2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba bende dün 21.haftama girdim benimde çok düzenli değil hareketleri birgün hissediyorsam diğer gün çok az hissediyorum bende endişeleniyorum yarın detaylım var inşallah iyilerdir ama bu haftalarda zaten çok düzenli değilmiş hareketleri o yüzden içimi rahatlatmaya çalılıyorum

Kizlar bir de doktor sey sordu bebek.icerde kasiliyor mu toplaniyo gibi oluyo mu dedi.bazen oluyor oyle dedim.him tamm o onemli dedi.neden oyle dedi ki.kasilinca bir sikinti mi var demei.kizlar bilginiz var mi
bu kasılma gibi olan şey bendede oluyor tam göbek deliği kısmımda çok tuhaf bi his doktorun dediği gibi hafif acı verir gibi oluyo normal olmasına sevindim

valla burdan mı facede bı gruptan mı yalan olmasın ıkı arkadastan duydum toz nesquık ozellıkle denemeye deger dedım bakalım denıyorum hergun bı bardak bi kç gundur
Ben söyledim toz nesaquik araştırdım bende 1 hafta geriden geliyor bebişim oyuzden doktor demiş arkadaşada İnş iyi gelir bilmiyorum denicez

Geçtiğimiz haziran doğum yapan bi arkadaşım var. Aynı ay ne de olsa, yaz bebeği o da. En kısa zamanda onunla konuşup detayları aktarabilirim arkadaşlar. Kaç uzun, kaç kısa.. vs.
O kadar iyi olur ki bir liste cıksa

Benimde kafam karışık bu kıyafet mevzusunda ,daha bi çöp almadım kuzucuğuma

İnşallah canım, maşallah bebişlere , bende kullanıyorum progestan ve kasılma olursa magnezyum, benimde bir daha ki randevu 25 şubatta

evet canım düzenli değil henüz bazen çok net bazende hafif hissediyorum bende minik pıtpıtlar oluyor göbeğimin alt kısmında. senin detaylı ahmet beydeydi dimi?

evet canım düzenli değil henüz bazen çok net bazende hafif hissediyorum bende minik pıtpıtlar oluyor göbeğimin alt kısmında. senin detaylı ahmet beydeydi dimi?
Evet bazen baya hissediyorum bazen sadece akşamları evet yarın gidiyorum ahmet beye inşallah çok heycanlıyım senin şubattamıydı

Evet bazen baya hissediyorum bazen sadece akşamları evet yarın gidiyorum ahmet beye inşallah çok heycanlıyım senin şubattamıydı
7 şubatta canım ya senin haberlerini bekliycem yarın inşallah güzel haberler alırsın . yarın ben gidecekmiş gibi heyecanlandım.

Kizlar bir de doktor sey sordu bebek.icerde kasiliyor mu toplaniyo gibi oluyo mu dedi.bazen oluyor oyle dedim.him tamm o onemli dedi.neden oyle dedi ki.kasilinca bir sikinti mi var demei.kizlar bilginiz var mi
benimde oluyor öyle acaba kötü birşeymi. Nedenini söylemedi mi sana

benimde oluyor öyle acaba kötü birşeymi. Nedenini söylemedi mi sana
Yok cnm.soylemedi.hi o da onemli dedi sadece
Ama.bazen oluyo dedim surekli degil.tamm dedi.normal hareketleri.hissdyo musun dedi.evet dedim.bunlari muayeneden once sordu cnm.sonra muayene etti zaten.hersey normal dedi

Herkese merhaba Rabbim nasip ederse bende oğlan annesi olacağım ama galiba çok kilo aldım arkadaşlar siz kaçinci haftadasiniz ve kaç kilo aldiniz öğrenebilir miyim??
Merhaba, 21. haftadayım, hiç kilo almadım. Ama bebek normal kilosunda gidiyor. Sadece çok dikkat ediyorum. Rejimde gibiyim. 68 kiloyum.

Merhaba, 21. haftadayım, hiç kilo almadım. Ama bebek normal kilosunda gidiyor. Sadece çok dikkat ediyorum. Rejimde gibiyim. 68 kiloyum.

Rejimde gibi nasıl oluyo mesela? bebeğe yarıcak seyler yiyosun, bebeğe yarıyor sana yaramıyormu? Anlamadım
Valla hem bana hem bebeğime yarıyor yediklerim. Koyverdik gitti artık.

0-3 ay 1 ay giyiyor ancak diyolar tecrübeli arkadaşlarr bi el atın şu işe alalım yapalım listeleri alalım artık yavaştan
Çok beğendiğim bi kaç tane 0-3 ay kıyafeti aldım. 1 ay giysin, napayım.:) kuzum bi daha gelmeyecek dünyaya.

Sadece zibinlar aldim kolsuz kısa kollu ve uzun kollu 3er adet yeni doğan.bir de eldivenli 3 takım sanırım 1 ay için yeterli.7.ayda almayı düşünüyorum detaylı şeyleri

gokyuzum2908 süpersin canım. Katalog varsa demek ki hakikaten şubatta indirim var :) Aldıkların hayırlı olsun, güle güle kullanın.

saol canım benim çok teşekkür ederim şubat boyunca hergün indirim varmıs bu arada evet abartmamak kaydıyla tabi ama toz demiş doktor

Toz olanını diyorlar gerçi. Bilen varsa yanıtlasın. Gevrek olanı da oluyorsa ben de ondan alırım. bazı sabahlar yerim mis gibi..
toz olanı diyomuş arkadasım doktor yanı tabı ıc bak kesın seklınde soylememıs ama denemeye degr bence

canım bize çiğ et ve yumurta yasak
çiğ olmaz protein değerini kaybetmemek için haşlamanı öneriyorum
bana toxoplazma tahlılı yapıldı benim kedım var da 5 yaşında oyle olunca cok da abartmadan çiğ seylere falan yasak dememıstı ama şimdi bilemedim çunku o boyle kucucuk kaynamıs halını ısırmak zorunda kalıyorum ya mıdem kalkıyo sanki

Ciktim canim hamdolsun.iyiz.bebisler de iyi gelisimleri filan da guzel de doktor.oyle cnm.4 mart a.verdi.diger kontrol.tarihimi
çok şükür maşşalllah annesi bebişlereee

çiğ tüketilmez canım tam emin değilim ama hamilelikte herşeyin pişmişi dedikleri için bununda pişirilmesi doğrudur diye düşünüyorum

çok saol canım bılgılendırme ıcın cunku hanı hazır gıda guvenemıyo ınsan normalde ama hergun bı bardak ıcıyorum ben bı kac gundur ınsallah işe yarar

canım bende çok tedırgındım hatta bugun ayrıntılıya daha gırmeden sel gibi ağladım o derece yani ama tam da aynı seyı dusunuyodum ayyrıntılıya gıtmeden aracta muziği çok acıyorum muhtemele ona cevap verıyo kızım anı ı fren olmadıgı surece bence sıkıntı olmaz merak etme ama benımde aşalarda ve pıt pıt şeklınde bugun doktora sordum bu durumu rahım agzın vs ıyı asada olabılır bazen bebekler derken gobek delıgımın yanından vurdu bak bebeklerın nerde oldugunu cok kafana takma onlar gezer dolasır ıcerde dedı ınsallah ıcın bıraz rahatlar ki bebişlerimiz de rahat rahat uyuyup buyusun

banada sormustu gecen ıttıgımde kasılman var mı dıye toplanma falan bi kere oldu dedım o toplanma aşagıya bıcak agrısı gıbı gırmıstı hatta o gecehastanede kalmıstım bunları ıstemıyoruz tabıkı dedı ama karnın sert degıl o da onemli demişti demekkı tek bı sancıyla alakalı değil kızlar

Cuma gunu gitmistik aksamustu anca firsat buldum dun. Aslinda doktorun dedigi gibi yapi meselesi de olabiliyo. Saglikli olsunlar da hic muhim degil buyuyolar tontisler:) farketmez diye biliyorum ben hangi turu oldugu pekmezin.
hayırlı olsun canım benım sizede atlatmısısınız ayrıntılıyı cok sukur evet arkadasım yapı meselesıdır 20 gr oynasa 4 ay sonunda bu max 200-300 gr farkla dogması demek bebegın ha 4 kilo ha 3 .700 dıyınce rahatladım bende acıkcası sanırım bazı seylerı çok takıyoruz kafamıza

Ben söyledim toz nesaquik araştırdım bende 1 hafta geriden geliyor bebişim oyuzden doktor demiş arkadaşada İnş iyi gelir bilmiyorum denicez
arkadasım bide avakado ceviz ve kaju duyumu aldım tabıkı proteın agırlıklı beslenme dışında gerçi en sonund aprotein zehırlenmesı olcam korkarım

Kızlar bir süredir giremiyorum pek internetim yoktu. Bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı tabii ismen ayrıntılı. 3 ya da 5 dakika sürdü. Benimle tek kelime etmedi. Plesenta bilmemne var dedi. O ne demek dedim cevap vermedi. Kalpteki parlaklığı söyledim sadece cihazın ekranına bakmakla yetindi. Çıkarken de geçmiş olsun dedi kalktı pat diye. Giyinip çıktığımda odada sadece hemşire vardı sonuç kağıdımı verdi. Aptallastim dışarı çıktım odanın önünde birisiyle konuşuyordu. Bekledim konuşmasının bitmesini o soylediginiz neydi dedim. Yok bisey sadece parlaklık var ama tek başına anlamı yok dedi. Yine girdi odaya. Diyeceğim o ki kötü bir ayrıntılı geçirdim tatmin olmadım. Ama bebeğim iyidir diyip kendimi sakinlestiriyorum. Dvlete gittiğim için oldu bu biliyorum ama özele de gidemem bundan sonrası allaha kalmış. Dualarınızı esirgemeyin.

canım başka devlet hastanesi yok mu? ya da kızılay varsa oraya gidebilirsin? illa özel olmasına gerek yok. Kızılayda da çok uyguna yaparlar. bir fikir daha alabilrsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…