2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Him o magazadan bizim burda da var bi bakayim bende cnm aklimda idi minicity zaten.yenimahalle sentepe de oturuyorum ben:)

Ben henuz gordum durum konusunda net bı bılgım yok ama Allah şifa versın ınsallah saglıkla kucagımıza alıcaz meleklerımızı annesı sen içini ferah tut hepimiz hamişiz burda dualarımız kabul olur Allahın izniyle

Arkadaşlar internetten alışveriş yapan var mı bebiş için varsa hangi sitelerden aldınız?

Arkadaşlar internetten alışveriş yapan var mı bebiş için varsa hangi sitelerden aldınız?
bende şimdi onlara bakıyodum dün bisürü bebe mobılya magazası gezdık ve cebımızdekı nakıt paranın bile bi anlam ifade etmediğini gördük yok iyi boya yok ahşap öyle satış taktikleri bulmuşlar ki biz iyi ki ölmemişiz dedik eşimle ve şimdi ikea ve evideanın sitesine bakıyodum

o kaşıntıdan ben çok çektim iki hafta önce ama benim kollarım çok kaşınıyordu artık kaşımaktan tane tane oldu. pıtır pıtır. sonra doktora gittim. alerjik olabilir dedi. bi alerji kremi birde atomik dermotit için bir krem verdi kaşıntıyı kessin diye. hangisi iyi geldi bilmiyorum ama çok şükür geçti. cild kuruduğu için olabilir yada giydiğin kıyafetten olabilir dedi.

çok fazla 0-3 almaya gerek yok bence zaten 2-3 tane hastane çıkışı ve tulum olacak bir kaç tane de al üst yeter bence. 3-6 daha kullanışlı. ama 0-3 almadan da olmuyor ben ilk kızımda büyük aldım hep ama ilk başta içinde dönüyordu yavrum. hastane çıkışlarını 40 gün kullandım hemen hemen. ilk başta kilo alımı olmadı çünkü. penye battaniyeyi yüzde yüz kumaş ve yumuşak olanlardan al hem terletmez hem yumuşacık tutar yavrunu. bazı battaniyeler sırf gösteriş yani fonksiyon hiç olmuyor. yaşadığınız yeri bilmiyorum ama büyük ihtimal ben 40 ı çıkana kadar pek kısa kolluya geçemem gibi geliyor bana . tabi bu kesinlikle yasadığın yere ve evinin sıcaklığına bağlı. penye yelek kesinlikle çok kullanışlı özellikle yaz bebeklerinde. çıtçıtlı badi giydir üzerine uykudan kakınca dışarı çıkarken penye yelek giydir yetiyor kesinlikle.

Çok şükür detaylı iyi çıktı hamdolsun

maşallah çok sevindim darısı hepimizin başına inşallah .bizlerde güzel haberler alırız inşallah detaylı ultrasonda.

ben daha yapmadım alışveriş ama e-bebek, mothercare, lcw, hepsiburada baktığım yerler . büyük ihtimalle buralardan alıcam . daha önce hepsinden alışveriş yaptım bi sorun yaşamadım.

Kuzum ya yurt dışında bu testlerin yapılması bile yasakmış bazıları oyle soyluyor illa bişi yaptırayım derseniz 2 li test yaptırın o diğerlerinden daha sağlıklı sonuç veriyormuş ....canını sıkma sen iyi düşün iyi olsun...son olarakta bi kereliğine en kötüsünü düşünelim Allah korusun bebeğin problemli ise ona kıyıp aldıracak mısın? Cevabın hayır sa zaten böyle testleri yaptırmanın bi anlamı olmadığını bilirsindir....rabbime emanet de..ama emin ol sapasağlam bi bebek alacaksın kucağına

Kızlar ben de Zübeyde Hanım'dan randevu aldım yarın 14.30'a çok heyecanlıyım. Erkekleri almıyorlarmış üzüldüm. Yalnız gidicem ben de o yüzden. Ben de 6 kiloya dayandım sanırım sizlerin beslenmelerini okudum ne o kadar az ne de fazla yiyorum aslında her zamanki gibi yiyorum. Sanırım bünye yapıyor şuanda tabi fiziksel aktivite kısıtı da cabası.
Benim bebiş iki gündür coştu kızlar hatta 19+5'ti sanırım içimden hop diye kaydı yerimden sıçradım şaşkınlıktan sonra bir daha öyle olmadı ama vuruşları kuvvetlendi epeyce sürekli vuruyor :)

Hayırlı haftalar kızlar,

Bugün kontrolü olan arkadaşlar,güzel sonuçlarla gelirsiniz inşallah.

Ben de bugün sağlık ocağına gittim kontrol için,kan tahlili verdim,tansiyon,kilo ölçümü falan yaptı. Sonra bir de bebeğin kalbini dinleyelim dedi.Başta radyo frekansı karışır ya onun gibi ses geldi,sonra pıt pıt atmaya başladı kalbi İlk defa duyduğum için çok heyecanlandım,keşke eşimle gitseydim dedim. (Kendi doktorum dinletmedi kalp atışını) dinlerken küüt diye bir ses geldi,bu da tekmesi işte dedi hemşire. ben hissedemesem de tekmeliyormuş demek ki yavrum,yada aletten rahatsız oldu bilemiyorum

Bir de bu hareket hissetme konusunda bana bir arkadaşımın söylediği bebek 500gr ı geçince hareketini düzenli olarak hissedebilirmişiz. Ondan önce düzensiz olması normalmiş. Gerçi ben daha hiç hissedemiyorum o ayrı

Him evet cnm.civil babymall minicity filan istanbul yolunda var bebek.magazalari.oralara gitmek.istiyorum bende nasipse bakmak icin.e bebek de subat da indirim varmis biraz da onu bekliyorum
nelerde olcakmış acaba bebek arabaları yatak falan büyük şeylerde olur mu ki ?

Bir iki haftaya hissetmeye başlarsın sen de.

evet en kötüsünü düşünsem bile ben bebeğimden vazgeçemem ki o benim prensesim bundan sonra iyi düşünüp iyi olması için Allahıma çok dua edicem takdir Allahtan sağlıcakla kavuşmak duasıyla

ben 9. haftadan beri dopplerle dinliyorum bebeişimin kalbini gerçekten çok güzel oluyo :) hissetmeye başlamak üzeresindir muhtemelen ben bi anda hissetmeye başladım inşallah ne tekmeler yicez doğana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…