Evet zorluğu çok anne olmak kolay değil bu iyi günlerimiz ağırlaşmadık henüz ama yanına alıp yattınımı kokusuyla dünyalar senin oluyo gözümü kapatıp hayal ediyorum ne mükemmel bir duygu Allaha şükürler olsun inş hepimiz tadıcaz Rabbim bu duyguyu bütün kadınlara yaşatsın....
Ben de almadım bebekler doğmadan tuhaf geliyor bana
Kızlar ben karar veremedim. Alfemo nun da güzel takımları var off yaa. erkek olunca ne zormuş çeşit az içine sinmiyor hiç bişey. Haftasonu bir daha bakalım. Bir de şu büyükler her aldığımızı gereksiz görmese. İnsanın hevesi kursağında kalıyor. Yok onu niye aldın ne gerek var yok bunu 1 kere kullanır. Yok şu odasını 1000 TLye halletmiş siz niye bu kadara alıyosunuz. Böyle dediklerinde gidip herşeyin en pahalısını alasım geliyogıcık oluyorum
Kızlar uyurken sırt üstü yatan var mı ben en çok öyle rahat ediyorum ama sanırım zararlıymış
canım ben gece bir bakıyorum sırtüstü dönmüşüm...hemen değiştiriyorum
ama uyku hali insan her hareketini kontrol edemiyor ki
Kızlar ben karar veremedim. Alfemo nun da güzel takımları var off yaa. erkek olunca ne zormuş çeşit az içine sinmiyor hiç bişey. Haftasonu bir daha bakalım. Bir de şu büyükler her aldığımızı gereksiz görmese. İnsanın hevesi kursağında kalıyor. Yok onu niye aldın ne gerek var yok bunu 1 kere kullanır. Yok şu odasını 1000 TLye halletmiş siz niye bu kadara alıyosunuz. Böyle dediklerinde gidip herşeyin en pahalısını alasım geliyogıcık oluyorum
Saol canım benim güzel olmuş senin adına bende napacagım bilmiyorum ama dayanıcam artık benimde ikizden kaynaklı sanırım cok erken belim agrımaya başladıYok canım özel sektörde çalışıyorum. Anlaşmalı olarak ayrılıyorum çalıştığım yer ile. O yüzden bir ay erken çıkabiliyorum. Dayanamıyorum artık hamilelikten önce belimde problem vardı . Şimdi dayanılmaz hal aldı sandalyede oturmak acı veriyo. İnşallah sende bir an önce istirahate ayrılırsın. Öğretmen olmak hem çok güzel hem çok zor bir meslek canım allah kolaylık versin
Yok dinleme.alacaklarından fire verme:)))) Bir daha aynı hevesi bulacağının bi garantisi yok. Sağlık konusunda dinlemeni tavsiye ederim ama. O konuda iyiler:)Kızlar ben karar veremedim. Alfemo nun da güzel takımları var off yaa. erkek olunca ne zormuş çeşit az içine sinmiyor hiç bişey. Haftasonu bir daha bakalım. Bir de şu büyükler her aldığımızı gereksiz görmese. İnsanın hevesi kursağında kalıyor. Yok onu niye aldın ne gerek var yok bunu 1 kere kullanır. Yok şu odasını 1000 TLye halletmiş siz niye bu kadara alıyosunuz. Böyle dediklerinde gidip herşeyin en pahalısını alasım geliyogıcık oluyorum
bende bugün sağlık ocağına gittim tetonoz aşısı için. daha önceki hamileliğimde yaptırdım dedim ama 5 doza tamamlamadıkça gene yapılması gerekir dedi aile hekimi. tansiyona kiloma falan baktılar. kan tahlili yaptılar tekrar kontrol amaçlı. birde kalp atışlarını dinleyelim dedi ama duyamadık. ilk gebelikte de duyamadık diye beni çok endişelendirmişlerdi apar topar doktora gittim , doktor onların aletleri çok eski sen onlara bakma falan demişti. o sebeple bu seferde çok takılmadım.
Modakoya gittik biz çeşit çok var ama içime sinmiyor. Herhalde hevesim kırıldığı için alasım gelmiyor.Ben mobilya konusunda biraz daha şanslıyım sanırım, Bursa da oldugum için İnegöle gider bakarız diye düşündük adım attıgın yer mobilyacı, ama İstanbul dada Masko var gitmedim ama sanırım ordada güzel kaliteli ürünler vardır.
Sevgili anneler hep giyim oda düzeninden bahsedilmiş:))) Bu bebek yıkancak yağlanacak su içecek emzik emicek vs... Bunlar için ne düşünüyorsunuz??? Bi avent marka duydum yukarıdaki yorumlarda. O markayı yıllar önce de duymuştum iyi marka sanırım. Sizce?
Sevgili anneler hep giyim oda düzeninden bahsedilmiş:))) Bu bebek yıkancak yağlanacak su içecek emzik emicek vs... Bunlar için ne düşünüyorsunuz??? Bi avent marka duydum yukarıdaki yorumlarda. O markayı yıllar önce de duymuştum iyi marka sanırım. Sizce?
Daha detaylı bir şekilde dolaşamadım. Eminönü'ne gidip bakıcam birde. Orda daha fazla çeşit bulabileceğimi düşünüyorumKim ne derse desin, içimizden ne geliyosa, gücümüzün yettiği kadarıyla onu alırız. Senin memnun olmam önemli, boşver etrafındakileri, sen ne ile mutlu oluyosan onu yap
Ayrıca bende erkek annesiyim, öyle düşünme erkekler içinde çok güzel şeyler var önemli olan bulabilmek
Temizlik ve pişik ürünleri sebamed baby kesinlikle canım ıslak mendil unı baby yenidoğan pamuk mendil yeni doğduğunda sadece zeytinyağı pişik olmasın diye bu büyüklerden nasihat bebeği besliyormuş aynı zamandaAvent netleşti o vakit:) temizlik peki. Uni Baby ıslak mendil. Sabunu sampuanı vs???
ama ücretsiz izin de sıkıntı oluyor sanırım özelde.Devlet memurlarının da izni 3 ay canım zaten.
Selam kızlar, iki gün önce hareketlerini biraz hissediyordum ama iki gündür tık yok. Dün akşam evde kalp atışını dinledim gayet atıyor. Ama hareketleri hissedemiyorumçok mu erken
Benimde kv.odaya gerek yok diyodu şimdi annem beşik alınca başka bişeyi yok mu dedi.Sakın dinleme kimseyi başta büyüyen kayrola alcaktım mantıklıydı çilekte ebeveyn kayrolalı olanda vardı annemde ona yatar diyodum ama o fayton beşikte içimde kalcaktı bidaha mı gelcek benim çocuğum dünyaya 5 yaşına kadar kullanabiliyor onu o zaman kayrola alırız. Allah nasip ederseKızlar ben karar veremedim. Alfemo nun da güzel takımları var off yaa. erkek olunca ne zormuş çeşit az içine sinmiyor hiç bişey. Haftasonu bir daha bakalım. Bir de şu büyükler her aldığımızı gereksiz görmese. İnsanın hevesi kursağında kalıyor. Yok onu niye aldın ne gerek var yok bunu 1 kere kullanır. Yok şu odasını 1000 TLye halletmiş siz niye bu kadara alıyosunuz. Böyle dediklerinde gidip herşeyin en pahalısını alasım geliyogıcık oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?