Belkii de Dr a bulanık gelmiştir ya da bıkmıştır bakıp durmaktan bulanık deyip kısa kesmek istemiştir belli olmaz ... bir sıkıntı olsa mutlaka hissettirir kendini ... takma kafana boşverKızlar sıvı bulanıklığı ne ya neden olur bakıyorum internete bişey yok son haftalarda kakasını yapmış olabilir diyor ama bu haftalarda ne olabilir çok az bulanıklık varmış
Doktorun söyler dedi ne yapılması gerektiğini ya bilmiyorum yine
Ben de 12. Haftaya kadar kullandım ama şimdi bebek büyük ya ondan zararı olur mu acaba dedim. Bana 100 mg günde 3 kere dedi. Vajinadan daha mı etkili acaba? Doktor bir şey dedi mi bu konuda? Bir de çok yan etkisi var diyolar sen bir şey hissettin mi?Benim tedavi ile oldu, ilk 12 hafta sabah akşam crino jel kullandım, herhangi bir zararı olmadı, bence pratikti, doktorumuz 12.haftada progestan 200mg geçti, vajinadan kullanıyorum gece yatmadan önce, günde bir defa
Günde 1 kere iyiymiş. Benim de plesanta aşağıda olduğu için 1 ay günde 3 kere kullan dedi. Ağızdan ya da vajinadan dedi ama detaylı bir bilgi vermedi. Şu daha iyi gibi.Mrb cnm bende yeni basladim progestan a..lekelenmelerim oldugu icin ve ikiz oldugu.icin. gunde 1 kere gece yatarken kullanmami onerdi doktorum vajinal olarak
Cnm ben hic bilmiyrm ne demekKızlar benim mesaja da bakın ya amniyon sıvı bulanıklığı varmış biraz o ne demek
Canım kafana takma bişey olsa söylerdi amniyon sıvısı kendini yeniliyo sürekli şimdi muhtemelen düzeldi. Bol su iç kaç haftalıksın 20 lerde falansın artık çişini yapıyo bebek kesenin içine bitanem üzülme sürekli değişiyo içinde bulunduğu sıvı için rahat etsin ara sor doktorunu gayet normal araman endişelenmen hemen ara böyle dediniz kafama taktım de sonuçta senin rahat olman lazımKızlar sıvı bulanıklığı ne ya neden olur bakıyorum internete bişey yok son haftalarda kakasını yapmış olabilir diyor ama bu haftalarda ne olabilir çok az bulanıklık varmış
Radyolog mu baktı size
Ben vajinadan kullanmistim sanirim o daha etkiliGünde 1 kere iyiymiş. Benim de plesanta aşağıda olduğu için 1 ay günde 3 kere kullan dedi. Ağızdan ya da vajinadan dedi ama detaylı bir bilgi vermedi. Şu daha iyi gibi.
Progestan hormon, zararli olacagini sanmiyrm cnm benMerhaba canım. Bana da doktor progestan verdi. Evde crinone jel vardı, onu da kullanabilirsin dedi ama aplikatörlü olduğu için tedirginim. Sana zararlı olur mu demiş miydi? Progestanı ağızdan mı kullandın? Bir de günde kaç kere, ne zaman?
Su içiyorum canım günde 2 2.5 litre 21+6 yım bugün sordum ben ama doktorun söyler dedi onuda ararım birazdan inşallah ciddi bişey değildirCanım kafana takma bişey olsa söylerdi amniyon sıvısı kendini yeniliyo sürekli şimdi muhtemelen düzeldi. Bol su iç kaç haftalıksın 20 lerde falansın artık çişini yapıyo bebek kesenin içine bitanem üzülme sürekli değişiyo içinde bulunduğu sıvı için rahat etsin ara sor doktorunu gayet normal araman endişelenmen hemen ara böyle dediniz kafama taktım de sonuçta senin rahat olman lazım
Burda çokluğundan veya azlığından bahsediyor benim miktar normalmiş ama az bi bulanıklık var dediBaksanıza burda tehlikeli diyor hemen doktora sorup içinizi rahatlatın bence ..
Değildir değildir. 21 Haftasın çişini yapıyo bizim sidikliler artık ama sıvı sürekli kendini yeniliyo. Ara sor doktorunu hemen için rahat etsin sil onu kafandan. Burayada aradım rahatladım diye yaz hadiSu içiyorum canım günde 2 2.5 litre 21+6 yım bugün sordum ben ama doktorun söyler dedi onuda ararım birazdan inşallah ciddi bişey değildir
benimde amniyon sıvısını gösterdi doktor bulanıklık gördüm bende sıvıyı, parçalar vardı içinde .Ama bana bulanık demedi. Bak dedi sıvında hücre parçaları var dedi . Sıkıntılı bir durumdan bahsetmediKızlar benim mesaja da bakın ya amniyon sıvı bulanıklığı varmış biraz o ne demek
Burda çokluğundan veya azlığından bahsediyor benim miktar normalmiş ama az bi bulanıklık var dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?