2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
son gittiğim doktor kilo takıntılı birisi haftana çok fazla kilo almışsın dedi
son haftalar çünkü daha fazla alınıyormuş
diyetisyene de gittim ama hiç diyete uyamıyorum ki..
Diyete uymak cok Zor bide canin falan cekiyordur
Son aylarda kilo cidden aliniyor
Ama bazi dr abartiyor hani 30 kilo falan alinirsa cok ama diger turlude olacak o kadar
:) hamileyken diyet yapmak zor
Bende seker dolayi yapmak zorundagyim
Hergun tatli yiyorum
Napayim cnm cekiyor
Sekerimi olcuyrm, normal diye yiyorum:)

doktorum iştahın çok açık zaten dedi decavit i kesti benden
kendimi oburiks gibi hissediyorum
sofrada doysam bile yarım saat sonra birşeyler yiyesim geliyor
7 kg almışım tartıya çıkmaya korkar oldum

mcrhelena Gozunaydin o zaman canim benim cok şükür bir yaramazlik olmamis insallah benimde guzel gecer cinsiyeti ne senin meleginin ben tekmelerini hala hissedemiyorum ondan biraz da huzursum gelse su detayli ultrason tarihii

İnşallah hayırlı haberler alırsın canım hiç endişelenme hareketleri 22.haftaya kadar hissetmeyebilirsin ben de 19.haftanın sonunda hissetmiştim o da hergün değil mesela 2günde birdi.Herşey yolundadır hayırlısıyla
Benimki erkek bu arada kız bebekler biraz daha geç hareketlenir derler belki sen ondan daha hissetmedin.İnsan ilk hissettiğinde de tam konduramıyor zaten o mu bağırsak mı diye anlayamıyosun:)

kızlar emzirme sütyeni almak istiyorum
şu önü açılanlardan sizce göğüsler ne kadar daha büyür?
lohusa halde alamayacağım için önceden almalı diye düşündüm de işte ne kadar büyür bilemedim
75 ti 80 oldu şimdilik

Yok canım 2.750 tl ydi fiyati 5.000 çok fazla bebek arabasi için

Oyyyy canimmmm benim insallah hayırlısıyla guzel haberler alirim bende.Nasil icimi rahatlattin bilemezsin.Dogru kizlar nazli olur dimiibirkac haftaya kalmaz hissederim insallah yavrumun küçük tekmelerinii şükürler olsun bizlere bu duyguyu yaşatan Allahimiza mcrhelena

Artık ikinci bebeğimiz de kız olsun dimi canım ilkini sağ salim alalım da inşallah kucağımıza ikincilere de sıra gelir
Oyyyy arkadan bi kız olacak da bu karnımdaki doğacak da abi olacak da çok mu var o günlere ne:) yeni doğan gruplarındaki Sohbetleri okudun mu hiç? Ne sorunlar ne sorunlar

Cnm gogusler cok buyuyor
Ben bi beden buyuk aldim
Ben normalde dolgulu 85 dolgusuz 80 kullaniyordum
Emzirme sutyeni 90 aldim :) tam oldu:)

Bu arada ben e bebekten almistim bide
Disarida kullanmak icin
Onun markasini bakar yazarim
Normal disi sert, balenli, guzel duruyor gomlekle falan
Evde giymeye ucuz almistim erdem marka pamuklu aldim13 lira mi neydi
Sut akiyor diye cok cok aldim
Kullanisli idi onlar

Bundan almistim tavsiye ederim
Buda dolgusuz oldugu icin, dolgusuz olan 80 bedenimin bir buyugu olan 85 almistim
Penye olanlari 90 aldim

doktorum iştahın çok açık zaten dedi decavit i kesti benden
kendimi oburiks gibi hissediyorum
sofrada doysam bile yarım saat sonra birşeyler yiyesim geliyor
7 kg almışım tartıya çıkmaya korkar oldum
Bence 7 kilo normal suana kadar :)

Oyyyy arkadan bi kız olacak da bu karnımdaki doğacak da abi olacak da çok mu var o günlere ne:) yeni doğan gruplarındaki Sohbetleri okudun mu hiç? Ne sorunlar ne sorunlar

Ah ahh buraya ilk takvimi yaptığımda 7 haftalıktı şimdi çok şükür 23 haftayı gördük Allahım tamamına erdirsin ama zaman da çabuk geçiyor bi bakmışsın 2019 nisan annelerinde karşılaşmışız yine

Okuyorum canım tecrübe olsun diye neler neler var gözüm korkmadı değil bi de ilk olunca tabi tecrübesizlik çok fazla olacak bizde.Bazen diyorum acaba bi derdi olunca anlayabilecek miyim

Amin canım inşallah
Evet kızlar nazlı olur yüzlerini cinsiyetlerini bile geç gösterirler utanırlar annesi
Sen de inşallah haftaya hissedersin gibi geliyor bana hayırlısıyla

Yok canım 2.750 tl ydi fiyati 5.000 çok fazla bebek arabasi için

O ilk hotmom olanda takım fiyatı 5bin küsür diyordu canım portbebesi falan da vardı sanırım yanında.Bu arabalar sadece internette mi var acaba bi yerde baksak?

Cnm ben sabah kahvaltida yiyorum biraz ekmek biraz avokado beynir zeytin, avokadonun yarisini yiyebiliyorum ertesi gunde diger yarisini yine kahvaltida yoksa sadece avokado ara öğun niyetine bende yiyemiyorum, bazilarida küp küp yapip salatayin icine koyuyolar dene nasil yiyebiliyosan oyle yemeye caliş cnm...

lilipit sağol arkadaşım ya...
tecrübelerini paylaşıyorsun...ben de joker de ten marka gördüm önden açılıyor kullanışlı gibi geldi
olmadı e bebeğe de bakayım
doğumdan 3 ay sonra çalışmaya başlayacağım mecburen yaz tatilinde dışarda olacağız
penye sütyenler rahat olsa da yazın incecik bluzlarda hoş görüntü olmaz..

Tebrikler keşke bende şekerli gıdalar. Yemesem

Aynen cnm evde rahat ama gogus ucuda buyudugu icin disarida paylastigim fotodaki tarz sutyenlee cok iyi oluyor:)

okuduğum başlıkta emzırme atletını daha cok övmüşler bırde bedenınızden mutlaka buyuk alın demısler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…