Kasilma farkli bi durum ama. Vajinal kasilma ise kasit bende oyle bi durum yok sadece bi yere toplaniyo ve orasi geriliyo aciyo bazen. Doktorum detaylida da denk geldi bi sorun yok artik buyuyo demisti. Doktorlarin sertlesme konusunda endiselenmeleri 30.haftadan snra olan ve tum karnin sertlestigi kasildigi durummus. Sadece bebegin toplanmasinda bi sorun yokmus iciniz rahat olsun :)Cnmbnmkide toplaniyor kasiliyor
Oglumda sanki otuz haftalardan sonra oluyordu bu durun
Dr sordum, magnezyum vermisti onu mu iceyim dedim, cok rahatsiz eden kasilmalarsa ic ama etmiyorda icmene gerek yok normal dedi
Ama yine de bu kadar erken kasilmasi ve toplanmasi beni endiselendirdi
Demek sende de oluoyor
Baska olan var mi boyle
Cnm bnm ilk gebelikte sekerim oldugu icin bu sefer yukleme yapnacagiz dedibenim hamilelik öncesi biraz şeker yüksekliği geçmişim vardı onun için yaptırmıştı doktor. bi kan veriyorsun orda çıkıyor 3 aylık değerler. keşke şeker yüklemesi yerine benim doktorumda bana bunu yaptırsa. ilk hamileliğimde şeker yükleme olayım acillik sonuçlanmıştı da
soobe de erkek bebekler içinde çok güzel tulumlar ve body ler var. bilmiyorum neden ama bu hamileliğimde hep renkli eğlenceli ,farklı şeyler arayışındayım. ilk kızıma pembe yüklemesi yapmıştım
maşallah çok güzeller allah sağlıkla giymesini nasip etsin bebeğinin.
hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.
Aynen anlattigin sey istee cnmmKasilma farkli bi durum ama. Vajinal kasilma ise kasit bende oyle bi durum yok sadece bi yere toplaniyo ve orasi geriliyo aciyo bazen. Doktorum detaylida da denk geldi bi sorun yok artik buyuyo demisti. Doktorlarin sertlesme konusunda endiselenmeleri 30.haftadan snra olan ve tum karnin sertlestigi kasildigi durummus. Sadece bebegin toplanmasinda bi sorun yokmus iciniz rahat olsun :)
Oglum 20-6 da 380 grdigünaydııın kızlaaar biz ayrıntılıdan geldik çok şükür normal çıktı her şeydarısı girmeyenlerin başına inşallah baya bı sayfa ılerlermıs onları okumadan heyecanla size yazmak istedim inşallah bizimle bir girenlerden de guzel haberler alırız 20+1 de iken 337 gr idi 20+6 yız bugun 350 gr cok takma ama normal sınırlarda en azından proteın agırlıklı beslen bu biraz genetık sızın nekadr dogduklarınızla da alakalı ddı arastırıcam bakalım iyice neler yemek lazımmış çok hareketlıydı kıscemız ama hep plesantaya dönüktü on dakıkalık bı arayla 1 saatten fazla surmesıne ragmen poz vermedi kendileri sağlıklı olsunlarda önemli değil inşallah mayıs hazıranda çatır çatır doguralım
Oy yanlis anlamadiysam sen 19 yasindasinŞimdiden çok çok teşekkür ederimm... Bugün hastaneye gideceğim.. Sizce 3'lü test mi yaptırmalıyım yoksa 4'lü mü? ..
Dolma dudakli buu yaaKizlar bu da bizim oglumuzun tontis yuzu :) masallah detaylida hersey iyi cikti. Burnu benim gibi hafif buyuk olcak sanirim :)) 470 gram ve yaklasik 29 cmdi 21+6 ydik.
Himmm cok ilginc. Bana cok normal olabilir deyince hic uzerinde durmadim. Sirt ustu yatinca hissediyorum genelde o sekilde haftada bi iki gun. Bi sorun olmaz umarimAynen anlattigin sey istee cnmm
Toplanip kasilma
Bu tam olarak kasilma oluyor zaten
Doguma hazirlik, rahmin buyumesi falan
Ama erken basladi sanki
Oglumda otuz haftadan sonra basladi diye hatirliyrm ben
Ondan endiselendim
Cnm ben sormustum epizyotomi yapacak misiniz diyeKızlar normal doğum yapanlar biliyorsa nasıl normal doğumu kolay ve dikişsiz atlatırız ya yapabileceğimiz bişeyler var mı şimdiden dikiş işi ürkütüyor
Bol yuruyus yapmak, spor yapmak kolaylastiriyor ancak ben pek yapmadim cunku miyom oldugu icin agrili bir gebelik gecirdim, midemde kotuyduKızlar normal doğum yapanlar biliyorsa nasıl normal doğumu kolay ve dikişsiz atlatırız ya yapabileceğimiz bişeyler var mı şimdiden dikiş işi ürkütüyor
Gulegule kullab cnm aldiklariniSlm hamisler. Sonunda bugün alışverişe çıktım.İste bugünün ganimetleri. Eki Görüntüle 1945685
Soldan sağa : LCW 30, 50 TL, İpekyol 80 tl. Bi de lacivert hamile pantolonu almıştım o da terzi de..Sanırım 45 tl
Eki Görüntüle 1945687
Soldan saga; Suwen 3lu hamile pijama 90, gecelik 40 TL. İç çamaşır da aldım. Hamile sutyeni yerine sungersiz sutyen aldım 32 tlye. Bi de v yaka atlet. Emzirmek için de rahat olacak gibi. Ama kulotlari hamile külot aldim. Kullanışlı geldi epey.
Eki Görüntüle 1945690
Soldaki bornoz ile hastane çıkışı teyzesinden hediye. 2li mavi zibinlar 17 TL, 2 patikli alt 20 TL,çoraplar sanırım 3.5 TL, beyaz kısa kollu citcitli beyaz badi 4er TL. Gerisini hatırlamıyorum. E bebek ve lcwden aldım. Hemen hemen hepsi Yenidoğan. 56cm. Bu ebatta bu kaç kısa kollu badi ve patikli alt ve 2 tulum almayı düşünüyorum. 3-6 ay alışverişi henüz başlamadı.
Ever normalKizlar bebeginizi gobek deliginizinin ordami hissediyorsunuz. Ben kasigima yakin yerde hissediyoyorum bu normalmi
Olmaz herhalde belkide ben yanlis hatirliyrmHimmm cok ilginc. Bana cok normal olabilir deyince hic uzerinde durmadim. Sirt ustu yatinca hissediyorum genelde o sekilde haftada bi iki gun. Bi sorun olmaz umarim
İnşallah canım ya çok sağol cevap verdiğin için düşünmemeye çalışıyorum :) yoksa hepten fobi haline gelecek doğuramıycam hele sezeryan dan daha da çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun inşallahBol yuruyus yapmak, spor yapmak kolaylastiriyor ancak ben pek yapmadim cunku miyom oldugu icin agrili bir gebelik gecirdim, midemde kotuydu
Artik dogurmak istiyrdum ama dogmusyordu
Kkda herkes dogurmaya baslamisti, bende tik yok:)
Oyle olunca son iki hafta yurudum plates topu ustune falan bisiler yaptim
Faydasi oldu mu bilmiyrm
40-3 de dogum yaptim
Bence cok dusunmemek lazim cunku herkesin farkli sureci oluyor
Bende su gelmedi dr patlatti, kiminde su geliyor, kiminde nisan denilen sey geliyor
Sancinoluyor olmuyor vs
Yani bilemiyorsun hic:)
Dua etmekten baska care yok :) insallah kokay dogumlarimiz olur
Cnm dusununce cidden insan hepsinden korkuyor o yuzden dusunmemek lazim, hergun binlerce bebek doguyor. Allah yardim eder, :)İnşallah canım ya çok sağol cevap verdiğin için düşünmemeye çalışıyorum :) yoksa hepten fobi haline gelecek doğuramıycam hele sezeryan dan daha da çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun inşallah
ben en son 21+3 de gittim kız 425 gr 25 cm, erkek 475 gr 27 cm di, seninkiler nasılCanim senin bebisler hangi haftada kac gr idi ler
hanimlar merak ettimde neden ayva cekirdeklerini sakliyorsunuzSanırım artık korkma zamanlarimizi geride bırakmalıyız. Çok şükür herkesten güzel haberler alıyoruz. Sağlıkla doguralim ins
O ilgi alaka doktorla ilgili sanırım cnm
Buzdolabı posetine koyup dondurucuya. Her defasında poşete takviye yapiyorum
Diğer gruba da bunu yazmıştım;Rejimde gibi nasıl oluyo mesela? bebeğe yarıcak seyler yiyosun, bebeğe yarıyor sana yaramıyormu? Anlamadım
Valla hem bana hem bebeğime yarıyor yediklerim. Koyverdik gitti artık.
arkadaş nasıl yapıo bilemiyorum ama bende ilk başta hiç bulantı kusma yaşamadım herkes kilo verirken aldım ama sonra beslenme şeklimi toparladım. gereksiz aldığım kalorileri çıkardım. sabah kahvaltıda peynir zeytin bal yumurta arada yoğutlu yulaf tüketiyorumyumurtayıda haftanın her günü değil arada tüketiyorum. ara öğün işden dolayı çok mümkün olmuyo ama su içmeye özen gösteriyorum. öğle yemeğinde çorba, ana yemekte kırmızı et yada sebze kesin bir kase yoğurt tüketiyorum. öğle yediklerime göre akşam evdeki yemeğimi planlıyorum hafta 1 yada 2 balık tüketmeye çalışıyorum, ıspanak pırasa köfte bulgur pilavı kuru baklagileerden yeşil mercimek kuru fasulye nohut yoğurt salata 2'li 3'lü menüler pişirip tüketiyorum mutlaka. çayı çıkardım hayatımdan ekmek pirinç tatlı minimum miktar fındık ceviz 10taneyi geçmiyorum günlük haftada 4 yiyorum en az kuru kayısı tüketiyorum sindirimimi düzenlesin diye bol su içiyorum. günüm aktif geçiyor koşturmaca akşam da yemek temizlik vs . hafta sonu gez dolaş modu. soğuklardan önce yürüyüş ypıyordum.
allah seni var ya mayoral diye bi marka var oraya bak onlıne mağazada var kızdan farkı yok öyle deme ne olur yavruma sağlıcakla gelsinSana küstüm yakız bebek kıyafeti paylaşılır mı öyle ulu orta :))))) vallahi şimdi geldim eve bi parça bişey alıyım diye bebişime lakin yine kız bebek kıyafetleri inceledim dokundum geldim bişey almadan :)))))) nolucak benim bu halim. Sadece erkek bebek mağazası var mı? Başka türlü adapte olamıyorum ben. Kız bebek görünce kitleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?