Aynen benim kafamda cok karişik bebegimin suyu gayet iyi gozukuyor ama turnusol kagidi mavi oluyor bende anlamadim doktor illada bebegin suyundan siziyorda deyemem diyor Allaha siğinıyorum cnm bol bol dua ediyorum ellimden geldigince dinleniyorum iyi besleniyorum... Allahim bebeklerimizi sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin insallahSu iyiyse amniyon sıvısı değildir diyorsun canım. Öyleyse çok iyi. Çünkü bugün kendi doktoruma gittim o da suyu iyi dedi. Azalma yok dedi. İnşallah normal akıntıdır.
O pedlerden burdaki eczanelerde bulamadım canım. Hastane de küçük bir yer olduğu için o testlerden habersiz. Uzaylı görmüş gibi baktılar bana sorunca
Bir de benim doktorum şey dedi öyle kaçakmış sızıntıymış öyle bişey olması mümkün değil dedi. Öyle bişey olsa bütün su boşalır dedi. Su dolu bir balona küçük bir delik aç bakiim içinde su kalıyor mu dedi. Kafam çorba gibi oldu.
O pedlerden internette bakıyorum ama bulamadım. Bulmaya çalışıcam.
Benim de bgn doktorum dedi süt icemedigim.icin sut e katabilirsin dedim cnm nesquikinternetten nesquik ile ilgili araştırma yaptımve şu yazıyı buraya kopyalayayım dedim '' Çok zararlı kullanılmaması gereken gıdalar grubunda değildir.Ancak nesquik ve mısır gevreği kan şekerini yükselttiği ve yüksek oranda kalori içermeleri nedeniyle sağlıklı ürünler arasında yer almamaktadır.Diğer yandan her iki üründe ileri derecede işlenmiş doğallıktan uzak besinlerdir. '' valla benimde canım istedi. ama herşeyi dozunda tüketmek gerekiyor tabi
Cnm benim 6 yaşinı gecmiş kizim var ve ben ikinci doktor kontrolumde kizima soyledim oyle bi mutlu olduki bir baktim gozleri sulandi elleri agizinda oylece kaldi 1 dakkika, cok istiyodu birkardesi olmasini ertesi gun kreşte tum arkadaslarina ogretmenlerine soylemis artik.benimde kardesim olucak diye... cinsiyet ogrenecegimiz gundede kizimida goturduk ailecek olmak istedik kizim hep bir kiz kardesi olsun istiyordu doktor senin gibi guzel bir kiz olucak deyince dunyalar onun oldu babasina oyle bi sarilişi olduki baktim gozleri doldu bizide ağlatti orda bence seninkide bunlari anlayabilecek yaştaysa soyle bunlari yasamak coook cooook muhtesem bisey inanilmaz duygular şimdi hep karnimi seviyo aksamlari iyi uykular kardesim sabahlari gunaydin kardesim diye ben hic zorluk yasamadim yani aksine muhtesem duygular yasadim biraz uzun oldu ama ☺☺ Şimdi kizimla dualar ediyoruz Allahim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin diyebirde özellikle ikinci hamileliği olanlara bi sorum var ilk çocukların kardeşi olacağından haberi var mı? ben aslında son zamana kadar söylememeyi düşünüyordum. ama doktor kontrolü ve çevredeki kişilerden kardeşi olacağını anladı ,bende yalan söylemiş olmayayım diye kardeşi olacağını ama daha çok vakti olduğunu falan diye anlattım biraz. ama şimdi sürekli kardeşinden muhabbet açmaya çalışıyor , seviyor mu? istiyor mu? kıskanıyor mu? anlayamıyorum. bide bana çok düşkün artık kara kara düşünmeye başladım nasıl yapıcam diye. sizde durumlar ne ? ben mi çok kafaya takıyorum bilemiyorum.
Canım biz ilk öğrenir öğrenmez paylaştık kızımla çünkü etrafta kardesi olan çocukları görüp benimde kardeşim olsun diyodu :)şimdi de cok benimsemis durumda sürekli onla yapacaklarını anlatıyorum bide babamız kumbara aldı paranı topla kardeşine beşiği sen al dedi sorumluluk verilince daha benimser diye:)bu tarz yaklaşımlarda bulunabilirsin ama bence anlat guzelce sürekli sonra kabullenmesi zor olurbirde özellikle ikinci hamileliği olanlara bi sorum var ilk çocukların kardeşi olacağından haberi var mı? ben aslında son zamana kadar söylememeyi düşünüyordum. ama doktor kontrolü ve çevredeki kişilerden kardeşi olacağını anladı ,bende yalan söylemiş olmayayım diye kardeşi olacağını ama daha çok vakti olduğunu falan diye anlattım biraz. ama şimdi sürekli kardeşinden muhabbet açmaya çalışıyor , seviyor mu? istiyor mu? kıskanıyor mu? anlayamıyorum. bide bana çok düşkün artık kara kara düşünmeye başladım nasıl yapıcam diye. sizde durumlar ne ? ben mi çok kafaya takıyorum bilemiyorum.
Cuma gunu gitmistik aksamustu anca firsat buldum dun. Aslinda doktorun dedigi gibi yapi meselesi de olabiliyo. Saglikli olsunlar da hic muhim degil buyuyolar tontisler:) farketmez diye biliyorum ben hangi turu oldugu pekmezin.ayyy evettt masallah sizede bugun geldınız dımı annesı ben henuz bakamadım oncekı sayfalara tosunlar tosunçeler geliyo bakalımaslında proteın agırlıklı beslenıyorum hep ama pekmez içmiyodum onu alayım bugun kecı boynuzu mu olmalı pekı farkeder mı gecende arkadaslar muz ıle nesquık soylemıslerdı ona da basladık :)
benim ikinci hamileliğim değil ama en yakınım olan ablamdan biliyorum ilk çocuğu henüz 2 yaşında ve yeni doğum yaptı. pek kıskançlık yapabilecek yaşta değil ama hırslandığında boşluk bulsun kardeşine vuruyor bi şekilde onu bu huyundan vazgeçirmeye çalıştılar . minik olan henüz birşeyden anlamadığı için ilgi alaka büyükte hep. dengeyi sağladıktan sonra alışılıyor bence. o süreçte ufak tefek sıkıntılar çıkar mutlaka. mesela ben 7 yaşındayken erkek kardeşim olmuştu ve anneme çok bağlıydım o kadar çok kıskanıyordum ki onu görmeye bile tahammül edemediğimi hatırlıyorumbirde özellikle ikinci hamileliği olanlara bi sorum var ilk çocukların kardeşi olacağından haberi var mı? ben aslında son zamana kadar söylememeyi düşünüyordum. ama doktor kontrolü ve çevredeki kişilerden kardeşi olacağını anladı ,bende yalan söylemiş olmayayım diye kardeşi olacağını ama daha çok vakti olduğunu falan diye anlattım biraz. ama şimdi sürekli kardeşinden muhabbet açmaya çalışıyor , seviyor mu? istiyor mu? kıskanıyor mu? anlayamıyorum. bide bana çok düşkün artık kara kara düşünmeye başladım nasıl yapıcam diye. sizde durumlar ne ? ben mi çok kafaya takıyorum bilemiyorum.
O bana da çok oluyo önemli mi ki neden acaba merak ettim simdi?Kizlar bir de doktor sey sordu bebek.icerde kasiliyor mu toplaniyo gibi oluyo mu dedi.bazen oluyor oyle dedim.him tamm o onemli dedi.neden oyle dedi ki.kasilinca bir sikinti mi var demei.kizlar bilginiz var mi
hemen hemen ayniyiz seninle bende yeni yeni kuvvetli hissetmeye basladim onceden bazen hic hissetmedigim gunler olurdu endise etme iyidir bebegin hissediyormussun zaten hem her bebek ayni kuvvette hareket etmiyo kimi daha sakin oluyo kimi cok hareketli. Insallah guzel haberler alirsin icin daha da rahatlar ama problem edilcek bisey yok bu aralar daha duzensiz olabiliyo hareketleriYarın 21. haftaya giriyorum ama bebeğimin hareketlerini hala tam hissetmiyorum. bazen kasıklarımın orda vuruyor ama öyle sık ve sürekli falan değil. hadi geçen haftalarda erken falan dedim ama artık haftada ilerledi. gün içinde normal hisssetmem gerekir diye düşünüyorum artık . genelde araba kullanırken vuruyor acaba kemer sıkıyor mu diyorum ama göbeğin altından geçiriyorum. bir türlü anlamadım. cumartesi günü gelsin hayırlısıyla kızımın iyi olduğunu görmeyi çok ihtiyacım var.
ilk cocugunun yasi kac benim de ikinci bebegim oglum 25 aylik su anda biz soyledik ama bence tam anlamiyo yani kardes filan diyo sev deyince karnimi seviyo op bakalim deyince opuyo kardes bebek diyo ama farkinda olarak yaptigini ben sanmiyorum dun 2.5 aylik bebek aldim kucagima ilgilendim bisey demedi mesela bilemiyorum dogurduktan sonra ne olur kiskansa da kiskanmasa da alisacaklar kardesle yasamaya herseye hazirlikli olmamiz lazim canim ustesinden geliriz insallahbirde özellikle ikinci hamileliği olanlara bi sorum var ilk çocukların kardeşi olacağından haberi var mı? ben aslında son zamana kadar söylememeyi düşünüyordum. ama doktor kontrolü ve çevredeki kişilerden kardeşi olacağını anladı ,bende yalan söylemiş olmayayım diye kardeşi olacağını ama daha çok vakti olduğunu falan diye anlattım biraz. ama şimdi sürekli kardeşinden muhabbet açmaya çalışıyor , seviyor mu? istiyor mu? kıskanıyor mu? anlayamıyorum. bide bana çok düşkün artık kara kara düşünmeye başladım nasıl yapıcam diye. sizde durumlar ne ? ben mi çok kafaya takıyorum bilemiyorum.
Onu sordum ama net bir şey söylemedi kız şimdilik devam ediyor dedibende tam onu dıcektım babymall bilmıyorum ama haftasonu bızde kraft twıst aldık çok begendık tavsıye ederim herkese böylece kızımın daha ısmı bellı olmadan arabacazı oldu :)
bende onu dusunuyorum canım ama dırek anne yanı gıbı degılde 4 yasa kadar kullanılnalardan arıyorum ısrarla aynı tipin
benım kız ıcerde 4 donuyo ama genelde bı haylı vajınama yakın tekmeler yıyorum bende bugun ayrıntılıda da tescıllendı
ne kadar surucekmısss bende bakmaya calısayım bugunlerde
Bide kızlar e bebekten haftasonu bebek arabasını alırken bu ay ındırıme gırcek urunlerın fotografını cektım gercı brosur cıkcaklarmıs ama buraya nasıl foto atılıuoumarım ekleyebılmısımdır de işe yarar Eki Görüntüle 1946134 Eki Görüntüle 1946135 Eki Görüntüle 1946136 Eki Görüntüle 1946137
Evet Evet Evet Dört gözle bekliyoruz canım çok sağolGeçtiğimiz haziran doğum yapan bi arkadaşım var. Aynı ay ne de olsa, yaz bebeği o da. En kısa zamanda onunla konuşup detayları aktarabilirim arkadaşlar. Kaç uzun, kaç kısa.. vs.
Kasilmak degilde benim bazen yatarken disardan bakinca goruluyo toparlaniyo bi yere. Detaylida doktora sordum cok normal,ileri ki haftalarda daha da belli olur dedi.sirtini yasliyo olabilir ya da o pozisyonda uyuyo olabilir,icerideki alani da o kadar genis olmadigindan anlik aci veriyo olabilir dedi. Bi sorun yok yani. Sorsaydin keske neden onemli falan diye. Cunku bana sorun yok dedi gayet gulerek sakin bi sekjldeKizlar bir de doktor sey sordu bebek.icerde kasiliyor mu toplaniyo gibi oluyo mu dedi.bazen oluyor oyle dedim.him tamm o onemli dedi.neden oyle dedi ki.kasilinca bir sikinti mi var demei.kizlar bilginiz var mi
Canım yarın 21. haftaya giriyorum demişssin ya. benim beklenen doğum tarihim 13 haziran ve ben yarın 21. haftaya gireceğim. Acaba ikimizden birinde bir yanlışlık mı var?Yarın 21. haftaya giriyorum ama bebeğimin hareketlerini hala tam hissetmiyorum. bazen kasıklarımın orda vuruyor ama öyle sık ve sürekli falan değil. hadi geçen haftalarda erken falan dedim ama artık haftada ilerledi. gün içinde normal hisssetmem gerekir diye düşünüyorum artık . genelde araba kullanırken vuruyor acaba kemer sıkıyor mu diyorum ama göbeğin altından geçiriyorum. bir türlü anlamadım. cumartesi günü gelsin hayırlısıyla kızımın iyi olduğunu görmeyi çok ihtiyacım var.
Bilgi için çok teşekkürler canım. Abartmadan yemek lazım. Aslında hiç de aklımda yoktuinternetten nesquik ile ilgili araştırma yaptımve şu yazıyı buraya kopyalayayım dedim '' Çok zararlı kullanılmaması gereken gıdalar grubunda değildir.Ancak nesquik ve mısır gevreği kan şekerini yükselttiği ve yüksek oranda kalori içermeleri nedeniyle sağlıklı ürünler arasında yer almamaktadır.Diğer yandan her iki üründe ileri derecede işlenmiş doğallıktan uzak besinlerdir. '' valla benimde canım istedi. ama herşeyi dozunda tüketmek gerekiyor tabi
Cnm benim 6 yaşinı gecmiş kizim var ve ben ikinci doktor kontrolumde kizima soyledim oyle bi mutlu olduki bir baktim gozleri sulandi elleri agizinda oylece kaldi 1 dakkika, cok istiyodu birkardesi olmasini ertesi gun kreşte tum arkadaslarina ogretmenlerine soylemis artik.benimde kardesim olucak diye... cinsiyet ogrenecegimiz gundede kizimida goturduk ailecek olmak istedik kizim hep bir kiz kardesi olsun istiyordu doktor senin gibi guzel bir kiz olucak deyince dunyalar onun oldu babasina oyle bi sarilişi olduki baktim gozleri doldu bizide ağlatti orda bence seninkide bunlari anlayabilecek yaştaysa soyle bunlari yasamak coook cooook muhtesem bisey inanilmaz duygular şimdi hep karnimi seviyo aksamlari iyi uykular kardesim sabahlari gunaydin kardesim diye ben hic zorluk yasamadim yani aksine muhtesem duygular yasadim biraz uzun oldu ama ☺☺ Şimdi kizimla dualar ediyoruz Allahim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin diye
kasılmayı doktorlar önemsiyor. erken doğum belirtisi olabilir diye. kasılma bebeğin toplanmasından farklı birşey diy biliyorum.O bana da çok oluyo önemli mi ki neden acaba merak ettim simdi?
Canım yarın 21. haftaya giriyorum demişssin ya. benim beklenen doğum tarihim 13 haziran ve ben yarın 21. haftaya gireceğim. Acaba ikimizden birinde bir yanlışlık mı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?