- 4 Kasım 2016
- 1.375
- 1.958
- 133
Çok tatlı maşallah :)
merhaba, benim bebeklerden birinde ense kalınlığı ölçümü yüksek çıkmıştı, ikiz olduğu için 2,3,4 lü test yapılmadı, yurtdışına anne kan örneği gönderildi, çok şükür temiz çıktı, 1 ay önce kontrolümüz vardı, doktorumuz ense kalınlığı normal seviyesinde dedi, yarında detaylı ultrason var çok merak ediyorum, bizdede burun kemiği oluşmuş ve kan dolaşımı iyi demişti, bence içini ferah tut, sadece ense kalınlığı baz alınmıyor, birde ense kalınlığı 3'ün üzerindeyse sıkıntı oluyor demişti doktorum, inşallah sağlıkla alırız yavrularımızıArkadaşlar benim 12 haftada ense kalınlığı yüksek çıkmıştı 2,7 ölçtü en yüksek doktor en düşük 2,1 ve beni çok korkuttu ama ikili testin temiz çıktı ve her ihtimale karşı 4lu test yaptırdı şimdi aradım test iyi çıktı sorun yok dedi size sormak istediğim yani ben artık rahat bir nefes alabilir miyim ultrasonda omurga burun kemiği herşey sağlıklı gözüktü beş aydır ağlamaktan yoruldum
ben 8 kilo aldımbir de doktorum ikizlerde daha çok kilo almak normal dedi ama inan bu kadar az yemeğe nasıl geldi bu 4 kilo şaştım kaldım. henüz 20. haftadayım üstelik. neyse sağlıklı olsunlar da gerisi fasa fiso.
ben 8 kilo aldımnasıl alıyorum hiç bilmiyorum
Amiiiin Emin ol ömrümden ömür gidiyo bi bitse şu testler Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla bizede güzel haberler almayı nasip etsin.Gözün Aydın olsun canımSelam Kizlarr Bugün ayrintili ultrasonumuz vardi cok sükür güzel gecti,,bebegimle ilgili iyi haber aldik Doktor hersey güzel uyumlu istedigimiz gibi dedi.. 400gr olmus 26 cm'mis.. Rabbim Herkese Hayirli Haberler Almayi Nasip etsin. Darisi Siradaki Arkadaslara..
bende önceleri çok takıyordum, sonra boşver dedim, bebişler sağlıklı olsunda peşlerinden koşarken veririz kiloları17. hafta 6 kg artık takmıyorum çünkü taktıkça daha çok yiyesim geliyor :) hatta içten içe göbek çıktıça mutlu hisseder oldum kendimi, bazen iniyor o zaman korkuyorum biraz :)
Bende 21.haftada 8 kilo almisim bugun tartildim oturdugum yerden kilo sliyorum gibibende önceleri çok takıyordum, sonra boşver dedim, bebişler sağlıklı olsunda peşlerinden koşarken veririz kiloları
bende önceleri çok takıyordum, sonra boşver dedim, bebişler sağlıklı olsunda peşlerinden koşarken veririz kiloları
Bende 21.haftada 8 kilo almisim bugun tartildim oturdugum yerden kilo sliyorum gibi
Kocaman masallahhh canim
Kilosunu 377 dedi. Boyunu da Bisey demedi. Anlamadım dediyse de sadece bas popo bakalım dedi 15 dedi sanırım. İnşallah güzel haberlerle gelirsin sende iki besisle iki fotoylaKocaman masallahhh canimboyu ve kilosu ne kadar.benimkiler de o civarda olmasi lazim.merak ediyirum.1 hafta sonra benim kontrolum
Insallahhh canimKilosunu 377 dedi. Boyunu da Bisey demedi. Anlamadım dediyse de sadece bas popo bakalım dedi 15 dedi sanırım. İnşallah güzel haberlerle gelirsin sende iki besisle iki fotoyla
22. Haftada görünüyosun. 5 ay dolmuş olmuyo mu?canım seninkiler ikiz tabi ki bizden çok kilo alacaksın..bu gayet normal..
normal tek gebeliklerde 6. ayda dahil her ay 1 kg alınmalı
yani 6. ay bitince 6kg almış olunmalı...
7. ay 2kg
8. ay 2kg
9. ay 2kg
toplam 12 kg ile bitiyor...ama ben daha 5.aya yeni başladım 6 kg aldım kaldıki önümde 1,5 ay var 6 yı bitirmeye
hiç kilo almamam lazım bu da imkansıza eşit benim için...
ama ikiz gebeliklerde program böyle değil..bence sen gayet iyisin ikiz olmasına rağmen
bende ara ara hissediyorum hareketlerini keşke hep hissetsem o orda oldukça mutlu oluyorum. haftaya doktor randevum var bakalım görüş gnümüzü sabırsızlıkla bekliyorumm. ayrıntılıyı kaçıncı haftanızda yaptırdınız?Dün yazmistim hareketlerini 1 haftadir hissederken bugun hissetmiyrm diye bugun ayrintili ultrason randevum vardi cok sukur iyi gecti hersey yolunda ❤❤ doktora hareketlerini sordum normal dedi 25. Haftaya kadar ara ara yasanabilirmis duzensizlik
Kızlar, allahtan bişey çıkmazsa bizim minnoşa bebek odası yapacağız ama ilk dönemlerde bizim yatak odasında olacağı için beşik almayı düşünüyorum. Park yatak bizim yatak odasına büyük oluyor hareket etmeye alan kalmıyor. Aşağıda ki linkteki beşiği çok begeniyorum ama bebeğimiz içinde rahat hareket eder mi? 0-12 ay kullanım süresi diyor.
http://www.yektabebe.com/index.php?route=product/product&product_id=178
Bu da benim kız
Kızlar 4'lü tarama sonucu bekliyorum ne olur dua edin bana
bende 5 kilo aldım. durmadanda yiyesim geliyor bi türlü doymuyorum sanki17. hafta 6 kg artık takmıyorum çünkü taktıkça daha çok yiyesim geliyor :) hatta içten içe göbek çıktıça mutlu hisseder oldum kendimi, bazen iniyor o zaman korkuyorum biraz :)
bende 5 kilo aldım. durmadanda yiyesim geliyor bi türlü doymuyorum sankigenelde o şişkinliğin indiği zaman sabahları oluyor bende
Amin Insallah Canim Cok Sagol... Hadi Insallah Cuma Günü Güzel Haberlerle Gel InsallahCanım çok sevindim maşallah bebeğine kocaman olmuş.Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah.Darısı bize bakalım benim de bu cuma gidecem güzel haberlerle gelmek nasip olsun bize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?