2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar tetanoz aşısı hamilelikte çokmu önemli ya
Doğum öncesi yada Doğum esnasında karşılaşılabilecek herhangi bir olumsuz durum için tedbir amaçlı diyelim... gerçi günümüz koşullarında hastaneler oldukça steril ama günlük hayatta en ufak bir kesik yada çizik bile risk oluşturabiliyor... özellikle çalışıyorsanız ve trafikte bulunuyorsanız bence sürekli risk altında kalmış oluyoruz zaten..

Ben evdeyim sürekli çalışmıyorum ama Azerbaycandayım doktorum bahsetmedi hiç ne aşıdan ne şeker yüklemesinden galiba bu haftalarda yapılıyormuş

Tetanoz 20. Haftada vurulucam ama şeker düşünmüyorum tabi sürec nasıl ilerler bilemiyorm daha doktor bişey demedi kacıncı hafta şeker?

Göbek çizgisi ne zaman oluşuyor acaba bilgisi olan varmı, göbeğim baya büyüdü ama hala çıkmadı :)

Kızlar ben de yarın detaylı ultrasona giricem. Çok heyecanlıyım. Dua edin bana.
Inşallah çok çok iyi geçer canim. Hepimizinki..
Ben artık uzun süre aç kalınca sinir geliyor :) bu haftasonu sürekli birşeylere kızdım, hiç yoktan ağladım allahımmm böyle bir duygu karmaşası görmedim ben :))
Benim de yiyemeyeceğim zarar li şeyleri canim çekiyor ve sinirden ağlayacak gibi oluyorum deli değiliz hamileyiz

Eklentiler

• 20170123_214100.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 79
  • 20170123_214020.webp
    5 KB · Görüntüleme: 63
  • 20170123_213958.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 80
Tetanoz 20. Haftada vurulucam ama şeker düşünmüyorum tabi sürec nasıl ilerler bilemiyorm daha doktor bişey demedi kacıncı hafta şeker?
Tam bilmiyorum canım bende hani çok önemliyse burdan ataştırcam yapan yer varsa yaptırcam yok değil se de yaptırmıycam ondan sordum

Amin tşkkr ederim sizlere dua edin banada olur mu canlar

Çok şükür detaylı iyi çıktı hamdolsun

Kızlar detaylı ultrasondan geldik şimdi. Çok şükür herşey iyi, normal çıktı. Çok stres yapmıştım. Allaha bin şükür bi aksilik olmadı.
Darısı gidecek olanların başına..

ozzzy28 Randevusu olan hamislerin güzel haberlerini alırız diğer arkadaşlar gibi. İnşaallah hepimizin bebisleri mutludur içerde.

Bende beğeniyorum ama 6-7 ay yatabilir gibime geliyor. Almaktan vazgeçtim o yüzden.

Aynen bende öyleyim. Lavabo dan çıkıp odaya gidiyorum. Oturmadan tekrar gidiyorum. Sanki litrelerce su içmişim bende..

Kizlar ben bebetto sitesinden hastane cikisi aldim indirimde idi 20 li.simdi geldi kargom bayildimmm cok ciciler yaaa.tavsiye ederimozenle guzelce paketlenmis.cumartesi.siparis.vermistim.bgn.geldi.ilgilenirseniz bakabilirsiniz siteye

Fotosu varsa atsana cnm gözünüz gönlümüz acilsin

Kızlar benimkiler de biri 332 diğeri 354 gr olmuş 20. haftamızdayız çok şükür

Maşallahlari var bebislerin. Gözün aydın darısı başıma cnm

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-20-19-42-27-1.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar detaylı ultrasondan geldik şimdi. Çok şükür herşey iyi, normal çıktı. Çok stres yapmıştım. Allaha bin şükür bi aksilik olmadı.
Darısı gidecek olanların başına..

Gözünaydın canım

Daha ne olsun güzelim,artık şöyle rahat rahat nefes al ve hamileliğinin tadını çıkar

Gözünaydın güzelim

Kızlar detaylı ultrasondan geldim...
Bir iyi bir de kötü haberle
Beyindeki kistler yok olmuş bu iyi haber
kötü haber bağırsakta hala parlaklık var
ama tek başına anormali belirtisi sayılmıyor
üstümden yük kalktı
Doktor %99 sağlıklı olacak dedi.
bir de karından yapmak için iğne verdi..

Ay çok sevindim gerçekten ne güzel haber ya. İnşallah o parlaklıkta yok olur. Hayırlı sağlıklı bi kızımız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…