2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ciktim canim hamdolsun.iyiz.bebisler de iyi gelisimleri filan da guzel de doktor.oyle cnm.4 mart a.verdi.diger kontrol.tarihimi

Sanırım artık korkma zamanlarimizi geride bırakmalıyız. Çok şükür herkesten güzel haberler alıyoruz. Sağlıkla doguralim ins

O ilgi alaka doktorla ilgili sanırım cnm

Kizlar ayva cekirdeklerini nasil muhafaza ediyosunuz
Buzdolabı posetine koyup dondurucuya. Her defasında poşete takviye yapiyorum

Tek başına bişey ifade etmez demiş demekki başka bir risk görmedi canım bazen alakasız olabiliyo doktorlar bende devlete gittim çok ilgilendi hatta geride geliyor diye tedirgin oldu bu hafta bidaha çağırdı bence büyük bir sorum görseydi derdi demekki görmemiş İnşallah hiç bişey olmayacak canım benim içini ferah tut Rabbim yavrularımızı korusun

Ya sürekli hissediyor musun Peki benim hafif ve sürekli değil 21. Hafta da olunca endişeleniyorum
Canim ben 17. Haftamda hissetmeye basladim son bir haftadir da her gun ve surekli hissediyorum arada uyuyo sanirim onun dışında surekli hareket halinde ama kisiden kisiye değişen bir sey bu. Benim plasentam asagida mesela doktor gec hissedeceksin demisti ama normalden erken basladi. 22. Haftaya kadar hissetmemek normal goruluyo sen canini sıkma

Oyyyy kuzum ozur dilerim valla dusunemedim erkegede guzel seyler var ama annesi bu dogsun pesine bide kizin olur insallh
Aminnnnnn canım sağol. sağlıklı bi kızım olmasını çok isterim. Şaka yaptım ya Özür dilenecek bişey yok ortada. Reel hayatta görüşüyor olsak ben bile alırdım kızın için bişeyler inan:)

Teşekkür ederim canım birde tam hevesli dönem olunca insan daha çok merak ediyor :)

Bende bu hafta net hissetmeye basladim.onceden cok hissedemiyordum cnm sıkıntı yapmayinhatta bgn kontrolden hemen once cikolata yedim muayene sırasında hic durmadi hoplayip durdu

Kizlar anca girebildim, kontrolüm cok iyi gecti, tüm organlara bakildi, oglum cok iyi ve zamanina göre gelismis :) 21 cm boyunda 280 gram. (Bugün tam 19 hafta bitti) Esim ve annem yanimdaydi, uzun uzun anlatti organlarini gösterdi. Cok mutluyuz.

Bu arada doktora gece yatma isini sordum, nasil rahat ediyorsan öyle yat illa sola yatmak gerekmiyor dedi bilginiz olsun.

Herkese güzel haberler almayi diliyorum, sevgiler :)

Ya sürekli hissediyor musun Peki benim hafif ve sürekli değil 21. Hafta da olunca endişeleniyorum
Cnm surekli hissetmek henuz zor olur
Cunku cok güçsüz oluyor su haftalarda hareketleri yani hissetmek anlaminda
Uzandiginda, tatli yediginde falan belirgin hissedersin
Gunluk temponda hissetmek cok mumkun degil
Ama ilerleyen haftalarda sikiysa hissetme modunda oluyor :)))
İsyerinde telefon konusurken bi vuruyordu, neye ugradigimi sasiriyordum hehehe :)

Cnm ya onemli birsey yoktur insallah
Ben ozel muayeneye gittim, aslina bakilirsa isin ozu cok uzun degil, bakmasink susluyor
Uzun uzun anlatiyor tibbi bi suru sey soyluyor, onlari anlatmasa kendi baksa bes dkda bitirir
Eger ciddi bir sikinti olsaydi derdi diye dusundum
Ama cok kafana takildiysa kadin dogumcuna anlat ve baska dr git derim

Cnmbnmkide toplaniyor kasiliyor
Oglumda sanki otuz haftalardan sonra oluyordu bu durun
Dr sordum, magnezyum vermisti onu mu iceyim dedim, cok rahatsiz eden kasilmalarsa ic ama etmiyorda icmene gerek yok normal dedi
Ama yine de bu kadar erken kasilmasi ve toplanmasi beni endiselendirdi
Demek sende de oluoyor
Baska olan var mi boyle

GaYet normal cnm bebek 24 haftada gobek seviyesine cikiyor
Suan kasiklarinda vuruslar hissersin sik olmayan
Arabada oturma pozisyonundan rahatsiz olmus olabilir kemerden daha cok

Aynisi ilk gebeligimde basima geldi
Suyum az az gidiyor sandim
Dr bana ayni cevabi vermisti cnm ya
Sebebi ise yok
Bnm dr zaten hersye normal diyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…