2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar günaydın
Hamilelikte Tetanoz aşısı çok mu önemli

Bu arada kizlar tetanoz ve seker yuklemesi hakkinda ne dusunuyorsunuz yaptiracakmisiniz.doktora tetanozu sordum yaptirabilirsin sikinti olmaz dedi.
Canım tetenoz yaptırcam doktorum sağlık ocakları yapmak ister sakınca yok yaptırabiklirsin demişti.Ama şeker yüklemesi konusunda emin değilim doktorum gerekli yaparız diyo ama ben pek istemiyorum açıkçası sağlık ocağında ebe rutin kan testi yaptığında şeker düzeyin normal böyle devam edwerse yaptırmak istemiyosan yaptırmayabilirsin dedi. Ben o kadar şekeri içince zaten şeker hastası olurum normal hayatta şeker kullanmıyorum bide alacağın kilo 1 bardak şeker ne demek yaa bide olmazsa 1 bardak daha

Aranızda omega 3 kullanan var mı kızlar? Ben hergün içiyorum ama dün bi arkadaşıma, hergün içmeye gerek yok fazla gelir demiş dr.

Aranızda omega 3 kullanan var mı kızlar? Ben hergün içiyorum ama dün bi arkadaşıma, hergün içmeye gerek yok fazla gelir demiş dr.

Ben de iki aydır her gün içiyorum. Doktor bu ay da devam et dedi. Bence doktor ne derse onu yapmalıyız.

Banada doktorum ne tetanoz asisi nede bu seker yullemesi icin hicbisey soylemedi tahlil falan yapti sonuclari ayin 1 de alicam ne icinnki bu seker yuklemesi

Kızlar eve geldim bi başladım uğraşmaya internetten video izleyerek ne yaptım bakin. İlk olduğu için karıştırdim biraz ama olsun

maşallah ne marifetlisin. çok güzel olmuş. ellerine sağlık. güzel günlerde giysin yavrun.

Göbek çizgisi ne zaman oluşuyor acaba bilgisi olan varmı, göbeğim baya büyüdü ama hala çıkmadı :)

sanırım 26-27.haftalarda çıkmıştı benim. doğumdan bayağı sonrada kayboldu.

güle güle kullanın inşallah. o beşiği bende çok beğeniyorum ilk bebeğim olsa alabilirdim ama ilkinden hem küçük beşik hemde park yatak var. cicileri de çok güzelmiş iyi günlerde sağlıklı giysin inşallah.

ay ne kadar güzel ve fonksiyonel bundan bi tane bile olsa yeter insana. resmen üç takım var içinde. bende bakayım bi bu siteye.

çok şükür ne güzel haberlerle geldin allahın izniyle sağlıkla gelecek bebişin içini ferah tut.

Bana da hergun ic demisti doktorum cnm.hatta 2 minik.kapsul al kahvaltidan sonra ayni anda dedi.hic balik.yiyemiyirum ben

Uy
Uyyy MasAllah:)guzel haberlerle gel canım.foto istiyoruz burdan biz de

ben ilk hamileliğimde hergün kullandım sadece o gün balık yediysen içmene gerek yok dedi. bu sefer doktor haftada bir balık yiyorsan omega 3 e gerek yok dedi. ama doktorun verdiyse ve balık yiyemiyorsan sürekli iç .

Oooh keyifle bebişe hazırlan artık..ben olsam kıtlıktan çıkmış gibi alışveriş yapardım herhal

bana göre kilom normal ama baktığım kadarı ile bazı arkadaşlar hiç kilo almamışlar, bazen onlara imreniyorum, aslında zayıf değildim 62 ile başladım, şuan 70'im boydan kurtarıyorum boy 1,74

Ben 64 ile hamile kaldım. 1,5 kilo aldım toplamda ama boydan kaybediyorum bende. 1.60'ım..

omega 3 ve başka vitaminleri de içeren regenesis max kullanıyorum. doktor 2 günde bi alsan yeter dedi. ben 3 günde bir alıyorum 2 aydır. 2 haftada bir balık yiyebiliyorum. kafama göre bi düzen oluşturdum . haftaya detaylı olabilirsem tahlillerimde belli olacak ne kadarını doğru yaptığım.

Canim ben medipolle basladim. Sonra hosuma gitmeyen bazi seyler duydum biraktim. Su an tanidik var diye kuzenimin calistigi hastaneye gidiyorum. Sancaktepe via hospital. Sen nereye gidiyosun? Bi de senin ikizdi galiba. Maşallah.
Ben kozyatağında central parka gidiyorum canım. Arkadaşımda hamile kartalda vera hastanesinde doğum yapacak sanırım şimdi ben dopler usg yi orda yaptırcam bir görmüşde olurum. İkiz canım saolasın kendi hastanemde 400 istiyorlar ikiz diye orada 200 lira sanırım

Günaydın kızlar, hamile kıyafeti almaya başladınız mı? ben artık pijamalarımdan çok rahatsız olmaya başladım uyurken. Elbisede almak istiyorum, çok daha rahat hissediyorum

bana göre kilom normal ama baktığım kadarı ile bazı arkadaşlar hiç kilo almamışlar, bazen onlara imreniyorum, aslında zayıf değildim 62 ile başladım, şuan 70'im boydan kurtarıyorum boy 1,74
aynı boydayız ama ben şuan 77,5 kiloyum :))

ben en başından beri hergün kullanıyorum, ceviz ve balık tüketemiyordum, ama şimdi ceviz yiyebiliyorum, günlük bir avuç kadar ceviz yersem omega3 kullanmıyorum, yada balık yersem almıyorum

bugun muayeneye gidecek ve de detaylıya girecek tüm arkadaşlar inşallah çok güzel haberler alırsınız .bebişlerinizin sağlıklı olduğunu görüp çok mutlu olursunuz.
amin inşallah canım, çok heyecanlıyım

detaylın çok güzel geçsin inşallah. ne güzel rüya görmüşsün öyle :)) şu zaman akıp geçsin biran evvel alalım bebişleri kucağımıza. sabırsızlanıyorum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…