2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaşlar benim 12 haftada ense kalınlığı yüksek çıkmıştı 2,7 ölçtü en yüksek doktor en düşük 2,1 ve beni çok korkuttu ama ikili testin temiz çıktı ve her ihtimale karşı 4lu test yaptırdı şimdi aradım test iyi çıktı sorun yok dedi size sormak istediğim yani ben artık rahat bir nefes alabilir miyim ultrasonda omurga burun kemiği herşey sağlıklı gözüktü beş aydır ağlamaktan yoruldum

Canım çok sevindim maşallah bebeğine kocaman olmuş .Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah.Darısı bize bakalım benim de bu cuma gidecem güzel haberlerle gelmek nasip olsun bize de

Zaten bir net birşey değil bu testler, ikili testte riski fazla olanları 3lü veya 4 lüye yönlendiriyorlar. Allaha şükür o da temiz çıkmış, hiç üzme artık kendini herşey yolunda :)

okurken mutlu oldum bende arada hissediyorum böyle minik minik şeyler nasıl seviniyorum anlatamam. sağlıcakla gelsin inşallah bebişin. bir hafta sonra randevum var zaman geçmek bilmiyor gerçekten

Dün yazmistim hareketlerini 1 haftadir hissederken bugun hissetmiyrm diye bugun ayrintili ultrason randevum vardi cok sukur iyi gecti hersey yolunda ❤❤ doktora hareketlerini sordum normal dedi 25. Haftaya kadar ara ara yasanabilirmis duzensizlik

Kızlar, allahtan bişey çıkmazsa bizim minnoşa bebek odası yapacağız ama ilk dönemlerde bizim yatak odasında olacağı için beşik almayı düşünüyorum. Park yatak bizim yatak odasına büyük oluyor hareket etmeye alan kalmıyor. Aşağıda ki linkteki beşiği çok begeniyorum ama bebeğimiz içinde rahat hareket eder mi? 0-12 ay kullanım süresi diyor.

http://www.yektabebe.com/index.php?route=product/product&product_id=178

okurken mutlu oldum bende arada hissediyorum böyle minik minik şeyler nasıl seviniyorum anlatamam. sağlıcakla gelsin inşallah bebişin. bir hafta sonra randevum var zaman geçmek bilmiyor gerçekten

Randevu tarihleri arasında resmen duruyor,doktorun yanında akıp gidiyor.Nasıl iş anlamadım

Ben de böyle beşik alıcam ama sanmıyorum 1 yaşına kadar yatabileceklerini. Çünkü büyüdükçe hareketleniyorlar. Düşme tehlikesi olursa diye düşünüyorum.

E testlerin normal çıkmış. Niye üzülüyosun boş yere. Artık için iyice rahatlamış olması lazım. İnşallah ayrıntılıyı da sorunsuz geçirirsin.

Ben de böyle beşik alıcam ama sanmıyorum 1 yaşına kadar yatabileceklerini. Çünkü büyüdükçe hareketleniyorlar. Düşme tehlikesi olursa diye düşünüyorum.

6/7 ay kullansa ona bile razıyım sonrasında odasına bırakırım başının ucunada telsiz :) planlarım şimdilik bu yönde. Park yatak kullanışlı rahat olabilir ama hiç begenemiyorum

bir de doktorum ikizlerde daha çok kilo almak normal dedi ama inan bu kadar az yemeğe nasıl geldi bu 4 kilo şaştım kaldım. henüz 20. haftadayım üstelik. neyse sağlıklı olsunlar da gerisi fasa fiso.
Yaa ikizlerin varsa cok cok normal canim yaa. Nerdeyse iki kati kilo aliyosun sen.saglikli olsunlar kilo verilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…