Eki Görüntüle 1943576 Eki Görüntüle 1943585 Kizlar yatagimizi annemler siparis verdi ikea nin gulliver modeli
https://m.ikea.com.tr/urun-katalogu...unleri/10248519/gulliver-bebek-karyolasi.aspx
Yarın elimize ulaşacakmış. Çok mutluyum gelsin artık. Ben daha bebisime bisey almadım ama teyzesi de biseyler alıp göndermiş onlar da elime ulasti
Kızlar detaylı ultrasondan geldim...
Bir iyi bir de kötü haberle
Beyindeki kistler yok olmuş bu iyi haber
kötü haber bağırsakta hala parlaklık var
ama tek başına anormali belirtisi sayılmıyor
üstümden yük kalktı
Doktor %99 sağlıklı olacak dedi.
bir de karından yapmak için iğne verdi..
Hoşgeldin canım.sağlıklı gebelik geçirirsin be bebisini alırsın kucağına inşallahHerkese merhaba. Basligin sessiz takipcilerindendim sonunda uye oldum
Ilk bebegimi 8.haftada kalp durmasi sonucu kaybettikten sonra cok şükür simdi tekrar hamileyim. Insallah oglumuz geliyo. Ufaktan tekmeleri de hissetmeye basladim. Ilk tekmeyi de hastanede igne olan bi bebege "ay yazik cani acidi"dedigim anda yedim. Benim velet biraz kiskanc olacak anlasilan...
Insallah hepimiz bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz
Herkese merhaba. Basligin sessiz takipcilerindendim sonunda uye oldum
Ilk bebegimi 8.haftada kalp durmasi sonucu kaybettikten sonra cok şükür simdi tekrar hamileyim. Insallah oglumuz geliyo. Ufaktan tekmeleri de hissetmeye basladim. Ilk tekmeyi de hastanede igne olan bi bebege "ay yazik cani acidi"dedigim anda yedim. Benim velet biraz kiskanc olacak anlasilan...
Amin hepimiz insallahHoşgeldin canım.sağlıklı gebelik geçirirsin be bebisini alırsın kucağına inşallah
Kızlar detaylı ultrasondan geldim...
üstümden yük kalktı
bir de karından yapmak için iğne verdi..[/QUOTE
Çok sevindim canım . Kalbini ferah tut bütün güzellikler bebişlerimizle olur inşallah :)
Herkese merhaba. Basligin sessiz takipcilerindendim sonunda uye oldum
Hoşgeldin canım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Eki Görüntüle 1943576 Eki Görüntüle 1943585 Kizlar yatagimizi annemler siparis verdi ikea nin gulliver modeli
https://m.ikea.com.tr/urun-katalogu...unleri/10248519/gulliver-bebek-karyolasi.aspx
Yarın elimize ulaşacakmış. Çok mutluyum gelsin artık. Ben daha bebisime bisey almadım ama teyzesi de biseyler alıp göndermiş onlar da elime ulasti
Doktor bana tetenozla ilgili birsey demedi bende sormayi akil etmedim hangi haftada yapilmasi gerekiyor acaba?? Birdahaki kontrolde seker yüklemesi yapicaz dedi ben tamam dedim ama kararsizim yaptirmak istemiyorum aslindaBu arada kizlar tetanoz ve seker yuklemesi hakkinda ne dusunuyorsunuz yaptiracakmisiniz.doktora tetanozu sordum yaptirabilirsin sikinti olmaz dedi.
Ne için bu iğne canım çok şükür bak korkma artık sende doktorun iyi konuşmuş darısı başıma bende cuma gidicem ayrıntılı ya inş iyi şeyler duyarım amniyosentez yetiştirmek o güne canım çok sıkılıyor sabır ede ede sabır küpü oldum ya rabbi hayırlısıyla şu sıkıntılı günler geçsin diye stres mideme vurdu yine bide bebek sallanıyor herhalde bu hafta mide felaket oldu... İyi şeyler duyunca ümitleniyorumKızlar detaylı ultrasondan geldim...
üstümden yük kalktı
Benim doktorumda asidan bahsetmedi hic,, seker yüklemesini 28. hafta yapicaz dedi 4 hafta sonraya randevu var ama tam 28 olmuyorum aslinda 26. haftaya denk geliyo..Ben evdeyim sürekli çalışmıyorum ama Azerbaycandayım doktorum bahsetmedi hiç ne aşıdan ne şeker yüklemesinden galiba bu haftalarda yapılıyormuş
Çok sevindim inşallah sağlıkla gelir Bağırsaktaki parlaklık yok oluyor daha sonra diye duymuştum. Benim de şu kasık ağrılarım geçse de rahatlasam artık. Sürekli ağrı gergin bir insan yaptı beni. Sebepte yok anlamadım inşallah bir sıkıntı çıkmaz.Kızlar detaylı ultrasondan geldim...
üstümden yük kalktı
Evet yani 5 ay dolmuş, 6'ya başlamış oluyor. Ama dolan ay söylenir tabi.beş ay artı 4 günlük oluyor
Hoş geldin canım :)Herkese merhaba. Basligin sessiz takipcilerindendim sonunda uye oldum
Onu bize birakiyomu acaba doktorlar hic konusmadik dahaŞeker düşünmüyorum. Çoğu arkadaşım da yaptırmadan. Birçok doktor da önermiyorum. Ama tetanoz yaptırcam .
tetanazu 20.haftadan sonra yapiyolar, saglik ocaklari yapiyo onu.seker yuklemesi konusunda bende kararsizim ama doktor gerekki gorurse yaptiririm heraldeDoktor bana tetenozla ilgili birsey demedi bende sormayi akil etmedim hangi haftada yapilmasi gerekiyor acaba?? Birdahaki kontrolde seker yüklemesi yapicaz dedi ben tamam dedim ama kararsizim yaptirmak istemiyorum aslinda
Kızlar 4'lü tarama sonucu bekliyorum ne olur dua edin bana
bana göre kilom normal ama baktığım kadarı ile bazı arkadaşlar hiç kilo almamışlar, bazen onlara imreniyorum, aslında zayıf değildim 62 ile başladım, şuan 70'im boydan kurtarıyorum boy 1,74İyiymişzayıf başladın herhalde. Ben 74 kilo başladım :))
ay maşallah , benimde bugün detaylım var, 1 aydır görmüyorum yavrilerimi, çok merak ediyorum, hatta bugün rüyamda gördüm, doğum yapmıştım, 4 gün küvezde kaldıktan sonra eve götürüyorduk, sürekli uyuyorlardı, ikiside kel diKızlar benimkiler de biri 332 diğeri 354 gr olmuş 20. haftamızdayız çok şükür
bence çok güzel olmuş , eline sağlıkKızlar eve geldim bi başladım uğraşmaya internetten video izleyerekne yaptım bakin. İlk olduğu için karıştırdim biraz ama olsun
Daha çıkmadı doktordan tel bekliyorum canım dün bekliyodum aramadı bügün arar Allahın izniyle hayırlısıyla İnşaallahCanım sonuç??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?