Cok sglgeçmiş olsun canım yiyebileceğin birşeyler ye sıcak su torbası koy ayaklarının altına
hava çok soğuk üşüttün belki de
Internette bi site vardi adinj hatirlayamadimBen de dusunuyorum arastirmaya basladim hatta ama normal dogum icin cogu pek anlasmaya yanasmiyo gibi sanki. Zamani belli olmadığı icin.
Yenidogan bebegi sekilden şekile sokmuyo zaten hicbiri o daha çok aylik konsept cekimleri icin. Hatta flaş bile kullanmiyolar zarar vermesin diye. Dogdugu an,ikimizin ilk bulusmasi, esimle ilk yuzyuze gelmeleri fln... bu anlarin fotolarini istiyorum acikcasi.
Oda suslemesi de dusunuyorum. Normalde pahali oluyo ama benim elimden geliyo her turlusu. Simdiden belirlemeye basladim oturup hazirlayacam annemi de kandirdim yardim icin el emegi olunca hem daha kiymetli hem maliyet de cok cok dusuyo. Hayirlisiyla dogsunlar da bunlar ayrinti tabi orasi da ayri
Bende bakayim cnmİdil babynin kendi sitesinde güzel indirim var. Çoğu badiler altlar 10 tl. Arkadaşım kullanmıştı baya kaliteliymiş. Dayanamadım bişeyler aldım valla.
Bezmi aleme gittim en az 1.5 aya veriyoruz randevuyu doluyuz dedi ve ben 21. Haftamdaydım. Yani düz mantıkla düşünürsek üni hastaneleri hep bu şekilde yoğun mudur????
Valla bilemedim hangi site acaba. Ben genelde toplu yapacagim zaman eminonune gidiyorum. Kece benzeri urunler de elimde var zaten. Mevlit icin alisveris gerekecek tabi. Siteden alinsa daharahat olur tabiInternette bi site vardi adinj hatirlayamadim
Cok ucuz malzeme satiyordu
Dilimjn ucunda ama bi turlu gelmiyor
Nette yazinca cikar belki
Bizim eski konuda ordan alip malzemeleri kendileri yapip mevlutte falanda cok ucuza maletmislerdi
Bilmiyorsan bakmani oneririm:)
Etiket sticker falan bile hazirliolar
Kilo var bende ondan mı hissedemiyorum
Bebek iyiymiş ya canım. Diğer dediklerinin bi önemi kalmadı :)Tabi öyleler de capa beni riskli gördüğü için aldı erkenden hatta benim aklımda orası yoktu bile ... Bakırköy devlet de 3 ay dolu demişti biri .. millet hamile kalır kalmaz randevusunu alıyor heralde anlamadım ki... bugün de yaptırdım.. kendim göremedim ekran Dr a dönüktü:) cd falan nerde bi kagit bile vermediler .. yaşadığım hayal kırıklığını bebein sağlık durumunun iyi olduğunu duyunca atlattım... yalnız ne olursa olsun capa yine capa yani güven veriyor insana ...
Orasi zaten eminonunden satis yapan bir siteydiValla bilemedim hangi site acaba. Ben genelde toplu yapacagim zaman eminonune gidiyorum. Kece benzeri urunler de elimde var zaten. Mevlit icin alisveris gerekecek tabi. Siteden alinsa daharahat olur tabi
Aha buldum buldumValla bilemedim hangi site acaba. Ben genelde toplu yapacagim zaman eminonune gidiyorum. Kece benzeri urunler de elimde var zaten. Mevlit icin alisveris gerekecek tabi. Siteden alinsa daharahat olur tabi
Bebek iyiymiş ya canım. Diğer dediklerinin bi önemi kalmadı :)
Daha önce de yazdık buraya özel güngören hastanesinde 185 lira . Çok da iyi bakıyo.uygun fiyat. Oraya da git istersen. Çok da gerek yok. Normal ultrasonlar daha keyifli. Ayrıntılı da 10 saniyede bir durduruyor bişey anlamıyor insan. Ben eline yüzüne bakıcam Dr böbrek ciğer bakıyo hiç bişey anlamadım yani
Sert olmasi oneriliyor diye biliyrm ben sadece :)Arkadaşlar bebişlerime ikeadan beşik aldım. Cok düşündüm kiracı oldugum için büyük beşikler veya büyüyen beşiklerden almak istemedim park yataklarda içime sinmiyordu açıkcası... şimdi içine yatak alacagım ama bebek yatakları nasıl olmalı bir fikrim yok hangi marka nasıl özellikler ? veya ikeanın yatakları hakkında bilgisi olan var mı ?
Ikieanin besikleri cok guzelArkadaşlar bebişlerime ikeadan beşik aldım. Cok düşündüm kiracı oldugum için büyük beşikler veya büyüyen beşiklerden almak istemedim park yataklarda içime sinmiyordu açıkcası... şimdi içine yatak alacagım ama bebek yatakları nasıl olmalı bir fikrim yok hangi marka nasıl özellikler ? veya ikeanın yatakları hakkında bilgisi olan var mı ?
Hic duymadim ben onu desemAha buldum buldum
Birmax di cnm
Herkes mevlit icin hazirljklarini falan ordan alip yapmisti:)
Ay cnm insallahh iyi haberler alirsinnKızlar ayrıntılıdan geldik bugun 2. Ayrıntılımız yine bebek 1 hafta geride malesef neden böyle anlayamıyorum.... Herşeyine bakıldı normal sadece vücut 1 hafta geriden geliyor pazartesi başka ultrason la bakacaklarmış tekrar gidicem sadece görüyorum diye güzel yoksa bu hastane işi işkenceye döndü sürekli gidiyorum çokta uzak bana bakalım hayırlısı pazartesi neden geride olduğuna bakılacak mış bugun 5 tüp kan alındı ayriyeten idrar bakalım ne diyecekler İnşallah hayırlı haberler alırım
En bastan beri surekli geriyse gec dollenme olabilir. Benimki de 4gun kucuk cikiyodu hep. Onemli olan gelisiminin surekli ilerlemesi. Bisey cikmaz insallah sagliklidir bebisKızlar ayrıntılıdan geldik bugun 2. Ayrıntılımız yine bebek 1 hafta geride malesef neden böyle anlayamıyorum.... Herşeyine bakıldı normal sadece vücut 1 hafta geriden geliyor pazartesi başka ultrason la bakacaklarmış tekrar gidicem sadece görüyorum diye güzel yoksa bu hastane işi işkenceye döndü sürekli gidiyorum çokta uzak bana bakalım hayırlısı pazartesi neden geride olduğuna bakılacak mış bugun 5 tüp kan alındı ayriyeten idrar bakalım ne diyecekler İnşallah hayırlı haberler alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?