2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
nesguik çok garip geldi bana ben kendime keçiboynuzu aldım ama 2 kere içebildim. en iyisi diye aldığım pekmezin tadı berbat. normalleri daha iyiydi..
valla burdan mı facede bı gruptan mı yalan olmasın ıkı arkadastan duydum toz nesquık ozellıkle denemeye deger dedım bakalım denıyorum hergun bı bardak bi kç gundur

Kızlar ben şu kıyafet konusuna takıldım hala 0-3 ay küçük geliyor almayın diyolar 3-6 alın diyolar nasıl olcak bu iş çok alsan bi dert almasan bi dert çözümü ne bu işin kaç kıyafet alcaz bu çocuklara 7 . ay çantası hazır olsun diyo doktor.

oooo Allah korusun valla ben daha ıkı gune kadar doktorum bısey demedıgı ıcın mıllete yaptırıcam vs dıodum bugun yok yaptırma boyle olcak dıınce sok oldum aslında bence doktoruna önerebılırsın sende benım doktorum bırazcık degısık gercı zamanı gelmeden hıc bıseyı konusmaz ama belkı senın kı ne soylemen senın ıcın faydalı olavbılır Allah korusun canım

canım bana da protein ağırlıklı beslen dedi. sabahları bıldırcın yumurtası haşlıyorum artık...
protein değeri yumurtadan fazla.. bir de bolca peynir tüketiyorum.
belki sen de denemek istersin
Hemen onu da listeme eklıyorum kuzum saolasın çiğ içince nasılmıs pekı?

Kızlar kaç gündür nesquik diyorsunuz ya canım çok çekti mısır gevreğinden aldım ben de. küçükken de çok severdim yemeyi. Yine de abartmamak lazım içlerinde glukoz şurubu oluyor maalesef hazır gıdaların.

@Rba8992 işte ilk kıyafetlerimiz :)

Ayy çok tatlişler. sağlıkla eskitsin bebişin. ben de önümüzdeki ay büyük parçaları almaya başlayacağım inş. ara ara da kıyafet..

detaylı ultrason raporunu ve birkaç ultrason resmini verdiler..
doktor güzel resimler seçmiş..birinde parmaklarını çekmiş

İnş ben de alabilirim. kısmetse çrş gidicem.

Kizlar birazdan kontrolum var dua edin her sey yolunda olsun..yine tedirginlik basladi bende

Çıktın mı cnm. bebişler nsl? sen nasılsın?

katılıyorum o keçiboynuzu denen şeyi kapağı açılır açılmaz anlıyorum kaldı ki içmek...

ama kesinlikle çok faydalı burası su götürmez bir gerçek

Ben normalini yiyebiliyorum. Bi ara da düzenli kullanmıştım. çok güçlenmiştim.insan içince alışıyor aslında. ama yeni aldığım çikolatalı mı ne, yenmiyor..içebilirsen düzenli tüketmeni tavsiye ederim.

Benim de 3 saat sonra 'ayrintili organ ultrasonu' diye geciyor burda, o var. Oglumu hissediyorum günlerdir ve coook heyecanliyim. Insallah güzel haberler verebilirim. Hepimiz iyi haberler alalim ins.

Hadi güzel haberler ve fotolarla gelin kızlar.

Toz olanını diyorlar gerçi. Bilen varsa yanıtlasın. Gevrek olanı da oluyorsa ben de ondan alırım. bazı sabahlar yerim mis gibi..

Su iyiyse amniyon sıvısı değildir diyorsun canım. Öyleyse çok iyi. Çünkü bugün kendi doktoruma gittim o da suyu iyi dedi. Azalma yok dedi. İnşallah normal akıntıdır.

O pedlerden burdaki eczanelerde bulamadım canım. Hastane de küçük bir yer olduğu için o testlerden habersiz. Uzaylı görmüş gibi baktılar bana sorunca

Bir de benim doktorum şey dedi öyle kaçakmış sızıntıymış öyle bişey olması mümkün değil dedi. Öyle bişey olsa bütün su boşalır dedi. Su dolu bir balona küçük bir delik aç bakiim içinde su kalıyor mu dedi. Kafam çorba gibi oldu.
O pedlerden internette bakıyorum ama bulamadım. Bulmaya çalışıcam.

Ciktim canim hamdolsun.iyiz.bebisler de iyi gelisimleri filan da guzel de doktor.oyle cnm.4 mart a.verdi.diger kontrol.tarihimi

stres olma diyeceğim ama o bende de var, her kontrole gittiğimde endişe ve heyecan kaplıyor beni, güzel haberlerle geleceksin, en önemlisi yavrularını göreceksin
Evet canim.hamdolsun.gordum miniklerimiziplayip duruyorlar idi hic poz veremedi ultrason kagidinda.gelisimleri de guzel dedi.ama erken dogum riski olabildigi icin ikizlerde hergun progestan kullan dedi.ve magnezyum verdi canim yine erken dogum riski icin..insallah 36 37. Haftalari goruruz dedi.hayirlisi bakalim

Bende kıyafet işini bilemedim kac tane alcam ne alcam karıştım kaldım bir liste olmalı

internetten nesquik ile ilgili araştırma yaptım ve şu yazıyı buraya kopyalayayım dedim '' Çok zararlı kullanılmaması gereken gıdalar grubunda değildir.Ancak nesquik ve mısır gevreği kan şekerini yükselttiği ve yüksek oranda kalori içermeleri nedeniyle sağlıklı ürünler arasında yer almamaktadır.Diğer yandan her iki üründe ileri derecede işlenmiş doğallıktan uzak besinlerdir. '' valla benimde canım istedi. ama herşeyi dozunda tüketmek gerekiyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…