meme uçlarına sürmek için.hanimlar merak ettimde neden ayva cekirdeklerini sakliyorsunuz
soobeye sen diyince ben de baktım çok beğendim rengarenk :)benim hamilelik öncesi biraz şeker yüksekliği geçmişim vardı onun için yaptırmıştı doktor. bi kan veriyorsun orda çıkıyor 3 aylık değerler. keşke şeker yüklemesi yerine benim doktorumda bana bunu yaptırsa. ilk hamileliğimde şeker yükleme olayım acillik sonuçlanmıştı da
soobe de erkek bebekler içinde çok güzel tulumlar ve body ler var. bilmiyorum neden ama bu hamileliğimde hep renkli eğlenceli ,farklı şeyler arayışındayım. ilk kızıma pembe yüklemesi yapmıştım
maşallah çok güzeller allah sağlıkla giymesini nasip etsin bebeğinin.
hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.
burdan dediler ben de içiyorum :)valla burdan mı facede bı gruptan mı yalan olmasın ıkı arkadastan duydum toz nesquık ozellıkle denemeye deger dedım bakalım denıyorum hergun bı bardak bi kç gundur
M monomit hoş geldin canım aramıza Allah prensesini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Bizim günlerimiz aynı benimde kızım olcak Allah nasip ederse@mcrhelena @Orangutann Hosbulduk kizlar Allah izin verirse bir prensesimiz olacak
Masallah canimben en son 21+3 de gittim kız 425 gr 25 cm, erkek 475 gr 27 cm di, seninkiler nasıl
Cnm bende devlet de yaptirdim.dedigin gibi kisaydi ama cok evham yapmamaya calisiyorum.rahat olmaya calisiyorum.dedigin gibi sıkıntı olsa idi soylerdi.veya o rapor u dun.ozeldeki doktoruma.goturdum.dedim.hastanenizde yaptiramadim maddi durumdan dolayi devlet de yaptirdim.tamam dedi olsun getir bakalim.sonucuna.oyle.gösterdim sıkıntı yok dedi.eger doktorun da icine sinmese idi eksik derdi veya.detayli bakilmamis derdi tekrar yaptiralim filan derdi..o yuzden cok da sıkıntı yapma cnm.devletin tek dez avantaji bize anlatmiyirlar genis genis.konuşmuyorlar pek.yoksa gerekli organlara bakildigina.inaniyorum ben..saglikli evlatlarimiz olsun insalalh..Cnm ya onemli birsey yoktur insallah
Ben ozel muayeneye gittim, aslina bakilirsa isin ozu cok uzun degil, bakmasink susluyor
Uzun uzun anlatiyor tibbi bi suru sey soyluyor, onlari anlatmasa kendi baksa bes dkda bitirir
Eger ciddi bir sikinti olsaydi derdi diye dusundum
Ama cok kafana takildiysa kadin dogumcuna anlat ve baska dr git derim
Bende sirt ustu yatinca hissediyirum genelde cnm.bence de genelimizde bu durum.var ve endise edilcek bir durum degil bence..Himmm cok ilginc. Bana cok normal olabilir deyince hic uzerinde durmadim. Sirt ustu yatinca hissediyorum genelde o sekilde haftada bi iki gun. Bi sorun olmaz umarim
Bi de cnm ya senin de lekelenmeler oluyo mu ara sira.ben bu konuda cok tedirginimben en son 21+3 de gittim kız 425 gr 25 cm, erkek 475 gr 27 cm di, seninkiler nasıl
kötü birşey olsa mutlaka söylerdi canım canını sıkma sen . allahın izniyle iyidir bebiş. devlet hastanelerinde doktorlar ilgisiz olabiliyor ne yazıkki. ama en önemlisi sağlıklı olması. gerisi önemli değilKızlar bir süredir giremiyorum pek internetim yoktu. Bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı tabii ismen ayrıntılı. 3 ya da 5 dakika sürdü. Benimle tek kelime etmedi. Plesenta bilmemne var dedi. O ne demek dedim cevap vermedi. Kalpteki parlaklığı söyledim sadece cihazın ekranına bakmakla yetindi. Çıkarken de geçmiş olsun dedi kalktı pat diye. Giyinip çıktığımda odada sadece hemşire vardı sonuç kağıdımı verdi. Aptallastim dışarı çıktım odanın önünde birisiyle konuşuyordu. Bekledim konuşmasının bitmesini o soylediginiz neydi dedim. Yok bisey sadece parlaklık var ama tek başına anlamı yok dedi. Yine girdi odaya. Diyeceğim o ki kötü bir ayrıntılı geçirdim tatmin olmadım. Ama bebeğim iyidir diyip kendimi sakinlestiriyorum. Dvlete gittiğim için oldu bu biliyorum ama özele de gidemem bundan sonrası allaha kalmış. Dualarınızı esirgemeyin.
- Kızlar kıyafetleri tamamladık biz. Anneanne ve babaanne tüm herşeyi aldılar. Ben de temsili bunları aldım :))) bakıp bakıp gülümsüyorum. Eki Görüntüle 1946260 Eki Görüntüle 1946261 Eki Görüntüle 1946262
Sahibinden.com dan 700 dedi 500 e aldık.kızlar ikinci el ama görmeniz lazım sıfır gibi çok temiz. Bu alışveriş çok kârlı oldu Eki Görüntüle 1946353
İnşallah canım teşekkür ederim moral oldun :) benim eşim çok merak ediyor karnımı açıp göbeğimle oynuyor hareket etsin göreyim diye :)
Cnm bnm ilk gebelikte sekerim oldugu icin bu sefer yukleme yapnacagiz dedi
Cunku yine olacak dedi
Heray kontrolum var diet yap diyor bide cihaz verdi olcuyorum
Simdi mantiken seker oldugu icin skeer yuklemesi yapilmamasj gerek cunku tuketmemiz gerekiyor
Sana yapilacak mi kesin mi
Bol yuruyus yapmak, spor yapmak kolaylastiriyor ancak ben pek yapmadim cunku miyom oldugu icin agrili bir gebelik gecirdim, midemde kotuydu
Artik dogurmak istiyrdum ama dogmusyordu
Kkda herkes dogurmaya baslamisti, bende tik yok:)
Oyle olunca son iki hafta yurudum plates topu ustune falan bisiler yaptim
Faydasi oldu mu bilmiyrm
40-3 de dogum yaptim
Bence cok dusunmemek lazim cunku herkesin farkli sureci oluyor
Bende su gelmedi dr patlatti, kiminde su geliyor, kiminde nisan denilen sey geliyor
Sancinoluyor olmuyor vs
Yani bilemiyorsun hic:)
Dua etmekten baska care yok :) insallah kokay dogumlarimiz olur
İnşallah canım ya çok sağol cevap verdiğin için düşünmemeye çalışıyorum :) yoksa hepten fobi haline gelecek doğuramıycam hele sezeryan dan daha da çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun inşallah
soobeye sen diyince ben de baktım çok beğendim rengarenk :)
Sanki bu haftada güçlenmeli gibi diye biliyorum ondan telaşlandım bide heves işte canım :) teşekkür ederim tatlım Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinCnm surekli hissetmek henuz zor olur
Cunku cok güçsüz oluyor su haftalarda hareketleri yani hissetmek anlaminda
Uzandiginda, tatli yediginde falan belirgin hissedersin
Gunluk temponda hissetmek cok mumkun degil
Ama ilerleyen haftalarda sikiysa hissetme modunda oluyor :)))
İsyerinde telefon konusurken bi vuruyordu, neye ugradigimi sasiriyordum hehehe :)
Sana küstüm yakız bebek kıyafeti paylaşılır mı öyle ulu orta :))))) vallahi şimdi geldim eve bi parça bişey alıyım diye bebişime lakin yine kız bebek kıyafetleri inceledim dokundum geldim bişey almadan :)))))) nolucak benim bu halim. Sadece erkek bebek mağazası var mı? Başka türlü adapte olamıyorum ben. Kız bebek görünce kitleniyorum
ayy bende biriktiriyim o zaman benim simdiden cok agriyormeme uçlarına sürmek için.
çocuk emince acıyormus.
jel haline getirip sürecekler.
kizlar merhabalar bi sorum olacak doktoruma ulasamiyorum omega 3 hapim var imom diye o bitti kontrolumede daha 4 gun var doktorum baska ilac verirse diye eczanden alsam mi almasam mi kararsiz kaldim acaba 4 gun icmesem bebegim vitaminsiz kalirmi balik yiyemiyorum
maşallah canım, inşallah sağlıkla ve zamanında alırız yavrularımızıMasallah canimbenim de 22+2 de 477 ve 490 gr cnm.
Canım, benim sadece bir defa kanama oldu, başkada olmadı ama en başından beri crino jel sonrada progestan kullanmaya başladım, bide sürekli dinleniyorum kendimi pek yormuyorum, sadece hafta sonları iş yapıyorum, hafta içi işten eve gidince genelde uzanıyorum, doktor a da sordum bol bol dinlen ve en fazla 25 dk yürüyebilirsin dedi banaBi de cnm ya senin de lekelenmeler oluyo mu ara sira.ben bu konuda cok tedirginimozellikle yorulunca ve afedersin buyuk tuvaletimi yapinca cok az geliyo.peceteye.gorunce cok cokk kotu oluyorum lekeyi gece yatmadan once gordum ve tum gece uyuyamadim.surekli ruyamda kanamam oluyordu.cok etkileniyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?