2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
yoktu galiba , ama ben ilk hamileliğimde de kullandım bi sorun olmadı göbeğine.
Zaten çok çabuk düşüyor göbekleri ama yinede bilemedim 1 PK de oyuntulu mu alsak yegeniminki üzerine değiyordu ister istemez tedirgin oluyorsun rahatsız ediyormu acaba diye

ben de aldım canım... ben de ilk bez ile başladım alışverişe
bir de bu e bebek in katalogu var mı...hangi üründe hangi gün indirim olacağını nasıl bileceğiz

canım ben de sebamed almayı düşünüyorum özellikle pişik kremi iyiymiş..
şampuanı da baya zaman gidiyormuş

Arkadaşlar premium care de göbek bağı oyuntusu varmı
nasip ederse 1 yasina girecek bir kizim var ve yine nasip ederse haziran 2017 annesiyim. o nedenle birkac tavsiyem olacak. bez stogu yapmayin. bebeginizin ne kadar kilolu dogacagini ve nekadar kilo alacagini bilemiyorsunuz. 2 numarali bez alip gariban beneye sika sika giydiren arkadasim vardi benim. kullandikca alin inanin stogun hic faydasi olmuyor.
premium care de gobek oyuntusu yok zaten ihtiyacta yok kanmayin bezin o kismi kivriliyor ve en fazla 7 hadi bilemedin 14 gun kullaniliyor pazarlama stratejisi.

en cok ihtiyaciniz olacaklar ki ben kizimda 7. ayda almay basladim nasip ederse bunda da oyle baslayacagim.
*ilk olarak 3 paket yenidogan bez aslinda 2 pakette yeter ama endiseli oldugunuz icin soyluyorum. premium care kullaniyorum ben dogdugundan beri aktif bebek kullandim bibara malesef mantar yapti.kizimda biraktim.
*lohusa kilotlari hayat kurtariyor.
*3 takim hastane cikisi. ilk olarak bebegi ameliyathanede onlara verdiginizle giydiriyorlar ama islaniyor kiyafetler degistirmeniz gerekiyor o nedenli ilk ikisi zaten kullaniliyor 3. de yedek. sadece 1 tanesinde pikesi vs olsa yeter digerli normal hastane cikis olsa yeterli
*3 tane pike ya da battaniye yaz bebekleri oldugu icin pike daha rahat olur.
*lansinoh tarzi gogus ucu kremi. pek cogunuzun yara olacak simdiden soyleyeyim. endiselenmeyin.gececek aliscaksiniz.
* kendinize bir lohusa pijamasi bir lohusa geceligi eger sezeryan olursa sondaniz olacak pijamada zor olur.
simdilikbaklima gelen bunlar.

bebeginuz icin a101 indirimlerini takip edin kuvet ve takimini kacirmayin hem hakketen kaliteli hem cok ucuz ilk 6 ay onda yikadik yavruyu.

ic zibinlar h&m de cok iyi ve kaliteli organik pamuk digerleri cok pahali ama idil baby nin falan kalin oluyor kisin icin cok iyi. bol bol Pijama tarzi takimlar ve tulumlar ilk 6 ay daha cok tulum giydirdim ben. tulumlarda iki bacaginda da cit cit olmasin dikkat edin altini alirken kolaylik oluyor.
insallah mamaya ihtiyaciniz kalmaz. kalmamasi icin.etrafa kulak asmayin. strese sokmayin kendinizi. jerkes mukemmel anne olacak bir anda. esinizle konusun simdiden kv mis kp kis gorumceymis hatta ve hatta kendi annenize bile sinir koyabilirseniz mutlu bir lohusalik yasarsiniz.

yardimci olacagim baska bisey olursa seve seve l...

Kızlar moralim çok bozuk dünden beri ağlıyorum bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum ya açılma devam ederde bebeğime bişey olursa diye bir hafta nasıl geçicek hiç bilmiyorum
Uzulme cnm Allah sizleri korusun
Oylee kolayina birsey olmaz
Doktor ihtimale karşı onlem aliyor
Sen dikkatli ol yeter
Uzme kendini ve bebegini

eklemeyi unutmusum sebamed sampuan tek gecerim. dalin konak yapti yavrumda mustela da alerji dokuntu yapti.
pisik kreminde sebamed de iyidir kullandim ben unibaby kullaniyorum ama bayadir. yanlislikla aldim begendim devam ettim.

kızlar peki prima nın yenidoğan seti nasıl ? 108 li bi tane 1 numara , 104 lü bi tane 2 numara , 3 tane yeni doğan ıslak mendil bi pakette alt açma var içinde 93 tl
Cnm ayri ayri 1 ve 2 paket alman daha mantikli olur
Biri 148 biri 156 adetti galiba
O ikisini almaniz simdilik yeterli

Kızlar ben şimdi 156'lı 1 numara alıyorum. Acaba 1 paket de 2 numara alsak mı? Siz ne yapmayı düşünüyosunuz?

canım ben şöyle sipariş verdim 93 tl setten 1 tane
1 tane de 1 numara 88 li paket sipariş ettim
toplamda 1 numara 88+108= 196 tane oldu
2 numara da 104 tane

Böyle okuyunca çok hevesleniyorum , zaten tez canlıyım sabırsızlanıyorm .Ama hala bişiiler almaya cesaret edemiyorum sıkıntı çıkarsa diye.. Galiba herşeyi 7. aya bırakıcam

Ay bunlar cok guzelmis aldin mi

önerilerde 30 sayfayı okudum geldim.
bebek arabasında hıc tavsıye edılmeyen pıercardın. cok ağır ve hantalmış.
herkesın önerdiği bır kişinin bile şikayet etmediği chicco liteway miş.
chicconun bırçok ürününe verip veriştirmişler ama arabayı çok övmüşler.
listem hazır ama kaç kişi neyı begenmıs yada begenmemıs. bırlestırmem lazım.

okuduğum yorumlardan mobilyadan kesınlıkle vazgecıp park yatakta karar kırdım.
aşagıdada sekmesı olan yanı bebek buyuyunce dık durunca düşmesın dıye alt kademeye getirmeli, sallamalı,terlemesin dıye yanları delikli bir park yatak alacağım ınsallah. ondada Kraft öne cıkmıs. yınede bu özelliktekılere bakmalı...

atesölçer konusu geçmişti ,ondada herkes eski usulün en doğru olduğunu söylüyorlar. en kötüsü temassız olanmış. hep yanlış çıkarıyormuş sonucu ve cok pahalıymış.

Hanımlar selam, tetanoz aşısı oldum. Yan etkisi istifra ve mide ağrısıymış. Eve geldim işten çıkıp, hem çıkarttım hem de midem ağrıyor.

Eki Görüntüle 1946259 kızlar ben bunu aldım hafta sonu :)
çok güzelmiş güle güle kullanın

Avokadoyu bende duydum cnm haftada 2-3 kez yiyorum bol bol süt iciyorum ve şukür bebegim hep haftasına gore onde gidiyo
ben su an yedım ve o kadar mıdem bulandı kkı baska yeme yontemlerınız var mı kızlar avakadoyu yemek ıcın ?

canım haşlanmış yumurtadan tat olarak farklı değil zaten haftada en fazla iki kez tüketebiliriz
pekı normal yumurtayı da yıyebılırız onunla dımı benı oldukca tok tutuyo da normal yumurta

normali ne kadar
valla ben e bebekte ındırımden 1300 tl aldım haftasonu 2000 lerden dusöustu arkadas super almış hiç aklımda yoktu ama bayıldım bu arabaya

Oglum 20-6 da 380 grdi
4190 gr dogdu :)
Bence masallh iyi gayet
Bende et tuketmeyr gayret etmistim hergun yumurta falan
ayyy o kadar sevındım kı boyle canlı bı ornek olunca gercekten cok saol kuzummm proteın e devam o halde

mobilya aldigima cok pismanim.simdiki aklim.olsa sadece dolabi alirdim okadar. kizim.park yatakta yanimizd yatiyor ve dedigin gibi kraft yanlari delikli. bir d tatile bile goturduk yatagi biz rahat oluyor.

kızlar 31 aralıkta gittim en son dr a. o zaman 16+4 düm. şimdi 21+2 yim. ve bu geçen 5 haftanın 3 haftası ( 18+1 den itibaren ) Allah tan bebeğimi hissederek geçirdim.

cuma detaylı ultrason günüm. bebeğimi göreceğim için mutluyum ama öte yandan inanılmaz derecede heycanlıyım. cuma gününü sıkıntısız atlatabilirsem ve eve mutlu dönebilirsem harika olacak. kalbim pır pır ediyor inşallah herşey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…