- 29 Mayıs 2013
- 1.229
- 1.298
- 133
hoşgeldin canım genelde 2lisi güzel çıkanlar 3lü de 4 lüde yaptırmadı ayrıntılı ultrason yaptırıyoruz çoğumuz benım doktorumda öyle önerdiŞimdiden çok çok teşekkür ederimm... Bugün hastaneye gideceğim.. Sizce 3'lü test mi yaptırmalıyım yoksa 4'lü mü? ..
Sorun yok bakalım şimdilik. Şükürler olsun. Benim kalbimde ritim bozukluğu çıktı ayrıntılı usg de çok az. O da üzmedi beni hiç yeter ki bebişte çıkmasın bişey:) bu arada 21+4 üm. Geç döllenme sebebiyle sat a
Anladım... hayırlısı olsun.. bebeklerimiz iyi olsun yeter de mi ... nasıl değiştiriyor bedenimizi alışkanlıklarımızı hayatımızı ... inşallah apayrı çok güzel günlerimiz yıllarımız olur
Bende çok istiyorum ama bi okadar da korkuyorum ağrısız normal varmış bakalım inş rahat olurHerşey yolunda giderse normal istiyorum canım ama bi arkadaşın dediği gibi kesi ve dikişten korkuyorum normal doğumda
ÇOK güzeller maşallah güle güle giysin inşallah :)Rba8992 işte ilk kıyafetlerimiz :)
Ya arkadsşlar plates diyorlar doğumu kolaylaştırıyormuş acaba ne denli doğrudurBende bendehiç dikişsiz kolay atlatanlara imreniyorum Rabbim inşallah bi avazda dikişsiz kurtarır inşallah kucağımıza alırız hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi
nesguik çok garip geldi banaben kendime keçiboynuzu aldım ama 2 kere içebildim. en iyisi diye aldığım pekmezin tadı berbat. normalleri daha iyiydi..
Rba8992 işte ilk kıyafetlerimiz :)
benim kasık bölgemde var ne çok rahatsız edici nede geçiçi genişlemeden mi bu acabaKızlar son olarak bu haftalarda vajinal bir ağrı olabilir benim oldu sordum soruşturdum.. gayet normalmiş.. bağlarımız genişliyormus .. telaş etmeyelim ..
stres olma diyeceğim ama o bende de var, her kontrole gittiğimde endişe ve heyecan kaplıyor beni, güzel haberlerle geleceksin, en önemlisi yavrularını göreceksinKizlar birazdan kontrolum var dua edin her sey yolunda olsun..yine tedirginlik basladi bende
inş cnm dualarım seninleİnşallah ben karamsar değilim sadece biraz endişeliyim cuma günü güzel şeyler duyup sizinle paylaşmak istiyorum.. inşallah
....
mrb hiZmet hastanesine gidiyom iyi diyorlar senceYok çapayı düşünmedim. Ama niye sorduğumu bilmiyorum ama her zaman da sormuyorum :)))) ben ist. Bahçelievler
bana da doktorum ayrıntılı sonuclarını gosterırken bı kagıt yazdı seker yuklemesı yaptırmıcaksın bu kagıttakı son 3 aylık ac ve tok bakılmıs olcak dedı kanına ama bilemedim tetnozu da gıdınce yaptır dedı
Benim 2li test temiz çıktığı için 3ve 4lüyü yaptırmadım. bu hafta inş detaylıya gireceğim.
Çok duygulu şeyler bunlar ya..
kız çocukların herşeyi güzelzavallı erkek bebişler
Rba8992 işte ilk kıyafetlerimiz :)
Kizlar birazdan kontrolum var dua edin her sey yolunda olsun..yine tedirginlik basladi bende
Sağol canım inşallah hepimizinki :)ÇOK güzeller maşallah güle güle giysin inşallah :)
inşallah canım. bende haftaya gideceğim inşallah o kadar çok merak ediyorum kiBenim de 3 saat sonra 'ayrintili organ ultrasonu' diye geciyor burda, o var. Oglumu hissediyorum günlerdir ve coook heyecanliyim. Insallah güzel haberler verebilirim.Hepimiz iyi haberler alalim ins.
Hala devamlılık sağladığım bi hastane bulamadım desem:) hala iyi bir doğum doktoru saptamaya çalışıyorum . Buradaki arkadaşlara sordum öneriler ya uzak ya emin değiller vs.Hi
mrb hiZmet hastanesine gidiyom iyi diyorlar sence
Hakan pekere gidiyorum ben doktorum iyi şu anlık bi sorunumuz olmadı inş olmazHala devamlılık sağladığım bi hastane bulamadım desem:) hala iyi bir doğum doktoru saptamaya çalışıyorum . Buradaki arkadaşlara sordum öneriler ya uzak ya emin değiller vs.
bende tam onu dıcektım babymall bilmıyorum ama haftasonu bızde kraft twıst aldık çok begendık tavsıye ederim herkese böylece kızımın daha ısmı bellı olmadan arabacazı oldu :)Hanımlar selam. Şimdi internette gördüm babymall mağazasında Kraftın twist modeli indirimdeydi. Düşünenler varsa baksınlar derim.
bende onu dusunuyorum canım ama dırek anne yanı gıbı degılde 4 yasa kadar kullanılnalardan arıyorum ısrarla aynı tipincok guzelmis canim.bende bu sekilde almayi planliyorum
benım kız ıcerde 4 donuyo ama genelde bı haylı vajınama yakın tekmeler yıyorum bende bugun ayrıntılıda da tescıllendıKizlar bebeginizi gobek deliginizinin ordami hissediyorsunuz. Ben kasigima yakin yerde hissediyoyorum bu normalmi
ne kadar surucekmısss bende bakmaya calısayım bugunlerdeKızlar chicco'da indirim var hemde %50 ben oğluşumun ilk kıyafetlerini ordan aldım bugün haber vereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?