2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Işte baska bölümde bakıyorlarms renkliye ama drum beni o odaya goturmedi doğru değerlendirmiş oluyo demi siyah beyaz usgde?
Dogrudur diye dusunuyrm cnm cunku ben ozel muayeneye gittim iki bebegimde de
Sadece yuzunu gostermek icin acti renkliyi
Bide dolasim sistemi ile ilgili acti, oda mavi kirmizi bisiler cikti ekranda o yani

inşallah hiç gerek kalmaz canım..zaten sürekli takipte olursun..hamileliği yarıladık inşallah bundan sonra da güzel olur..
Sanırım sürekli takipte olucam araştırdığıma göre zaten bu aylarda dikiş işlemi biraz riskliymiş sanırım erken doğumu tetikliyormuş inşallah gerek kalmaz

Işte baska bölümde bakıyorlarms renkliye ama drum beni o odaya goturmedi doğru değerlendirmiş oluyo demi siyah beyaz usgde?eve gelince farkettim o heyecandan :)
Baktigi seyler suydu
Goz bebekleri var mi
Midesi dolu mu, bosaltim yapabiliyor mu
Goz kapaklari var mi
Tavsan dudak var mi
Damak olusmus mu
Kalp bolmeleri ve delikleri ne durumda
Beyin ve beyincik kontrolu
Omurga sayimi
Parmak ve eklemler sayimi
Bobrek kontrolu
Bagirsak kontrolu
Kafa vucut bacak olcumleri
Pipi kontrolu
Hepsine tek tek siyah beyz bakti
Sonra gectik rahmin icine
Plesanta ve kordon girisleri
Suyu n miktari
Rahim agzi kalinligi
Kordon kan akis hizi
Bunlara bakio bilgi verdiyse tamamdir :)

Dogrudur diye dusunuyrm cnm cunku ben ozel muayeneye gittim iki bebegimde de
Sadece yuzunu gostermek icin acti renkliyi
Bide dolasim sistemi ile ilgili acti, oda mavi kirmizi bisiler cikti ekranda o yani
Ha evet bende de kırmızı mavi biseyler çıktı baktı iyi ozamn ya doğrudur demekki sağol canım..

Daha önce ölçtümü hatırlamıyorum ağrılar bazen normal olabiliyor ama yinede doktora söylemek önlem amçlı
söyledim telefonda geçmezse gel bakalım dedi. Bir gün olup bir gün olmayınca ne yapacağımı bilemedim. İnşallah sen de sorunsuz atlatırsın. Arkadaşım sadece dinlenerek 2 haftada uzamıştı rahim ağzı.

Beyin olcumleri omurga idrar kesesi plasentaya falan baktı damak gözbebeği falan bilgi vermedi zaten ben anormallik görmedim radyolojiye de görünmek istersen görün dedi üniversite hastanesinde isim önerdi randevu alcam gelecek hafta icin.

He ozaman tamam
Bende radyoloji doktoruna gittim o bakti boyle detay yarim saat surdu

İnşallah bişey çıkmaz seninde inşallah canım

Bende erkekler daha erken belli olur diye biliyorum cnm oglumda 12 haftalikken gordu erkek dedi ortak renkler alabilirsin kremli olunca ikiside giyer

Yaa kızlar biri bana yardımcı olsun, son ultrasona göre 23+2 deyim, ben şimdi 24 haftalık yani 6.5 aylık mı oluyorum, komşum bir hafta fazladan hesaplıyor, anlayan varsa yardımcı olsun lütfen

Owwwww. Sen lidersin:) Dr doğum tarihi olarak ne dedi. Haziran kaç???

Owwwww. Sen lidersin:) Dr doğum tarihi olarak ne dedi. Haziran kaç???
Doktora en son 21+2 de gitmiştim, hiç konuşmadık daha doğum konusunu ama İnternete göre 3 haziran, birde benimki önden gidiyor büyük ihtimal mayıs sonu gibi önden giderim artık

Dr bana 22. Haftanın içindesin dediğinde 7 haziran gibi doğum dedi. Ama bakıyorum buradaki arkadaşlarla haftaları ve doğum tarihleri farklı. Benden bir hafta geride olan haziran sonu yapıyo doğumu. Yani ben de anlamadım. Neye göre veriyorlar bu tarihi drlar

Canim inan ben zaten daha hafta hesaplamayı anlamadım, doğum işine daha hiç başlamadım :)

Canim inan ben zaten daha hafta hesaplamayı anlamadım, doğum işine daha hiç başlamadım :)
Karşılaştırma yapıyorum sadece. Anlamıyorum ki ben de:) benden bir hafta ileride olanın benden bir hafta önce doğum yapması gerekiyo ya. Öyle olmuyo işte. Saldım gitti ben de:) oğlum bilir ne zaman doğacağını nasıl olsa:)

Yok canım o normal akıntı gece yattığında birikiyor kalkınca akıyor demekki akıntı miktarı bendede arttı beyaz halde gusül şehvetten gerekir bu şehvetten gelmiyorki için rahat olsun

Yaa kızlar biri bana yardımcı olsun, son ultrasona göre 23+2 deyim, ben şimdi 24 haftalık yani 6.5 aylık mı oluyorum, komşum bir hafta fazladan hesaplıyor, anlayan varsa yardımcı olsun lütfen
canım 27. hatadan sonra son 3 aya girilmiş oluyor. 6,5 aylık değil 24 haftan dolunca 6 aylık olmuş olucaksın doğuma daha 4 ay var 6,5 aylık olsan 2,5 ayın kalmış olması lazım doğuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…