2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet hap verdi daha önce ufak bi kanama yaşamıştım ozamanda kullandım zaten 10gün kadar..evet hem kendi doktorum hem ayrıntılıyı yapan doktor aynı şeyleri söyledi erken doğum riski var diye..kendi doktorum dikiş olayını söyledi biraz herşeyi ayrıntılı anlatan bir doktor sanırım o yüzden dikiştende bahsetti

çok şükür bebeğim iyi herşeyi normal kendimi onunla avutuyorum inşallah zamanında gelir dünyaya
Bnm gorumcemde de ayni sikinti vardi oda vajinal kullanmisti ilaci
Sanirim daha etkili
O konu kafama takildi bnm
Sana neden oyle vermedi acaba

Ultrasonla karından bakarken şüphelendi..yalnız benim geçen haftalarda karnımda bi ağrı vardı yazmıştım burda kendi dpktorumda bakıcakti rahim ağzına oda şüphelenmişti doğru çıktı
İlk defa mı ölçüldü rahim ağzınız. Benim 18+5 de ölçülmüştü 3.8 cm çıkmıştı. Ama bir haftadır karnımda tuhaf bir ağrı var. Benim de kısılmış olabilir mi ki

İlk defa mı ölçüldü rahim ağzınız. Benim 18+5 de ölçülmüştü 3.8 cm çıkmıştı. Ama bir haftadır karnımda tuhaf bir ağrı var. Benim de kısılmış olabilir mi ki
Daha önce ölçtümü hatırlamıyorum ağrılar bazen normal olabiliyor ama yinede doktora söylemek önlem amçlı iyi olur

Çok şükür sağlıklı olması yeter umarım dahada incelmez bu 10 gün iyice dinlenicem haftaya tekrar kontrol var
Bol bol dinlen inşallah haftaya gittiğinde herşey normale döner . Haftaya salı günü bende oradayım inşallah hepimiz için güzel haberler olur

Kızlar merhaba bugün kontrole gittim doktoruma 20+5 im detaylı bakacak diye Yalnız benim anlamadığım 20 dk falan baktı ama herzamanki ultrasonla baktı renkli falan değildi bu ayrıntılı olmuyor mu yani?

Buarada çok şükür hersey normal çıktı kafası 22 hafta ile uyumlu onden gidiyo ona takıldım biraz doktor anormal görünen bişey yok dedi ama huzursuz oldum.kilosu 440 gr boyuda 24 cm dedi protein ağırlıklı besleniyorum faydası oluyo galiba minigime:)

masallah ne guzel darisi bize bende merak ediyorum ictigim sutlerin yedigim yogurtlarin faydasi oluyor mu yoksa 7 kiloyu bosuna mi aldim

Kizlar bu rahim agzi kalingindan neye gore supheleniyo doktorlar.ulttasonla ustten bakincami anliyolar
Vajinal yoldan bakınca net anlaşılıyor andominal aynı netlikte drğil ama görülür
Burda bir arkadaşada dikiş atılmıştı kaç cmdi acaba onun incelik

Canım merhaba bana dikiş atıldı ama kaç cm de atıldı bilmiyorum şekillerle anlatmıştı dr um. Önce 1 hafta progestan kullandım kontrole gittiğimde açılma artmıştı ertesi günde dikişim atıldı. Korkacak birşey yok dikişli yada dikişsiz bu durumda yapacağın tek şey yatıp dinlenmek ev işi yemek birileri yardımcı olacak

Anladım canım evet yapcak bişey yok bende haftaya tekrar baktırıcam inşallah artmaz açılma dikiş atılması riskli bir durum değil dimi

masallah ne guzel darisi bize bende merak ediyorum ictigim sutlerin yedigim yogurtlarin faydasi oluyor mu yoksa 7 kiloyu bosuna mi aldim
Canım bende simdiye kadar 7 kilo almışım bu ay 1.5 kilo aldm dr normal okadar dedi bide ben 55 kilo ile hamile kaldım zayıflar daha cok alırmış sağlıklı beslendikten sonra bebisler de güzel kiloda olduktan sonra takmamak lazım..

Super cnm
Gece tuketiyor musun peki?
Gece uyanip tuketildiginde direkt bebegi besliyormus, oyle biliyorum
Insallah hersey yolunda gider

yok canım gece uyanıp içmiyorum...
gün içinde içiyorum...
inşallah hepimiz için herşey güzel gider...

inşallah hiç gerek kalmaz canım..zaten sürekli takipte olursun..hamileliği yarıladık inşallah bundan sonra da güzel olur..

Kızlar merhaba bugün kontrole gittim doktoruma 20+5 im detaylı bakacak diye Yalnız benim anlamadığım 20 dk falan baktı ama herzamanki ultrasonla baktı renkli falan değildi bu ayrıntılı olmuyor mu yani?
Cnm renkliyi sn lik aciyorlar
Siyah beyaZ bakiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…