amin canım inşallahRabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..
iyi çok şükür, benimde yarın akşam 5'te randevum, çok merak ediyorumÇok şükür detaylı iyi çıktı hamdolsun
Hi cok guzeller canim bakayim bende bi.normal ikiz bebek arabasi dusunyordum ama bakalim naparimm.bunlar da cok guzel duruyoEki Görüntüle 1943309 Eki Görüntüle 1943308
çok sağol, yükleyebildim :)Canım bizde çok araştırdık, içimize sinen bunlar oldu, iki takımıda 2500 tl ye aldık, ayhançocuk diye bir mağazadan aldık, youtube da videolarından bulduk
Him o magazadan bizim burda da var bi bakayim bende cnm aklimda idi minicity zaten.yenimahalle sentepe de oturuyorum ben:)canım her fiyata uygun ürünler var. nasıl desem örneğin piyasadaki tüm park yataklar var. fiyatlarıda netle aynı. çeşitleri inanılmaz çok. tabı puset, çocuk arabası, mobılya kıyafet.hepsi. hatta bız ulusa giderken uğrayalım dedik ulusada gitmekten vazgeçtik:)
kiyafette aynı sekılde 5 tlyede bıseyler var 100 tlyede... saatlerımı aldı gezmek...
yeri tam olarak şaşmaza girmeden solda kalıyor. İstanbul yolunda. ismi minicity, yanındada civil mağazası var.kapanan carfourun karsısı sanırım...
Ben henuz gordum durum konusunda net bı bılgım yok ama Allah şifa versın ınsallah saglıkla kucagımıza alıcaz meleklerımızı annesı sen içini ferah tut hepimiz hamişiz burda dualarımız kabul olur Allahın izniyleHepinize çok teşekkür ediyorum dikişim atıldı eve geldim erken doğum eylemi olmaması için sadece yemek yemek ve tuvalet için yataktan kalkacağım. İnşallah bebeğim hayata sıkıca tutunurda ben kalan aylarımı yatarak geçirmeye razıyım. Elimden gelen tek şey dua etmek. Allah hepimize yardımcı olsun vakti gelince sağlıklı aklıfikri yerinde dolu dolu kucağımıza almayı nasip etsin AMİNN
eryamandayım ben meğer ordada varmış , sanırım ıstanbul yolundaki en büyüğü.Him o magazadan bizim burda da var bi bakayim bende cnm aklimda idi minicity zaten.yenimahalle sentepe de oturuyorum ben:)
Him evet cnm.civil babymall minicity filan istanbul yolunda var bebek.magazalari.oralara gitmek.istiyorum bende nasipse bakmak icin.e bebek de subat da indirim varmis biraz da onu bekliyorumeryamandayım ben meğer ordada varmış , sanırım ıstanbul yolundaki en büyüğü.
İnşallah hayırlı haberler alırsınız sizdeiyi çok şükür, benimde yarın akşam 5'te randevum, çok merak ediyorum
bende şimdi onlara bakıyodum dün bisürü bebe mobılya magazası gezdık ve cebımızdekı nakıt paranın bile bi anlam ifade etmediğini gördük yok iyi boya yok ahşap öyle satış taktikleri bulmuşlar ki biz iyi ki ölmemişiz dedik eşimle ve şimdi ikea ve evideanın sitesine bakıyodumArkadaşlar internetten alışveriş yapan var mı bebiş için varsa hangi sitelerden aldınız?
Merhaba arkadaşlar. Bizde bugün itibari ile 21 haftalık olduk. 19 haftada belirli belirsiz hareketlerini hissetmeye başlamıştım, tam eminde değildim. Sanki göbeğimde küçük küçük balonlar patlıyormuş gibi hissediyordum. Ama son zaman daha net hareketlerini hissediyorum sık sık. Sanırım bizim afacan biraz hareketli olacak..
Son zamanlarda vücudum çok kaşınıyor. Kaşımamak için, kendimi tutuyorum. Ama elimde değil, çok tatlı kaşınıyor. Ve kaşınan bölge de pıtır pıtır olmuş durumda. Sanırım bana bir şeyler alerji yapıyor... Yarın doktor randevum var, ona danışacağım.. Ayrıntılı ultrasyona da gireceğim.. Umarım güzel haberler alırım..
Bu arada da arkadaşlar dün bebek mağazasını gezdim.. 0-3 aylık bebek kıyafetlerine baktım.. Bana o kadar çok küçük geldiler ki.. Dedim bizim bebeğimiz bu kadar minik mi? olacak.. Çok duygulandım. Nedense, elim 0-3 aylık değil de, 3-6 aylık kıyafetlere gitti.. Bebeğime bir kaç parça eşya aldım.. Şimdi arkadaşlar 0-3 aylık da almamız gerekli.. Tam yaz ayına da denk gelecek, doğumları uzun kollu almalı mıyız? Çok tatlı penye yelekler var, kullanışlı olur mu?
Bebek battaniyesini, nasıl almalıyız. Ben penye aldım ama, daha değişik kumaşta battaniyeler de vardı. Öneriniz var mı?
Çok şükür detaylı iyi çıktı hamdolsun
Arkadaşlar internetten alışveriş yapan var mı bebiş için varsa hangi sitelerden aldınız?
Kuzum ya yurt dışında bu testlerin yapılması bile yasakmış bazıları oyle soyluyor illa bişi yaptırayım derseniz 2 li test yaptırın o diğerlerinden daha sağlıklı sonuç veriyormuş ....canını sıkma sen iyi düşün iyi olsun...son olarakta bi kereliğine en kötüsünü düşünelim Allah korusun bebeğin problemli ise ona kıyıp aldıracak mısın? Cevabın hayır sa zaten böyle testleri yaptırmanın bi anlamı olmadığını bilirsindir....rabbime emanet de..ama emin ol sapasağlam bi bebek alacaksın kucağınaSlm kızlar ben cuma günü 4 lü test sonucumu aldım ve aftp risk oranım 1/356 çıktı yaşıma göre 2/250 bin altı risklimolduğunu söylesene dr tedbir olsun diye ayrıntılı ultrasonu erkene alalım dedi aranızda böyle bişey yaşayan varmı iki gündür ağlamaktan berbat olmuş haldeyim gözlerim sizce amniyosentezde yaptırmam gerekir mi kesin sonuç için kafam çok karışık
nelerde olcakmış acaba bebek arabaları yatak falan büyük şeylerde olur mu ki ?Him evet cnm.civil babymall minicity filan istanbul yolunda var bebek.magazalari.oralara gitmek.istiyorum bende nasipse bakmak icin.e bebek de subat da indirim varmis biraz da onu bekliyorum
Hayırlı haftalar kızlar,
Bugün kontrolü olan arkadaşlar,güzel sonuçlarla gelirsiniz inşallah.
Ben de bugün sağlık ocağına gittim kontrol için,kan tahlili verdim,tansiyon,kilo ölçümü falan yaptı. Sonra bir de bebeğin kalbini dinleyelim dedi.Başta radyo frekansı karışır ya onun gibi ses geldi,sonra pıt pıt atmaya başladı kalbiİlk defa duyduğum için çok heyecanlandım,keşke eşimle gitseydim dedim. (Kendi doktorum dinletmedi kalp atışını) dinlerken küüt diye bir ses geldi,bu da tekmesi işte dedi hemşire. ben hissedemesem de tekmeliyormuş demek ki yavrum,yada aletten rahatsız oldu bilemiyorum
Bir de bu hareket hissetme konusunda bana bir arkadaşımın söylediği bebek 500gr ı geçince hareketini düzenli olarak hissedebilirmişiz. Ondan önce düzensiz olması normalmiş. Gerçi ben daha hiç hissedemiyorum o ayrı
evet en kötüsünü düşünsem bile ben bebeğimden vazgeçemem ki o benim prensesimKuzum ya yurt dışında bu testlerin yapılması bile yasakmış bazıları oyle soyluyor illa bişi yaptırayım derseniz 2 li test yaptırın o diğerlerinden daha sağlıklı sonuç veriyormuş ....canını sıkma sen iyi düşün iyi olsun...son olarakta bi kereliğine en kötüsünü düşünelim Allah korusun bebeğin problemli ise ona kıyıp aldıracak mısın? Cevabın hayır sa zaten böyle testleri yaptırmanın bi anlamı olmadığını bilirsindir....rabbime emanet de..ama emin ol sapasağlam bi bebek alacaksın kucağına
ben 9. haftadan beri dopplerle dinliyorum bebeişimin kalbini gerçekten çok güzel oluyo :) hissetmeye başlamak üzeresindir muhtemelen ben bi anda hissetmeye başladım inşallah ne tekmeler yicez doğana kadarHayırlı haftalar kızlar,
Bugün kontrolü olan arkadaşlar,güzel sonuçlarla gelirsiniz inşallah.
Ben de bugün sağlık ocağına gittim kontrol için,kan tahlili verdim,tansiyon,kilo ölçümü falan yaptı. Sonra bir de bebeğin kalbini dinleyelim dedi.Başta radyo frekansı karışır ya onun gibi ses geldi,sonra pıt pıt atmaya başladı kalbiİlk defa duyduğum için çok heyecanlandım,keşke eşimle gitseydim dedim. (Kendi doktorum dinletmedi kalp atışını) dinlerken küüt diye bir ses geldi,bu da tekmesi işte dedi hemşire. ben hissedemesem de tekmeliyormuş demek ki yavrum,yada aletten rahatsız oldu bilemiyorum
Bir de bu hareket hissetme konusunda bana bir arkadaşımın söylediği bebek 500gr ı geçince hareketini düzenli olarak hissedebilirmişiz. Ondan önce düzensiz olması normalmiş. Gerçi ben daha hiç hissedemiyorum o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?