2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet canım öyle diyor da bu haftalarda bebek kaka yapmazki orda sonraki haftalardan bahsediyor

Evet canım ya inşallah hayırlı haberlerle dönersin burda biri kötü bişey yazdımı sanki bana denmiş gibi üzülüyorum dua edelim inşallah hepimiz sağ salim alırız kucağımıza

Kızlar sordum doktoruma önemsiz bişey o dedi düzelir dedi içim rahatladı :) dediğin gibi idrar yaptıysa ultrasona bakmadan önce falan ondan olmuş olabilir inşallah düzelir :)

Evet canım ya inşallah hayırlı haberlerle dönersin burda biri kötü bişey yazdımı sanki bana denmiş gibi üzülüyorum dua edelim inşallah hepimiz sağ salim alırız kucağımıza

İnşallah ya çoğu gitti azı kaldı benim durumumdan ötürü bebeimi erken alacaklar .. sizin gibi kırk haftayı beklemicem en geç 36 da alınacak... burda iyi kötü ne varsa konuşuluyor bence çok önemli bu çünkü öğreniyoruz
...
İnşallah Rabbim herkese güzel günler nasip eder .. herkes bebeini sağlıcakla kucağına alsın yarabbim amin ..

Kızlar benim mesaja da bakın ya amniyon sıvı bulanıklığı varmış biraz o ne demek
internetten baktım canım şimdi ne olduğunu bilmiyorum ama bulanık görülmesi bebeğin dışkısını yapmasından kaynaklı olabilir yazıyor herhangi bir zararı olacağı vs yazmıyor. öenmli bişey değildir inşallh öyle olsa söylerdi

ayy canım çok teşekkür ederim ben de bu sayfada çıkan reklamlarda şunu gördüm bir baksana canım
sence nasıl 25 kg taşıma kapasitesi beni etkiledi
https://www.joker.com.tr/urun/prego...pc&utm_campaign=criteocpclow&utm_size=300x250

Kizlar bebek bakim seti olarak onerileriniz var mi.sampuan vs. Icinde olan banyo seti şeklinde.dalin in ki nasil

Kızlar moralim çok bozuk dünden beri ağlıyorum bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum ya açılma devam ederde bebeğime bişey olursa diye bir hafta nasıl geçicek hiç bilmiyorum

Kızlar moralim çok bozuk dünden beri ağlıyorum bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum ya açılma devam ederde bebeğime bişey olursa diye bir hafta nasıl geçicek hiç bilmiyorum
böyle ağlayarak üzülerek bence daha çok zarar verirsin kendine. dün bu konuyu ablamla konuşmuştum o 2015 şubat anneleri grubundaydı onunla birlikte olan arkadaşlarından 3 kişide bu durum varmış ve hiç birşey olmamış hepsi zamanında doğum yapmış. güzel düşün güzel olsun inşallah . bende 2 gündür hareketlerini hiç hissetmiyorum gibi insan ister istemez kaybettim kaybedeceğim diye panikliyor endişeye düşüyor. allahın izniyle sağ salim alırız hepimiz kucağımıza yavrularımızı

Elimde değil annemin yanında olmamasıda etkiliyo beni şehir dışında annanem rahatsız onunla moral olurdu bana yanımda olsa akşama kadar yatıyosun doğal olarak aklımdan çıkmıyo düşünceler inşallah dediğin gibi olur canım sağol

Amin inşallah canım amin

İnşallah canım bende baktım öyle yazıyor da o doğuma yakın haftalar içinmiş bu haftalarda daha kaka yapmazki bebek
Doktorumu aradım önemsiz bişey düzelir dedi

Kızlar ben şimdi 156'lı 1 numara alıyorum. Acaba 1 paket de 2 numara alsak mı? Siz ne yapmayı düşünüyosunuz?

Takma böyle şimdi. Sağlıklı bi bebeğin olacak ne gzl. Testi de unut. İkinci bebeğim olursa test falan yaptırmam. Güvenirlik o kadar düşük ki... o kadarlık teşhisi ben de koyarım kendime. Testi yaptırdım bizim doktor başladı aslında bu tam sonuç vermez de yok Burada risk çok yüksek çıksa bile bu demek değildir ki bebek sorunlu doğacak yok efendim test normal çıksa bile bu demek değildir ki çocukta hiç sorun yok vs. Eee bu teşhisler test yapmadan öncede konulabilirdi. Koymaya gerek yok zaten vardı . Neyse anladın ne demek istediğimi:)

Hayır bende anlamıyorum madem güvenilirlik çok az neden yapıyorlar insan ister istemez kafaya takıyor tek bi laf zehir ediyor hamileliği sonra herşey Allahın elinde inşallah Rabbim herkesin evladını hayırlısıyla sağlıkla bağışlasın

doktor bu konuda bir şey söylemedi, duyduğum kadarı ile ağız yolu ile alındığında yan etkileri oluyormuş , ben gece yatmadan önce koyduğumdan mıdır bilmiyorum ama yan etkisi olmadı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…