2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
merhaba, benim bebeklerden birinde ense kalınlığı ölçümü yüksek çıkmıştı, ikiz olduğu için 2,3,4 lü test yapılmadı, yurtdışına anne kan örneği gönderildi, çok şükür temiz çıktı, 1 ay önce kontrolümüz vardı, doktorumuz ense kalınlığı normal seviyesinde dedi, yarında detaylı ultrason var çok merak ediyorum, bizdede burun kemiği oluşmuş ve kan dolaşımı iyi demişti, bence içini ferah tut, sadece ense kalınlığı baz alınmıyor, birde ense kalınlığı 3'ün üzerindeyse sıkıntı oluyor demişti doktorum, inşallah sağlıkla alırız yavrularımızı

bir de doktorum ikizlerde daha çok kilo almak normal dedi ama inan bu kadar az yemeğe nasıl geldi bu 4 kilo şaştım kaldım. henüz 20. haftadayım üstelik. neyse sağlıklı olsunlar da gerisi fasa fiso.
ben 8 kilo aldım nasıl alıyorum hiç bilmiyorum

ben 8 kilo aldım nasıl alıyorum hiç bilmiyorum

17. hafta 6 kg artık takmıyorum çünkü taktıkça daha çok yiyesim geliyor :) hatta içten içe göbek çıktıça mutlu hisseder oldum kendimi, bazen iniyor o zaman korkuyorum biraz :)

Amiiiin Emin ol ömrümden ömür gidiyo bi bitse şu testler Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla bizede güzel haberler almayı nasip etsin.Gözün Aydın olsun canım

17. hafta 6 kg artık takmıyorum çünkü taktıkça daha çok yiyesim geliyor :) hatta içten içe göbek çıktıça mutlu hisseder oldum kendimi, bazen iniyor o zaman korkuyorum biraz :)
bende önceleri çok takıyordum, sonra boşver dedim, bebişler sağlıklı olsunda peşlerinden koşarken veririz kiloları

Tam idrara çıkıyorum aradan 5 dk geçiyor sanki tüm gün çişimi tutmuşum gibi tekrar geliyor ve 1 damla ancak işiyorum. Bizim kız yer değiştirip tam mesane üzerine geldi galiba iş dönüşü eve nasıl gidicem diye düşünüyorum ya yolda gelirse yine diye :)

Kocaman masallahhh canimboyu ve kilosu ne kadar.benimkiler de o civarda olmasi lazim.merak ediyirum.1 hafta sonra benim kontrolum
Kilosunu 377 dedi. Boyunu da Bisey demedi. Anlamadım dediyse de sadece bas popo bakalım dedi 15 dedi sanırım. İnşallah güzel haberlerle gelirsin sende iki besisle iki fotoyla

22. Haftada görünüyosun. 5 ay dolmuş olmuyo mu?

bende ara ara hissediyorum hareketlerini keşke hep hissetsem o orda oldukça mutlu oluyorum. haftaya doktor randevum var bakalım görüş gnümüzü sabırsızlıkla bekliyorumm. ayrıntılıyı kaçıncı haftanızda yaptırdınız?

bende böyle düşünüyorum. 1 yaşına kadar kullanılamaz belki ama yatak odasında yanıma bu tarz bişey istiyorum bakalım o zamana kadar fikirler değişmezse

Bu da benim kız

maşallah kocaman kız olmuş sanki ayaklarıda yukarda tekme atmaya hazır vaziyette gibi

bende 5 kilo aldım. durmadanda yiyesim geliyor bi türlü doymuyorum sanki genelde o şişkinliğin indiği zaman sabahları oluyor bende

bende 5 kilo aldım. durmadanda yiyesim geliyor bi türlü doymuyorum sanki genelde o şişkinliğin indiği zaman sabahları oluyor bende

Ben artık uzun süre aç kalınca sinir geliyor :) bu haftasonu sürekli birşeylere kızdım, hiç yoktan ağladım allahımmm böyle bir duygu karmaşası görmedim ben :))

Canım çok sevindim maşallah bebeğine kocaman olmuş .Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah.Darısı bize bakalım benim de bu cuma gidecem güzel haberlerle gelmek nasip olsun bize de
Amin Insallah Canim Cok Sagol... Hadi Insallah Cuma Günü Güzel Haberlerle Gel Insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…