2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gunaydin kizlar.dun seker yuklemem vardi.aclik tokluk kan sekerime bakildi.bebegin suyu birsz fazla olunca doktor gizli sekerden suphelenmisti.cok sukuf test sonucu guzel cikti

Nasıl yapılıyo o test anlatır mısın. Bir de benim bir sonraki randevum şubatın 25 . -26. hafta acaba o zaman mı yapılır

Galiba bundan sonra böyle olacak böyle haftada on günde bir alcaksak Allah yardımcımız olsun :)

E normaldir heralde insan içinde insan var hayatımızın en ilginç dönemini yaşıyoruz. Yolu yarıladık ama bence bundan sonra başlıyor, ayyy kolayca atlatalım kolaycacıkta alalım kucağımıza şekerpareleri

Canım
Kizlar 10 gunde 1 kilo almisim cokta yemiyorum ama neden bukadar hizli aldim anlamadim
Benim alttaki açıklama her şeyi açıklıyor esasında:))) bundan sonra gelsin kilolar günleri başladı. Ben 1 haftada aldım 1 kilo. 5 ayda 4 kilo idi bu oran :))))

Canım

Benim alttaki açıklama her şeyi açıklıyor esasında:))) bundan sonra gelsin kilolar günleri başladı. Ben 1 haftada aldım 1 kilo. 5 ayda 4 kilo idi bu oran :))))

hahaahhhaahahaahahahah ilahi yaa güldürdün valla ama haklısın

Kizlar 10 gunde 1 kilo almisim cokta yemiyorum ama neden bukadar hizli aldim anlamadim
canım pardon alttaki yazı değişmiş dün kilo almaktan bahsediyordu. Bebeğinizin beslenmeye ihtiyacı var bunu sorun haline getirmeyin falan diyodu

Canım bencede doğumu bekle git bak mağazada fiyat fayda dengesine bak ona göre al çocuk hareketlenince sanki yatmaz orda kemer falan yok heralde .Mamaroo çok güzel ama dediğm gibi 1600 tl ne kadar faydalı olcak bende bakıcam doğunca ama düşüncem Oda yaptık bide yatak odama ananesi sepet beşik alıcak Allahın izniyle otırduğum odaya pratik bi anakucağı oyun ve gelişimi için fisher price ın aktivite halısı var ondan alasım var kayrolasına dönence takıcam.

Merhaba kizlar, bende haziran annesiyim insallah.. dun ayrintili ultrasona girdim cok sukur bebegim gayet saglikliymis ,benim kilo almama ragmen hala zayif olmama ragmen ondeymis kilosu falan. Ama ben 2 gundur cok agir bogaz enfeksiyonu geciriyorum dun prof. Antibiyotik ve tylohot verdi , icim el vermiyor ama mecbur kullaniyorum cunku nefes alamayacak kadar tikadi beni iltihabi hissedebiliyorum.. basina gelen oldu mu cok agir gribal enfeksiyon bogaz agrinizi nasil.hafiflettiniz yutkunamiyorum bile , yutkununca canimdan can gidiyor. ((

Kilo konusunda tam gaz devam, ama en cokta göbeğime alıyorum. Valla onu bunu bilmem ilk önce zayıflamak sonra hamile kalmak en doğrusu yoksa hayat zindan olur valla. Bence bu kadar takmayalım kızlar uykusuz geceler koşuşturmalı günler bizler bekliyo, o tempoya kilo falan dayanmaz. İnşallah yani

Aslında ideal kilomdayim. 172 boy 61 kilo... ama kilo sadece Göbek te olunca bütün ideallik deforme durumda . Bila yutmuş solucan gibiyim ne yalan sölim :)

Ultrason esnasında sanki dünya duruyo ondan başka bişi düşenemiyorum, heralde onun yüzünü gördükten sonrada kiloları deformeleri takmam gibi geliyor. Bakalım kısmet :)

Ben nerelere gideyim 15 günde 5 kilo aldım ama artık takmıyorum dikkat ediyorum ama dert etmiyorum kızlar artık seneye bakicem çaresine şimdilik yapcek bişi yok

Di mi. Yorumlarda anneler çok ağlayan bebekler için çok ideal diyo. O yüzden çok ağlayan bebek mi değil mi görücez 4 ay sonra:) bana çektiyse 10 gün aralıksız bağıra da bilir babasına çektiyse uslu uslu uyur durur:)

Aslında ideal kilomdayim. 172 boy 61 kilo... ama kilo sadece Göbek te olunca bütün ideallik deforme durumda . Bila yutmuş solucan gibiyim ne yalan sölim :)
Al bendende o kadar kilo aldım ama ideal kilomdayım 53 kiloyum bende ama kalça basen ve göbeğim çıktı o yüzden takıyodum

Dua ediyordum sabah beni onsuz onu da bensiz bırakma diye. Kilo aklıma bile gelmiyo. Bütün dua hakkımı bunun için kullanıyorum . Benden önemli çünkü:)
Ultrason esnasında sanki dünya duruyo ondan başka bişi düşenemiyorum, heralde onun yüzünü gördükten sonrada kiloları deformeleri takmam gibi geliyor. Bakalım kısmet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…