- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
Park yataklara bakabilirsin canım onlar 2 yaşına kadar yatar hem de odada yine yanına koyabilirsin kraft ın modellerinden memnunlar genelde
Aslinda evet atlet daha kullanisli oluyor,okuduğum başlıkta emzırme atletını daha cok övmüşler bırde bedenınızden mutlaka buyuk alın demısler.
okuduğum başlıkta emzırme atletını daha cok övmüşler bırde bedenınızden mutlaka buyuk alın demısler.
Evet neyden bahsettiğinizi anladım yukardan oyuncak falan sarkan halıyı diyorsunuz arkadaşım 4. Ayda almıştı dediğiniz gibi 6 aylıkken kullanamadı çünkü emeklemeye başladı orda tutamamıştıCanımlilipit de yazmış zaten ama sanırım aynı şeyden bahsetmiyoruz. Bizim dediğimiz oyun halısı zaten 6 aya kadar kullanılıyor.
Park yataklar hem cok derin hemde zararliymis bebeklere internete okudumPark yataklar çok derin oluyormuş, ilk zamanlar eğilip kalkma noktasında bizi çok zorluyormus, kullanan arkadaslar öyle söylüyor bende araştırmaya devam ediyorum
Anlayıncaya kadar bağıracak canım.anlasan iyi edersin :))) emzik tutturma problemi var ya okurken çok güldüm o gruptaki annelere :) evet diğer bebeği akabinde eklemek istiyorum birincide çok muvaffak oldum:)Ah ahh buraya ilk takvimi yaptığımda 7 haftalıktı şimdi çok şükür 23 haftayı gördük Allahım tamamına erdirsin ama zaman da çabuk geçiyor bi bakmışsın 2019 nisan annelerinde karşılaşmışız yine
Okuyorum canım tecrübe olsun diye neler neler var gözüm korkmadı değil bi de ilk olunca tabi tecrübesizlik çok fazla olacak bizde.Bazen diyorum acaba bi derdi olunca anlayabilecek miyim
19+2 de gittim canım. Organlar tamamen oluşmuş oluyormuş doktora sormuştumGünaydın hamişler nasılsınız günden güne büyüyoruz....203 de ayrıntılı ultrason için gitmek ne kadar doğru
Kızlar yolun yarısındayım karnımın alt kısımlarında ağrı var ve hapşırdığımda idrarım kaçabiliyor Sizdede aynı durumu yaşayan varmı
Geçmiş olsun cnm. Sen bol su içmeden atlatamazsin ki. Sistit olmuşsun galiba. Bi de ayrintiliyi yaptirabildin mı?Bende malesef idrar enfeksiyonu geçiriyorum. Hatta kültüre de baktırdım iyiki baktırmışım üreme çıktı. Mecbur 1500 lük antibiyotik kullandım. Fitil ve vajinal kremler kullandım. Dün bitti işte krem ve haplar. yeniden kültür verdim dün. Yarın çıkacak sonuç. İçim hiç rahat değil benim de. Vicdanım sızlıyor ama napayım. Enfeksiyon bebek için daha tehlikeli dedi hoca. Ayrıca ben zaten çalışamıyordum bile. Kaşıntı, yanma. Tuvalete gitmemek için su bile içmek istemiyordum. Rabbim korusun bebeklerimizi inşallah. Hamilelikte ağrı kesici bile içemiyorken ağır ağır antibiyotikleri içtim :'(
Sıkıntı görmediği içindir canın bence zaten şüphe ederlerse istiyorlar beni 2 hafta üst üste ayrıntılı ultrasyona çağırdı mesela kalbini ferah tut benceKendisi her gittiğimde bakıyor detaylı 3 boyutlu gösteriyor yüzünü bu akşam gittiğimde kafa yapısı elleri ayakları kol bacak ölçüleri göbek çevresi sırtındaki kemikler birde el avuç içini ayak tabanını gösterdi hepsinin resminide verdi normaldede bu kadar bakmasa bile renkli olarak çıktı veriyor. Ama benim bildiğim ayrıntılı iç organlarına bakıyorlar kafam çok karıştı
Yok canım bişey olmaz Bayadır yapmamışsın oyuzdendir ben kanama riskimi azalttığını için kendimide iyi hissettiğinden 2 3 günde bir müsade ediyorum o halde yine oluyor ufak sızlamalar korkma hiçEndişelendim biraz sormak istedim eşimle uzun sureden sonra birlikte olduk hep korkuyoruz bisey olurmu diye ama karnimin altinda hafif bi sizi basladi halada devam ediyor boyle bisey yasayan oldu mu
Olmazmı canım namazda öksürcem diye aklım gidiyor malesef çoook kaçırdım öyleKızlar yolun yarısındayım karnımın alt kısımlarında ağrı var ve hapşırdığımda idrarım kaçabiliyor Sizdede aynı durumu yaşayan varmı
Benim oğlumun zamanında yoktu şimdi paket paket aldım göğüs pedi çünkü çok akıyor ilk haftalarda denge olana kadarCnm pediben soyle kullanmistim
Disari ciktigimda sutum akiyordu
Ped sutu emiyordu iyi oluyor
Ilk ise basladigim gunlerde emziremedigim icin falan akti hep
Sonra geri cekildi
Kalkanda bu amaclakullanabiliyor diye biliyrm
Ben kalkan kullanmadjm ama ped iyi oldu:)
Ah ben de deli gibi yiyorum gece gündüz açım açım diye geziyorum hiç böyle olmamıştım diğer gebeliklerde bunda gece kalkıp yemek hazırlıyorum eşim gülüyor sinsi sinsi İnş 100 kilo olmamdoktorum iştahın çok açık zaten dedi decavit i kesti benden
kendimi oburiks gibi hissediyorum
sofrada doysam bile yarım saat sonra birşeyler yiyesim geliyor
7 kg almışım tartıya çıkmaya korkar oldum
Valla canım ilk 2 hafta 2 katı oluyor sütyen çok takılmıyor tani ben takmadım 2 sinde de çünkü çok ağrıyor kollara falan vuruyor 3 hafta 1 beden büyük kullandım ben şimdide aldım öyle yapıcam birde yaz bebişi çamaşır dayanmaz bize süt oluyor yatak bile bi kalkıyordum akıyoooo ohhh şelalekızlar emzirme sütyeni almak istiyorum
şu önü açılanlardan sizce göğüsler ne kadar daha büyür?
lohusa halde alamayacağım için önceden almalı diye düşündüm de işte ne kadar büyür bilemedim
75 ti 80 oldu şimdilik
Oglun kac yasinda:)Benim oğlumun zamanında yoktu şimdi paket paket aldım göğüs pedi çünkü çok akıyor ilk haftalarda denge olana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?