Yazmayı unutmuşum ya. Kraft twist rlx modeli kızlarSahibinden.com dan 700 dedi 500 e aldık.kızlar ikinci el ama görmeniz lazım sıfır gibi çok temiz. Bu alışveriş çok kârlı oldu Eki Görüntüle 1946353
Çok güzel canım nerden aldın çok beyendim Güle güle giysin yavrucukEki Görüntüle 1946376 bunlar bnm aldiklarim cicisler
Oy yerim yavrum ya kizlar icin dahada guzel seyler var bakalim ben benim pasaya nreler alcam cok heycanli ya :)Eki Görüntüle 1946376 bunlar bnm aldiklarim cicisler
Saol cnm instagram da missmodish die bi sayfadan aldim hem erkek hem kiz cok secenek var kumasida gayet kaliteli tavsiye ederimÇok güzel canım nerden aldın çok beyendim Güle güle giysin yavrucuk
normali ne kadarYazmayı unutmuşum ya. Kraft twist rlx modeli kızlar
Aynen kiz icin secenek cok var ama oglumda da cok sey aldim simdi bile kiz gibi suslerim oglusmuda papyonlar cok yakisiyo salvar pantalonlara bayiliriyorum sende cok guzel seyler alirsim eminim zaten bebeklere cocuklara ne giyseler yakisiyo :)Bende daha b
Oy yerim yavrum ya kizlar icin dahada guzel seyler var bakalim ben benim pasaya nreler alcam cok heycanli ya :)
Ben instagramdan aldim cnm 2 gune de geldi missmodish sayfanin ani cok cesit var kaliteli geldi bana kumasi yumusacikİnstagramdan alıp memnun kalan var mı?
Çok şirinlerEki Görüntüle 1946376 bunlar bnm aldiklarim cicisler
Sağol canım bende bi bakıyımBen instagramdan aldim cnm 2 gune de geldi missmodish sayfanin ani cok cesit var kaliteli geldi bana kumasi yumusacik
Sana küstüm yaEki Görüntüle 1946376 bunlar bnm aldiklarim cicisler
Erkekler için anca bu kadar:))))) Allah sağlıkla giymeyi nasip eder inş canım.Benimde bunlar;
Nasıl. Hiç kilo almadiniz bebek şuan en az 400 gramdir suyu gmfaan derken en az 1 kilo yaparMaşall seni tebrik ediyorum darısı başıma inş
Allah sağlıkla giymeyi nasip eder inş canım.çok gzller. Daha da gzllerini alırsın inş büyüdükçe . Bi önceki mesajda söylemeyi unutmuşum veryansın edecem diye:)Eki Görüntüle 1946387 bide bunlar var baska bisey almadim suan icin
Oyyyy kuzum ozur dilerim valla dusunemedim erkegede guzel seyler var ama annesi bu dogsun pesine bide kizin olur insallhSana küstüm yakız bebek kıyafeti paylaşılır mı öyle ulu orta :))))) vallahi şimdi geldim eve bi parça bişey alıyım diye bebişime lakin yine kız bebek kıyafetleri inceledim dokundum geldim bişey almadan :)))))) nolucak benim bu halim. Sadece erkek bebek mağazası var mı? Başka türlü adapte olamıyorum ben. Kız bebek görünce kitleniyorum
Hahhahahh amin insallh cnm sagliklari yerinde olsun sag salim dogsunlar kuzucuklarAllah sağlıkla giymeyi nasip eder inş canım.çok gzller. Daha da gzllerini alırsın inş büyüdükçe . Bi önceki mesajda söylemeyi unutmuşum veryansın edecem diye:)
Ben canim :) disardan belli oluyo vuruncaİlk hamileliği olup bebek hareketleri şiddetlenen var mı acaba
arkadaş nasıl yapıo bilemiyorum ama bende ilk başta hiç bulantı kusma yaşamadım herkes kilo verirken aldım ama sonra beslenme şeklimi toparladım. gereksiz aldığım kalorileri çıkardım. sabah kahvaltıda peynir zeytin bal yumurta arada yoğutlu yulaf tüketiyorumyumurtayıda haftanın her günü değil arada tüketiyorum. ara öğün işden dolayı çok mümkün olmuyo ama su içmeye özen gösteriyorum. öğle yemeğinde çorba, ana yemekte kırmızı et yada sebze kesin bir kase yoğurt tüketiyorum. öğle yediklerime göre akşam evdeki yemeğimi planlıyorum hafta 1 yada 2 balık tüketmeye çalışıyorum, ıspanak pırasa köfte bulgur pilavı kuru baklagileerden yeşil mercimek kuru fasulye nohut yoğurt salata 2'li 3'lü menüler pişirip tüketiyorum mutlaka. çayı çıkardım hayatımdan ekmek pirinç tatlı minimum miktar fındık ceviz 10taneyi geçmiyorum günlük haftada 4 yiyorum en az kuru kayısı tüketiyorum sindirimimi düzenlesin diye bol su içiyorum. günüm aktif geçiyor koşturmaca akşam da yemek temizlik vs . hafta sonu gez dolaş modu. soğuklardan önce yürüyüş ypıyordum.Rejimde gibi nasıl oluyo mesela? bebeğe yarıcak seyler yiyosun, bebeğe yarıyor sana yaramıyormu? Anlamadım
Valla hem bana hem bebeğime yarıyor yediklerim. Koyverdik gitti artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?