son adet tarihine 10 gün ekle 3 ay çıkar çıkan sonuç doğurma tarihin örnek vereyim son adeti 10.09.2016 olan biri 20.06.2017 de doğum yapar buna göre hesaplanıyorDr bana 22. Haftanın içindesin dediğinde 7 haziran gibi doğum dedi. Ama bakıyorum buradaki arkadaşlarla haftaları ve doğum tarihleri farklı. Benden bir hafta geride olan haziran sonu yapıyo doğumu. Yani ben de anlamadım. Neye göre veriyorlar bu tarihi drlar
Ihlamur içebilirsin biraz rahatlatır.Kizlar bogazim agriyor tavsiye edeceginiz birsey varmi.
Beni
benim kasık bölgemde var ne çok rahatsız edici nede geçiçi genişlemeden mi bu acaba
Çatı kemiği genişliyormus.. kemik ağrısı hissediyoruz ne kötü .. başka sebepler de varmış ama geneli buymusEğer çok sanci veriyorsa Dr. a sorun bence .. benimki kendi kendine geçti.. yine de sabahları kalkarken tedirgin oluyorum
Benimde 18. Haftada yapıldı kayıp riski daha yüksek bir risk ne dr nede sen almazsın ama inşallah gerek kalmazİlk aylarda değilde benim olduğum aylarda daha tehlikeli sanırım
:) valla bnm yerimde olmak istemezsiniz...Şu kilo olayı benim de canımı sıkmaya başladı, dikkat ettiğimi zannederken bi bakıyorum yine fırlamış
54 den 62 ye !!!
Şükür bi sorun yok bebişte ama ben bu hızla kilo almaya devam edersem yer kalmıcak kuzuma
Eğer çok sanci veriyorsa Dr. a sorun bence .. benimki kendi kendine geçti.. yine de sabahları kalkarken tedirgin oluyorum
9 ay 10 gün meselesi bu. Ama bir de geç döllenme meselesi var ya. O sat tarihini hiç ediyor.son adet tarihine 10 gün ekle 3 ay çıkar çıkan sonuç doğurma tarihin örnek vereyim son adeti 10.09.2016 olan biri 20.06.2017 de doğum yapar buna göre hesaplanıyor
Epidural normal doğumdan memnun kaldın mı cnm?ben de onu düşünüyorum ama endişelerim var ya belime zarar verirlerse diye
Zaten paylaştığın geldi aklıma. keşke daha önceden gitseymişim. hamilelikte kullanmak için çok güzel kazak vardı ama bedeni kalmamıştı.ilk fırsatta gömleği giyeceğim
göğüs ucu için doğal ve daha etkili bir krem oluyormuş. gerektiğinde önceden çıkarıp azıcık suya koyucam jelleşsin diye.
Bomba gibiyiz cnm. güzel haberler peşpeşe geliyor. nazar değmesin bizesen nslsn görüşmeyeli. kontroller falan?
Ben o göğüs ucu içindeki beyaz şeyleri bildiğin kazıyorum. ne kadar pasaklı olmuşum ben diye kendime kızıyordum. bi daha da dokunmam, söylediğin iyi oldu.
Kizlar merhaba bebis icin oda bakmaya basliyim yavas yavas diyorum fakat kafam karisik oda alsammi park besik mi alsam yatak yani besik mi cok kararsızım tecrubeli olan varsa aydinlatabilirmi.
Oda takimi almasam mi diyorum ama dolap almam lazim onun yerine tam takim alayim diyorum :/
Cnm epidural normal dogum cok iyiydi
Yalniz ben faydasini cok goremedim
Ebe bana eve git senin daha zamanin var, evde rahat olursun dedi, tecrubesizlik bende geldim eve dus aldim,pilates topu uzerinde yuvarlandim, falan filan, sabah guya kontrole gidicem, sanci cekiyrm ben abartiyrm saniyrm
Sabah esime dedim artik dayanamiyrm nolur gidelim diye
15 dk sonra anestezi dr geldi, sen niye gelmedin bosuna sanci cekmissin az sonra doguracaksin dedi
Bende ebe gonderdi dedim
Igne vurdu, sanci ve damar yolu acilmasindan belime yapilanlari hic hissetmedim
15 dk sonra etkisini gosterecek dedi
Allahim o ne rahatlama yuzum guldu resmen
Meger saatlerce bosuna aci cekmisim
Dogum aninda epidural olmasaydi nasil bi aci olurdu hayal edemiyrm
O yuzden epidurali tavsiye ederim
Yok yere sikinti cekmeyin
Ikinma konusu sorun oluyor diyorlar
Bende cok beceremedim sanki, kesi atti dr, zaten soylemisti
Kontrolsuz yirtik olmasin diye herturlu epizyotomi yapiyorlar
Yani fark yok o anlamda
Bel agrim falanda olmadi
Cok iyiydi
Bebegim kucagimda dogum odasindan ciktim, hemen emzirdim sutumde geldi
Harika biseydi cok guzel
Allah isteyen herkese saglikli normal dogum nasip etsin insalah
Kizlar bogazim agriyor tavsiye edeceginiz birsey varmi.
Premature kucuk olmaz mikızlar günaydın e-bebekte bugün bebek bezleri indirime girmiş, ben bir paket prima care ve prematüre alacağım
benim ikiz olduğundan erken doğum riskim var, ondan az önce 30'lu bir paket aldım, 1 numara 156 'lı aldım çok mu abarttım bilmiyorumPremature kucuk olmaz mi
Ben bir numarayi iki hafta kullanip ikiye gecmistim oglumda
yumurtlama tarihini biliyor musun eğer biliyorsan 14 gün geri say son adet tarihin o tarih kabul ediliyor. yada doktora gittiğin de hafta gün söylüyor ya ordan son adet tarihini bul sonrası kolay oluyor canım benimde geç döllenme9 ay 10 gün meselesi bu. Ama bir de geç döllenme meselesi var ya. O sat tarihini hiç ediyor.
Aa pardon cnmbenim ikiz olduğundan erken doğum riskim var, ondan az önce 30'lu bir paket aldım, 1 numara 156 'lı aldım çok mu abarttım bilmiyorum
yeme düzenimi değiştirdim, anlattım birkaç postta. Paketli gıda, gazlı içecek, şeker, hamur yemiyorum.Nasıl. Hiç kilo almadiniz bebek şuan en az 400 gramdir suyu gmfaan derken en az 1 kilo yapar
Canım aslında hsaplamama bile gerrk uok. tam tarih veriyorum dr a . ona da uymadı. Biliyorum %100 eminim döllenme tarihi konusunda. Ama uymadı gelişimi farklı bebişin . Doktoru da ikna edemedim o yüzden Saldım gitti .yumurtlama tarihini biliyor musun eğer biliyorsan 14 gün geri say son adet tarihin o tarih kabul ediliyor. yada doktora gittiğin de hafta gün söylüyor ya ordan son adet tarihini bul sonrası kolay oluyor canım benimde geç döllenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?