2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kızlar merhaba,

"bebeklere alınan gereksiz şeyler " adlı konu baslığı buldum.
o kadar çok işime yaradı ki.
istatislik çıkarıyorum iki güne burdada paylaşırım.30 sayfa konuşmuşlar her yorumu tek tek okuyorum...
önde giden gereksizler salıncak, oyun halısı, kanguru

Kızlar nasılsınız
Bugün ayrıntılı ultrasona gittik bi sorun yok dedi şükür 15 dk falan sürdü
Yalnız bebek kordonunu bi kere dolamış boynuna ama açılır dedi doktor
Bide amniyon sıvısı bulanıkmış biraz neden oluyor nasıl düzelir söylemedi doktorun söyler dedi bir hafta sonra giderim inşallah onada siz biliyormusunuz

An itibariyle 61 kg olduk :) 57 ile yola çıkmıştık. Yalnız 5 ayda 3 kilo son bir haftada 1 kilo. Ne oldu şimdi. Hızlandı mı ne:)

Bundan sonra metabolizma yavaşlıyormuş iyice su içsek yaricak sanırım :) ben de son 5 ay 4 kilo 1-1,5 haftada 1 kilo :)

Kızlar nasılsınız
Bugün ayrıntılı ultrasona gittik bi sorun yok dedi şükür 15 dk falan sürdü
Yalnız bebek kordonunu bi kere dolamış boynuna ama açılır dedi doktor
Bide amniyon sıvısı bulanıkmış biraz neden oluyor nasıl düzelir söylemedi doktorun söyler dedi bir hafta sonra giderim inşallah onada siz biliyormusunuz

Canım bu haftalarda bebek daha çok küçük kordondan kurtulur,benim arkadaşımda da olmuştu hiçbişey olmadı bebek kendini kurtardı hareket ettikçe.Su bulanıklığı konusunda bişey bilmiyorum açıkçası.Çok üzerinde durmadıysa önemli bişey değildir inşallah

Benimde gec dollenme 2 hafta geriden geliyor bebek o yuzden

İnşallah canım

Kizlar gunaydin,
Simdi doktordan geliyorum. Ozellikle doktora karnimin sertlesmesini sordum.kasilmadir diye cok korktugumu soyledim. Dkr bunun normal oldugunu rahmin buyudugunu baglarin gerildigini ve benim de bu olati sertlesme olarak hissettigimi soyledi. Hatta bu olayin 2 hafta once olmasi gerektigini ben uzun boylu oldugum icin bu haftalarda hissettigimi soyledi. Burda ayni dertten sikayetci bir cok kisi vardi.ozellikle onlar icin yaziyorum iclerini ferah tutsunlar kendilerine stres yapmasinlar. Ayrica bana 1 ay once olan ulturasonda amniyotik bag oldugu soylendi bende bunun uzerine dkr degistirdim.hatta bu dktrdan once devlet hastanesindeki bir dkra daha gittim o bantin olmadigini soyledi.benim yine icim rahat etmedi. Bugun dktra ozellikle bu bantida sordum bant yok dedi. Icim cok rahatladi. Ama bu donemi zor atlattim stresten. Bir seyi kafaya takmadan once birkac dktra gorunmek iyi oluyor. Ayni sorunlari yasayan arkadaslar belki okuyup rahatlar.

Merhaba canım. Bana da doktor progestan verdi. Evde crinone jel vardı, onu da kullanabilirsin dedi ama aplikatörlü olduğu için tedirginim. Sana zararlı olur mu demiş miydi? Progestanı ağızdan mı kullandın? Bir de günde kaç kere, ne zaman?

Cnm oyun halisi oyle gerekli ki
Kullanmayi beceremeyip gereksiz diyorlar
Bebegin motor gelisimj acisindan ben oyun halisini cok oneriyrm
Ustelik babymall de gude otuz indirimdeler
Bende oyle okuyup almadim
Hediye geldi iyiki gelmis
İki aydan bes aya kadar surekli onu kullandim
Bebegim bes aylik emekledi
Sekiz aylik ayaga kalkti
Onbir aylik yurudu
İnanilmaz kas gelisimi sagliyor
Kesinlikle alin ve gec kalmayin
İcinden cikiyorlar sonra
Onun donemi 2-5 ay

Bu arada kizlar
Bez olarak prima premium care oneririm
Cok memnun kalmistim
E bebekte indirimde bugun
Bir gunde min 12 bez degisim hesabina gore alisveris yapabilirsiniz
Yine burada okuyarak bir numara bez az almistim
Cabuk buyur diye, stok yapmayin dediler
Bol bol esim marketten bez almak zorunda kaldi
Ustelik marketler pahali satiyor
İndirim zamaninda almaniz faydali olacaktir
Oglum 4100 gr dogdu, iki hafta bir numara sonra iki numara kullandim, yani 156 li bir numara paket almaniz iyiolur
İslak mendil olarak unibaby yeni dogan kullaniyrm, oglum iki yasinda hala onu kullaniyrm, oda cumartesi e bebekte indirimde
Koli olarak almanizi oneririm
Ben oglum cok hareketlenene kadar disarida islak mendil, evde pamuk kullandim
Pamuk hem ekonomik hem hijyenik oluyor
Termosa su yapiyordum ilik, bi kabi vardi ona dokuyordum, pamugu islatip altini temizliyordum
Pisik falan olmuyor miss gibi
Tek kullanimlik alt acma olarak canbebe cok guZel, onuda hala kullaniyrm
Kumas seklinde olanlardan uc tane var, ama ilk zaman tek kullanimlari kullandim, cunku erkek bebek her altini actigimda vukuati oluyordu, :)) kumas olanlari yikamaya firsatiniz olmuyor cunku bi gunde hepsini kirletebiliyor
Tek kullanimlari atiosun pratik oluyor
Simdilik aklima gelenleri yazayim
Uzun olmasin daha cok var :)

Mrb cnm bende yeni basladim progestan a..lekelenmelerim oldugu icin ve ikiz oldugu.icin. gunde 1 kere gece yatarken kullanmami onerdi doktorum vajinal olarak

Benim tedavi ile oldu, ilk 12 hafta sabah akşam crino jel kullandım, herhangi bir zararı olmadı, bence pratikti, doktorumuz 12.haftada progestan 200mg geçti, vajinadan kullanıyorum gece yatmadan önce, günde bir defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…