- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
Ne guzel ben haziran sonundayim seninki buyuyicek bile bizimkiler dogana kadar
Normal sanırım pazartesi doltora gitcem ozaman sorarım dedim cünkü bugün kendimi sınadım oturup bacaklarımı ayırdıgımda rahattımNormal heralde değil mi valla bu hamilelik hem güzel hem zor
Amin canım inş. Gerçekten sağlık dışında hiç bişey önemli değil. Allahım sağlık versin gerisi hallolur.Yani gilısemik indeksim çok yüksekti kilo veriyordum 5 kilo verdim sonra hamile kaldım inş sağlıkla selametle bu gebelik süresini tamamlar bebişlerimizi kucaklarımıza alırız
Evet artik sola yatmamiz lazim. Sirt ustu yatmak bebege giden damarlara baski yapiyormus. En uygun pozisyon sola yatmakmis. Gece sirtustu donuyorum bazen ama farkedince sola yatiyorum.Kızlar uyurken sırt üstü yatan var mı ben en çok öyle rahat ediyorum ama sanırım zararlıymış
heksi canim Arkadasin ne gibi sorunlarla karsilasti acaba
Yok canım özel sektörde çalışıyorum. Anlaşmalı olarak ayrılıyorum çalıştığım yer ile. O yüzden bir ay erken çıkabiliyorum. Dayanamıyorum artık hamilelikten önce belimde problem vardı . Şimdi dayanılmaz hal aldı sandalyede oturmak acı veriyo. İnşallah sende bir an önce istirahate ayrılırsın. Öğretmen olmak hem çok güzel hem çok zor bir meslek canım allah kolaylık versinmemur musun canım ben öğretmenim 2 ay öncesnde 2 ay doğum sonrası veriyorlar ikizlere 2 hafta daha fazla veriyorlAr. Ama nisana kadar zaten anca dayanırım zaten öğrencilerle uğraşmak zor oluyor bide uzak bir yere gidiyorum
Bazen sol tarafımı rahatlatmak için sırt üstü yatıyorum hep aynı tarafa yatınca uyuşuyo çünkü . Sırt üstü yattığımda da dizlerimi bükerek yatıyorum. Ne kadar zararlı bilmiyorum ama mecburen o şekilde yatmak zorunda kalıyorum bazenKızlar uyurken sırt üstü yatan var mı ben en çok öyle rahat ediyorum ama sanırım zararlıymış
Hep sola da yatılmıyor ki yaEvet artik sola yatmamiz lazim. Sirt ustu yatmak bebege giden damarlara baski yapiyormus. En uygun pozisyon sola yatmakmis. Gece sirtustu donuyorum bazen ama farkedince sola yatiyorum.
Baaaaaak biz büyüdük nerdesin sen F feeeeminist teyzesiArkadaşlar nasılsınız ne yapıyorsunuz hepinizi çok özledim bebişler ne alemde
Evet malesefHep sola da yatılmıyor ki ya
Bak doktorda benim gibi demiş tecrübe var bende yatda görelim sırtüstü 6 aylıkken nerde ağzından çıkacak gibi oluyoBenim doktorum sola yatisi bebek icin degil de anne icin oneriyoruz. Rahim buyudukce damara baski yapacak ve ani tansiyon dusmesi ya da bayginlik yasayabilirsin. Bu yuzden sola yat ama bu dedigim 6-7.aydan sonra onemli. Zaten o zaman istesen de sirt ustu yatamayacaksin dedi. Ben yine de sola yatmaya çalışıyorum surekli ama uyandığımda sirt ustu buluyorum kendimi
Valla ilk bebis olunca daha oralari bilmiyorum ama tahmin ediyorum. Simdiden belim agrimaya basladi benimBak doktorda benim gibi demiş tecrübe var bende yatda görelim sırtüstü 6 aylıkken nerde ağzından çıkacak gibi oluyo
Evet zorluğu çok anne olmak kolay değil bu iyi günlerimiz ağırlaşmadık henüz ama yanına alıp yattınımı kokusuyla dünyalar senin oluyo gözümü kapatıp hayal ediyorum ne mükemmel bir duygu Allaha şükürler olsun inş hepimiz tadıcaz Rabbim bu duyguyu bütün kadınlara yaşatsın....Valla ilk bebis olunca daha oralari bilmiyorum ama tahmin ediyorum. Simdiden belim agrimaya basladi benim
Aminn inşallah... ultrasonda görünce hareketini hissedince bile mutlu oluyo insan. Insallah saglikla kucagimiza da aliriz da hamilelikte yasananlar tuz biber olsun raziyimEvet zorluğu çok anne olmak kolay değil bu iyi günlerimiz ağırlaşmadık henüz ama yanına alıp yattınımı kokusuyla dünyalar senin oluyo gözümü kapatıp hayal ediyorum ne mükemmel bir duygu Allaha şükürler olsun inş hepimiz tadıcaz Rabbim bu duyguyu bütün kadınlara yaşatsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?