2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
son adet tarihine 10 gün ekle 3 ay çıkar çıkan sonuç doğurma tarihin örnek vereyim son adeti 10.09.2016 olan biri 20.06.2017 de doğum yapar buna göre hesaplanıyor

:) valla bnm yerimde olmak istemezsiniz...
Millet doguma kadar 12 kilo alır ben şimdiden 20 haftada aldım... sorun mu belki evet ama hepsi geçici... dikkat etmeyle de olmuyor ki .. bulantim falan olmadı eskiye oranla daha az yedim ama kilo aldıkça aldım... en iyisi bosvermek

Eğer çok sanci veriyorsa Dr. a sorun bence .. benimki kendi kendine geçti.. yine de sabahları kalkarken tedirgin oluyorum

A bu arada neler yaptım yazmamisim ... bacaklarımın arasına kalınca bir yastık aldım ve bebis için de soluma dönüp yattım ağır ağır hareket ettim ayakta giyinmedim... ama eminim tekrar olacak ağrı çünkü bu doguma hazırlıksa şimdi erken ... yine büyüyüp can yakacak ..

son adet tarihine 10 gün ekle 3 ay çıkar çıkan sonuç doğurma tarihin örnek vereyim son adeti 10.09.2016 olan biri 20.06.2017 de doğum yapar buna göre hesaplanıyor
9 ay 10 gün meselesi bu. Ama bir de geç döllenme meselesi var ya. O sat tarihini hiç ediyor.

kızlar günaydın e-bebekte bugün bebek bezleri indirime girmiş, ben bir paket prima care ve prematüre alacağım

Günaydın kızlar.. Ben de ebebek indirimlerini hatırlatacaktım ama tasdanla lilipit benden önce davranmış :)
efsunsuz cnm bak ebebekte 14 şubatta baby&plus ürünlerde indirim var park yatak için hatırlat demiştin hatırlatıyorum :) ben o markadan alıcam inşallah...

heksi bende epidural normal yaptım ben belimle ilgili bi sorun yaşamadım. ayrıca normal yapacaklara tavsiye ederim.

ilerde oda yapacaksan şimdi dolap alabilirsin. hem rahat rahat eşyalarını falan yerleştirirsin bebeğinin. beşik ilk etapta 6 ay falan zaten yatak odasında olur ona göre bakarsın park yatak yada normal beşiklerden .eğer dolabı beyaz alırsan 2 yaşından sonra da dolabına uygun renkte yatak alırsın.

ben şifonyere sığdıramadım kızımın eşyalarını , sadece giyim değil ıvır zıvır herşeyi dolaptaydı o sebeple rahat ettim dolap olunca.

bende epidural normal yaptım. tam 5 cm açılmada doktor tesadüfen kontrole geldi epidural ister misin dedi o acıyla sonrasını hiç düşünmedim bile. iğne vurulurken falan hiçbirşey hissetmedim dediğin gibi 15 dakika falan sonrada öyle rahatlamıştım ki. dediğin gibi ıkınmayı da hiç etkilemedi çünkü bebeğin ilerlemesini zaten hissediyordun ebeler hissettikçe ıkın dedi.

Kizlar bogazim agriyor tavsiye edeceginiz birsey varmi.

ay benimde boğazım çok ağrıyor akşamdan beri. bende limonlu ılık ıhlamur içmeyi düşünüyorum.belki rahatlatır.

9 ay 10 gün meselesi bu. Ama bir de geç döllenme meselesi var ya. O sat tarihini hiç ediyor.
yumurtlama tarihini biliyor musun eğer biliyorsan 14 gün geri say son adet tarihin o tarih kabul ediliyor. yada doktora gittiğin de hafta gün söylüyor ya ordan son adet tarihini bul sonrası kolay oluyor canım benimde geç döllenme

benim ikiz olduğundan erken doğum riskim var, ondan az önce 30'lu bir paket aldım, 1 numara 156 'lı aldım çok mu abarttım bilmiyorum
Aa pardon cnm
Umarim bebislerin zamaninda gelir
İyi yapmissin ustelik iki bebis
İlkzamanlar gunde en az 12 tane bebek bezi kullaniliyor
Senin 24 adet olur
Sana bez cok lazim :)

Nasıl. Hiç kilo almadiniz bebek şuan en az 400 gramdir suyu gmfaan derken en az 1 kilo yapar
yeme düzenimi değiştirdim, anlattım birkaç postta. Paketli gıda, gazlı içecek, şeker, hamur yemiyorum.
Her gün 2 km işe gidip gelirken yürüyorum. Haftada bir tabaktan fazla pilav, makarna vs yemiyorum. Haftada sadece bir kere ödül olarak fast food yiyorum, onda da patatesleri yemiyorum.
Evde actifry var, bütün kızartmalarım yağsız.
Hayat kolay değil yani :)

Canım aslında hsaplamama bile gerrk uok. tam tarih veriyorum dr a . ona da uymadı. Biliyorum %100 eminim döllenme tarihi konusunda. Ama uymadı gelişimi farklı bebişin . Doktoru da ikna edemedim o yüzden Saldım gitti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…