Ciktim canim hamdolsun.iyiz.bebisler de iyigelisimleri filan da guzel de doktor.oyle cnm.4 mart a.verdi.diger kontrol.tarihimi
O ilgi alaka doktorla ilgili sanırım cnmKızlar bir süredir giremiyorum pek internetim yoktu. Bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı tabii ismen ayrıntılı. 3 ya da 5 dakika sürdü. Benimle tek kelime etmedi. Plesenta bilmemne var dedi. O ne demek dedim cevap vermedi. Kalpteki parlaklığı söyledim sadece cihazın ekranına bakmakla yetindi. Çıkarken de geçmiş olsun dedi kalktı pat diye. Giyinip çıktığımda odada sadece hemşire vardı sonuç kağıdımı verdi. Aptallastim dışarı çıktım odanın önünde birisiyle konuşuyordu. Bekledim konuşmasının bitmesini o soylediginiz neydi dedim. Yok bisey sadece parlaklık var ama tek başına anlamı yok dedi. Yine girdi odaya. Diyeceğim o ki kötü bir ayrıntılı geçirdim tatmin olmadım. Ama bebeğim iyidir diyip kendimi sakinlestiriyorum. Dvlete gittiğim için oldu bu biliyorum ama özele de gidemem bundan sonrası allaha kalmış. Dualarınızı esirgemeyin.
Buzdolabı posetine koyup dondurucuya. Her defasında poşete takviye yapiyorumKizlar ayva cekirdeklerini nasil muhafaza ediyosunuz
Ya sürekli hissediyor musun Peki benim hafif ve sürekli değil 21. Hafta da olunca endişeleniyorumBen canim :) disardan belli oluyo vurunca
Tek başına bişey ifade etmez demiş demekki başka bir risk görmedi canım bazen alakasız olabiliyo doktorlar bende devlete gittim çok ilgilendi hatta geride geliyor diye tedirgin oldu bu hafta bidaha çağırdı bence büyük bir sorum görseydi derdi demekki görmemiş İnşallah hiç bişey olmayacak canım benim içini ferah tut Rabbim yavrularımızı korusunKızlar bir süredir giremiyorum pek internetim yoktu. Bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı tabii ismen ayrıntılı. 3 ya da 5 dakika sürdü. Benimle tek kelime etmedi. Plesenta bilmemne var dedi. O ne demek dedim cevap vermedi. Kalpteki parlaklığı söyledim sadece cihazın ekranına bakmakla yetindi. Çıkarken de geçmiş olsun dedi kalktı pat diye. Giyinip çıktığımda odada sadece hemşire vardı sonuç kağıdımı verdi. Aptallastim dışarı çıktım odanın önünde birisiyle konuşuyordu. Bekledim konuşmasının bitmesini o soylediginiz neydi dedim. Yok bisey sadece parlaklık var ama tek başına anlamı yok dedi. Yine girdi odaya. Diyeceğim o ki kötü bir ayrıntılı geçirdim tatmin olmadım. Ama bebeğim iyidir diyip kendimi sakinlestiriyorum. Dvlete gittiğim için oldu bu biliyorum ama özele de gidemem bundan sonrası allaha kalmış. Dualarınızı esirgemeyin.
Canim ben 17. Haftamda hissetmeye basladim son bir haftadir da her gun ve surekli hissediyorum arada uyuyo sanirim onun dışında surekli hareket halinde ama kisiden kisiye değişen bir sey bu. Benim plasentam asagida mesela doktor gec hissedeceksin demisti ama normalden erken basladi. 22. Haftaya kadar hissetmemek normal goruluyo sen canini sıkmaYa sürekli hissediyor musun Peki benim hafif ve sürekli değil 21. Hafta da olunca endişeleniyorum
Aminnnnnn canım sağol. sağlıklı bi kızım olmasını çok isterim. Şaka yaptım ya Özür dilenecek bişey yok ortada. Reel hayatta görüşüyor olsak ben bile alırdım kızın için bişeyler inan:)Oyyyy kuzum ozur dilerim valla dusunemedim erkegede guzel seyler var ama annesi bu dogsun pesine bide kizin olur insallh
Teşekkür ederim canım birde tam hevesli dönem olunca insan daha çok merak ediyor :)Canim ben 17. Haftamda hissetmeye basladim son bir haftadir da her gun ve surekli hissediyorum arada uyuyo sanirim onun dışında surekli hareket halinde ama kisiden kisiye değişen bir sey bu. Benim plasentam asagida mesela doktor gec hissedeceksin demisti ama normalden erken basladi. 22. Haftaya kadar hissetmemek normal goruluyo sen canini sıkma
Cok haklisin o konuda heves oluyo ben butun gun karnimi acip izliyorum mesela :) ama bu aralar sende de belirginlesir muhtemelenTeşekkür ederim canım birde tam hevesli dönem olunca insan daha çok merak ediyor :)
Bende bu hafta net hissetmeye basladim.onceden cok hissedemiyordum cnm sıkıntı yapmayinCanim ben 17. Haftamda hissetmeye basladim son bir haftadir da her gun ve surekli hissediyorum arada uyuyo sanirim onun dışında surekli hareket halinde ama kisiden kisiye değişen bir sey bu. Benim plasentam asagida mesela doktor gec hissedeceksin demisti ama normalden erken basladi. 22. Haftaya kadar hissetmemek normal goruluyo sen canini sıkma
Saol cnm allah razi olsun cok tatlisinAminnnnnn canım sağol. sağlıklı bi kızım olmasını çok isterim. Şaka yaptım ya Özür dilenecek bişey yok ortada. Reel hayatta görüşüyor olsak ben bile alırdım kızın için bişeyler inan:)
Sıfırı En ucuzu 1350 tl.normali ne kadar
İnşallah canım teşekkür ederim moral oldun :) benim eşim çok merak ediyor karnımı açıp göbeğimle oynuyor hareket etsin göreyim diye :)Cok haklisin o konuda heves oluyo ben butun gun karnimi acip izliyorum mesela :) ama bu aralar sende de belirginlesir muhtemelen
Ay cnm bnm beni dusunmen cok mutlu ettililipit arkadaşım nerelerdesin uzundur göremeyince seni merak ettim..
Cnm surekli hissetmek henuz zor olurYa sürekli hissediyor musun Peki benim hafif ve sürekli değil 21. Hafta da olunca endişeleniyorum
Cnm ya onemli birsey yoktur insallahKızlar bir süredir giremiyorum pek internetim yoktu. Bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı tabii ismen ayrıntılı. 3 ya da 5 dakika sürdü. Benimle tek kelime etmedi. Plesenta bilmemne var dedi. O ne demek dedim cevap vermedi. Kalpteki parlaklığı söyledim sadece cihazın ekranına bakmakla yetindi. Çıkarken de geçmiş olsun dedi kalktı pat diye. Giyinip çıktığımda odada sadece hemşire vardı sonuç kağıdımı verdi. Aptallastim dışarı çıktım odanın önünde birisiyle konuşuyordu. Bekledim konuşmasının bitmesini o soylediginiz neydi dedim. Yok bisey sadece parlaklık var ama tek başına anlamı yok dedi. Yine girdi odaya. Diyeceğim o ki kötü bir ayrıntılı geçirdim tatmin olmadım. Ama bebeğim iyidir diyip kendimi sakinlestiriyorum. Dvlete gittiğim için oldu bu biliyorum ama özele de gidemem bundan sonrası allaha kalmış. Dualarınızı esirgemeyin.
Cnmbnmkide toplaniyor kasiliyorKasilmak degilde benim bazen yatarken disardan bakinca goruluyo toparlaniyo bi yere. Detaylida doktora sordum cok normal,ileri ki haftalarda daha da belli olur dedi.sirtini yasliyo olabilir ya da o pozisyonda uyuyo olabilir,icerideki alani da o kadar genis olmadigindan anlik aci veriyo olabilir dedi. Bi sorun yok yani. Sorsaydin keske neden onemli falan diye. Cunku bana sorun yok dedi gayet gulerek sakin bi sekjlde
GaYet normal cnm bebek 24 haftada gobek seviyesine cikiyorYarın 21. haftaya giriyorum ama bebeğimin hareketlerini hala tam hissetmiyorum. bazen kasıklarımın orda vuruyor ama öyle sık ve sürekli falan değil. hadi geçen haftalarda erken falan dedim ama artık haftada ilerledi. gün içinde normal hisssetmem gerekir diye düşünüyorum artık . genelde araba kullanırken vuruyor acaba kemer sıkıyor mu diyorum ama göbeğin altından geçiriyorum. bir türlü anlamadım. cumartesi günü gelsin hayırlısıyla kızımın iyi olduğunu görmeyi çok ihtiyacım var.
Aynisi ilk gebeligimde basima geldiSu iyiyse amniyon sıvısı değildir diyorsun canım. Öyleyse çok iyi. Çünkü bugün kendi doktoruma gittim o da suyu iyi dedi. Azalma yok dedi. İnşallah normal akıntıdır.
O pedlerden burdaki eczanelerde bulamadım canım. Hastane de küçük bir yer olduğu için o testlerden habersiz. Uzaylı görmüş gibi baktılar bana sorunca
Bir de benim doktorum şey dedi öyle kaçakmış sızıntıymış öyle bişey olması mümkün değil dedi. Öyle bişey olsa bütün su boşalır dedi. Su dolu bir balona küçük bir delik aç bakiim içinde su kalıyor mu dedi. Kafam çorba gibi oldu.
O pedlerden internette bakıyorum ama bulamadım. Bulmaya çalışıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?