ah ah bana da dedi ama ben haftada iki kere alıyorum anca midemi kötü yapıyor, balık desen kokusunu hissetsem kusarım o kadar yaniBana da hergun ic demisti doktorum cnm.hatta 2 minik.kapsul al kahvaltidan sonra ayni anda dedi.hic balik.yiyemiyirum ben
Bekliyoruz canım merakla:)))) bizi evledımızla sınamasın allahım inş.Daha çıkmadı doktordan tel bekliyorum canım dün bekliyodum aramadı bügün arar Allahın izniyle hayırlısıyla İnşaallah
Mrb cnm ben elbise olarak bunu aldim.baska pijama takimi da aldim cok rahat oluyo.ayrica kompedan da indirim vardi kizlar lohusa pijamalari yuz kusur lira dan 25 30 tl ye inmisti.3 takim da ondan aldim.gecen hafta.yazlik püfür püfür cok rahatlarGünaydın kızlar, hamile kıyafeti almaya başladınız mı? ben artık pijamalarımdan çok rahatsız olmaya başladım uyurken. Elbisede almak istiyorum, çok daha rahat hissediyorum
Hangi ildesinMrb arkadaşlar dün doktordaydım bebeşimin tğm organlarını çekti inceledi sorun yok dedi şükür ama yine başka bi göz daha baksın ayrıntılı utrosona yönlendirdi 400 tl bu arada fiyatınnadıl
Canim.ben cok.bilgili.degilim.ama yaptirdim.bir zarari yok yaptirmalisin bence.sanirim ozellikle.hastanelerde mikrop kapmamak icin ozellikle dogumda kullanilan aletlerden.filan.bu nedenle onemli bu 'ası. Agrisi.filan.da.pek.yok yaniKızlar tetanoz aşısı önemli mi diye soru sormuştum :/
Ağrısından değil canım Azerbaycandayım ve doktorum bahsetmedi ondan sordumCanim.ben cok.bilgili.degilim.ama yaptirdim.bir zarari yok yaptirmalisin bence.sanirim ozellikle.hastanelerde mikrop kapmamak icin ozellikle dogumda kullanilan aletlerden.filan.bu nedenle onemli bu 'ası. Agrisi.filan.da.pek.yok yani
Canım çok güzelmiş kaça aldın internetten mi aldınMrb cnm ben elbise olarak bunu aldim.baska pijama takimi da aldim cok rahat oluyo.ayrica kompedan da indirim vardi kizlar lohusa pijamalari yuz kusur lira dan 25 30 tl ye inmisti.3 takim da ondan aldim.gecen hafta.yazlik püfür püfür cok rahatlar
ben suanda 67 kiloyum :) zaten idealim 60 dı boyum 166 hamilelik öncesi 68 olmuştum kurum içinde sınavım vardı ona çalışırken baya bi almıştım. Galiba hamile kaldığımda 66,5 falandım çok şükür hamilelikte sınavda hallolduHangi ildesin
Mrb cnm ben elbise olarak bunu aldim.baska pijama takimi da aldim cok rahat oluyo.ayrica kompedan da indirim vardi kizlar lohusa pijamalari yuz kusur lira dan 25 30 tl ye inmisti.3 takim da ondan aldim.gecen hafta.yazlik püfür püfür cok rahatlar
Bende 58 le hamile kaldim fakat bulantilardan 4 kilo gitti suan 56ya tekrar ciktim 4.5 ayligiz. Insallah cok almadan tamamlariz 9 ayiKızlar 60 oldum bu arada . 56-57 gibi başlamıştık. Kilo bende değil de bebişte sanki hep. Göbek var. Şuayip gibiyim :)) sizde nasıl durum??? Aşırı aşan ve ta hiç almayan????
İstHangi ildesin
5.ayımızı dolduruyoruz neredeyse... ve 1.5 kilo alan hamilelere çok imreniyorum
kendimi fil gibi hissediyorum. Abur cuburu, çikolatayı tamamen bıraktım.. gün içinde acıkırsam kuru yemiş ve ya meyve yiyorum.
5 ayda 3 kilo almışım ama kilo depresyonuna girdim sanırım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Spora mı başlasam napsam.. bacaklarım çok kalınlaştı. Napmalıyım bunun için bilmiyorum.
Tamam hamileyiz kilo almak normal ama ben hayatımda bu kiloda olmadığım için garipsedim bu durmu.
59la başladım şu an 62yim.ama en son gittiğimde 62dim şimdi belki de 63üm
Bence çok fazla kilo almamıssın. Kilo alımın gayet iyi gibi duruyor.Boşuna üzülüyorsun.5.ayımızı dolduruyoruz neredeyse... ve 1.5 kilo alan hamilelere çok imreniyorum
kendimi fil gibi hissediyorum. Abur cuburu, çikolatayı tamamen bıraktım.. gün içinde acıkırsam kuru yemiş ve ya meyve yiyorum.
5 ayda 3 kilo almışım ama kilo depresyonuna girdim sanırım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Spora mı başlasam napsam.. bacaklarım çok kalınlaştı. Napmalıyım bunun için bilmiyorum.
Tamam hamileyiz kilo almak normal ama ben hayatımda bu kiloda olmadığım için garipsedim bu durmu.
59la başladım şu an 62yim.ama en son gittiğimde 62dim şimdi belki de 63üm
saol canım, sağlıkla kucağımıza alırız inşallahdetaylın çok güzel geçsin inşallah. ne güzel rüya görmüşsün öyle :)) şu zaman akıp geçsin biran evvel alalım bebişleri kucağımıza. sabırsızlanıyorum valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?