2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
soobeye sen diyince ben de baktım çok beğendim rengarenk :)

Cnm bende devlet de yaptirdim.dedigin gibi kisaydi ama cok evham yapmamaya calisiyorum.rahat olmaya calisiyorum.dedigin gibi sıkıntı olsa idi soylerdi.veya o rapor u dun.ozeldeki doktoruma.goturdum.dedim.hastanenizde yaptiramadim maddi durumdan dolayi devlet de yaptirdim.tamam dedi olsun getir bakalim.sonucuna.oyle.gösterdim sıkıntı yok dedi.eger doktorun da icine sinmese idi eksik derdi veya.detayli bakilmamis derdi tekrar yaptiralim filan derdi..o yuzden cok da sıkıntı yapma cnm.devletin tek dez avantaji bize anlatmiyirlar genis genis.konuşmuyorlar pek.yoksa gerekli organlara bakildigina.inaniyorum ben..saglikli evlatlarimiz olsun insalalh..

Himmm cok ilginc. Bana cok normal olabilir deyince hic uzerinde durmadim. Sirt ustu yatinca hissediyorum genelde o sekilde haftada bi iki gun. Bi sorun olmaz umarim
Bende sirt ustu yatinca hissediyirum genelde cnm.bence de genelimizde bu durum.var ve endise edilcek bir durum degil bence..

ben en son 21+3 de gittim kız 425 gr 25 cm, erkek 475 gr 27 cm di, seninkiler nasıl
Bi de cnm ya senin de lekelenmeler oluyo mu ara sira.ben bu konuda cok tedirginimozellikle yorulunca ve afedersin buyuk tuvaletimi yapinca cok az geliyo.peceteye.gorunce cok cokk kotu oluyorum lekeyi gece yatmadan once gordum ve tum gece uyuyamadim.surekli ruyamda kanamam oluyordu.cok etkileniyorum yaaa

kötü birşey olsa mutlaka söylerdi canım canını sıkma sen . allahın izniyle iyidir bebiş. devlet hastanelerinde doktorlar ilgisiz olabiliyor ne yazıkki. ama en önemlisi sağlıklı olması. gerisi önemli değil

çok güzeller maşallah güle güle giysinler.

Sahibinden.com dan 700 dedi 500 e aldık. kızlar ikinci el ama görmeniz lazım sıfır gibi çok temiz. Bu alışveriş çok kârlı oldu Eki Görüntüle 1946353

güle güle kullanın canım. ben eskiden ikinci ele hiç bakmazdım neden olduğunu da bilmiyorum saçma saçma düşüncelerimden biri işte. şimdi bazı alacağımız şeyler için eşime diyorum letsgo ya bak ,sahibindene bak falan. bizde bi dönence ve kendi kendine sallanan ana kucağı almak istiyoruz lets go da uygun bir kaç tane bulduk onlardan alıcam . bir kaç ay kullanılacak şey için dünya para vermeye gerek yok.

İnşallah canım teşekkür ederim moral oldun :) benim eşim çok merak ediyor karnımı açıp göbeğimle oynuyor hareket etsin göreyim diye :)

eşlerim gormesi zaman alır ama çok sert vurduğunda eliyle hissedebilir bu sıralarda. benim eşim ilkinde de şimdi de ben dokundurmasam hiç dokunmuyor karnıma . akşam diyorum bak artık bizi duyuyorlar konuş biraz senin sesini de tanısın kızımız. yoksa sadece beni ve ablasının sesini duyuyor.

bilmiyorum yapacak mı doktor. daha kontrole gitmedim. gidince söyler her halde. ama geçen her hamilelik kendine özeldir falan dedi sanki yaptıracak gibi konuştu.

ay bilirim o doğurmak isteyip gelmeyen bebek sendromunu :) ben erken doğum riskiyle 36 hafta progestan kullandım ilk bebeğimde. sonra bekle bekle gelmiyor. son haftaya girdim ne kasılma var ne sancı. sadece suyum sınırdaydı. en son doktor bu akşam geldi geldi gelmezse yarın kesin alıcam dedi. 39+3 te. o akşam suni sancı verildi suyumda sancı çekerken patladı nişanda o zaman geldi. çok şükür sağlıkla kavuştum bebeğime.

inşallah hepimiz çok kolay şekilde doğurururuz meleklerimizi

doğumu sakın düşünme doğum videosu izleme , kötü doğum hikayeleri falan anlatılmasına sakın izin verme eğer böyle bi fobin varsa. normal doğum doğanın normal bi süreci fakat senin ve bebeğnin sağlığı veya pozisyonu sebebiyle sezeryanda olabilirsin bu da çok normal , allah zaten o an kolaylığını veriyor zorlaştıran bizleriz kendimizi kasarak. ,yok şöyle olur yok böyle olur. doğum anı gelince herşey kendiliğinden ilerliyor yeterki sabırlı olup bol bol dua edelim. canımız yanacak mı evet yanacak normalde olsa sezeryanda olsa ama meleklerimiz kucağımıza gelince hepsi geçecek.

ben normal doğum yaptım suni sancıyla ,sancı çekerken asla normal yapmam bir daha , doktor gelsin beni sezeryana alsın falan diyordum. ıkın dediklerinde kaç kere saçma sapan ıkınma girişimlerinde bulundum. ama kızım doğunca ne ağrı, ne sızı ,nede birkaç dakika önce kendimi telef ettiğim o anlar kaldı. yeniden doğmuş gibi oldum. şimdi inşallah herşey yolunda gider tekrar normal yapabilirim diye dua ediyorum. olmazsa da yapabilecek birşey yok.

tabi doğumda terslikler olabilir zorluklar olabilir onlar içinde bol bol dua edeceğiz inşallah birbirimize.

soobeye sen diyince ben de baktım çok beğendim rengarenk :)

ben akşam kızımda kalanları çıkardım. üstler hep lekeli onları ayırdım altlar tertemiz. şimdi altlara uygun üst badiler alıcam. soobe çok hoşuma gitti fiyatları da uygun onlara bakıcam .

Sanki bu haftada güçlenmeli gibi diye biliyorum ondan telaşlandım bide heves işte canım :) teşekkür ederim tatlım Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

İkinci erkek mi? 5 aylık olduk artık adapte ol bence kıyamam ona ben hisseder belki öyle deme gercekten ya

Kızlar günaydın,
İkinci tetanoz aşımı da oldum kurtuldum. Üçüncüsü 6 ay sonra, temmuzda.ben aşıların insan ve toplum sağlığı açısından önemli olduğuna inanıyorum. Bebeğim doğduğunda da
inşallah gerekli bütün aşıları yaptıracağım . :)

kizlar merhabalar bi sorum olacak doktoruma ulasamiyorum omega 3 hapim var imom diye o bitti kontrolumede daha 4 gun var doktorum baska ilac verirse diye eczanden alsam mi almasam mi kararsiz kaldim acaba 4 gun icmesem bebegim vitaminsiz kalirmi balik yiyemiyorum

Ben de kullanıyorum. Bu üçüncü kutum. Doktor devam ettiriyor. Beklemek istiyorsan o günlerde ceviz, ıspanak yiyebilirsin. Onlarda da omega var diye biliyorum. Ama senin yerinde olsam alırdım hapı.

Canım, benim sadece bir defa kanama oldu, başkada olmadı ama en başından beri crino jel sonrada progestan kullanmaya başladım, bide sürekli dinleniyorum kendimi pek yormuyorum, sadece hafta sonları iş yapıyorum, hafta içi işten eve gidince genelde uzanıyorum, doktor a da sordum bol bol dinlen ve en fazla 25 dk yürüyebilirsin dedi bana

Kızlar utanıyorum ama yinede sormak istiyorum
Sabahları kalktığımda gerçi her defa uyuyup uyandığımda bacaklarım uyuşmuş gerilmiş gibi bi tuhaf oluyor ayağa kalkıncada istemsiz kasılıyor bazen titreme geliyor tuvalete gidincede beyaz bi akıntı yani normal akıntımı bilmiyorum ama yeni bi akıntı oluyor acaba cunupmu oldum diye gusul alıyorum içim rahat etmiyor ama havada soğuk üşütüp hasta da olmak istemiyorum sizdede oluyor mu böyle ben gerinmemeye çalıştığım içinmi oluyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…