2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Dualarim seninle. Bizimde yarin insallah guzel haberler aliriz o kadar heyecanliyim ki uyuyamiyorum :)

ben martta bırakacağım zaten doğumda mayıs ortasına çekilebilir ikiz olduğundan bakalım. doğum sonrası da iki sene ücretsiz izin alacağım kısmetse.

hay maşallah ya, bende kusma bulantı gaz son sürat devam böyle duyunca özeniyorum valla neyse sağlıklı olsunlarda biz kusalım

ben baya bişiler aldım kendimi durduramadım pek :) ama hep 0-3 ay aldım süslü püslü zıbınlar, tütülü zıbınlar, bide tulumlardan aldım, yenidoğan almadım çabuk büyüyolar diye, sadece doğum için alıcam 2 takım yeni doğan hastanede giymesi için, birde yaz bebeği olacağından kalın değil yazlık geneli, siz tecrübelisiniz 0-3 ay almakla doğrumu ettim, haziran ortası doğacak nasipse :)

Merhaba, Çarşamba günü detaylı ultrasonu ysptırdık.. şükür herşey yolunda...
alışverişler tam gaz devam :) insan ne alacağını da kestiremiyor tam olarak, habire alıyorum o yüzden...
Oda mevzusu da büyük ölçüde bir karara bağlandı bizde, çilek mobilya softy de karar kıldık. Dün halı işini de hallettim, bundan sonrası keyifli süsleme işleri artık... zaman buldukça tabi... son aylara kalırsa dolaşma sıkıntı olacak diye düşündüğümden ben büyük kısmını halletmeyi tercih ettim.. hiç kilo almamış olmama rağmen bile 2 gündür baya yordu beni bu işler, son zamanları düşünemedim o yüzden :)

Organ taramayı birde ben atlatsam :) biz cocuga oda yapmıycaz 2 yaşında kendisiyle birlikte yapıcaz odada bebekler kalmıyo öle duruyo diye yatak odasında olcak beşiği allah izin verirse
Tabi herkesin ayrı hayalleri vardır :)kısmetiyle gelsinler

Arkadaslar birçok kişi de kac haftalık oldugu altta yazıyo iyi oluyo bi kaç kişide yok onlarda yapsa?

gözün aydın canım benim çok çok mutlu oldum senin adına gerçekten hepimiz korkuyla bekliyoduk çok şükür:) artık hamileliğinin keyfini çıkar bol bol gül bol bol eğlen:) hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah:))

Ben senle qyni gundeyim cnm :)

Kızlar ben bugün tetanoz aşısını dr a sordum. Eskiden evde yapılan doğumlarda kullanılan makaslar için olmak gerekir. Bizimle ilgisi yok. Olmanın zararı da yok sen bilirsin dedi. Ben olmamaya karar verdim
bende olmadım, olmayacağım.

Bez stoğu yapan varmı aranızda kafama takıldı Allah nasip ederse İnşallah doğdukları zaman sıkıntı olmasın diye eşim alt evi bez deposu yaptı boyboy malum çok zam gelecekmiş haberini aldık
bebek aceba hangi bezde rahat edecek. bunu okudum sitelerde. eşşek sıpası aldığımız bezi beğenmezse:)
bıde hemen buyuyomus ya. ben hiç bez almadım. düşünmüyorumda.

Çok güzel bizde çilek te softy yi beyendik o fayton beşik var ya indirime girmiş aldık zaten girmese takımın kayrolasını alçaktım ama çok tatlı beşik bi görsen Birde dolap odamız küçük biraz sığarsa şifoniyeride alcaz ama sığcak gibi durmuyo süsleme işi erken

bende olmadım, olmayacağım.

bebek aceba hangi bezde rahat edecek. bunu okudum sitelerde. eşşek sıpası aldığımız bezi beğenmezse:)
bıde hemen buyuyomus ya. ben hiç bez almadım. düşünmüyorumda.

Ben de bi ara stok yapacaktım. Dediğin gibi bebekte pişik yapar, aldığımız boyları kullanamazsa kardan çok zarar ederiz. Son ay bi paket yenidoğan alıcam. memnun kalırsam o zaman o markayla devam eder, indirimleri takip ederim..

Kızlar ayrıntılı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırıyorsunuz? 22de iyi diyorlar ama bekleyemicem sanırım 21 dolunca gitsem diyorum. Sizce beklemeli miyim 1 hafta daha.

Sevgili anneler hep giyim oda düzeninden bahsedilmiş:))) Bu bebek yıkancak yağlanacak su içecek emzik emicek vs... Bunlar için ne düşünüyorsunuz??? Bi avent marka duydum yukarıdaki yorumlarda. O markayı yıllar önce de duymuştum iyi marka sanırım. Sizce?

Devlet memurlarının da izni 3 ay canım zaten.

Ben liste yapıyorum yazdıklarınızdan :)) ama çocuk odası yapmıycam. O bebek iki üç yaşına kadar anneden ayrılmıyor. Eminim bu konuda . Anne Bebek odasında kalırsa o oda ancak öyle kullanılıyor :)))) ama içimde kıpır kıpır bi alışveriş isteği de yok değil. Çok haklısınız da almakta. Kendini tutmak çok zor bu kınuda. Bir de şu var ki 3 seneye kadar yeni modeller çıkar sanki. Bi küçük karyola ile idare ediyim diyorum

Evet canım avent en iyisi araştırmalarıma göre antikolik sistem anne memesine en yakın emzik yapısı cam tercihi var meme ile beraber kullanabiliyorsun benim tercihim aventten yana emzik olarak avent soothie yenidoğan yine anne memesine en yakın

Kızlar ayrıntılı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırıyorsunuz? 22de iyi diyorlar ama bekleyemicem sanırım 21 dolunca gitsem diyorum. Sizce beklemeli miyim 1 hafta daha.
22 de iyi 21 de. Gitsen bişey kaybetmezsin şuanda. Kendini tutan gerek yok cankm:)

Avent netleşti o vakit:) temizlik peki. Uni Baby ıslak mendil. Sabunu sampuanı vs???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…