Evet canım öyle diyor da bu haftalarda bebek kaka yapmazki orda sonraki haftalardan bahsediyorYo yo yazının sonuna doğru bulanıklıktan bahsediyor diyor ki bulaniksa kaka vardır bu da beslenme düzeni bozuldu demektir ... bebek ve anne için bu tehlikeliymis ... ama çok bulanık olsa Dr söylerdi heralde .. normalde berrak olması gerekiyormuş orda yine yazının sonuna dogru yazoyor
Evet canım ya inşallah hayırlı haberlerle dönersin burda biri kötü bişey yazdımı sanki bana denmiş gibi üzülüyorum dua edelim inşallah hepimiz sağ salim alırız kucağımızaNe zor anne olmak ya ben de kötü birşey duymaktan o kadar çok korkuyorum ki ikili testi yaptırmadim doktor kızdı üçlü testi yaptırdım .. noldu down sendromu riski çok yüksek çıktı .. her şey iyi güzel derken birden çöktüm... kanamam oldu capaya gittik plesanta previa olmuşum.. uclu test sonucunu gösterdim bana paldır küldür ayrıntılı ultrason günü verdiler perinatolog bakıyor ve çok iyi bir makine .. şuan korku içindeyim ters birşey duymak istemiyorum... bu arada down sendromu riski 1/157 çıktı..böyle olumsuz şeylerden korkuyorum
Evet canım ya inşallah hayırlı haberlerle dönersin burda biri kötü bişey yazdımı sanki bana denmiş gibi üzülüyorum dua edelim inşallah hepimiz sağ salim alırız kucağımıza
20-24 haftaları arasında yapılıyor canım. aynı haftadayız seninle ben haftaya gideceğim .Detaylı ultrason için en uygun hafta kaçıncı hafta acaba bilen var mı?
internetten baktım canım şimdi ne olduğunu bilmiyorum ama bulanık görülmesi bebeğin dışkısını yapmasından kaynaklı olabilir yazıyor herhangi bir zararı olacağı vs yazmıyor. öenmli bişey değildir inşallh öyle olsa söylerdiKızlar benim mesaja da bakın ya amniyon sıvı bulanıklığı varmış biraz o ne demek
İnşallah gerek kalmazBenimde 18. Haftada yapıldı kayıp riski daha yüksek bir risk ne dr nede sen almazsın ama inşallah gerek kalmaz
Günaydın kızlar.. Ben de ebebek indirimlerini hatırlatacaktım ama tasdanla lilipit benden önce davranmış :)
efsunsuz cnm bak ebebekte 14 şubatta baby&plus ürünlerde indirim var park yatak için hatırlat demiştin hatırlatıyorum :) ben o markadan alıcam inşallah...
böyle ağlayarak üzülerek bence daha çok zarar verirsin kendine. dün bu konuyu ablamla konuşmuştum o 2015 şubat anneleri grubundaydı onunla birlikte olan arkadaşlarından 3 kişide bu durum varmış ve hiç birşey olmamış hepsi zamanında doğum yapmış. güzel düşün güzel olsun inşallah . bende 2 gündür hareketlerini hiç hissetmiyorum gibi insan ister istemez kaybettim kaybedeceğim diye panikliyor endişeye düşüyor. allahın izniyle sağ salim alırız hepimiz kucağımıza yavrularımızıKızlar moralim çok bozuk dünden beri ağlıyorum bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum ya açılma devam ederde bebeğime bişey olursa diye bir hafta nasıl geçicek hiç bilmiyorum
Elimde değil annemin yanında olmamasıda etkiliyo beni şehir dışında annanem rahatsız onunla moral olurdu bana yanımda olsa akşama kadar yatıyosun doğal olarak aklımdan çıkmıyo düşünceler inşallah dediğin gibi olur canım sağolböyle ağlayarak üzülerek bence daha çok zarar verirsin kendine. dün bu konuyu ablamla konuşmuştum o 2015 şubat anneleri grubundaydı onunla birlikte olan arkadaşlarından 3 kişide bu durum varmış ve hiç birşey olmamış hepsi zamanında doğum yapmış. güzel düşün güzel olsun inşallah .
Amin inşallah canım aminİnşallah ya çoğu gitti azı kaldı benim durumumdan ötürü bebeimi erken alacaklar .. sizin gibi kırk haftayı beklemicem en geç 36 da alınacak... burda iyi kötü ne varsa konuşuluyor bence çok önemli bu çünkü öğreniyoruz
...
İnşallah Rabbim herkese güzel günler nasip eder .. herkes bebeini sağlıcakla kucağına alsın yarabbim amin ..
İnşallah canım bende baktım öyle yazıyor da o doğuma yakın haftalar içinmiş bu haftalarda daha kaka yapmazki bebekinternetten baktım canım şimdi ne olduğunu bilmiyorum ama bulanık görülmesi bebeğin dışkısını yapmasından kaynaklı olabilir yazıyor herhangi bir zararı olacağı vs yazmıyor. öenmli bişey değildir inşallh öyle olsa söylerdi
Takma böyle şimdi. Sağlıklı bi bebeğin olacak ne gzl. Testi de unut. İkinci bebeğim olursa test falan yaptırmam. Güvenirlik o kadar düşük ki... o kadarlık teşhisi ben de koyarım kendime. Testi yaptırdım bizim doktor başladı aslında bu tam sonuç vermez de yok Burada risk çok yüksek çıksa bile bu demek değildir ki bebek sorunlu doğacak yok efendim test normal çıksa bile bu demek değildir ki çocukta hiç sorun yok vs. Eee bu teşhisler test yapmadan öncede konulabilirdi. Koymaya gerek yok zaten vardı . Neyse anladın ne demek istediğimi:)İnşallah ya çoğu gitti azı kaldı benim durumumdan ötürü bebeimi erken alacaklar .. sizin gibi kırk haftayı beklemicem en geç 36 da alınacak... burda iyi kötü ne varsa konuşuluyor bence çok önemli bu çünkü öğreniyoruz
...
İnşallah Rabbim herkese güzel günler nasip eder .. herkes bebeini sağlıcakla kucağına alsın yarabbim amin ..
Hayır bende anlamıyorum madem güvenilirlik çok az neden yapıyorlar insan ister istemez kafaya takıyor tek bi laf zehir ediyor hamileliği sonra herşey Allahın elinde inşallah Rabbim herkesin evladını hayırlısıyla sağlıkla bağışlasınTakma böyle şimdi. Sağlıklı bi bebeğin olacak ne gzl. Testi de unut. İkinci bebeğim olursa test falan yaptırmam. Güvenirlik o kadar düşük ki... o kadarlık teşhisi ben de koyarım kendime. Testi yaptırdım bizim doktor başladı aslında bu tam sonuç vermez de yok Burada risk çok yüksek çıksa bile bu demek değildir ki bebek sorunlu doğacak yok efendim test normal çıksa bile bu demek değildir ki çocukta hiç sorun yok vs. Eee bu teşhisler test yapmadan öncede konulabilirdi. Koymaya gerek yok zaten vardı . Neyse anladın ne demek istediğimi:)
Baktım şimdi canım, bu da güzel ama benim cibinlikte çok hevesim var..ayy canım çok teşekkür ederim ben de bu sayfada çıkan reklamlarda şunu gördüm bir baksana canım
sence nasıl 25 kg taşıma kapasitesi beni etkiledi
https://www.joker.com.tr/urun/prego...pc&utm_campaign=criteocpclow&utm_size=300x250
doktor bu konuda bir şey söylemedi, duyduğum kadarı ile ağız yolu ile alındığında yan etkileri oluyormuş , ben gece yatmadan önce koyduğumdan mıdır bilmiyorum ama yan etkisi olmadı hiçBen de 12. Haftaya kadar kullandım ama şimdi bebek büyük ya ondan zararı olur mu acaba dedim. Bana 100 mg günde 3 kere dedi. Vajinadan daha mı etkili acaba? Doktor bir şey dedi mi bu konuda? Bir de çok yan etkisi var diyolar sen bir şey hissettin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?