çok şükür bebeğim iyi herşeyi normal kendimi onunla avutuyorum inşallah zamanında gelir dünyayabebişin iyi olmasına çok sevindim canım. bu rahim ağzı kalınlığından nasıl şüphelendi doktor. ultrasonda bakarken mi gördü.
Evet hap verdi daha önce ufak bi kanama yaşamıştım ozamanda kullandım zaten 10gün kadar..evet hem kendi doktorum hem ayrıntılıyı yapan doktor aynı şeyleri söyledi erken doğum riski var diye..kendi doktorum dikiş olayını söyledi biraz herşeyi ayrıntılı anlatan bir doktor sanırım o yüzden dikiştende bahsettiCnm hapi yut mu dedi sana
Bana vajinal kullanacaksin demisti
Doktor en kotu ihtimali soylemis
Bnm kac cm bilmiyrm cunku bana sadece erken dogum riskin var dedi detaylandirmamisti, iyijide oyle yapmis o an daha cok panikleyebilirdim, is isten gectikten sonra anladim ne oldugunu
Ama dedigim gibi her sabah iki tane 100 mg vajinal progestan vermisti
16-24 hafta arasi kullandim
Bnm gorumcemde de ayni sikinti vardi oda vajinal kullanmisti ilaciçok şükür bebeğim iyi herşeyi normal kendimi onunla avutuyorum inşallah zamanında gelir dünyaya
Bilmiyorum hap olarak verdi banaBnm gorumcemde de ayni sikinti vardi oda vajinal kullanmisti ilaci
Sanirim daha etkili
O konu kafama takildi bnm
Sana neden oyle vermedi acaba
İlk defa mı ölçüldü rahim ağzınız. Benim 18+5 de ölçülmüştü 3.8 cm çıkmıştı. Ama bir haftadır karnımda tuhaf bir ağrı var. Benim de kısılmış olabilir mi kiUltrasonla karından bakarken şüphelendi..yalnız benim geçen haftalarda karnımda bi ağrı vardı yazmıştım burda kendi dpktorumda bakıcakti rahim ağzına oda şüphelenmişti doğru çıktı
İNşallah canım canını sıkma ister istemez insan kafaya takıyor biliyorum ama onun iyi oluşuyla kendine moral ver.çok şükür bebeğim iyi herşeyi normal kendimi onunla avutuyorum inşallah zamanında gelir dünyaya
Daha önce ölçtümü hatırlamıyorum ağrılar bazen normal olabiliyor ama yinede doktora söylemek önlem amçlı iyi olurİlk defa mı ölçüldü rahim ağzınız. Benim 18+5 de ölçülmüştü 3.8 cm çıkmıştı. Ama bir haftadır karnımda tuhaf bir ağrı var. Benim de kısılmış olabilir mi ki
Çok şükür sağlıklı olması yeter umarım dahada incelmez bu 10 gün iyice dinlenicem haftaya tekrar kontrol varİNşallah canım canını sıkma ister istemez insan kafaya takıyor biliyorum ama onun iyi oluşuyla kendine moral ver.
Bol bol dinlen inşallah haftaya gittiğinde herşey normale döner . Haftaya salı günü bende oradayım inşallah hepimiz için güzel haberler olurÇok şükür sağlıklı olması yeter umarım dahada incelmez bu 10 gün iyice dinlenicem haftaya tekrar kontrol var
İnşallah canım sende herkeste hayırlı haberler alsın inşallahBol bol dinlen inşallah haftaya gittiğinde herşey normale döner . Haftaya salı günü bende oradayım inşallah hepimiz için güzel haberler olur
masallah ne guzel darisi bize bende merak ediyorum ictigim sutlerin yedigim yogurtlarin faydasi oluyor mu yoksa 7 kiloyu bosuna mi aldimBuarada çok şükür hersey normal çıktı kafası 22 hafta ile uyumlu onden gidiyo ona takıldım biraz doktor anormal görünen bişey yok dedi ama huzursuz oldum.kilosu 440 gr boyuda 24 cm dedi protein ağırlıklı besleniyorum faydası oluyo galiba minigime:)
Vajinal yoldan bakınca net anlaşılıyor andominal aynı netlikte drğil ama görülürKizlar bu rahim agzi kalingindan neye gore supheleniyo doktorlar.ulttasonla ustten bakincami anliyolar
Burda bir arkadaşada dikiş atılmıştı kaç cmdi acaba onun incelik
Anladım canım evet yapcak bişey yok bende haftaya tekrar baktırıcam inşallah artmaz açılma dikiş atılması riskli bir durum değil dimiVajinal yoldan bakınca net anlaşılıyor andominal aynı netlikte drğil ama görülür
Canım merhaba bana dikiş atıldı ama kaç cm de atıldı bilmiyorum şekillerle anlatmıştı dr um. Önce 1 hafta progestan kullandım kontrole gittiğimde açılma artmıştı ertesi günde dikişim atıldı. Korkacak birşey yok dikişli yada dikişsiz bu durumda yapacağın tek şey yatıp dinlenmek ev işi yemek birileri yardımcı olacak
Canım bende simdiye kadar 7 kilo almışım bu ay 1.5 kilo aldm dr normal okadar dedi bide ben 55 kilo ile hamile kaldım zayıflar daha cok alırmış sağlıklı beslendikten sonra bebisler de güzel kiloda olduktan sonra takmamak lazım..masallah ne guzel darisi bize bende merak ediyorum ictigim sutlerin yedigim yogurtlarin faydasi oluyor mu yoksa 7 kiloyu bosuna mi aldim
Super cnm
Gece tuketiyor musun peki?
Gece uyanip tuketildiginde direkt bebegi besliyormus, oyle biliyorum
Insallah hersey yolunda gider
İYİ günler kızlar bugün detaylım vardı çok şükür bebeğimin herşeyi normal..yalnız doktor rahim ağzı kalınlığından şüphelendi bende kendi dpktorumda bakıcaktı dedim bendw bakabilirim istersen alttan şüpheli duruyo dedi ve baktı 27mm çıktı normalde 3 olması lazımmış yani erken doğum riskim var kızlar doktorum progestan başlattı ve yatıp dinlememi söyledi 10gün sonra tekrar bakıcak eğer 2nin altına düşerse dikiş atlamıyız dedi..bebeğim iyi olduğu için mutluyum ama bi yandan bu durum çok moralimi bozdu
Cnm renkliyi sn lik aciyorlarKızlar merhaba bugün kontrole gittim doktoruma 20+5 im detaylı bakacak diye Yalnız benim anlamadığım 20 dk falan baktı ama herzamanki ultrasonla baktı renkli falan değildi bu ayrıntılı olmuyor mu yani?
Işte baska bölümde bakıyorlarms renkliye ama drum beni o odaya goturmedi doğru değerlendirmiş oluyo demi siyah beyaz usgde?eve gelince farkettim o heyecandan :)Cnm renkliyi sn lik aciyorlar
Siyah beyaZ bakiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?