2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ya kızlar resim nasıl yüklüyorsunuz, ben bir türlü beceremedim, hafta sonu iki tane bebek arabası travel sistem aldık, onların resimlerini yükleyecektim ama olmadı bir türlü, iki tane kalın battaniye, iki tanede merserize battaniye aldım, emzirme yastığı aldım(bende şimdiden kullanayım diye) battaniyeleri english home dan aldım, indirimdeydi, bilginiz olsun kızlar

Aslında sorun şu benim risk sınırım 250 imiş benim sonucum ise 356 yani sınırın içinde değil aslında sadece tedbir amaçlı böyle bişey dedi ama yine de endişelenmeden edemiyorum

Kızlar haftada kaç kez balık yiyorsunuz?ben bir kez bazen iki haftada bir olabiliyo. Balık yağı kullanmalı mıyım siz napıyosunuz?
Canım ben haftada 1 yiyorum onu zor yiyorum dahasını yiyemem. Efa Daily kullanıyorum içinde balık yağı omega 3 var.sadece balıkta yok omega 3 semizotu ye balığın türevi ceviz zaten yediğimiz balık deniz balığı olması lazım çiftlik balığını yeme daha iyi

ne güzel isimler bunlar ben çok beğendim
biz daha karar veremedik.. arıyoruz

Ayy çok sağol canım ya inşallah bebişlerimize sağlıklı bir şekilde kavuşuruz dualarım hepimizle inş

Amin inşllh cnm ya hayırlısı olsun

Bana riskten falan bahsetmedi canım sadece pozisyondan dolayı haftaya gel bişeye daha bakıcam dedi.Ben kendim ettim kurcalamaktan doktor 13 haftada 2'li testin telefonda sonuçları güzel dedi risk yok dedi. geçen kontroldede elime çıktı olarak verdi.Akşam eve gidince baktım Altta not vardı free B-hgh düzeyindeki yükseklik dikkat çekici yazıyodu bende bunu kafama taktım internettende baktım bakmaz olaydım. Ense kalınlığı ultrasonda ölçüldü zaten bi sorun yoktu daha fazla kurcalamadım.Bişey olsa doktor söylerdi şundan şüpheleniyorum diye Hatta eşim doktorada söyledi siz haftaya gel dediniz ya eşim kesin karalar bağlar dedi. Doktorda bunlar herkes için geçerli herkese yaptığımız rutin testler taramalar dedi.Eşimin tel.Videoyu izleyincede rahatladım.Sende kurcalama i,nternetten de bakma bence

Amin tşkkr ederim sizlere dua edin banada olur mu canlar

Bu testlerde doktor ne dediyse ona inandım arastırmdım nette dogru yanlıs herşey olabiliyor.kendimi stress yapmamak adına bir risk olsa doktor söylemeden duramaz sonucta sonunda o suclanır diye düşünüyorum.doktorlar duygusal bakmaz tak diye söyler.
Balık 1 ay yemediğim oldu iki haftadır bir kere yiyorum ama kafaya takmıyorum elimden geldiği kadar balık yağı vermedi doktor.
Kızlar mothercare indirimde birşeyler almak isterseniz tulum çıt çıtlılar güzel ve kaliteli normalde pahalı çünkü:/

Tek ölçüm yüksek olunca önemli değil. Komlex bi ölçüm bu. Tek değerin yüksek çıkmasını önemsemiyor uz ki hepsi yüksek çıksa bile %60 güvenilirliği olan bi test yani.... demişti doktor. O yüzden karıştırmayalım interneti fazla :))))

Canim hemen mesaj yazdığın kismin asagisinda dosya yukle diyo ordan yukluyorsn resimlerini secip.bazen hata veriyo resim boyutu buyuk olunca.o zamb resmin birazini kirp tekrar yuklemeyi deneiki ayri araba mi aldiniz hayirli olsun cnm.nerden ne kadar a aldiniz ogrenebilir miyim.bende arastiryorm da.hala

Ben de 6-7 kg aldım oğlumda bu haftada 13 kg almıştım. 6. Aydan sonra hızlı kilo alımı oluyor. Doğum sonrası 1 yaşa kadar( 29 kg almıştım) 17 kg bebek ve kendiliğinden gitti. vücut 1 yıl içinde kendini toparlıyor
Yatak için de sonradan genç odası olabilen yataklardan aldık 4,5 yaşına kadar kullandık şimdi kardeş geleceği için tekrar beşik haline getirdik.çok kullanışlı tavsiye ederim.
Oğlumda hareketleri çok geç hissetmiştim ilk gebelikte biraz geç hissediliyor ayrıca kilo da varsa daha zorlaşıyor ben çok kilo aldığım için hissedememiştim. Şimdi 18. Haftadan beri hissediyorum tabi gün içinde çok hissedemiyorum akşam uyandığımda yada yattığımda hissediyorum ayaktayken yada otururken çok nadir...

çok sağol, yükleyebildim :)Canım bizde çok araştırdık, içimize sinen bunlar oldu, iki takımıda 2500 tl ye aldık, ayhançocuk diye bir mağazadan aldık, youtube da videolarından bulduk

Merhaba arkadaşlar. Bizde bugün itibari ile 21 haftalık olduk. 19 haftada belirli belirsiz hareketlerini hissetmeye başlamıştım, tam eminde değildim. Sanki göbeğimde küçük küçük balonlar patlıyormuş gibi hissediyordum. Ama son zaman daha net hareketlerini hissediyorum sık sık. Sanırım bizim afacan biraz hareketli olacak..
Son zamanlarda vücudum çok kaşınıyor. Kaşımamak için, kendimi tutuyorum. Ama elimde değil, çok tatlı kaşınıyor. Ve kaşınan bölge de pıtır pıtır olmuş durumda. Sanırım bana bir şeyler alerji yapıyor... Yarın doktor randevum var, ona danışacağım.. Ayrıntılı ultrasyona da gireceğim.. Umarım güzel haberler alırım..

Cok haklisin hamileligim evhamla geciyor pozitif dusunmeye calisiyorum cogu zamanda basariyorum ama ara sira korku geliveriyor gunler gecsede hayirlisiyla❤❤

Bu arada da arkadaşlar dün bebek mağazasını gezdim.. 0-3 aylık bebek kıyafetlerine baktım.. Bana o kadar çok küçük geldiler ki.. Dedim bizim bebeğimiz bu kadar minik mi? olacak.. Çok duygulandım. Nedense, elim 0-3 aylık değil de, 3-6 aylık kıyafetlere gitti.. Bebeğime bir kaç parça eşya aldım.. Şimdi arkadaşlar 0-3 aylık da almamız gerekli.. Tam yaz ayına da denk gelecek, doğumları uzun kollu almalı mıyız? Çok tatlı penye yelekler var, kullanışlı olur mu?
Bebek battaniyesini, nasıl almalıyız. Ben penye aldım ama, daha değişik kumaşta battaniyeler de vardı. Öneriniz var mı?

Cok guzel canim neresi burasi fiyatlar ne durumda

canım her fiyata uygun ürünler var. nasıl desem örneğin piyasadaki tüm park yataklar var. fiyatlarıda netle aynı. çeşitleri inanılmaz çok. tabı puset, çocuk arabası, mobılya kıyafet.hepsi. hatta bız ulusa giderken uğrayalım dedik ulusada gitmekten vazgeçtik:)
kiyafette aynı sekılde 5 tlyede bıseyler var 100 tlyede... saatlerımı aldı gezmek...
yeri tam olarak şaşmaza girmeden solda kalıyor. İstanbul yolunda. ismi minicity, yanındada civil mağazası var.kapanan carfourun karsısı sanırım...

anladım canım bakmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…