2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Şimdiden çok çok teşekkür ederimm... Bugün hastaneye gideceğim.. Sizce 3'lü test mi yaptırmalıyım yoksa 4'lü mü? ..
hoşgeldin canım genelde 2lisi güzel çıkanlar 3lü de 4 lüde yaptırmadı ayrıntılı ultrason yaptırıyoruz çoğumuz benım doktorumda öyle önerdi

Bende bende hiç dikişsiz kolay atlatanlara imreniyorum Rabbim inşallah bi avazda dikişsiz kurtarır inşallah kucağımıza alırız hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi
Ya arkadsşlar plates diyorlar doğumu kolaylaştırıyormuş acaba ne denli doğrudur

nesguik çok garip geldi bana ben kendime keçiboynuzu aldım ama 2 kere içebildim. en iyisi diye aldığım pekmezin tadı berbat. normalleri daha iyiydi..

katılıyorum o keçiboynuzu denen şeyi kapağı açılır açılmaz anlıyorum kaldı ki içmek...

ama kesinlikle çok faydalı burası su götürmez bir gerçek

benim hamilelik öncesi biraz şeker yüksekliği geçmişim vardı onun için yaptırmıştı doktor. bi kan veriyorsun orda çıkıyor 3 aylık değerler. keşke şeker yüklemesi yerine benim doktorumda bana bunu yaptırsa. ilk hamileliğimde şeker yükleme olayım acillik sonuçlanmıştı da
Benim 2li test temiz çıktığı için 3ve 4lüyü yaptırmadım. bu hafta inş detaylıya gireceğim.

Çok duygulu şeyler bunlar ya..

kız çocukların herşeyi güzel zavallı erkek bebişler

soobe de erkek bebekler içinde çok güzel tulumlar ve body ler var. bilmiyorum neden ama bu hamileliğimde hep renkli eğlenceli ,farklı şeyler arayışındayım. ilk kızıma pembe yüklemesi yapmıştım

Rba8992 işte ilk kıyafetlerimiz :)

maşallah çok güzeller allah sağlıkla giymesini nasip etsin bebeğinin.

Kizlar birazdan kontrolum var dua edin her sey yolunda olsun..yine tedirginlik basladi bende

hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.

Hi
mrb hiZmet hastanesine gidiyom iyi diyorlar sence
Hala devamlılık sağladığım bi hastane bulamadım desem:) hala iyi bir doğum doktoru saptamaya çalışıyorum . Buradaki arkadaşlara sordum öneriler ya uzak ya emin değiller vs.

Şu kilo olayı benim de canımı sıkmaya başladı, dikkat ettiğimi zannederken bi bakıyorum yine fırlamış
54 den 62 ye !!!
Şükür bi sorun yok bebişte ama ben bu hızla kilo almaya devam edersem yer kalmıcak kuzuma

Hala devamlılık sağladığım bi hastane bulamadım desem:) hala iyi bir doğum doktoru saptamaya çalışıyorum . Buradaki arkadaşlara sordum öneriler ya uzak ya emin değiller vs.
Hakan pekere gidiyorum ben doktorum iyi şu anlık bi sorunumuz olmadı inş olmaz

Hanımlar selam. Şimdi internette gördüm babymall mağazasında Kraftın twist modeli indirimdeydi. Düşünenler varsa baksınlar derim.
bende tam onu dıcektım babymall bilmıyorum ama haftasonu bızde kraft twıst aldık çok begendık tavsıye ederim herkese böylece kızımın daha ısmı bellı olmadan arabacazı oldu :)

cok guzelmis canim.bende bu sekilde almayi planliyorum
bende onu dusunuyorum canım ama dırek anne yanı gıbı degılde 4 yasa kadar kullanılnalardan arıyorum ısrarla aynı tipin

Kizlar bebeginizi gobek deliginizinin ordami hissediyorsunuz. Ben kasigima yakin yerde hissediyoyorum bu normalmi
benım kız ıcerde 4 donuyo ama genelde bı haylı vajınama yakın tekmeler yıyorum bende bugun ayrıntılıda da tescıllendı
Kızlar chicco'da indirim var hemde %50 ben oğluşumun ilk kıyafetlerini ordan aldım bugün haber vereyim dedim
ne kadar surucekmısss bende bakmaya calısayım bugunlerde
Bide kızlar e bebekten haftasonu bebek arabasını alırken bu ay ındırıme gırcek urunlerın fotografını cektım gercı brosur cıkcaklarmıs ama buraya nasıl foto atılıuo umarım ekleyebılmısımdır de işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…