Cnm oyun halisi oyle gerekli ki
Kullanmayi beceremeyip gereksiz diyorlar
Bebegin motor gelisimj acisindan ben oyun halisini cok oneriyrm
Ustelik babymall de gude otuz indirimdeler
Bende oyle okuyup almadim
Hediye geldi iyiki gelmis
İki aydan bes aya kadar surekli onu kullandim
Bebegim bes aylik emekledi
Sekiz aylik ayaga kalkti
Onbir aylik yurudu
İnanilmaz kas gelisimi sagliyor
Kesinlikle alin ve gec kalmayin
İcinden cikiyorlar sonra
Onun donemi 2-5 ay
Kizlar bebek bakim seti olarak onerileriniz var mi.sampuan vs. Icinde olan banyo seti şeklinde.dalin in ki nasil
Bak gördün mü Şükür Allaha şimdi git bak ultrasonda berraktır o su değişiyo çünkü.En azın dan için rahatladı.Şimdi kaldığımız yerden tam gaz devammmmm yolu yarıladık zoru gitti. bundan sonra tekmeler tokatlar ay dürttü alışverişler öyle öyle gitcez Allahın izniyle kerataları kucağımıza alcazKızlar sordum doktoruma önemsiz bişey o dedi düzelir dedi içim rahatladı :) dediğin gibi idrar yaptıysa ultrasona bakmadan önce falan ondan olmuş olabilir inşallah düzelir :)
Canım sağ sağlim al kucağına önemli değil o işler hiç belli olmaz Allah var yukarda belki ben erken doğum olcam kimsenin ne olcağını bilemeyiz Allah Hayırlısıyla sağlıcakla yetiştirsin bizi o günlereİnşallah ya çoğu gitti azı kaldı benim durumumdan ötürü bebeimi erken alacaklar .. sizin gibi kırk haftayı beklemicem en geç 36 da alınacak... burda iyi kötü ne varsa konuşuluyor bence çok önemli bu çünkü öğreniyoruz
...
İnşallah Rabbim herkese güzel günler nasip eder .. herkes bebeini sağlıcakla kucağına alsın yarabbim amin ..
Bak gördün mü Şükür Allaha şimdi git bak ultrasonda berraktır o su değişiyo çünkü.En azın dan için rahatladı.Şimdi kaldığımız yerden tam gaz devammmmm yolu yarıladık zoru gitti. bundan sonra tekmeler tokatlar ay dürttü alışverişler öyle öyle gitcez Allahın izniyle kerataları kucağımıza alcaz
Canım sağ sağlim al kucağına önemli değil o işler hiç belli olmaz Allah var yukarda belki ben erken doğum olcam kimsenin ne olcağını bilemeyiz Allah Hayırlısıyla sağlıcakla yetiştirsin bizi o günlere
heh o yüzden test yok ikincisinde:)Hayır bende anlamıyorum madem güvenilirlik çok az neden yapıyorlar insan ister istemez kafaya takıyor tek bi laf zehir ediyor hamileliği sonra herşey Allahın elinde inşallah Rabbim herkesin evladını hayırlısıyla sağlıkla bağışlasın
Benim doktorum 23.haftaya randevu verdi,detaylıyı da randevudan 2-3 gün sonra olursun dedi,geç kalmış olmaz mıyım diye sordum ,zaten aldırmayı düşünmediğin bir bebek olduğu için haftasının pek önemi yok dedi.Detaylı ultrason için en uygun hafta kaçıncı hafta acaba bilen var mı?
Kızlar ben şimdi 156'lı 1 numara alıyorum. Acaba 1 paket de 2 numara alsak mı? Siz ne yapmayı düşünüyosunuz?
CANIM HİÇ KALMAMIŞ Kİ NETTE SEN MAGAZADAN MI ALIYORSUNkızlar peki prima nın yenidoğan seti nasıl ? 108 li bi tane 1 numara , 104 lü bi tane 2 numara , 3 tane yeni doğan ıslak mendil bi pakette alt açma var içinde 93 tl
Baktım şimdi canım, bu da güzel ama benim cibinlikte çok hevesim var..O yüzden hala favorim baby&plus.. İndirim günlerini de biliyosun artık sen de ona göre karar verirsin
kızlar peki prima nın yenidoğan seti nasıl ? 108 li bi tane 1 numara , 104 lü bi tane 2 numara , 3 tane yeni doğan ıslak mendil bi pakette alt açma var içinde 93 tl
CANIM HİÇ KALMAMIŞ Kİ NETTE SEN MAGAZADAN MI ALIYORSUN
Şubat indirimleri %28 canım.. Yani o da 503.28 tl gibi bişi oluyo.. Aah aaahh zamlanmadan önce alamadım da..cibinlik benim de hoşuma gidiyor da şuanki fiyatı çok fazla 699 tl
katalog var mı kaç tl ye düşecek görebiliyor muyuz
yoksa hergün girip takip mi etmeliyiz
şimdi güncellenmiş heralde yarımsaat önce hiç 1numara yoktu canımcanım ben daha şimdi sipariş verdim nasıl kalmamış
156 lık paket de iyi düşünüyorsan
Ben beğendim. Çok da uygunmuş ama kumaşı nasıldır bilemem tabi. Kötüyse bile vereceğin para çok az. Denemeye değer.http://www.markafoni.com/burtac-bab...10-lu-zibin-0029-sari-300724701331137148.html
Kızlar bu takımın fiyatı çok uygun geldi bana,asıl hastane çıkışını beyazlı birşey almak istiyorum aslında ama bunu evde giydirmelik kullanabiliriz,neredeyse zıbın fiyatı,üstelik kargo ücreti de yok. Sizce nasıl? Alayım mı?
harika canım ya çok tatlıhttp://www.markafoni.com/burtac-bab...10-lu-zibin-0029-sari-300724701331137148.html
Kızlar bu takımın fiyatı çok uygun geldi bana,asıl hastane çıkışını beyazlı birşey almak istiyorum aslında ama bunu evde giydirmelik kullanabiliriz,neredeyse zıbın fiyatı,üstelik kargo ücreti de yok. Sizce nasıl? Alayım mı?
Şubat indirimleri %28 canım.. Yani o da 503.28 tl gibi bişi oluyo.. Aah aaahh zamlanmadan önce alamadım da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?