Diyete uymak cok Zor bide canin falan cekiyordurson gittiğim doktor kilo takıntılı birisi haftana çok fazla kilo almışsın dedi
son haftalar çünkü daha fazla alınıyormuş
diyetisyene de gittim ama hiç diyete uyamıyorum ki..
Bi de kız dedin şimdi .... Pembe araba şart :)))))
Diyete uymak cok Zor bide canin falan cekiyordur
Son aylarda kilo cidden aliniyor
Ama bazi dr abartiyor hani 30 kilo falan alinirsa cok ama diger turlude olacak o kadar
:) hamileyken diyet yapmak zor
Bende seker dolayi yapmak zorundagyim
Hergun tatli yiyorum
Napayim cnm cekiyor
Sekerimi olcuyrm, normal diye yiyorum:)
mcrhelena Gozunaydin o zaman canim benim cok şükür bir yaramazlik olmamis insallah benimde guzel gecer cinsiyeti ne senin meleginin ben tekmelerini hala hissedemiyorum ondan biraz da huzursum gelse su detayli ultrason tarihii
Yok canım 2.750 tl ydi fiyati 5.000 çok fazla bebek arabasi içinCanım gerçekten birebir yapmışlar asla anlamazsın aradaki farkı ama fiyat olarak travel sistem 5bin küsür diyordu çok uygun değil sanki.Altında bir model vardı o da 2bin küsürdü o daha olabilir.Bi de bu fiyatlar verilecekse mutlaka bugaboo ya bak derim.Bee ve Cameleon modelleri inanılmaz dayanıklı bir araba benim arkadaşımın eşi oturuyordu arabaya öyle bile sürülüyordu 3bin onun da fiyatı indirimde falan denk gelse keşke
Oyyyy arkadan bi kız olacak da bu karnımdaki doğacak da abi olacak da çok mu var o günlere ne:) yeni doğan gruplarındaki Sohbetleri okudun mu hiç? Ne sorunlar ne sorunlarArtık ikinci bebeğimiz de kız olsun dimi canımilkini sağ salim alalım da inşallah kucağımıza ikincilere de sıra gelir
Cnm gogusler cok buyuyorkızlar emzirme sütyeni almak istiyorum
şu önü açılanlardan sizce göğüsler ne kadar daha büyür?
lohusa halde alamayacağım için önceden almalı diye düşündüm de işte ne kadar büyür bilemedim
75 ti 80 oldu şimdilik
Bu arada ben e bebekten almistim bidekızlar emzirme sütyeni almak istiyorum
lohusa halde alamayacağım için önceden almalı diye düşündüm de işte ne kadar büyür bilemedim
75 ti 80 oldu şimdilik
Bence 7 kilo normal suana kadar :)doktorum iştahın çok açık zaten dedi decavit i kesti benden
kendimi oburiks gibi hissediyorum
sofrada doysam bile yarım saat sonra birşeyler yiyesim geliyor
7 kg almışım tartıya çıkmaya korkar oldum
Oyyyy arkadan bi kız olacak da bu karnımdaki doğacak da abi olacak da çok mu var o günlere ne:) yeni doğan gruplarındaki Sohbetleri okudun mu hiç? Ne sorunlar ne sorunlar
Oyyyy canimmmm benim insallah hayırlısıyla guzel haberler alirim bende.Nasil icimi rahatlattin bilemezsin.Dogru kizlar nazli olur dimiibirkac haftaya kalmaz hissederim insallah yavrumun küçük tekmelerinii şükürler olsun bizlere bu duyguyu yaşatan Allahimizamcrhelena
Yok canım 2.750 tl ydi fiyati 5.000 çok fazla bebek arabasi için
Cnm ben sabah kahvaltida yiyorum biraz ekmek biraz avokado beynir zeytin, avokadonun yarisini yiyebiliyorum ertesi gunde diger yarisini yine kahvaltida yoksa sadece avokado ara öğun niyetine bende yiyemiyorum, bazilarida küp küp yapip salatayin icine koyuyolar dene nasil yiyebiliyosan oyle yemeye caliş cnm...çok güzelmiş güle güle kullanın
ben su an yedım ve o kadar mıdem bulandı kkı baska yeme yontemlerınız var mı kızlar avakadoyu yemek ıcın ?
pekı normal yumurtayı da yıyebılırız onunla dımı benı oldukca tok tutuyo da normal yumurta
valla ben e bebekte ındırımden 1300 tl aldım haftasonu 2000 lerden dusöustu arkadas super almış hiç aklımda yoktu ama bayıldım bu arabaya
ayyy o kadar sevındım kı boyle canlı bı ornek olunca gercekten cok saol kuzummm proteın e devam o halde
Tebrikler keşke bende şekerli gıdalar. YemesemDiğer gruba da bunu yazmıştım;
Bütün şekerlere alerjim var. Bu nedenle tatlı yiyemiyorum. Bazı meyveler dışında meyve yiyemiyorum. Karbonhidrat da kilo almamak için yemiyorum. Günde 1 dilim ekmek/yarım simit ya da bir poğaça yiyorum sabahları. Kuşluk vakti bir avuç kuruyemiş, öğlen muhakkak bir çorba. İkindi zamanı yoğurt, akşam et ya da sebze yemeği. Haftada bir en fazla bir tabak pilav/makarna/mantı.
İşe gidip geliyorum, aralarda salatalık filan tüketiyorum. Günde 2 km yürüyorum. Haftada bir gün fast food tüketiyorum ödül olarak:)
Patates kızartmasını bile actifry ile yağsız yapıyorum.
Aynen cnm evde rahat ama gogus ucuda buyudugu icin disarida paylastigim fotodaki tarz sutyenlee cok iyi oluyor:)lilipit sağol arkadaşım ya...
tecrübelerini paylaşıyorsun...ben de joker de ten marka gördüm önden açılıyor kullanışlı gibi geldi
olmadı e bebeğe de bakayım
doğumdan 3 ay sonra çalışmaya başlayacağım mecburen yaz tatilinde dışarda olacağız
penye sütyenler rahat olsa da yazın incecik bluzlarda hoş görüntü olmaz..
kızlar emzirme sütyeni almak istiyorum
75 ti 80 oldu şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?