Teşekkür ederim içime su serptinCnm su siralar sut gelme zamani
Sakin gogus ucundaki sari kristalleri temizleme,koparma, gogsunh hafifce yikayabilirsin
Sut gelmesi normal, sari sari bisiler oluyor, onlarda enfeksiyon falan olusmamasi icin binevi tikac, uyarilmasi rahim kasilmasina sebep oluyor, o yuzden gogsu cok narin hareketlerle temizlemek gerekiyor, aklinizda bulunsun:)
Canim bem tam bilmiyorum ama dun bakti kontrolumde bana. Rahim baglarina boylarina filan da bakalim dedi.tamm guzel normal fikan dedi.onunla alakali mi bilemedimKizlar bu rahim agzi kalingindan neye gore supheleniyo doktorlar.ulttasonla ustten bakincami anliyolar
Cnm ustten olcuyorKizlar bu rahim agzi kalingindan neye gore supheleniyo doktorlar.ulttasonla ustten bakincami anliyolar
Degildir cnm sari beya putur putur bisiler olusuyorTeşekkür ederim içime su serptin
Sarı kristal dediğin şeylerden ben de yok bu kötü bişey mi ki.
Cnm bebek kiyafetleri cok yer kaplamiyorKizlar merhaba bebis icin oda bakmaya basliyim yavas yavas diyorum fakat kafam karisik oda alsammi park besik mi alsam yatak yani besik mi cok kararsızım tecrubeli olan varsa aydinlatabilirmi.
Oda takimi almasam mi diyorum ama dolap almam lazim onun yerine tam takim alayim diyorum :/
Ama varya ilk gorunce insan oyle dusunuyor :) halbuki vucut yapiyormus bunu:)Epidural normal doğumdan memnun kaldın mı cnm?ben de onu düşünüyorum ama endişelerim var ya belime zarar verirlerse diye
Zaten paylaştığın geldi aklıma. keşke daha önceden gitseymişim. hamilelikte kullanmak için çok güzel kazak vardı ama bedeni kalmamıştı.ilk fırsatta gömleği giyeceğim
göğüs ucu için doğal ve daha etkili bir krem oluyormuş. gerektiğinde önceden çıkarıp azıcık suya koyucam jelleşsin diye.
Bomba gibiyiz cnm. güzel haberler peşpeşe geliyor. nazar değmesin bizesen nslsn görüşmeyeli. kontroller falan?
Ben o göğüs ucu içindeki beyaz şeyleri bildiğin kazıyorum. ne kadar pasaklı olmuşum ben diye kendime kızıyordum. bi daha da dokunmam, söylediğin iyi oldu.
Cnm epidural normal dogum cok iyiydiEpidural normal doğumdan memnun kaldın mı cnm?ben de onu düşünüyorum ama endişelerim var ya belime zarar verirlerse diye
Zaten paylaştığın geldi aklıma. keşke daha önceden gitseymişim. hamilelikte kullanmak için çok güzel kazak vardı ama bedeni kalmamıştı.ilk fırsatta gömleği giyeceğim
göğüs ucu için doğal ve daha etkili bir krem oluyormuş. gerektiğinde önceden çıkarıp azıcık suya koyucam jelleşsin diye.
Bomba gibiyiz cnm. güzel haberler peşpeşe geliyor. nazar değmesin bizesen nslsn görüşmeyeli. kontroller falan?
Ben o göğüs ucu içindeki beyaz şeyleri bildiğin kazıyorum. ne kadar pasaklı olmuşum ben diye kendime kızıyordum. bi daha da dokunmam, söylediğin iyi oldu.
Moralin bozulmasin kuzumİYİ günler kızlar bugün detaylım vardı çok şükür bebeğimin herşeyi normal..yalnız doktor rahim ağzı kalınlığından şüphelendi bende kendi dpktorumda bakıcaktı dedim bendw bakabilirim istersen alttan şüpheli duruyo dedi ve baktı 27mm çıktı normalde 3 olması lazımmış yani erken doğum riskim var kızlar doktorum progestan başlattı ve yatıp dinlememi söyledi 10gün sonra tekrar bakıcak eğer 2nin altına düşerse dikiş atlamıyız dedi..bebeğim iyi olduğu için mutluyum ama bi yandan bu durum çok moralimi bozdu
Iyi olmus gercektenay bunu söylediğin ne iyi oldu. ben geçen o dediğini yaptım. bunlar ne sarı sarı diye. iyi bundan sonra dikkat edeyim bari.
Cnm epidural normal dogum cok iyiydi
Yalniz ben faydasini cok goremedim
Ebe bana eve git senin daha zamanin var, evde rahat olursun dedi, tecrubesizlik bende geldim eve dus aldim,pilates topu uzerinde yuvarlandim, falan filan, sabah guya kontrole gidicem, sanci cekiyrm ben abartiyrm saniyrm
Sabah esime dedim artik dayanamiyrm nolur gidelim diye
15 dk sonra anestezi dr geldi, sen niye gelmedin bosuna sanci cekmissin az sonra doguracaksin dedi
Bende ebe gonderdi dedim
Igne vurdu, sanci ve damar yolu acilmasindan belime yapilanlari hic hissetmedim
15 dk sonra etkisini gosterecek dedi
Allahim o ne rahatlama yuzum guldu resmen
Meger saatlerce bosuna aci cekmisim
Dogum aninda epidural olmasaydi nasil bi aci olurdu hayal edemiyrm
O yuzden epidurali tavsiye ederim
Yok yere sikinti cekmeyin
Ikinma konusu sorun oluyor diyorlar
Bende cok beceremedim sanki, kesi atti dr, zaten soylemisti
Kontrolsuz yirtik olmasin diye herturlu epizyotomi yapiyorlar
Yani fark yok o anlamda
Bel agrim falanda olmadi
Cok iyiydi
Bebegim kucagimda dogum odasindan ciktim, hemen emzirdim sutumde geldi
Harika biseydi cok guzel
Allah isteyen herkese saglikli normal dogum nasip etsin insalah
bebişin iyi olmasına çok sevindim canım. bu rahim ağzı kalınlığından nasıl şüphelendi doktor. ultrasonda bakarken mi gördü.İYİ günler kızlar bugün detaylım vardı çok şükür bebeğimin herşeyi normal..yalnız doktor rahim ağzı kalınlığından şüphelendi bende kendi dpktorumda bakıcaktı dedim bendw bakabilirim istersen alttan şüpheli duruyo dedi ve baktı 27mm çıktı normalde 3 olması lazımmış yani erken doğum riskim var kızlar doktorum progestan başlattı ve yatıp dinlememi söyledi 10gün sonra tekrar bakıcak eğer 2nin altına düşerse dikiş atlamıyız dedi..bebeğim iyi olduğu için mutluyum ama bi yandan bu durum çok moralimi bozdu
Bana hap olarak verdi canım ister istemez boZuluyor morali insanın evet bol bol dinlenmem lazımmış haftaya kontrole çağırdı tekrar umarım toparlar yoksa değer düşerse dikiş atılmak zorunda dediMoralin bozulmasin kuzum
Ilk gebeligimde ayni sebepten iki ay vaginal iki tane progestan kullandim
Oglum 40-3 te dogdu
Sen bol uzan, agir kaldirma ve ilacini duzenli kullan
Doktorum bana yerlestirdikten sonra yuru dedi, daha iyi emiliyormus ilac, aklinda bulunsun
KesinlikleAyy bunu duyduğuma pek sevindim.Burda iyi yapan hastane varsa kesinlikle yaptırmalıyım. Böyle imkanlar varken neden fazla acı çekeyim ki
Ultrasonla karından bakarken şüphelendi..yalnız benim geçen haftalarda karnımda bi ağrı vardı yazmıştım burda kendi dpktorumda bakıcakti rahim ağzına oda şüphelenmişti doğru çıktıbebişin iyi olmasına çok sevindim canım. bu rahim ağzı kalınlığından nasıl şüphelendi doktor. ultrasonda bakarken mi gördü.
Cnm hapi yut mu dedi sanaBana hap olarak verdi canım ister istemez boZuluyor morali insanın evet bol bol dinlenmem lazımmış haftaya kontrole çağırdı tekrar umarım toparlar yoksa değer düşerse dikiş atılmak zorunda dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?