Merhaba bende dün 21.haftama girdim benimde çok düzenli değil hareketleri birgün hissediyorsam diğer gün çok az hissediyorum bende endişeleniyorum yarın detaylım var inşallah iyilerdir ama bu haftalarda zaten çok düzenli değilmiş hareketleri o yüzden içimi rahatlatmaya çalılıyorumYarın 21. haftaya giriyorum ama bebeğimin hareketlerini hala tam hissetmiyorum. bazen kasıklarımın orda vuruyor ama öyle sık ve sürekli falan değil. hadi geçen haftalarda erken falan dedim ama artık haftada ilerledi. gün içinde normal hisssetmem gerekir diye düşünüyorum artık . genelde araba kullanırken vuruyor acaba kemer sıkıyor mu diyorum ama göbeğin altından geçiriyorum. bir türlü anlamadım. cumartesi günü gelsin hayırlısıyla kızımın iyi olduğunu görmeyi çok ihtiyacım var.
Kizlar bir de doktor sey sordu bebek.icerde kasiliyor mu toplaniyo gibi oluyo mu dedi.bazen oluyor oyle dedim.him tamm o onemli dedi.neden oyle dedi ki.kasilinca bir sikinti mi var demei.kizlar bilginiz var mi
bu kasılma gibi olan şey bendede oluyor tam göbek deliği kısmımda çok tuhaf bi his doktorun dediği gibi hafif acı verir gibi oluyo normal olmasına sevindimKasilmak degilde benim bazen yatarken disardan bakinca goruluyo toparlaniyo bi yere. Detaylida doktora sordum cok normal,ileri ki haftalarda daha da belli olur dedi.sirtini yasliyo olabilir ya da o pozisyonda uyuyo olabilir,icerideki alani da o kadar genis olmadigindan anlik aci veriyo olabilir dedi. Bi sorun yok yani. Sorsaydin keske neden onemli falan diye. Cunku bana sorun yok dedi gayet gulerek sakin bi sekjlde
Ben söyledim toz nesaquik araştırdım bende 1 hafta geriden geliyor bebişim oyuzden doktor demiş arkadaşada İnş iyi gelir bilmiyorum denicezvalla burdan mı facede bı gruptan mı yalan olmasın ıkı arkadastan duydum toz nesquık ozellıkle denemeye deger dedım bakalım denıyorum hergun bı bardak bi kç gundur
O kadar iyi olur ki bir liste cıksaGeçtiğimiz haziran doğum yapan bi arkadaşım var. Aynı ay ne de olsa, yaz bebeği o da. En kısa zamanda onunla konuşup detayları aktarabilirim arkadaşlar. Kaç uzun, kaç kısa.. vs.
İnşallah canım, maşallah bebişlere , bende kullanıyorum progestan ve kasılma olursa magnezyum, benimde bir daha ki randevu 25 şubattaEvet canim.hamdolsun.gordum miniklerimiziplayip duruyorlar idi hic poz veremedi ultrason kagidinda. gelisimleri de guzel dedi.ama erken dogum riski olabildigi icin ikizlerde hergun progestan kullan dedi.ve magnezyum verdi canim yine erken dogum riski icin..insallah 36 37. Haftalari goruruz dedi.hayirlisi bakalim
evet canım düzenli değil henüz bazen çok net bazende hafif hissediyorum bende minik pıtpıtlar oluyor göbeğimin alt kısmında. senin detaylı ahmet beydeydi dimi?Merhaba bende dün 21.haftama girdim benimde çok düzenli değil hareketleri birgün hissediyorsam diğer gün çok az hissediyorum bende endişeleniyorum yarın detaylım var inşallah iyilerdir ama bu haftalarda zaten çok düzenli değilmiş hareketleri o yüzden içimi rahatlatmaya çalılıyorum
Evet bazen baya hissediyorum bazen sadece akşamları evet yarın gidiyorum ahmet beye inşallah çok heycanlıyım senin şubattamıydıevet canım düzenli değil henüz bazen çok net bazende hafif hissediyorum bende minik pıtpıtlar oluyor göbeğimin alt kısmında. senin detaylı ahmet beydeydi dimi?
7 şubatta canım ya senin haberlerini bekliycem yarın inşallah güzel haberler alırsın . yarın ben gidecekmiş gibi heyecanlandım.Evet bazen baya hissediyorum bazen sadece akşamları evet yarın gidiyorum ahmet beye inşallah çok heycanlıyım senin şubattamıydı
benimde oluyor öyle acaba kötü birşeymi. Nedenini söylemedi mi sanaKizlar bir de doktor sey sordu bebek.icerde kasiliyor mu toplaniyo gibi oluyo mu dedi.bazen oluyor oyle dedim.him tamm o onemli dedi.neden oyle dedi ki.kasilinca bir sikinti mi var demei.kizlar bilginiz var mi
Yok cnm.soylemedi.hi o da onemli dedi sadecebenimde oluyor öyle acaba kötü birşeymi. Nedenini söylemedi mi sana
Sorma acayip heycanlı umarım herşeyi iyidir bebeğimin yazarım yarın inşallah seninde güzel geçer7 şubatta canım ya senin haberlerini bekliycem yarın inşallah güzel haberler alırsın . yarın ben gidecekmiş gibi heyecanlandım.
Merhaba, 21. haftadayım, hiç kilo almadım. Ama bebek normal kilosunda gidiyor. Sadece çok dikkat ediyorum. Rejimde gibiyim. 68 kiloyum.Herkese merhaba Rabbim nasip ederse bende oğlan annesi olacağım ama galiba çok kilo aldım arkadaşlar siz kaçinci haftadasiniz ve kaç kilo aldiniz öğrenebilir miyim??
Merhaba, 21. haftadayım, hiç kilo almadım. Ama bebek normal kilosunda gidiyor. Sadece çok dikkat ediyorum. Rejimde gibiyim. 68 kiloyum.
Canim senin bebisler hangi haftada kac gr idi lerİnşallah canım, maşallah bebişlere , bende kullanıyorum progestan ve kasılma olursa magnezyum, benimde bir daha ki randevu 25 şubatta
Çok beğendiğim bi kaç tane 0-3 ay kıyafeti aldım. 1 ay giysin, napayım.:) kuzum bi daha gelmeyecek dünyaya.0-3 ay 1 ay giyiyor ancak diyolar tecrübeli arkadaşlarr bi el atın şu işe alalım yapalım listeleri alalım artık yavaştan
gokyuzum2908 süpersin canım. Katalog varsa demek ki hakikaten şubatta indirim var :) Aldıkların hayırlı olsun, güle güle kullanın.
saol canım benim çok teşekkür ederim şubat boyunca hergün indirim varmıs bu arada evet abartmamak kaydıyla tabi ama toz demiş doktorKızlar kaç gündür nesquik diyorsunuz ya canım çok çekti mısır gevreğinden aldım ben de. küçükken de çok severdim yemeyi. Yine de abartmamak lazım içlerinde glukoz şurubu oluyor maalesef hazır gıdaların.
toz olanı diyomuş arkadasım doktor yanı tabı ıc bak kesın seklınde soylememıs ama denemeye degr benceToz olanını diyorlar gerçi. Bilen varsa yanıtlasın. Gevrek olanı da oluyorsa ben de ondan alırım. bazı sabahlar yerim mis gibi..
bana toxoplazma tahlılı yapıldı benim kedım var da 5 yaşında oyle olunca cok da abartmadan çiğ seylere falan yasak dememıstı ama şimdi bilemedim çunku o boyle kucucuk kaynamıs halını ısırmak zorunda kalıyorum ya mıdem kalkıyo sankicanım bize çiğ et ve yumurta yasak
çiğ olmaz protein değerini kaybetmemek için haşlamanı öneriyorum
çok şükür maşşalllah annesi bebişlereeeCiktim canim hamdolsun.iyiz.bebisler de iyigelisimleri filan da guzel de doktor.oyle cnm.4 mart a.verdi.diger kontrol.tarihimi
çiğ tüketilmez canım tam emin değilim ama hamilelikte herşeyin pişmişi dedikleri için bununda pişirilmesi doğrudur diye düşünüyorum
çok saol canım bılgılendırme ıcın cunku hanı hazır gıda guvenemıyo ınsan normalde ama hergun bı bardak ıcıyorum ben bı kac gundur ınsallah işe yararinternetten nesquik ile ilgili araştırma yaptımve şu yazıyı buraya kopyalayayım dedim '' Çok zararlı kullanılmaması gereken gıdalar grubunda değildir.Ancak nesquik ve mısır gevreği kan şekerini yükselttiği ve yüksek oranda kalori içermeleri nedeniyle sağlıklı ürünler arasında yer almamaktadır.Diğer yandan her iki üründe ileri derecede işlenmiş doğallıktan uzak besinlerdir. '' valla benimde canım istedi. ama herşeyi dozunda tüketmek gerekiyor tabi
canım bende çok tedırgındım hatta bugun ayrıntılıya daha gırmeden sel gibi ağladım o derece yani ama tam da aynı seyı dusunuyodum ayyrıntılıya gıtmeden aracta muziği çok acıyorum muhtemele ona cevap verıyo kızım anı ı fren olmadıgı surece bence sıkıntı olmaz merak etme ama benımde aşalarda ve pıt pıt şeklınde bugun doktora sordum bu durumu rahım agzın vs ıyı asada olabılır bazen bebekler derken gobek delıgımın yanından vurdu bak bebeklerın nerde oldugunu cok kafana takma onlar gezer dolasır ıcerde dedı ınsallah ıcın bıraz rahatlar ki bebişlerimiz de rahat rahat uyuyup buyusunYarın 21. haftaya giriyorum ama bebeğimin hareketlerini hala tam hissetmiyorum. bazen kasıklarımın orda vuruyor ama öyle sık ve sürekli falan değil. hadi geçen haftalarda erken falan dedim ama artık haftada ilerledi. gün içinde normal hisssetmem gerekir diye düşünüyorum artık . genelde araba kullanırken vuruyor acaba kemer sıkıyor mu diyorum ama göbeğin altından geçiriyorum. bir türlü anlamadım. cumartesi günü gelsin hayırlısıyla kızımın iyi olduğunu görmeyi çok ihtiyacım var.
banada sormustu gecen ıttıgımde kasılman var mı dıye toplanma falan bi kere oldu dedım o toplanma aşagıya bıcak agrısı gıbı gırmıstı hatta o gecehastanede kalmıstım bunları ıstemıyoruz tabıkı dedı ama karnın sert degıl o da onemli demişti demekkı tek bı sancıyla alakalı değil kızlarKizlar bir de doktor sey sordu bebek.icerde kasiliyor mu toplaniyo gibi oluyo mu dedi.bazen oluyor oyle dedim.him tamm o onemli dedi.neden oyle dedi ki.kasilinca bir sikinti mi var demei.kizlar bilginiz var mi
hayırlı olsun canım benım sizede atlatmısısınız ayrıntılıyı cok sukurCuma gunu gitmistik aksamustu anca firsat buldum dun. Aslinda doktorun dedigi gibi yapi meselesi de olabiliyo. Saglikli olsunlar da hic muhim degil buyuyolar tontisler:) farketmez diye biliyorum ben hangi turu oldugu pekmezin.
arkadasım bide avakado ceviz ve kaju duyumu aldımBen söyledim toz nesaquik araştırdım bende 1 hafta geriden geliyor bebişim oyuzden doktor demiş arkadaşada İnş iyi gelir bilmiyorum denicez
Kızlar bir süredir giremiyorum pek internetim yoktu. Bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı tabii ismen ayrıntılı. 3 ya da 5 dakika sürdü. Benimle tek kelime etmedi. Plesenta bilmemne var dedi. O ne demek dedim cevap vermedi. Kalpteki parlaklığı söyledim sadece cihazın ekranına bakmakla yetindi. Çıkarken de geçmiş olsun dedi kalktı pat diye. Giyinip çıktığımda odada sadece hemşire vardı sonuç kağıdımı verdi. Aptallastim dışarı çıktım odanın önünde birisiyle konuşuyordu. Bekledim konuşmasının bitmesini o soylediginiz neydi dedim. Yok bisey sadece parlaklık var ama tek başına anlamı yok dedi. Yine girdi odaya. Diyeceğim o ki kötü bir ayrıntılı geçirdim tatmin olmadım. Ama bebeğim iyidir diyip kendimi sakinlestiriyorum. Dvlete gittiğim için oldu bu biliyorum ama özele de gidemem bundan sonrası allaha kalmış. Dualarınızı esirgemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?