuz vardi cok sükür güzel gecti,,bebegimle ilgili iyi haber aldik Doktor hersey güzel uyumlu istedigimiz gibi dedi.. 400gr olmus 26 cm'mis.. Rabbim Herkese Hayirli Haberler Almayi Nasip etsin. Darisi Siradaki Arkadaslara..
Çok şükür detaylı iyi çıktı hamdolsun
Arkadaşlar benim 12 haftada ense kalınlığı yüksek çıkmıştı 2,7 ölçtü en yüksek doktor en düşük 2,1 ve beni çok korkuttu ama ikili testin temiz çıktı ve her ihtimale karşı 4lu test yaptırdı şimdi aradım test iyi çıktı sorun yok dedi size sormak istediğim yani ben artık rahat bir nefes alabilir miyim ultrasonda omurga burun kemiği herşey sağlıklı gözüktü beş aydır ağlamaktan yoruldum
okurken mutlu oldumHayırlı haftalar kızlar,
Bugün kontrolü olan arkadaşlar,güzel sonuçlarla gelirsiniz inşallah.
Ben de bugün sağlık ocağına gittim kontrol için,kan tahlili verdim,tansiyon,kilo ölçümü falan yaptı. Sonra bir de bebeğin kalbini dinleyelim dedi.Başta radyo frekansı karışır ya onun gibi ses geldi,sonra pıt pıt atmaya başladı kalbiİlk defa duyduğum için çok heyecanlandım,keşke eşimle gitseydim dedim. (Kendi doktorum dinletmedi kalp atışını) dinlerken küüt diye bir ses geldi,bu da tekmesi işte dedi hemşire. ben hissedemesem de tekmeliyormuş demek ki yavrum,yada aletten rahatsız oldu bilemiyorum
Bir de bu hareket hissetme konusunda bana bir arkadaşımın söylediği bebek 500gr ı geçince hareketini düzenli olarak hissedebilirmişiz. Ondan önce düzensiz olması normalmiş. Gerçi ben daha hiç hissedemiyorum o ayrı
amin inşallah canım.Kızlar detaylı ultrasondan geldik şimdi. Çok şükür herşey iyi, normal çıktı. Çok stres yapmıştım. Allaha bin şükür bi aksilik olmadı.
Darısı gidecek olanların başına..
Sağol cnm biz ayniyiz seninle :)Zaten bir net birşey değil bu testler, ikili testte riski fazla olanları 3lü veya 4 lüye yönlendiriyorlar. Allaha şükür o da temiz çıkmış, hiç üzme artık kendini herşey yolunda :)
Sağol cnm biz ayniyiz seninle :)
Kızlar detaylı ultrasondan geldik şimdi. Çok şükür herşey iyi, normal çıktı. Çok stres yapmıştım. Allaha bin şükür bi aksilik olmadı.
Darısı gidecek olanların başına..
okurken mutlu oldumbende arada hissediyorum böyle minik minik şeyler nasıl seviniyorum anlatamam. sağlıcakla gelsin inşallah bebişin. bir hafta sonra randevum var zaman geçmek bilmiyor gerçekten
Kızlar, allahtan bişey çıkmazsa bizim minnoşa bebek odası yapacağız ama ilk dönemlerde bizim yatak odasında olacağı için beşik almayı düşünüyorum. Park yatak bizim yatak odasına büyük oluyor hareket etmeye alan kalmıyor. Aşağıda ki linkteki beşiği çok begeniyorum ama bebeğimiz içinde rahat hareket eder mi? 0-12 ay kullanım süresi diyor.
http://www.yektabebe.com/index.php?route=product/product&product_id=178
Arkadaşlar benim 12 haftada ense kalınlığı yüksek çıkmıştı 2,7 ölçtü en yüksek doktor en düşük 2,1 ve beni çok korkuttu ama ikili testin temiz çıktı ve her ihtimale karşı 4lu test yaptırdı şimdi aradım test iyi çıktı sorun yok dedi size sormak istediğim yani ben artık rahat bir nefes alabilir miyim ultrasonda omurga burun kemiği herşey sağlıklı gözüktü beş aydır ağlamaktan yoruldum
Ben de böyle beşik alıcam ama sanmıyorum 1 yaşına kadar yatabileceklerini. Çünkü büyüdükçe hareketleniyorlar. Düşme tehlikesi olursa diye düşünüyorum.
Yaa ikizlerin varsa cok cok normal canim yaa. Nerdeyse iki kati kilo aliyosun sen.saglikli olsunlar kilo verilir :)bir de doktorum ikizlerde daha çok kilo almak normal dedi ama inan bu kadar az yemeğe nasıl geldi bu 4 kilo şaştım kaldım. henüz 20. haftadayım üstelik. neyse sağlıklı olsunlar da gerisi fasa fiso.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?