An itibariyle 61 kg olduk :) 57 ile yola çıkmıştık. Yalnız 5 ayda 3 kilo son bir haftada 1 kilo. Ne oldu şimdi. Hızlandı mı ne:)
Kızlar nasılsınız
Bugün ayrıntılı ultrasona gittik bi sorun yok dedi şükür 15 dk falan sürdü
Yalnız bebek kordonunu bi kere dolamış boynuna ama açılır dedi doktor
Bide amniyon sıvısı bulanıkmış biraz neden oluyor nasıl düzelir söylemedi doktorun söyler dedi bir hafta sonra giderim inşallah onada siz biliyormusunuz
saol canım :)Aa pardon cnm
Umarim bebislerin zamaninda gelir
İyi yapmissin ustelik iki bebis
İlkzamanlar gunde en az 12 tane bebek bezi kullaniliyor
Senin 24 adet olur
Sana bez cok lazim :)
Benimde gec dollenme 2 hafta geriden geliyor bebek o yuzdenyumurtlama tarihini biliyor musun eğer biliyorsan 14 gün geri say son adet tarihin o tarih kabul ediliyor. yada doktora gittiğin de hafta gün söylüyor ya ordan son adet tarihini bul sonrası kolay oluyor canım benimde geç döllenme
İnşallah canımCanım bu haftalarda bebek daha çok küçük kordondan kurtulur,benim arkadaşımda da olmuştu hiçbişey olmadı bebek kendini kurtardı hareket ettikçe.Su bulanıklığı konusunda bişey bilmiyorum açıkçası.Çok üzerinde durmadıysa önemli bişey değildir inşallah
Merhaba canım. Bana da doktor progestan verdi. Evde crinone jel vardı, onu da kullanabilirsin dedi ama aplikatörlü olduğu için tedirginim. Sana zararlı olur mu demiş miydi? Progestanı ağızdan mı kullandın? Bir de günde kaç kere, ne zaman?Canım, benim sadece bir defa kanama oldu, başkada olmadı ama en başından beri crino jel sonrada progestan kullanmaya başladım, bide sürekli dinleniyorum kendimi pek yormuyorum, sadece hafta sonları iş yapıyorum, hafta içi işten eve gidince genelde uzanıyorum, doktor a da sordum bol bol dinlen ve en fazla 25 dk yürüyebilirsin dedi bana
Cnm oyun halisi oyle gerekli kikızlar merhaba,
"bebeklere alınan gereksiz şeyler " adlı konu baslığı buldum.
o kadar çok işime yaradı ki.
istatislik çıkarıyorum iki güne burdada paylaşırım.30 sayfa konuşmuşlar her yorumu tek tek okuyorum...
önde giden gereksizler salıncak, oyun halısı, kanguru
Mrb cnm bende yeni basladim progestan a..lekelenmelerim oldugu icin ve ikiz oldugu.icin. gunde 1 kere gece yatarken kullanmami onerdi doktorum vajinal olarakMerhaba canım. Bana da doktor progestan verdi. Evde crinone jel vardı, onu da kullanabilirsin dedi ama aplikatörlü olduğu için tedirginim. Sana zararlı olur mu demiş miydi? Progestanı ağızdan mı kullandın? Bir de günde kaç kere, ne zaman?
Benim tedavi ile oldu, ilk 12 hafta sabah akşam crino jel kullandım, herhangi bir zararı olmadı, bence pratikti, doktorumuz 12.haftada progestan 200mg geçti, vajinadan kullanıyorum gece yatmadan önce, günde bir defaMerhaba canım. Bana da doktor progestan verdi. Evde crinone jel vardı, onu da kullanabilirsin dedi ama aplikatörlü olduğu için tedirginim. Sana zararlı olur mu demiş miydi? Progestanı ağızdan mı kullandın? Bir de günde kaç kere, ne zaman?
Canım bana doktorum 22. haftaya kadar yaptırın dedi ama sanırım 24. haftaya kadar yaptırılabiliyo..Detaylı ultrason için en uygun hafta kaçıncı hafta acaba bilen var mı?
Ben de bebiş büyüyor sanıyordum. O benim kilom muymuşBundan sonra metabolizma yavaşlıyormuş iyice su içsek yaricak sanırım :) ben de son 5 ay 4 kilo 1-1,5 haftada 1 kilo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?