Zaten çok çabuk düşüyor göbekleri ama yinede bilemedim 1 PK de oyuntulu mu alsak yegeniminki üzerine değiyordu ister istemez tedirgin oluyorsun rahatsız ediyormu acaba diyeyoktu galiba , ama ben ilk hamileliğimde de kullandım bi sorun olmadı göbeğine.
Bende hicbisey almadim henuz oglusuma ama yarin nasipse bi iki bisey almak istiyorum bakalim kismet nasip :)
ben de aldım canım... ben de ilk bez ile başladım alışverişe
bir de bu e bebek in katalogu var mı...hangi üründe hangi gün indirim olacağını nasıl bileceğiz
canım ben de sebamed almayı düşünüyorum özellikle pişik kremi iyiymiş..
şampuanı da baya zaman gidiyormuş
nasip ederse 1 yasina girecek bir kizim var ve yine nasip ederse haziran 2017 annesiyim. o nedenle birkac tavsiyem olacak. bez stogu yapmayin. bebeginizin ne kadar kilolu dogacagini ve nekadar kilo alacagini bilemiyorsunuz. 2 numarali bez alip gariban beneye sika sika giydiren arkadasim vardi benim. kullandikca alin inanin stogun hic faydasi olmuyor.Arkadaşlar premium care de göbek bağı oyuntusu varmı
Ben mustela kullandimKizlar bebek bakim seti olarak onerileriniz var mi.sampuan vs. Icinde olan banyo seti şeklinde.dalin in ki nasil
Uzulme cnm Allah sizleri korusunKızlar moralim çok bozuk dünden beri ağlıyorum bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum ya açılma devam ederde bebeğime bişey olursa diye bir hafta nasıl geçicek hiç bilmiyorum
bisey olmaz merak etme.tetanos aşısı olan arkadaşlar ; aynı gün detaylıya gitsem sıkıntı olur mu sizce ?
Cnm ayri ayri 1 ve 2 paket alman daha mantikli olurkızlar peki prima nın yenidoğan seti nasıl ? 108 li bi tane 1 numara , 104 lü bi tane 2 numara , 3 tane yeni doğan ıslak mendil bi pakette alt açma var içinde 93 tl
Kızlar ben şimdi 156'lı 1 numara alıyorum. Acaba 1 paket de 2 numara alsak mı? Siz ne yapmayı düşünüyosunuz?
canım ben şöyle sipariş verdim 93 tl setten 1 tane
1 tane de 1 numara 88 li paket sipariş ettim
toplamda 1 numara 88+108= 196 tane oldu
2 numara da 104 tane
http://www.markafoni.com/burtac-bab...10-lu-zibin-0029-sari-300724701331137148.html
Kızlar bu takımın fiyatı çok uygun geldi bana,asıl hastane çıkışını beyazlı birşey almak istiyorum aslında ama bunu evde giydirmelik kullanabiliriz,neredeyse zıbın fiyatı,üstelik kargo ücreti de yok. Sizce nasıl? Alayım mı?
Bende şimdi aldım yenidoğan paketinden. hayırlısı olsun bakalım. ilk alışverişe bezle başladım. allah onları meleklerimizin küçük popişlerine taktığımız günleri de göstersin inşallah.
@efsunsuz günde 10 tane değiştiriliyor ilk haftalarda. çok kaka yapıyorlar genelde.
Allah razı olsun canım sağol inşallah rabbim korusun hepimiziUzulme cnm Allah sizleri korusun
Oylee kolayina birsey olmaz
Doktor ihtimale karşı onlem aliyor
Sen dikkatli ol yeter
Uzme kendini ve bebegini
Ay bunlar cok guzelmis aldin mikumaş önemli sonuçta yeni doğan bedeni çok hassas. fiyatla kalite arasında uçurum var. yani 50 tl ye de 10 lu hastane çıkışı da var 200 tl ye de. yumuşak ve pamuklu olsun önemli olan o . yok organik ,yok şöyle yok böyle diyerek birde markayı ekleyip şişiriyorlar fiyatları.benim baktıkların 50 tl civarı.
ben 2 tane beğendim hastane çıkışı ikisi de 8 li , pamuklu yumuşak olsun birde işlevsel olsun benim önceliğim o.ilk takım imaj bebenin 58 tl (yorumlarını okudum alanlar memnun) ,ikincisi de soo be den o da 49 tl .
Eki Görüntüle 1947121 Eki Görüntüle 1947122
Bayramlarda oluyorKızlar niye böyle herkes bişe almaya başladı. E bebekte bu indirimler her zaman olmaz mı? Bilmediğimden soruyorum.
Sitesinde hangi gun hangi indirim var yaziyor cnmben de aldım canım... ben de ilk bez ile başladım alışverişe
bir de bu e bebek in katalogu var mı...hangi üründe hangi gün indirim olacağını nasıl bileceğiz
çok güzelmiş güle güle kullanınEki Görüntüle 1946259 kızlar ben bunu aldım hafta sonu :)
ben su an yedım ve o kadar mıdem bulandı kkı baska yeme yontemlerınız var mı kızlar avakadoyu yemek ıcın ?Avokadoyu bende duydum cnm haftada 2-3 kez yiyorum bol bol süt iciyorum ve şukür bebegim hep haftasına gore onde gidiyo
pekı normal yumurtayı da yıyebılırız onunla dımı benı oldukca tok tutuyo da normal yumurtacanım haşlanmış yumurtadan tat olarak farklı değil zaten haftada en fazla iki kez tüketebiliriz
valla ben e bebekte ındırımden 1300 tl aldım haftasonu 2000 lerden dusöustu arkadas super almış hiç aklımda yoktu ama bayıldım bu arabayanormali ne kadar
ayyy o kadar sevındım kı boyle canlı bı ornek olunca gercekten cok saol kuzummm proteın e devam o haldeOglum 20-6 da 380 grdi
4190 gr dogdu :)
Bence masallh iyi gayet
Bende et tuketmeyr gayret etmistim hergun yumurta falan
mobilya aldigima cok pismanim.simdiki aklim.olsa sadece dolabi alirdim okadar. kizim.park yatakta yanimizd yatiyor ve dedigin gibi kraft yanlari delikli. bir d tatile bile goturduk yatagi biz rahat oluyor.önerilerde 30 sayfayı okudum geldim.
bebek arabasında hıc tavsıye edılmeyen pıercardın. cok ağır ve hantalmış.
herkesın önerdiği bır kişinin bile şikayet etmediği chicco liteway miş.
chicconun bırçok ürününe verip veriştirmişler ama arabayı çok övmüşler.
listem hazır ama kaç kişi neyı begenmıs yada begenmemıs. bırlestırmem lazım.
okuduğum yorumlardan mobilyadan kesınlıkle vazgecıp park yatakta karar kırdım.
aşagıdada sekmesı olan yanı bebek buyuyunce dık durunca düşmesın dıye alt kademeye getirmeli, sallamalı,terlemesin dıye yanları delikli bir park yatak alacağım ınsallah. ondada Kraft öne cıkmıs. yınede bu özelliktekılere bakmalı...
atesölçer konusu geçmişti ,ondada herkes eski usulün en doğru olduğunu söylüyorlar. en kötüsü temassız olanmış. hep yanlış çıkarıyormuş sonucu ve cok pahalıymış.
tetanos aşısı olan arkadaşlar ; aynı gün detaylıya gitsem sıkıntı olur mu sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?