2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar ben karar veremedim. Alfemo nun da güzel takımları var off yaa. erkek olunca ne zormuş çeşit az içine sinmiyor hiç bişey. Haftasonu bir daha bakalım. Bir de şu büyükler her aldığımızı gereksiz görmese. İnsanın hevesi kursağında kalıyor. Yok onu niye aldın ne gerek var yok bunu 1 kere kullanır. Yok şu odasını 1000 TLye halletmiş siz niye bu kadara alıyosunuz. Böyle dediklerinde gidip herşeyin en pahalısını alasım geliyo gıcık oluyorum

evet ağaırlaştıkça bırakın sırt üstü yatmak , yatmak bile zor oluyor. ben çok gece kalkıp koltukta uyuduğumu hatırlıyorum.
evlat kokusu bence bi anne için tüm dertlere deva gibi birşey. uykusuzluk yorgunluk gerginlik ne olursa olsun evladını bir kere kokla sana herşeyi unutturuyor. allahım cuma mübarek gün herkesin evlatlarını korusun, kimseye evlat acısı göstermesin, bütün hamişlere bebeklerini sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ve tüm kadınlara annelik gibi güzel bi duyguyu tattırdın inşallah.

Ben de almadım bebekler doğmadan tuhaf geliyor bana

ben de bez stoğu falan yapmayı düşünmüyorum. hangi bez yarar hangi bez iyi gelir yaşadıkça gorücez. ben ilk kızımda 5.aya kadar prima premıum care sonra prima aktif bebek kullanmıştım. onun dışında bütün bezler pişik yaptı. zaten bezlerde 5 numaraya kadar dönem dönem kampanyalar olur onları takip edersek ekonomi yapmış oluruz herhalde.

Kim ne derse desin, içimizden ne geliyosa, gücümüzün yettiği kadarıyla onu alırız. Senin memnun olmam önemli, boşver etrafındakileri, sen ne ile mutlu oluyosan onu yap

Ayrıca bende erkek annesiyim, öyle düşünme erkekler içinde çok güzel şeyler var önemli olan bulabilmek

Kızlar uyurken sırt üstü yatan var mı ben en çok öyle rahat ediyorum ama sanırım zararlıymış

canım ben gece bir bakıyorum sırtüstü dönmüşüm...hemen değiştiriyorum
ama uyku hali insan her hareketini kontrol edemiyor ki

bende bugün sağlık ocağına gittim tetonoz aşısı için. daha önceki hamileliğimde yaptırdım dedim ama 5 doza tamamlamadıkça gene yapılması gerekir dedi aile hekimi. tansiyona kiloma falan baktılar. kan tahlili yaptılar tekrar kontrol amaçlı. birde kalp atışlarını dinleyelim dedi ama duyamadık. ilk gebelikte de duyamadık diye beni çok endişelendirmişlerdi apar topar doktora gittim , doktor onların aletleri çok eski sen onlara bakma falan demişti. o sebeple bu seferde çok takılmadım.

canım ben gece bir bakıyorum sırtüstü dönmüşüm...hemen değiştiriyorum
ama uyku hali insan her hareketini kontrol edemiyor ki

aynı olay bende de var gece bi bakıyorum sırt ustu yatıyorum herhalde sırt üstü daha rahat uyuyorum ondan sürekli öyle yatma eğilimim var.

bugun detaylıya girecek tüm arkadaşlar inşallah güzel haberlerle gelirsiniz.bizimkine bi hafta var daha yaklaştıkça hem heyecan yapıyorum hemde stres oluyorum.

Ben mobilya konusunda biraz daha şanslıyım sanırım, Bursa da oldugum için İnegöle gider bakarız diye düşündük adım attıgın yer mobilyacı, ama İstanbul dada Masko var gitmedim ama sanırım ordada güzel kaliteli ürünler vardır.

Saol canım benim güzel olmuş senin adına bende napacagım bilmiyorum ama dayanıcam artık benimde ikizden kaynaklı sanırım cok erken belim agrımaya başladı

Yok dinleme.alacaklarından fire verme:)))) Bir daha aynı hevesi bulacağının bi garantisi yok. Sağlık konusunda dinlemeni tavsiye ederim ama. O konuda iyiler:)

Kızlar belki erken bilmiyorum ama ben şimdiden eksikleri tamamlamaktan yanayım ikiz olunca herşey çift oluyor malumunuz suan kıyafetten ziyada aklımda ateş ölçer , bebek telsizi ve kullanışlı eşyalarını koyabileceğim bir çanta almak var ? Bu konuda fikir tavsiye herşeye açığım

canım ben dün oldum...Gece ilk kez terledim..O da normal herhalde ilk gün ateş yapabiliyormuş
2. dozda bitti...Bir daha bebek 1 aylık oluncaymış
ben de 5 e tamamlamak istiyorum ama bakalım...

Modakoya gittik biz çeşit çok var ama içime sinmiyor. Herhalde hevesim kırıldığı için alasım gelmiyor.

Burda okuyunca yorumlara baktım da , avent emziğin yenidoğan için ağır geldiği ve bebeğin ağzından düştüğüne ve bebeğin ağzının plastik koktuğuna dair ebeveyn yorumları var ...
Hepsi bir yana dünya sağlık örgütünün bu konuda çok net bi tutumu var. Emziğin ve biberonun çocuğu anne memesinden uzaklaştırdığı görüşünde. Kullanmadan önce iyi düşünmek lazım bence.

Daha detaylı bir şekilde dolaşamadım. Eminönü'ne gidip bakıcam birde. Orda daha fazla çeşit bulabileceğimi düşünüyorum

Avent netleşti o vakit:) temizlik peki. Uni Baby ıslak mendil. Sabunu sampuanı vs???
Temizlik ve pişik ürünleri sebamed baby kesinlikle canım ıslak mendil unı baby yenidoğan pamuk mendil yeni doğduğunda sadece zeytinyağı pişik olmasın diye bu büyüklerden nasihat bebeği besliyormuş aynı zamanda

Selam kızlar, iki gün önce hareketlerini biraz hissediyordum ama iki gündür tık yok. Dün akşam evde kalp atışını dinledim gayet atıyor. Ama hareketleri hissedemiyorum çok mu erken

Selam kızlar, iki gün önce hareketlerini biraz hissediyordum ama iki gündür tık yok. Dün akşam evde kalp atışını dinledim gayet atıyor. Ama hareketleri hissedemiyorum çok mu erken

canım telaş yapma bu hafta gittiğim doktor 24. haftaya kadar hergün hareket hissetmeyebilirsin vesvese yapma dedi
24. haftada ise hergün hissetmek gerekiyormuş
hareket hissetmek için şekerli birşeyler ye ve sırt üstü uzan...kıpraşmaya başlar..
ama daha 19. hafta erken gibi

Benimde kv.odaya gerek yok diyodu şimdi annem beşik alınca başka bişeyi yok mu dedi.Sakın dinleme kimseyi başta büyüyen kayrola alcaktım mantıklıydı çilekte ebeveyn kayrolalı olanda vardı annemde ona yatar diyodum ama o fayton beşikte içimde kalcaktı bidaha mı gelcek benim çocuğum dünyaya 5 yaşına kadar kullanabiliyor onu o zaman kayrola alırız. Allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…