2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Park yataklara bakabilirsin canım onlar 2 yaşına kadar yatar hem de odada yine yanına koyabilirsin kraft ın modellerinden memnunlar genelde

Park yataklar çok derin oluyormuş, ilk zamanlar eğilip kalkma noktasında bizi çok zorluyormus, kullanan arkadaslar öyle söylüyor bende araştırmaya devam ediyorum

Emzirme atletinde de memnun kaldigim bu marka oldu
Bazisi cok rahatsiz
Bunu cok sevmistim

Lohuna geceligi olarak aqua marka cok sik ve harika kumasi var
Birde artis marka aldim ben
Onunda kumasi guzel ancak aqua kadar kaliteli degil
Ben pijama almadim, uc gecelik aldim bir sabahlik
Bol bol da kullandim

okuduğum başlıkta emzırme atletını daha cok övmüşler bırde bedenınızden mutlaka buyuk alın demısler.

emzirme atleti belki ev için ideal olabilir ama yazın illaki dışarı çıkacağız...
tüm yaz evde geçmeyeceğine göre emzirme sütyeni şart

Canım lilipit de yazmış zaten ama sanırım aynı şeyden bahsetmiyoruz. Bizim dediğimiz oyun halısı zaten 6 aya kadar kullanılıyor.
Evet neyden bahsettiğinizi anladım yukardan oyuncak falan sarkan halıyı diyorsunuz arkadaşım 4. Ayda almıştı dediğiniz gibi 6 aylıkken kullanamadı çünkü emeklemeye başladı orda tutamamıştı

K
Anlayıncaya kadar bağıracak canım.anlasan iyi edersin :))) emzik tutturma problemi var ya okurken çok güldüm o gruptaki annelere :) evet diğer bebeği akabinde eklemek istiyorum birincide çok muvaffak oldum:)

Kızlar yolun yarısındayım karnımın alt kısımlarında ağrı var ve hapşırdığımda idrarım kaçabiliyor Sizdede aynı durumu yaşayan varmı

Son günlerde aynı şeyi yaşıyorum. Hapşırmak bi yana , bi de genelde tuvalete yetişemeyeceğimden korkuyorum. O kadar sıkışıyorum

Geçmiş olsun cnm. Sen bol su içmeden atlatamazsin ki. Sistit olmuşsun galiba. Bi de ayrintiliyi yaptirabildin mı?

Sıkıntı görmediği içindir canın bence zaten şüphe ederlerse istiyorlar beni 2 hafta üst üste ayrıntılı ultrasyona çağırdı mesela kalbini ferah tut bence

Endişelendim biraz sormak istedim eşimle uzun sureden sonra birlikte olduk hep korkuyoruz bisey olurmu diye ama karnimin altinda hafif bi sizi basladi halada devam ediyor boyle bisey yasayan oldu mu
Yok canım bişey olmaz Bayadır yapmamışsın oyuzdendir ben kanama riskimi azalttığını için kendimide iyi hissettiğinden 2 3 günde bir müsade ediyorum o halde yine oluyor ufak sızlamalar korkma hiç

Kızlar yolun yarısındayım karnımın alt kısımlarında ağrı var ve hapşırdığımda idrarım kaçabiliyor Sizdede aynı durumu yaşayan varmı
Olmazmı canım namazda öksürcem diye aklım gidiyor malesef çoook kaçırdım öyle

Benim oğlumun zamanında yoktu şimdi paket paket aldım göğüs pedi çünkü çok akıyor ilk haftalarda denge olana kadar

doktorum iştahın çok açık zaten dedi decavit i kesti benden
kendimi oburiks gibi hissediyorum
sofrada doysam bile yarım saat sonra birşeyler yiyesim geliyor
7 kg almışım tartıya çıkmaya korkar oldum
Ah ben de deli gibi yiyorum gece gündüz açım açım diye geziyorum hiç böyle olmamıştım diğer gebeliklerde bunda gece kalkıp yemek hazırlıyorum eşim gülüyor sinsi sinsi İnş 100 kilo olmam

Valla canım ilk 2 hafta 2 katı oluyor sütyen çok takılmıyor tani ben takmadım 2 sinde de çünkü çok ağrıyor kollara falan vuruyor 3 hafta 1 beden büyük kullandım ben şimdide aldım öyle yapıcam birde yaz bebişi çamaşır dayanmaz bize süt oluyor yatak bile bi kalkıyordum akıyoooo ohhh şelale

Hanimlar 93 kilo ile hamile kaldim 5. Ayim 106 kiloyum cok korkuyorum hic bu rakamları görmemiştim su cok tuketiyorum vucudum tutuyor sizce ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…