2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

bende herkese söylüyorum benim kezın gelişiminde bir oyun halısı birde aktivite masası çok faydalı oldu. tabi zamanında alınınca. bende 2 aylıkken kullanmaya başladım oyun halısını çok faydasını gördüm. bi arkadaşım 5 aylıkken almış hiçbir işe yaramadı dedi. bence geç kalınca bi işe yaramıyor.

Kizlar bebek bakim seti olarak onerileriniz var mi.sampuan vs. Icinde olan banyo seti şeklinde.dalin in ki nasil

biim doktor sebamed önermişti bende şampuan ve sabununu sebamed almıştım. zaten indiriminde alırsan 500 lük bi şampuan bi sene yetiyor. pişik kremi içinde sudocrem ve bepanthol iyi diyorlar. ben biraz kızarmaya başlayınca doktor önerisiyle desitin ve hametan kullandım hep.

ay bez almaya hiç niyetim yokken bez alasın geldi şimdi siz deyince.

Kızlar sordum doktoruma önemsiz bişey o dedi düzelir dedi içim rahatladı :) dediğin gibi idrar yaptıysa ultrasona bakmadan önce falan ondan olmuş olabilir inşallah düzelir :)
Bak gördün mü Şükür Allaha şimdi git bak ultrasonda berraktır o su değişiyo çünkü.En azın dan için rahatladı.Şimdi kaldığımız yerden tam gaz devammmmm yolu yarıladık zoru gitti. bundan sonra tekmeler tokatlar ay dürttü alışverişler öyle öyle gitcez Allahın izniyle kerataları kucağımıza alcaz

Canım sağ sağlim al kucağına önemli değil o işler hiç belli olmaz Allah var yukarda belki ben erken doğum olcam kimsenin ne olcağını bilemeyiz Allah Hayırlısıyla sağlıcakla yetiştirsin bizi o günlere

kızlar peki prima nın yenidoğan seti nasıl ? 108 li bi tane 1 numara , 104 lü bi tane 2 numara , 3 tane yeni doğan ıslak mendil bi pakette alt açma var içinde 93 tl

Amin inşallah kız ne güzel konuşuyorsun öyle :)

H
heh o yüzden test yok ikincisinde:)

Detaylı ultrason için en uygun hafta kaçıncı hafta acaba bilen var mı?
Benim doktorum 23.haftaya randevu verdi,detaylıyı da randevudan 2-3 gün sonra olursun dedi,geç kalmış olmaz mıyım diye sordum ,zaten aldırmayı düşünmediğin bir bebek olduğu için haftasının pek önemi yok dedi.

Kızlar ben prima kullanmayı düşünmüyorum. Şimdilik aklımda molfix, komili ve sleepy var. Sleepy yeni çıktığı için tanıtım fiyatı uygun diyorlar,alırsam ondan alırım birkaç paket,bebeğe dokunma ihtimaline karşı fazla stok yapmayı düşünmüyorum.

Kızlar ben şimdi 156'lı 1 numara alıyorum. Acaba 1 paket de 2 numara alsak mı? Siz ne yapmayı düşünüyosunuz?

canım ben şöyle sipariş verdim 93 tl setten 1 tane
1 tane de 1 numara 88 li paket sipariş ettim
toplamda 1 numara 88+108= 196 tane oldu
2 numara da 104 tane

kızlar peki prima nın yenidoğan seti nasıl ? 108 li bi tane 1 numara , 104 lü bi tane 2 numara , 3 tane yeni doğan ıslak mendil bi pakette alt açma var içinde 93 tl
CANIM HİÇ KALMAMIŞ Kİ NETTE SEN MAGAZADAN MI ALIYORSUN

Baktım şimdi canım, bu da güzel ama benim cibinlikte çok hevesim var.. O yüzden hala favorim baby&plus.. İndirim günlerini de biliyosun artık sen de ona göre karar verirsin

cibinlik benim de hoşuma gidiyor da şuanki fiyatı çok fazla 699 tl
katalog var mı kaç tl ye düşecek görebiliyor muyuz

yoksa hergün girip takip mi etmeliyiz

canım ben tecrübesiz bir anneyim
ama bana uygun geldi..hemen sipariş ettim
acaba günde kaç kere değiştirmeliyiz?

cibinlik benim de hoşuma gidiyor da şuanki fiyatı çok fazla 699 tl
katalog var mı kaç tl ye düşecek görebiliyor muyuz

yoksa hergün girip takip mi etmeliyiz
Şubat indirimleri %28 canım.. Yani o da 503.28 tl gibi bişi oluyo.. Aah aaahh zamlanmadan önce alamadım da..

Ben beğendim. Çok da uygunmuş ama kumaşı nasıldır bilemem tabi. Kötüyse bile vereceğin para çok az. Denemeye değer.

harika canım ya çok tatlı
bu konu benım kafamda soru işareti
şimdi fiyatı uygunn olunca almaya çekiniyorum ya bebeğe zarar verirse diye hafta sonu bi magazada okdar uygun seyler gördüm ki ya bunlar kotu kumastr dıye almadım aslında 1 2 giyimden sonra buyuyecekler gıyılmeyecek ucuz almak mantıklı ama tecrubeli anneler tavsiye ediyomu yazsalar aslında :)

Şubat indirimleri %28 canım.. Yani o da 503.28 tl gibi bişi oluyo.. Aah aaahh zamlanmadan önce alamadım da..

tüm ürünlerde %28 olursa iyi be canım ...
ben demin bez sipariş ettim..hesapladım baya uyguna geliyor
bir de ıslak mendil ve 12 tane alt açma bezi vardı setin içinde beni cezbetti açıkçası...

hımm tüm ürünlerde %28 hesaplayayım ben daha bebek arabası da almadım..
bu ay hergün bakayım ne indirimde diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…