Dualarim seninle. Bizimde yarin insallah guzel haberler aliriz o kadar heyecanliyim ki uyuyamiyorum :)Yarın ayrıntılımız var dua edin kızlar iyi şeyler görelim iyi şeyler duyalım 3. Gündür kafam rahat uyuyorum elhamdülillah bebişimde kıpır kıpır oynadıkça mutlu oluyorum buarada ninni dinlemeye başladık biz tavsiye ederim uyurken dinleyin inanın etkili 2. Oğlumda da yapmıştım çok sakin bir bebekti bunda da yapıyorum oda seviyor hissediyorum..
ben martta bırakacağım zaten doğumda mayıs ortasına çekilebilir ikiz olduğundan bakalım. doğum sonrası da iki sene ücretsiz izin alacağım kısmetse.Çalışan hamileler
Çalışmayı hangi ayda bırakmayı düşünüyorsunuz? ben nisan ayını da çalışacağım kısmet olursa. Mayıstan artık evdeyim.
Ve doğumdan sonra ne zaman işe çıkmayı düşünüyorsunuz? 1 ay önceden ve 3 ay sonradan ücretli izine ayrılırsak, 3 aylık bebeği nasıl bırakır geliriz ki işe ? Ben ücretsiz izine ayrılmayı düşünüyorumve hatta kreşe gidene kadar çalışmayabilirim
Valla masallah ben bu sabah bile kustum yani 20.haftam bitiyo. Sosyal hayatimi zaten unuttumama kizim iyi olsun yeter hic biri gozumde yok.zaten ne kaldi surda yarisi bitti.bende daha bisey almadim int ten bakiyom simdilik 5.audan sonra alirim yavas yavas diyorum
Canım 2 takım hastane çıkışı alcam şu 10 lu olanlardan allahın izniyle yenidoğan olarak hemen büyüyolar. diğerlerini 3-6 ay olarak almayı planlıyorum.Göbek bağı düşene kadar 2 li takım giyer sonra yarım kollu ve uzun kollu alttan çıt çıtlı zıbınlardan bolca yaz canım yazın evde daha çok tercih edilir sanki . penye pamuklu 3 lü takımlar var ya içi yarım dışı ceketli tulumlularıda var yazın klimada iyi olur onlardan alasım var bide gezmelik ciciler kotlar elbiseler.Canım battaniye 4 yeter bence 2 günlük hazırlardan 2 gezmelik ama bende örenler çok bakalım kaç olcak. Pike olur yazın kışın Nevresim takımı çok gidiyomuş Anne kız takım olanlar var onlar çok tatlı.Biberon phıps avent alcam Arabayı daha sonra almayı düşünüyorum. Yeni doğunca Ana kucağı ve kanguru yeterli olur gibi geliyor araç var o yüzden bide favorim oyun halısı şu tekmele oynalar varya oyuncaklı onlardan bez olarak prima primıum care kullacaz.Evet tecrübeli arkadaşlar lütfen yardım kaç zıbın yeter başta kaç 2 li takım
gözün aydın canım benim çok çok mutlu oldum senin adına gerçekten hepimiz korkuyla bekliyoduk çok şükür:) artık hamileliğinin keyfini çıkar bol bol gül bol bol eğlen:) hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah:))Kızlar hepinizden Allah razı olsun bu süreçte sürekli destek verdiniz inanın beynime oksijen gitti meğer nefes almıyomuşum.. Çok zor bi süreçtir sanırım artık mutlu olabilirim amniyosentez yanılmıyor diye biliyorum tabi gaybı sadece Allah bilir ama gönül İnanmak istiyo Rabbim bu formdaki ve dünyanın neresinde bir anne varsa onu yavrusuna hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kavuştursun kimseyi evladıyla imtihan etmesin... Şununa anladıkki 2 li 3lü 4 lü sadece eziyet başka hiç bir şeyyyy
Ben senle qyni gundeyim cnm :)Organ taramayı birde ben atlatsam :) biz cocuga oda yapmıycaz 2 yaşında kendisiyle birlikte yapıcaz odada bebekler kalmıyo öle duruyo diye yatak odasında olcak beşiği allah izin verirse
Tabi herkesin ayrı hayalleri vardır :)kısmetiyle gelsinler
Arkadaslar birçok kişi de kac haftalık oldugu altta yazıyo iyi oluyo bi kaç kişide yok onlarda yapsa?
bende olmadım, olmayacağım.Kızlar ben bugün tetanoz aşısını dr a sordum. Eskiden evde yapılan doğumlarda kullanılan makaslar için olmak gerekir. Bizimle ilgisi yok. Olmanın zararı da yok sen bilirsin dedi. Ben olmamaya karar verdim
bebek aceba hangi bezde rahat edecek. bunu okudum sitelerde. eşşek sıpası aldığımız bezi beğenmezse:)Bez stoğu yapan varmı aranızda kafama takıldı Allah nasip ederse İnşallah doğdukları zaman sıkıntı olmasın diye eşim alt evi bez deposu yaptı boyboy malum çok zam gelecekmiş haberini aldık
Ben de almadım bebekler doğmadan tuhaf geliyor banabende olmadım, olmayacağım.
bebek aceba hangi bezde rahat edecek. bunu okudum sitelerde. eşşek sıpası aldığımız bezi beğenmezse:)
bıde hemen buyuyomus ya. ben hiç bez almadım. düşünmüyorumda.
Çok güzel bizde çilek te softy yi beyendik o fayton beşik var ya indirime girmiş aldık zaten girmese takımın kayrolasını alçaktım ama çok tatlı beşik bi görsen Birde dolap odamız küçük biraz sığarsa şifoniyeride alcaz ama sığcak gibi durmuyo süsleme işi erkenMerhaba, Çarşamba günü detaylı ultrasonu ysptırdık.. şükür herşey yolunda...
alışverişler tam gaz devam :) insan ne alacağını da kestiremiyor tam olarak, habire alıyorum o yüzden...
Oda mevzusu da büyük ölçüde bir karara bağlandı bizde, çilek mobilya softy de karar kıldık. Dün halı işini de hallettim, bundan sonrası keyifli süsleme işleri artık... zaman buldukça tabi... son aylara kalırsa dolaşma sıkıntı olacak diye düşündüğümden ben büyük kısmını halletmeyi tercih ettim.. hiç kilo almamış olmama rağmen bile 2 gündür baya yordu beni bu işler, son zamanları düşünemedim o yüzden :)
bende olmadım, olmayacağım.
bebek aceba hangi bezde rahat edecek. bunu okudum sitelerde. eşşek sıpası aldığımız bezi beğenmezse:)
bıde hemen buyuyomus ya. ben hiç bez almadım. düşünmüyorumda.
Devlet memurlarının da izni 3 ay canım zaten.Kesinlikle katılıyorum! Devlet memurları gibi biz de anne oluyoruz bi farkımız yok. Neden izin konusunda bu kadar fark yapmışlar anlamıyorum. Gerçekten şartlarımız çok zor. el kadar bebeği nasıl bırakıp işe gelelim? 3 aylık oluyorlar sonuçta..
Evet canım avent en iyisi araştırmalarıma göre antikolik sistem anne memesine en yakın emzik yapısı cam tercihi var meme ile beraber kullanabiliyorsun benim tercihim aventten yana emzik olarak avent soothie yenidoğan yine anne memesine en yakınSevgili anneler hep giyim oda düzeninden bahsedilmiş:))) Bu bebek yıkancak yağlanacak su içecek emzik emicek vs... Bunlar için ne düşünüyorsunuz??? Bi avent marka duydum yukarıdaki yorumlarda. O markayı yıllar önce de duymuştum iyi marka sanırım. Sizce?
22 de iyi 21 de. Gitsen bişey kaybetmezsin şuanda. Kendini tutan gerek yok cankm:)Kızlar ayrıntılı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırıyorsunuz? 22de iyi diyorlar ama bekleyemicem sanırım 21 dolunca gitsem diyorum. Sizce beklemeli miyim 1 hafta daha.
Avent netleşti o vakit:) temizlik peki. Uni Baby ıslak mendil. Sabunu sampuanı vs???Evet canım avent en iyisi araştırmalarıma göre antikolik sistem anne memesine en yakın emzik yapısı cam tercihi var meme ile beraber kullanabiliyorsun benim tercihim aventten yana emzik olarak avent soothie yenidoğan yine anne memesine en yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?