2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Herkese merhaba. Basligin sessiz takipcilerindendim sonunda uye oldum
Ilk bebegimi 8.haftada kalp durmasi sonucu kaybettikten sonra cok şükür simdi tekrar hamileyim. Insallah oglumuz geliyo. Ufaktan tekmeleri de hissetmeye basladim. Ilk tekmeyi de hastanede igne olan bi bebege "ay yazik cani acidi"dedigim anda yedim. Benim velet biraz kiskanc olacak anlasilan...
Insallah hepimiz bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz

Gözünaydın Can'ım ya çok sevindim,ben kötü haber göremedim burada Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip edecek inşallah,sen yeterki inan.

Hoşgeldin canım.sağlıklı gebelik geçirirsin be bebisini alırsın kucağına inşallah

Merhaba güzelim,hoşgeldin aramıza,Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğlunu inşallah

Bu arada kizlar tetanoz ve seker yuklemesi hakkinda ne dusunuyorsunuz yaptiracakmisiniz.doktora tetanozu sordum yaptirabilirsin sikinti olmaz dedi.
Doktor bana tetenozla ilgili birsey demedi bende sormayi akil etmedim hangi haftada yapilmasi gerekiyor acaba?? Birdahaki kontrolde seker yüklemesi yapicaz dedi ben tamam dedim ama kararsizim yaptirmak istemiyorum aslinda

^ççççö$$ççç^öö
Ne için bu iğne canım çok şükür bak korkma artık sende doktorun iyi konuşmuş darısı başıma bende cuma gidicem ayrıntılı ya inş iyi şeyler duyarım amniyosentez yetiştirmek o güne canım çok sıkılıyor sabır ede ede sabır küpü oldum ya rabbi hayırlısıyla şu sıkıntılı günler geçsin diye stres mideme vurdu yine bide bebek sallanıyor herhalde bu hafta mide felaket oldu... İyi şeyler duyunca ümitleniyorum

Ben evdeyim sürekli çalışmıyorum ama Azerbaycandayım doktorum bahsetmedi hiç ne aşıdan ne şeker yüklemesinden galiba bu haftalarda yapılıyormuş
Benim doktorumda asidan bahsetmedi hic,, seker yüklemesini 28. hafta yapicaz dedi 4 hafta sonraya randevu var ama tam 28 olmuyorum aslinda 26. haftaya denk geliyo..

Çok sevindim inşallah sağlıkla gelir Bağırsaktaki parlaklık yok oluyor daha sonra diye duymuştum. Benim de şu kasık ağrılarım geçse de rahatlasam artık. Sürekli ağrı gergin bir insan yaptı beni. Sebepte yok anlamadım inşallah bir sıkıntı çıkmaz.

Hoş geldin canım :)

Şeker düşünmüyorum. Çoğu arkadaşım da yaptırmadan. Birçok doktor da önermiyorum. Ama tetanoz yaptırcam .
Onu bize birakiyomu acaba doktorlar hic konusmadik daha
Doktor bana tetenozla ilgili birsey demedi bende sormayi akil etmedim hangi haftada yapilmasi gerekiyor acaba?? Birdahaki kontrolde seker yüklemesi yapicaz dedi ben tamam dedim ama kararsizim yaptirmak istemiyorum aslinda
tetanazu 20.haftadan sonra yapiyolar, saglik ocaklari yapiyo onu.seker yuklemesi konusunda bende kararsizim ama doktor gerekki gorurse yaptiririm heralde

İyiymiş zayıf başladın herhalde. Ben 74 kilo başladım :))
bana göre kilom normal ama baktığım kadarı ile bazı arkadaşlar hiç kilo almamışlar, bazen onlara imreniyorum, aslında zayıf değildim 62 ile başladım, şuan 70'im boydan kurtarıyorum boy 1,74

Kızlar benimkiler de biri 332 diğeri 354 gr olmuş 20. haftamızdayız çok şükür
ay maşallah , benimde bugün detaylım var, 1 aydır görmüyorum yavrilerimi, çok merak ediyorum, hatta bugün rüyamda gördüm, doğum yapmıştım, 4 gün küvezde kaldıktan sonra eve götürüyorduk, sürekli uyuyorlardı, ikiside kel di rüyamda öyle mutluydumki içim kıpır kıpırdı, ilk defa bu kadar net bir rüya gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…