Canım tetenoz yaptırcam doktorum sağlık ocakları yapmak ister sakınca yok yaptırabiklirsin demişti.Ama şeker yüklemesi konusunda emin değilim doktorum gerekli yaparız diyo ama ben pek istemiyorum açıkçası sağlık ocağında ebe rutin kan testi yaptığında şeker düzeyin normal böyle devam edwerse yaptırmak istemiyosan yaptırmayabilirsin dedi. Ben o kadar şekeri içince zaten şeker hastası olurum normal hayatta şeker kullanmıyorum bide alacağın kilo 1 bardak şeker ne demek yaa bide olmazsa 1 bardak dahaBu arada kizlar tetanoz ve seker yuklemesi hakkinda ne dusunuyorsunuz yaptiracakmisiniz.doktora tetanozu sordum yaptirabilirsin sikinti olmaz dedi.
Aranızda omega 3 kullanan var mı kızlar? Ben hergün içiyorum ama dün bi arkadaşıma, hergün içmeye gerek yok fazla gelir demiş dr.
Banada doktorum ne tetanoz asisi nede bu seker yullemesi icin hicbisey soylemedi tahlil falan yapti sonuclari ayin 1 de alicam ne icinnki bu seker yuklemesiCanım tetenoz yaptırcam doktorum sağlık ocakları yapmak ister sakınca yok yaptırabiklirsin demişti.Ama şeker yüklemesi konusunda emin değilim doktorum gerekli yaparız diyo ama ben pek istemiyorum açıkçası sağlık ocağında ebe rutin kan testi yaptığında şeker düzeyin normal böyle devam edwerse yaptırmak istemiyosan yaptırmayabilirsin dedi. Ben o kadar şekeri içince zaten şeker hastası olurum normal hayatta şeker kullanmıyorum bide alacağın kilo 1 bardak şeker ne demek yaa bide olmazsa 1 bardak daha
Kızlar eve geldim bi başladım uğraşmaya internetten video izleyerekne yaptım bakin. İlk olduğu için karıştırdim biraz ama olsun
Göbek çizgisi ne zaman oluşuyor acaba bilgisi olan varmı, göbeğim baya büyüdü ama hala çıkmadı :)
Eki Görüntüle 1943576 Eki Görüntüle 1943585 Kizlar yatagimizi annemler siparis verdi ikea nin gulliver modeli
https://m.ikea.com.tr/urun-katalogu...unleri/10248519/gulliver-bebek-karyolasi.aspx
Yarın elimize ulaşacakmış. Çok mutluyum gelsin artık. Ben daha bebisime bisey almadım ama teyzesi de biseyler alıp göndermiş onlar da elime ulasti
Kızlar detaylı ultrasondan geldim...
Bir iyi bir de kötü haberle
Beyindeki kistler yok olmuş bu iyi haber
kötü haber bağırsakta hala parlaklık var
ama tek başına anormali belirtisi sayılmıyor
üstümden yük kalktı
Doktor %99 sağlıklı olacak dedi.
bir de karından yapmak için iğne verdi..
Bana da hergun ic demisti doktorum cnm.hatta 2 minik.kapsul al kahvaltidan sonra ayni anda dedi.hic balik.yiyemiyirum benAranızda omega 3 kullanan var mı kızlar? Ben hergün içiyorum ama dün bi arkadaşıma, hergün içmeye gerek yok fazla gelir demiş dr.
Uyyy MasAllah:)guzel haberlerle gel canım.foto istiyoruz burdan biz deay maşallah , benimde bugün detaylım var, 1 aydır görmüyorum yavrilerimi, çok merak ediyorum, hatta bugün rüyamda gördüm, doğum yapmıştım, 4 gün küvezde kaldıktan sonra eve götürüyorduk, sürekli uyuyorlardı, ikiside kel dirüyamda öyle mutluydumki içim kıpır kıpırdı, ilk defa bu kadar net bir rüya gördüm
Aranızda omega 3 kullanan var mı kızlar? Ben hergün içiyorum ama dün bi arkadaşıma, hergün içmeye gerek yok fazla gelir demiş dr.
Ben içiyorum canım doktor yazdı hergün dediAranızda omega 3 kullanan var mı kızlar? Ben hergün içiyorum ama dün bi arkadaşıma, hergün içmeye gerek yok fazla gelir demiş dr.
Kızlar detaylı ultrasondan geldim...
Bir iyi bir de kötü haberle
Beyindeki kistler yok olmuş bu iyi haber
kötü haber bağırsakta hala parlaklık var
ama tek başına anormali belirtisi sayılmıyor
üstümden yük kalktı
Doktor %99 sağlıklı olacak dedi.
bir de karından yapmak için iğne verdi..
bana göre kilom normal ama baktığım kadarı ile bazı arkadaşlar hiç kilo almamışlar, bazen onlara imreniyorum, aslında zayıf değildim 62 ile başladım, şuan 70'im boydan kurtarıyorum boy 1,74
Ben kozyatağında central parka gidiyorum canım. Arkadaşımda hamile kartalda vera hastanesinde doğum yapacak sanırım şimdi ben dopler usg yi orda yaptırcam bir görmüşde olurum. İkiz canım saolasınCanim ben medipolle basladim. Sonra hosuma gitmeyen bazi seyler duydum biraktim. Su an tanidik var diye kuzenimin calistigi hastaneye gidiyorum. Sancaktepe via hospital. Sen nereye gidiyosun? Bi de senin ikizdi galiba. Maşallah.
aynı boydayız ama ben şuan 77,5 kiloyum :))bana göre kilom normal ama baktığım kadarı ile bazı arkadaşlar hiç kilo almamışlar, bazen onlara imreniyorum, aslında zayıf değildim 62 ile başladım, şuan 70'im boydan kurtarıyorum boy 1,74
ben en başından beri hergün kullanıyorum, ceviz ve balık tüketemiyordum, ama şimdi ceviz yiyebiliyorum, günlük bir avuç kadar ceviz yersem omega3 kullanmıyorum, yada balık yersem almıyorumAranızda omega 3 kullanan var mı kızlar? Ben hergün içiyorum ama dün bi arkadaşıma, hergün içmeye gerek yok fazla gelir demiş dr.
sen kaç kilo ile başladınaynı boydayız ama ben şuan 77,5 kiloyum :))
amin inşallah canım, çok heyecanlıyımbugun muayeneye gidecek ve de detaylıya girecek tüm arkadaşlar inşallah çok güzel haberler alırsınız .bebişlerinizin sağlıklı olduğunu görüp çok mutlu olursunuz.
detaylın çok güzel geçsin inşallah. ne güzel rüya görmüşsün öyle :)) şu zaman akıp geçsin biran evvel alalım bebişleri kucağımıza. sabırsızlanıyorum valla.ay maşallah , benimde bugün detaylım var, 1 aydır görmüyorum yavrilerimi, çok merak ediyorum, hatta bugün rüyamda gördüm, doğum yapmıştım, 4 gün küvezde kaldıktan sonra eve götürüyorduk, sürekli uyuyorlardı, ikiside kel dirüyamda öyle mutluydumki içim kıpır kıpırdı, ilk defa bu kadar net bir rüya gördüm
74 ile başladım canım kilolu yani :)sen kaç kilo ile başladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?