- 29 Mayıs 2013
- 1.229
- 1.298
- 133
Cok guzel canim neresi burasi fiyatlar ne durumdaEki Görüntüle 1943153 Kizlar bugun cok guzel biryer kesfettim. 3 katli avm tarzi biyer sirf cocuk urunleri. Bu takimi cok begendik... envayi cesit yatak, kiyafet oda takimi....
Aslında sorun şu benim risk sınırım 250 imiş benim sonucum ise 356 yani sınırın içinde değil aslında sadece tedbir amaçlı böyle bişey dedi ama yine de endişelenmeden edemiyorumÖne almadı canım normal zamanda gittim. Senin risk oranını söyler misin bana. Bişeyi anlayamadım ben. 25 yaş altı risk aralığı başka 25 -30 yaş başka 30-35 başka ... vs. Senin bulunduğun yaş aralığından riskin daha mı yüksek o mu acaba sorun
Canım ben haftada 1 yiyorum onu zor yiyorum dahasını yiyemem. Efa Daily kullanıyorum içinde balık yağı omega 3 var.sadece balıkta yok omega 3 semizotu ye balığın türevi ceviz zaten yediğimiz balık deniz balığı olması lazım çiftlik balığını yeme daha iyiKızlar haftada kaç kez balık yiyorsunuz?ben bir kez bazen iki haftada bir olabiliyo. Balık yağı kullanmalı mıyım siz napıyosunuz?
Canim selam, sükür iyiyim ya sen? Hala bulamadik ama benim en begendiklerim simdilik su sekilde:
Can,
Atlas,
Doğa,
Fransizca olarak da;
Joél,
Julien,
Léon :)
Cift isimli olacak ama bakalim belki bunlardan, belki bambaska bi sey :))
Senin aklinda bi seyler var mi?
Ayy çok sağol canım ya inşallah bebişlerimize sağlıklı bir şekilde kavuşuruz dualarım hepimizle inşCanımın içi bak doktor sana endişelencek bişey yok demiş.Tedbir amaçlı öne almış.Benim doktorumda öyle bak ayın 20 sinde gittik biz heryerini ölçtü tarttı bebek bi türlü dönmediğinden dolayı yüzünü ölçemedi 1 hafta sonu tekrar gelin bakıcam dedi benimde kafama girenler gözü körolasıca şeytan vesveseler başladı oturdum kaç saat ağladım bişeymi var niye öyle dedi bişey mi gördü banamı söylemiyo niye gelin dedi. sonra eşim hep kaydeder ultrason görüntülerini açtım dinledim doktor bebeğin gayet sağlıklı olduğunu gelişiminin iyi olduğunu pozisyonunun kötü olduğunu haftaya tekrar gelmemeizi söylüyor.Karıştırma başkasını.Bu yaptırdığımız testler olasılık belirtiyo kesinlik yok senin yaş vs.değerlerine göre şu kadar insanda görülme olasılığı şu değer diyo sağlıklı dese bile garanti değil bol bol dua et
Amin inşllh cnm ya hayırlısı olsunallah sizinle birlikte hamile kalmak isteyen herkesin sağlıkla hamile kalmasını nasip etsin inşallah. benim hamilelik belirtisi gibi bi durumum pek olmadı çünkü normalde de regl olurken bile öyle net belirtilerim yoktu . regl gecikince testte anladım. inşallah istediğin gibi bu belirtiler hamilelik belirtileridir.
Bana riskten falan bahsetmedi canım sadece pozisyondan dolayı haftaya gel bişeye daha bakıcam dedi.Ben kendim ettim kurcalamaktan doktor 13 haftada 2'li testin telefonda sonuçları güzel dedi risk yok dedi. geçen kontroldede elime çıktı olarak verdi.Akşam eve gidince baktım Altta not vardı free B-hgh düzeyindeki yükseklik dikkat çekici yazıyodu bende bunu kafama taktım internettende baktım bakmaz olaydım. Ense kalınlığı ultrasonda ölçüldü zaten bi sorun yoktu daha fazla kurcalamadım.Bişey olsa doktor söylerdi şundan şüpheleniyorum diye Hatta eşim doktorada söyledi siz haftaya gel dediniz ya eşim kesin karalar bağlar dedi. Doktorda bunlar herkes için geçerli herkese yaptığımız rutin testler taramalar dedi.Eşimin tel.Videoyu izleyincede rahatladım.Sende kurcalama i,nternetten de bakma benceÖne almadı canım normal zamanda gittim. Senin risk oranını söyler misin bana. Bişeyi anlayamadım ben. 25 yaş altı risk aralığı başka 25 -30 yaş başka 30-35 başka ... vs. Senin bulunduğun yaş aralığından riskin daha mı yüksek o mu acaba sorun
Amin tşkkr ederim sizlere dua edin banada olur mu canlarBenim yerleşme kanamam beklenen adet tarihimden 1-2 gün önce olmuştu. Regl oluyorum zannetmiştim ancak 3 gün geçikince test yaptım ve pozitif çıktı. Seninki gibi açık pembeydi benimkide..Hayırlı haberlerini alırsın inş..
Tek ölçüm yüksek olunca önemli değil. Komlex bi ölçüm bu. Tek değerin yüksek çıkmasını önemsemiyor uz ki hepsi yüksek çıksa bile %60 güvenilirliği olan bi test yani.... demişti doktor. O yüzden karıştırmayalım interneti fazla :))))Bana riskten falan bahsetmedi canım sadece pozisyondan dolayı haftaya gel bişeye daha bakıcam dedi.Ben kendim ettim kurcalamaktan doktor 13 haftada 2'li testin telefonda sonuçları güzel dedi risk yok dedi. geçen kontroldede elime çıktı olarak verdi.Akşam eve gidince baktım Altta not vardı free B-hgh düzeyindeki yükseklik dikkat çekici yazıyodu bende bunu kafama taktım internettende baktım bakmaz olaydım. Ense kalınlığı ultrasonda ölçüldü zaten bi sorun yoktu daha fazla kurcalamadım.Bişey olsa doktor söylerdi şundan şüpheleniyorum diye Hatta eşim doktorada söyledi siz haftaya gel dediniz ya eşim kesin karalar bağlar dedi. Doktorda bunlar herkes için geçerli herkese yaptığımız rutin testler taramalar dedi.Eşimin tel.Videoyu izleyincede rahatladım.Sende kurcalama i,nternetten de bakma bence
Canim hemen mesaj yazdığın kismin asagisinda dosya yukle diyo ordan yukluyorsn resimlerini secip.bazen hata veriyo resim boyutu buyuk olunca.o zamb resmin birazini kirp tekrar yuklemeyi deneya kızlar resim nasıl yüklüyorsunuz, ben bir türlü beceremedim, hafta sonu iki tane bebek arabası travel sistem aldık, onların resimlerini yükleyecektim ama olmadı bir türlü, iki tane kalın battaniye, iki tanede merserize battaniye aldım, emzirme yastığı aldım(bende şimdiden kullanayım diye) battaniyeleri english home dan aldım, indirimdeydi, bilginiz olsun kızlar
Canim hemen mesaj yazdığın kismin asagisinda dosya yukle diyo ordan yukluyorsn resimlerini secip.bazen hata veriyo resim boyutu buyuk olunca.o zamb resmin birazini kirp tekrar yuklemeyi deneiki ayri araba mi aldiniz hayirli olsun cnm.nerden ne kadar a aldiniz ogrenebilir miyim.bende arastiryorm da.hala
Cok haklisin hamileligim evhamla geciyor pozitif dusunmeye calisiyorum cogu zamanda basariyorum ama ara sira korku geliveriyor gunler gecsede hayirlisiyla❤❤İkiside güzel isimler .allah sağlıkla aldırsın kucağınıza bebişleri.
şu an düzenli takip için daha erken 25-26 dan sonra hergün düzenli hissedilmeye başlıyor zaten. yeri dah geniş olduğu için sürekli dönebiliyor ve içerdeki her hareket dışarı yansımıyor o sebeple her zaman hissedilmiyor. biraz büyüyüp yeri darlsın bak gör sen o tekmeleri
Cok guzel canim neresi burasi fiyatlar ne durumda
Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..Eki Görüntüle 1943309 Eki Görüntüle 1943308
çok sağol, yükleyebildim :)Canım bizde çok araştırdık, içimize sinen bunlar oldu, iki takımıda 2500 tl ye aldık, ayhançocuk diye bir mağazadan aldık, youtube da videolarından bulduk
anladım canım bakmak lazımcanım her fiyata uygun ürünler var. nasıl desem örneğin piyasadaki tüm park yataklar var. fiyatlarıda netle aynı. çeşitleri inanılmaz çok. tabı puset, çocuk arabası, mobılya kıyafet.hepsi. hatta bız ulusa giderken uğrayalım dedik ulusada gitmekten vazgeçtik:)
kiyafette aynı sekılde 5 tlyede bıseyler var 100 tlyede... saatlerımı aldı gezmek...
yeri tam olarak şaşmaza girmeden solda kalıyor. İstanbul yolunda. ismi minicity, yanındada civil mağazası var.kapanan carfourun karsısı sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?