Kızlar belki erken bilmiyorum ama ben şimdiden eksikleri tamamlamaktan yanayım ikiz olunca herşey çift oluyor malumunuz suan kıyafetten ziyada aklımda ateş ölçer , bebek telsizi ve kullanışlı eşyalarını koyabileceğim bir çanta almak var ? Bu konuda fikir tavsiye herşeye açığım
Benimde kv.odaya gerek yok diyodu şimdi annem beşik alınca başka bişeyi yok mu dedi.Sakın dinleme kimseyi başta büyüyen kayrola alcaktım mantıklıydı çilekte ebeveyn kayrolalı olanda vardı annemde ona yatar diyodum ama o fayton beşikte içimde kalcaktı bidaha mı gelcek benim çocuğum dünyaya 5 yaşına kadar kullanabiliyor onu o zaman kayrola alırız. Allah nasip ederse
Canım boş odam var evde kocaman. Kendi odama sığmam mümkün değil. Onun odasına 3lü koltuk da alcam rahat rahat yaşamak varken niye çocuğu da sıkayım. Bunu anlamıyorlar. Kendi ailem söylüyor bir de. Eşimin arkadaşı hediye olarak bebek arabası aldı. Ebebekte kampanya vardı. Ona bile ne gerek vardı. Sitede 2tur atmak için o kadar para verilir miymiş.. Ben anlatamıyorum kendimi onlara yaaBenimde kv.odaya gerek yok diyodu şimdi annem beşik alınca başka bişeyi yok mu dedi.Sakın dinleme kimseyi başta büyüyen kayrola alcaktım mantıklıydı çilekte ebeveyn kayrolalı olanda vardı annemde ona yatar diyodum ama o fayton beşikte içimde kalcaktı bidaha mı gelcek benim çocuğum dünyaya 5 yaşına kadar kullanabiliyor onu o zaman kayrola alırız. Allah nasip ederse
Kızlar ben de şimdiden 1 paket prima premium bez, biberon, emzik, göğüs kalkanı, ateş ölçer, göğüs ucu kremi, göğüs pedleri gibi bazı eksikleri almak istiyorum. 1 paket bez alıcam sadece. Ateş ölçer olarak braun IRT 6020 Thermoscan ateş ölçeri alıcam. Biberon için avent natural alıcam ama cam mı plastik gibi olanlar mı iyi bilemiyorum. Göğüs ucu kremi ve pedleri lansinoh, emzik ve kalkanları da yine avent olarak düşünüyorum. Sizce sterilazatöre gerek var mı? Yoksa eksi usul kaynatma mı iyi?
Güle güle güzel günlerde kullanın canım iyi yapmışsın. İçinde kalmasın hiçbir şeyBenimde kv.odaya gerek yok diyodu şimdi annem beşik alınca başka bişeyi yok mu dedi.Sakın dinleme kimseyi başta büyüyen kayrola alcaktım mantıklıydı çilekte ebeveyn kayrolalı olanda vardı annemde ona yatar diyodum ama o fayton beşikte içimde kalcaktı bidaha mı gelcek benim çocuğum dünyaya 5 yaşına kadar kullanabiliyor onu o zaman kayrola alırız. Allah nasip ederse
Canım ben molfix 2 paket yenidoğan 2 paket de bi büyük boy bez aldım. Daha fazla almıcam ben de alerji yapabilir belki kullanamayız. Dediğin gibi avent biberon aldım. Ama cam almadım annem çocuk için çok ağır olur tutamaz elinde dedi o yüzden plastik olandan aldım 2 tane, bir de biberonu yenidoğan almadım cnm çünkü normal olanı anne sütünü anne göğsünden alması bebeğin, ekstra bi durum olursa, inşallah olmaz, o zaman yenidoğan biberonu lazım olur diye düşündüğümden ben büyük biberon almayı tercih ettim ileriki aylar için.. gene ikili paket avent emzik aldım. Avent suluk aldım. starilazötöre gelince ben bebeğin zaten çok steril bi ortamda yetişmesini istemiyorum bağışıklık kazanması açısından. o yüzden düşünmüyorum.. benim şimdilik alışverişim böyleydi :) bi de kıyafet alışverişi de yapıyoruz tabi ufaktan..Kızlar ben de şimdiden 1 paket prima premium bez, biberon, emzik, göğüs kalkanı, ateş ölçer, göğüs ucu kremi, göğüs pedleri gibi bazı eksikleri almak istiyorum. 1 paket bez alıcam sadece. Ateş ölçer olarak braun IRT 6020 Thermoscan ateş ölçeri alıcam. Biberon için avent natural alıcam ama cam mı plastik gibi olanlar mı iyi bilemiyorum. Göğüs ucu kremi ve pedleri lansinoh, emzik ve kalkanları da yine avent olarak düşünüyorum. Sizce sterilazatöre gerek var mı? Yoksa eksi usul kaynatma mı iyi?
Diyelim ki 1 yaşına kadar sadece 5 kez dışarı çıktın... o 5 günün burnundan gelmemesi için bebek arabası şart. Onlar 5 gün için arabayı gereksiz görüyor. Ama o 5 gün anne için büyük bir deşarj fırsatı. Bunu düşünemiyorlar. Ki sadece 5 gün çıkmak imkansız. Yemeğe bile gitsen araba tek kurtarıcı.Canım boş odam var evde kocaman. Kendi odama sığmam mümkün değil. Onun odasına 3lü koltuk da alcam rahat rahat yaşamak varken niye çocuğu da sıkayım. Bunu anlamıyorlar. Kendi ailem söylüyor bir de. Eşimin arkadaşı hediye olarak bebek arabası aldı. Ebebekte kampanya vardı. Ona bile ne gerek vardı. Sitede 2tur atmak için o kadar para verilir miymiş.. Ben anlatamıyorum kendimi onlara yaa
Aventin başlıkları değişiyor ama zaten. Yenidoğan başlık takabilirsin diye biliyorum büyük biberona da.Canım ben molfix 2 paket yenidoğan 2 paket de bi büyük boy bez aldım. Daha fazla almıcam ben de alerji yapabilir belki kullanamayız. Dediğin gibi avent biberon aldım. Ama cam almadım annem çocuk için çok ağır olur tutamaz elinde dedi o yüzden plastik olandan aldım 2 tane, bir de biberonu yenidoğan almadım cnm çünkü normal olanı anne sütünü anne göğsünden alması bebeğin, ekstra bi durum olursa, inşallah olmaz, o zaman yenidoğan biberonu lazım olur diye düşündüğümden ben büyük biberon almayı tercih ettim ileriki aylar için.. gene ikili paket avent emzik aldım. Avent suluk aldım. starilazötöre gelince ben bebeğin zaten çok steril bi ortamda yetişmesini istemiyorum bağışıklık kazanması açısından. o yüzden düşünmüyorum.. benim şimdilik alışverişim böyleydi :) bi de kıyafet alışverişi de yapıyoruz tabi ufaktan..
Diy
Diyelim ki 1 yaşına kadar sadece 5 kez dışarı çıktın... o 5 günün burnundan gelmemesi için bebek arabası şart. Onlar 5 gün için arabayı gereksiz görüyor. Ama o 5 gün anne için büyük bir deşarj fırsatı. Bunu düşünemiyorlar. Ki sadece 5 gün çıkmak imkansız. Yemeğe bile gitsen araba tek kurtarıcı.[/
Kırmak istemiyorum ama üzdüklerinin farkında değiller. A101'den birileri uyku seti almış bizde bakalım mı diyolar. Ya tamam bende dünya paralar verelim demiyorum da fiyatı uygun diye de oralardan almak istemiyorum. 1 tane evladım olacak imkanım varsa alabileceğimin en iyisini alırım. Hiç böyle yapmazlardı noldu anlamıyorum. İsmini beğenmemeler falan. Ne olsun peki siz söyleyin deyince de sizin çocuğunuz biz karışmayız. Ya ne diye kötü yorum yapıp üzüyorsun beni madem. Valla çok doldum kızlar kusura bakmayın
Canim bu mesajin tecrübesiz bana fikir verdi, cok iyi konulara degindin cok haklisin tesekkürlerbu arada bebeklere birşeyler alırken kendimizi de unutmayalım. çünkü yaz dönemine gelecek doğumlar ve emzirme atleti veya sütyeni 4-5 tane olmalı. lohusalıkta insan çok terliyor birde yaz olunca sürekli üst değiştirmek zorunda kalabiliriz. uygun buldukça şimdiden alınabilir. yine doğum sonrası korsesi de çok gerekli. yazın bizi çok bunaltıcak ama vucudun toplanmasında çok iyi oluyor. ben ilk hamileliğimde göğüs altında başlayıp dizlerime kadar inen korse kullandım. 40 günde vucüdumu süper topladı kucağımda minik bebek ama toplanmış bi vucut insana süper moral veriyor.
benimde 7 şubatta o kadar çok merak ediyorum ki zaman geçmiyor sankibugun detaylıya girecek tüm arkadaşlar inşallah güzel haberlerle gelirsiniz.bizimkine bi hafta var daha yaklaştıkça hem heyecan yapıyorum hemde stres oluyorum.
bu arada bebeklere birşeyler alırken kendimizi de unutmayalım. çünkü yaz dönemine gelecek doğumlar ve emzirme atleti veya sütyeni 4-5 tane olmalı. lohusalıkta insan çok terliyor birde yaz olunca sürekli üst değiştirmek zorunda kalabiliriz. uygun buldukça şimdiden alınabilir. yine doğum sonrası korsesi de çok gerekli. yazın bizi çok bunaltıcak ama vucudun toplanmasında çok iyi oluyor. ben ilk hamileliğimde göğüs altında başlayıp dizlerime kadar inen korse kullandım. 40 günde vucüdumu süper topladı kucağımda minik bebek ama toplanmış bi vucut insana süper moral veriyor.
ara ara hareketlenip ara ara hareketleri sınırlanıyor bilinçli hareket etmedikleri için sanırım. henüz erken canım banada oluyor bu şekilde.Selam kızlar, iki gün önce hareketlerini biraz hissediyordum ama iki gündür tık yok. Dün akşam evde kalp atışını dinledim gayet atıyor. Ama hareketleri hissedemiyorumçok mu erken
sezeryan doğum sonrasıda korse kullanılıyor. ablam iki doğum yaptı ikisindede doktorun önermiş olduğu korseyi kullandı. bel ölçüsüne göre medikal ürünler satan veya bazı eczanelerde satılıyor.Valla canım süpersin...çok sağol tecrübelerini paylaştığın için
deminden beri mesajlarını okuyorum
hem heyecanlanıyorum hem tecrübelerini kulağıma küpe yapıyorum..
Sezaryen doğum sonrası da korse kullanabiliyor muyuz?
Bir de bebek telsizindeki radyo dalgaları bebeğe zararlı mı?
sezeryan doğum sonrasıda korse kullanılıyor. ablam iki doğum yaptı ikisindede doktorun önermiş olduğu korseyi kullandı. bel ölçüsüne göre medikal ürünler satan veya bazı eczanelerde satılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?