- 28 Ocak 2015
- 273
- 189
- 53
valla burdan mı facede bı gruptan mı yalan olmasın ıkı arkadastan duydum toz nesquık ozellıkle denemeye deger dedım bakalım denıyorum hergun bı bardak bi kç gundurnesguik çok garip geldi banaben kendime keçiboynuzu aldım ama 2 kere içebildim. en iyisi diye aldığım pekmezin tadı berbat. normalleri daha iyiydi..
maşallahh gule gule gıysin inşallah@Rba8992 işte ilk kıyafetlerimiz :)
oooo Allah korusun valla ben daha ıkı gune kadar doktorum bısey demedıgı ıcın mıllete yaptırıcam vs dıodum bugun yok yaptırma boyle olcak dıınce sok oldum aslında bence doktoruna önerebılırsın sende benım doktorum bırazcık degısık gercı zamanı gelmeden hıc bıseyı konusmaz ama belkı senın kı ne soylemen senın ıcın faydalı olavbılır Allah korusun canımbenim hamilelik öncesi biraz şeker yüksekliği geçmişim vardı onun için yaptırmıştı doktor. bi kan veriyorsun orda çıkıyor 3 aylık değerler. keşke şeker yüklemesi yerine benim doktorumda bana bunu yaptırsa. ilk hamileliğimde şeker yükleme olayım acillik sonuçlanmıştı da
soobe de erkek bebekler içinde çok güzel tulumlar ve body ler var. bilmiyorum neden ama bu hamileliğimde hep renkli eğlenceli ,farklı şeyler arayışındayım. ilk kızıma pembe yüklemesi yapmıştım
maşallah çok güzeller allah sağlıkla giymesini nasip etsin bebeğinin.
hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.
Hemen onu da listeme eklıyorum kuzum saolasın çiğ içince nasılmıs pekı?canım bana da protein ağırlıklı beslen dedi. sabahları bıldırcın yumurtası haşlıyorum artık...
protein değeri yumurtadan fazla.. bir de bolca peynir tüketiyorum.
belki sen de denemek istersin
@Rba8992 işte ilk kıyafetlerimiz :)
detaylı ultrason raporunu ve birkaç ultrason resmini verdiler..
doktor güzel resimler seçmiş..birinde parmaklarını çekmiş
Kizlar birazdan kontrolum var dua edin her sey yolunda olsun..yine tedirginlik basladi bende
katılıyorum o keçiboynuzu denen şeyi kapağı açılır açılmaz anlıyorum kaldı ki içmek...
ama kesinlikle çok faydalı burası su götürmez bir gerçek
Benim de 3 saat sonra 'ayrintili organ ultrasonu' diye geciyor burda, o var. Oglumu hissediyorum günlerdir ve coook heyecanliyim. Insallah güzel haberler verebilirim.Hepimiz iyi haberler alalim ins.
Ay si zede kıyamam amin canm bende fotosu na videosuna bakıp bakp seviyorum sıpayıSagol canim sorma yaa gorunce agladik inanamadik. Parmaklari agzi... Ay Allahim hepimize kucagimiza almayi da nasip etsin.
Kızlar kaç gündür nesquik diyorsunuz ya canım çok çekti mısır gevreğinden aldım ben de. küçükken de çok severdim yemeyi. Yine de abartmamak lazım içlerinde glukoz şurubu oluyor maalesef hazır gıdaların.
Hemen onu da listeme eklıyorum kuzum saolasın çiğ içince nasılmıs pekı?
Merhaba, suyunun normal olmasına çok sevindim öncelikle , benim amniyon sıvısı akıntısı sürekli oluyor, kendin evde turnusol kağıdı ile anlayabiliyorsun , eczane kırtasiye medical lerde bulabilirsin. Hastanede yapılanda amniosuure testi medikal yada eczanede satılıyor 110 -120 tl civarıydı biz aldığımızda , vajinal olarak hastanede yapıyorlar biz evde kendimiz yapamazmışız, o test te de 3-4 güne öncesine kadar amniyon sıvısının gelip gelmediğini anlıyorlar . Su azalsada bu haftalarda yapabilecekleri birşey olmuyor , benim için de sadece enfeksiyon riskine karşı kan ve idrar testi yaptırıyorum her hafta, ve yine her hafta doktorum takip ediyor. Böyle erken zamanda su gelme olasılığı çok düşük , doktorun suyun iyi dediyse iyidir, benim su geldiğinde direk düşmüştü seviye . Dinlen yorulma tekrar su gelişi olursa tahlil yaptır doktora git, gelmezse sıkıntı yapma zaten , boşalan su yerini dolduruyor tekrar bebiş çişini yaptıkça.
Benimde 3 haftadir boyle akıntilarim oluyo doktora soyledim turnusol kagidi ile test yapti mavi oldu sonra ultrasonda bakalim dedi hic bi eksilme yok bebegin suyunda dedi halen devam ediyo gunde 2-3 kez oluyo damla damla fitil verdi doktorum onlari kullaniuorum ve her hafta kontrole gidiyorum.. cnm mutlaka yaptir bu testten veya eczanelerde ped olarak varmis sanirim ondan al insallah bebegin suyu degildir guzel heberlerini bekliyoruz
Ciktim canim hamdolsun.iyiz.bebisler de iyiAyy çok tatlişler. sağlıkla eskitsin bebişin. ben de önümüzdeki ay büyük parçaları almaya başlayacağım inş. ara ara da kıyafet..
İnş ben de alabilirim. kısmetse çrş gidicem.
Çıktın mı cnm. bebişler nsl? sen nasılsın?
Ben normalini yiyebiliyorum. Bi ara da düzenli kullanmıştım. çok güçlenmiştim.insan içince alışıyor aslında. ama yeni aldığım çikolatalı mı ne, yenmiyor..içebilirsen düzenli tüketmeni tavsiye ederim.
Hadi güzel haberler ve fotolarla gelin kızlar.
Ciktim canim hamdolsun.iyiz.bebisler de iyigelisimleri filan da guzel de doktor.oyle cnm.4 mart a.verdi.diger kontrol.tarihimi
Evet canim.hamdolsun.gordum miniklerimistres olma diyeceğim ama o bende de var, her kontrole gittiğimde endişe ve heyecan kaplıyor beni, güzel haberlerle geleceksin, en önemlisi yavrularını göreceksin
Aminnnn canimhadi gözün aydın
darısı heyecanla bekleyen tüm hamişlerin başına
çiğ tüketilmez canım tam emin değilim ama hamilelikte herşeyin pişmişi dedikleri için bununda pişirilmesi doğrudur diye düşünüyorumHemen onu da listeme eklıyorum kuzum saolasın çiğ içince nasılmıs pekı?
internetten nesquik ile ilgili araştırma yaptımKızlar kaç gündür nesquik diyorsunuz ya canım çok çekti mısır gevreğinden aldım ben de. küçükken de çok severdim yemeyi. Yine de abartmamak lazım içlerinde glukoz şurubu oluyor maalesef hazır gıdaların.
0-3 ay 1 ay giyiyor ancak diyolar tecrübeli arkadaşlarr bi el atın şu işe alalım yapalım listeleri alalım artık yavaştanBende kıyafet işini bilemedim kac tane alcam ne alcam karıştım kaldım bir liste olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?