2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
şimdi güncellenmiş heralde yarımsaat önce hiç 1numara yoktu canım

Bende şimdi aldım yenidoğan paketinden. hayırlısı olsun bakalım. ilk alışverişe bezle başladım. allah onları meleklerimizin küçük popişlerine taktığımız günleri de göstersin inşallah.

efsunsuz günde 10 tane değiştiriliyor ilk haftalarda. çok kaka yapıyorlar genelde.

%100 pamuk yazıyor,ona güvendim biraz ama emin de olamıyorum. İlk alışverişimizde çok da dandik birşey almayayım bir de bebeğe

kumaş önemli sonuçta yeni doğan bedeni çok hassas. fiyatla kalite arasında uçurum var. yani 50 tl ye de 10 lu hastane çıkışı da var 200 tl ye de. yumuşak ve pamuklu olsun önemli olan o . yok organik ,yok şöyle yok böyle diyerek birde markayı ekleyip şişiriyorlar fiyatları.benim baktıkların 50 tl civarı.

ben 2 tane beğendim hastane çıkışı ikisi de 8 li , pamuklu yumuşak olsun birde işlevsel olsun benim önceliğim o.ilk takım imaj bebenin 58 tl (yorumlarını okudum alanlar memnun) ,ikincisi de soo be den o da 49 tl .

özellikle büyük parçaları alacak arkadaşlar bence takip edin indirim olunca güzel oluyor.

Merhabaaaaa annişler ve anniş adayları

Nasıl gidiyor hamileliğiniz ?
Ben doğum iznine gün sayıyorum resmen

Ben 2010 haziran annesiydim şimdi de kısmetse 2017 haziran.İlk oglumla şimdiki pıtırcık oğlumun doğum tarihleri bile(Gün olarak yani) aynı olacak inşallah.

Ne de çok severmişim haziranı

Aynen.. Ben de kataloğa göz gezdirdim.. Nevresim takımlarını bekliyorum indirime girmesi için.. Bi de bebek bakım çantaları..

Kızlar niye böyle herkes bişe almaya başladı. E bebekte bu indirimler her zaman olmaz mı? Bilmediğimden soruyorum.

Kızlar niye böyle herkes bişe almaya başladı. E bebekte bu indirimler her zaman olmaz mı? Bilmediğimden soruyorum.

e-bebekte her sene şubatta böyle hergüne özel indirim yapıyorlar. diğer zamanlarda bazı ürünlerde oluyor ama her zaman herşeyde olmuyor.

Canım benim doktorum ikili üçlü falan hiçbirini tavsiye etmedi gerek yok çünkü sonuçları yanıştıcı çıkıyor dedi hiç kafana takma bu testlere

Ben de bugün babymall den indirimden aldım oyun halısı
Yazdıklarını okuyunca daha bir mutlu oldum canım

Ben henüz bebekle alakalı kıyafet almadım.Doğuma hazırlık süs püs bakınıyorum netten O kadar güzel şeyler var ki.Lohusa tacımı terliğimi pıtırcığıma giydireceğim zıbını kendim yapmak istiyorum.Malzemelerine netten bakıyorum.Ayrıca anı olarak biberon şeklnde şeker kutusu gördüm çok tatlış.İçine şeker doldururum diye düşünüyorum

ben de aldım canım... ben de ilk bez ile başladım alışverişe
bir de bu e bebek in katalogu var mı...hangi üründe hangi gün indirim olacağını nasıl bileceğiz

Arkadaşlar premium care de göbek bağı oyuntusu varmı

tetanos aşısı olan arkadaşlar ; aynı gün detaylıya gitsem sıkıntı olur mu sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…