şimdi güncellenmiş heralde yarımsaat önce hiç 1numara yoktu canım
harika canım ya çok tatlı
bu konu benım kafamda soru işareti
şimdi fiyatı uygunn olunca almaya çekiniyorum ya bebeğe zarar verirse diye hafta sonu bi magazada okdar uygun seyler gördüm ki ya bunlar kotu kumastr dıye almadım aslında 1 2 giyimden sonra buyuyecekler gıyılmeyecek ucuz almak mantıklı ama tecrubeli anneler tavsiye ediyomu yazsalar aslında :)
tavsiyelerde sebamed ve mustela önde...Kizlar bebek bakim seti olarak onerileriniz var mi.sampuan vs. Icinde olan banyo seti şeklinde.dalin in ki nasil
tüm ürünlerde %28 olursa iyi be canım ...
ben demin bez sipariş ettim..hesapladım baya uyguna geliyor
bir de ıslak mendil ve 12 tane alt açma bezi vardı setin içinde beni cezbetti açıkçası...
hımm tüm ürünlerde %28 hesaplayayım ben daha bebek arabası da almadım..
bu ay hergün bakayım ne indirimde diye
Aynen.. Ben de kataloğa göz gezdirdim.. Nevresim takımlarını bekliyorum indirime girmesi için.. Bi de bebek bakım çantaları..tüm ürünlerde %28 olursa iyi be canım ...
ben demin bez sipariş ettim..hesapladım baya uyguna geliyor
bir de ıslak mendil ve 12 tane alt açma bezi vardı setin içinde beni cezbetti açıkçası...
hımm tüm ürünlerde %28 hesaplayayım ben daha bebek arabası da almadım..
bu ay hergün bakayım ne indirimde diye
Kızlar niye böyle herkes bişe almaya başladı. E bebekte bu indirimler her zaman olmaz mı? Bilmediğimden soruyorum.
Canım benim doktorum ikili üçlü falan hiçbirini tavsiye etmedi gerek yok çünkü sonuçları yanıştıcı çıkıyor dedi hiç kafana takma bu testlereNe zor anne olmak ya ben de kötü birşey duymaktan o kadar çok korkuyorum ki ikili testi yaptırmadim doktor kızdı üçlü testi yaptırdım .. noldu down sendromu riski çok yüksek çıktı .. her şey iyi güzel derken birden çöktüm... kanamam oldu capaya gittik plesanta previa olmuşum.. uclu test sonucunu gösterdim bana paldır küldür ayrıntılı ultrason günü verdiler perinatolog bakıyor ve çok iyi bir makine .. şuan korku içindeyim ters birşey duymak istemiyorum... bu arada down sendromu riski 1/157 çıktı..böyle olumsuz şeylerden korkuyorum
Cnm oyun halisi oyle gerekli ki
Kullanmayi beceremeyip gereksiz diyorlar
Bebegin motor gelisimj acisindan ben oyun halisini cok oneriyrm
Ustelik babymall de gude otuz indirimdeler
Bende oyle okuyup almadim
Hediye geldi iyiki gelmis
İki aydan bes aya kadar surekli onu kullandim
Bebegim bes aylik emekledi
Sekiz aylik ayaga kalkti
Onbir aylik yurudu
İnanilmaz kas gelisimi sagliyor
Kesinlikle alin ve gec kalmayin
İcinden cikiyorlar sonra
Onun donemi 2-5 ay
Bende şimdi aldım yenidoğan paketinden. hayırlısı olsun bakalım. ilk alışverişe bezle başladım. allah onları meleklerimizin küçük popişlerine taktığımız günleri de göstersin inşallah.
efsunsuz günde 10 tane değiştiriliyor ilk haftalarda. çok kaka yapıyorlar genelde.
tavsiyelerde sebamed ve mustela önde...
chıccodnun bakım çantasından 10 kişi falan şikayetçi
Çok beğendim çok güzel fiyatı da uygun bence alhttp://www.markafoni.com/burtac-bab...10-lu-zibin-0029-sari-300724701331137148.html
Kızlar bu takımın fiyatı çok uygun geldi bana,asıl hastane çıkışını beyazlı birşey almak istiyorum aslında ama bunu evde giydirmelik kullanabiliriz,neredeyse zıbın fiyatı,üstelik kargo ücreti de yok. Sizce nasıl? Alayım mı?
Arkadaşlar premium care de göbek bağı oyuntusu varmı
Sitesinde var canım kataloğu.. Gün gün hangi ürünlerde indirim var gösteriyo..ben de aldım canım... ben de ilk bez ile başladım alışverişe
bir de bu e bebek in katalogu var mı...hangi üründe hangi gün indirim olacağını nasıl bileceğiz
Arkadaşlar premium care de göbek bağı oyuntusu varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?