2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar bu rahim agzi kalingindan neye gore supheleniyo doktorlar.ulttasonla ustten bakincami anliyolar

Cok kilo aldıysanız o da nefes nefese birakır
English home da battanıye hem örgü hem polar ben beğendim yarı yarıya indirime girince alın 25 tl oluyor

Kizlar merhaba bebis icin oda bakmaya basliyim yavas yavas diyorum fakat kafam karisik oda alsammi park besik mi alsam yatak yani besik mi cok kararsızım tecrubeli olan varsa aydinlatabilirmi.
Oda takimi almasam mi diyorum ama dolap almam lazim onun yerine tam takim alayim diyorum :/

Teşekkür ederim içime su serptin
Sarı kristal dediğin şeylerden ben de yok bu kötü bişey mi ki.

Kizlar bu rahim agzi kalingindan neye gore supheleniyo doktorlar.ulttasonla ustten bakincami anliyolar
Canim bem tam bilmiyorum ama dun bakti kontrolumde bana. Rahim baglarina boylarina filan da bakalim dedi.tamm guzel normal fikan dedi.onunla alakali mi bilemedim

Cnm ustten olcuyor
3 cm altinda ise tehlikeli diye biliyrm
Ilk gebeligimde 16-24 hafta arasinprogestan kullandim alttan muayene etmemisti
Bu gebeligimde hatirlattim bakalim, gerekirse alttan bakariz dedi, ama karindan usg de sorun gormeyince alttan bakmadi

Teşekkür ederim içime su serptin
Sarı kristal dediğin şeylerden ben de yok bu kötü bişey mi ki.
Degildir cnm sari beya putur putur bisiler olusuyor
Belki olusmamistir henuz
Halka genisliyor rengi koyulasiyor
Gercekten bir mucize hersey
Olurda gorursen aklinda bulunsun

Cnm bebek kiyafetleri cok yer kaplamiyor
Ben ikea sifonyer ve yatak odam icin parmaklikli sallanabir besik aldim caploonbadan
Annemin evine park yatak adim kraft calipso
Oglum iki yasina girdiginde buyuk yatakli meltem mobilyadan classy girl modelini aldim
Boyle daha iyi oldu
Bebek odalarida guzel, ama zaten odasinda yatmiyor, iki yasina kadar beraber ayni odada kalinmasi oneriliyor
Ben bu yuzden park yatak ya da benzeri besik oneririm
Iki yasindan sonra normal odaalinabilir

Ama varya ilk gorunce insan oyle dusunuyor :) halbuki vucut yapiyormus bunu:)
Ipekyol gomlek icin fikit verdigime sevindim
Kazaklarda guzeldi, bol bol alinacak cok sey vardi gercekten:)

Cnm epidural normal dogum cok iyiydi
Yalniz ben faydasini cok goremedim
Ebe bana eve git senin daha zamanin var, evde rahat olursun dedi, tecrubesizlik bende geldim eve dus aldim,pilates topu uzerinde yuvarlandim, falan filan, sabah guya kontrole gidicem, sanci cekiyrm ben abartiyrm saniyrm
Sabah esime dedim artik dayanamiyrm nolur gidelim diye
15 dk sonra anestezi dr geldi, sen niye gelmedin bosuna sanci cekmissin az sonra doguracaksin dedi
Bende ebe gonderdi dedim
Igne vurdu, sanci ve damar yolu acilmasindan belime yapilanlari hic hissetmedim
15 dk sonra etkisini gosterecek dedi
Allahim o ne rahatlama yuzum guldu resmen
Meger saatlerce bosuna aci cekmisim
Dogum aninda epidural olmasaydi nasil bi aci olurdu hayal edemiyrm
O yuzden epidurali tavsiye ederim
Yok yere sikinti cekmeyin
Ikinma konusu sorun oluyor diyorlar
Bende cok beceremedim sanki, kesi atti dr, zaten soylemisti
Kontrolsuz yirtik olmasin diye herturlu epizyotomi yapiyorlar
Yani fark yok o anlamda
Bel agrim falanda olmadi
Cok iyiydi
Bebegim kucagimda dogum odasindan ciktim, hemen emzirdim sutumde geldi
Harika biseydi cok guzel
Allah isteyen herkese saglikli normal dogum nasip etsin insalah

Burda bir arkadaşada dikiş atılmıştı kaç cmdi acaba onun incelik

Moralin bozulmasin kuzum
Ilk gebeligimde ayni sebepten iki ay vaginal iki tane progestan kullandim
Oglum 40-3 te dogdu
Sen bol uzan, agir kaldirma ve ilacini duzenli kullan
Doktorum bana yerlestirdikten sonra yuru dedi, daha iyi emiliyormus ilac, aklinda bulunsun

ay bunu söylediğin ne iyi oldu. ben geçen o dediğini yaptım. bunlar ne sarı sarı diye. iyi bundan sonra dikkat edeyim bari.
Iyi olmus gercekten
Bende bilmiyrdum cnm
Ilk gebeligimde kasim annelrrinde ogrenmistim
Insan bakiyor yikanirken ay bu ne pis pis diyorsun kopariyorsun falan
Meger yanlismis:)

Ayy bunu duyduğuma pek sevindim. Burda iyi yapan hastane varsa kesinlikle yaptırmalıyım. Böyle imkanlar varken neden fazla acı çekeyim ki

bebişin iyi olmasına çok sevindim canım. bu rahim ağzı kalınlığından nasıl şüphelendi doktor. ultrasonda bakarken mi gördü.

Bana hap olarak verdi canım ister istemez boZuluyor morali insanın evet bol bol dinlenmem lazımmış haftaya kontrole çağırdı tekrar umarım toparlar yoksa değer düşerse dikiş atılmak zorunda dedi

bebişin iyi olmasına çok sevindim canım. bu rahim ağzı kalınlığından nasıl şüphelendi doktor. ultrasonda bakarken mi gördü.
Ultrasonla karından bakarken şüphelendi..yalnız benim geçen haftalarda karnımda bi ağrı vardı yazmıştım burda kendi dpktorumda bakıcakti rahim ağzına oda şüphelenmişti doğru çıktı

Bana hap olarak verdi canım ister istemez boZuluyor morali insanın evet bol bol dinlenmem lazımmış haftaya kontrole çağırdı tekrar umarım toparlar yoksa değer düşerse dikiş atılmak zorunda dedi
Cnm hapi yut mu dedi sana
Bana vajinal kullanacaksin demisti
Doktor en kotu ihtimali soylemis
Bnm kac cm bilmiyrm cunku bana sadece erken dogum riskin var dedi detaylandirmamisti, iyijide oyle yapmis o an daha cok panikleyebilirdim, is isten gectikten sonra anladim ne oldugunu
Ama dedigim gibi her sabah iki tane 100 mg vajinal progestan vermisti
16-24 hafta arasi kullandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…