Bu hafta deli gibi yedim 2 kilo aldım arkadaşlar boy 157 kilo 56 şuan diğer bebeklerde hep 3 kilo vererek doğum yaptım bunda çok yiyoruz sıkıntılı diye İnşallah hayırlısıyla kucağımıza alalımda
Valla herşeyine baktı iyi dedi bakınca sorun yok dedi amniyosentez 100 de 100 sonuç verir dedi ama bunlar genetik şeylerdir dedi... Malesef diğer hastalıkları biz ultrason la buluyoruz dedi buda garanti değil dedi yani bulamayada biliyoruz dedi.. Geçen hafta zaten ayrıntılıydı bugun yine öyleydi 25 dk bakıyorlar rahat bastırıyor lar üzülüyorum bebeğe eziyet diye yavrum oda vuruyor içerde şimdi yine pazartesiye başka doppler miş verdi bununda ısısı daha çokmuş bilmiyorum kanlarda neye bakacak 5 tüp idrar falan sonuc p. Tesi çıkacak ultrasyona bir göstericem umarım bişey çıkmaz... Senin ne kadar kaldı.Allah Allah canım ya...şu tahlil sonuçların çıksın da belki oradan anlaşılır neden geriden geldiği...
Beni de 26. haftamda çağırdı ozaman anlaşılır dedi gelişim geriliği olup olmadığı...
elimden geldiği kadar beslenmeme dikkat ediyorum hep protein ağırlıklı besleniyorum ama..
standart kan testlerimi yapılacak ?
organ gelişimi nasılmış?
Valla herşeyine baktı iyi dedi bakınca sorun yok dedi amniyosentez 100 de 100 sonuç verir dedi ama bunlar genetik şeylerdir dedi... Malesef diğer hastalıkları biz ultrason la buluyoruz dedi buda garanti değil dedi yani bulamayada biliyoruz dedi.. Geçen hafta zaten ayrıntılıydı bugun yine öyleydi 25 dk bakıyorlar rahat bastırıyor lar üzülüyorum bebeğe eziyet diye yavrum oda vuruyor içerde şimdi yine pazartesiye başka doppler miş verdi bununda ısısı daha çokmuş bilmiyorum kanlarda neye bakacak 5 tüp idrar falan sonuc p. Tesi çıkacak ultrasyona bir göstericem umarım bişey çıkmaz... Senin ne kadar kaldı.
Rica edeirm cnmKinamda hediyelikleri ben de netten bulup gidip gorerek almistim. Serde genclik vardiama simdi netten alsam kapima kdr gelse valla cok hos olur. Cok cok tesekkur ederim hepsine goz atayim
insallah onemli bi durum degildirCanım bende öyle dedim doktora olabilirdi diye ama 11 haftaya kadar normal gelmiş sonra 1 hafta gerilemiş çok şükür ilerliyor mesela geçen hafta 21 haftalık ken 19haftalık duruyırdu bu hafta 22 haftalık ama 20 haftalık gözüküyor sabit değil yani bi şekilde ilerliyor ama neden şüphesi var doktorda da bizdede
Bende elimden geldiğince belli etmemeye çalışıyorum bu konu da haklısın hamilelik geçecek sonra çocuktan fırsat olmayacak öyle devam edip gidecek diye endişeliyimBen bunun daha çoook psikolojik olduğunu düşünüyorum ilk zamanlar düşük korkum çoktu kanamalardan arkadaşlar arası Ayy hiç istemiyorum falan diyordum hep.. Sonra eşim bi değişti hep uyuyor falan evde zaten morel de bozuk bebekte sorunmu var diye... Bi anda hoopp dedim kendime aslında istiyomuşum sadece kendimi kandırmışım ben valla şuan bi kısıtlamam yok aksine fazlalaştı hatta sömestr diye çocuklar İstanbula gönderdik buhafta başbaşa geçirdik tıpkı yeni evli gibi bize iyi geldi Ne kadar istemesenizde lütfen eşinize belli etmeyin istekli durun.... Bu çok önemli gerçekten mesafe girdimi öyle kalıyor düzeltmek zor oluyor
Cnm aci en cok sanci kisminda cekiliyorÖncelikle 1 hafta geriden gelmesinden dolayı bişey çıkmıcak inşallah. sağlıkla kucağına almanı diliyorum Allah tan.
3.doğumun ve 2 si de normal doğumla oldu anlaşılan. Tecrübelerinden yararlanmak isterim. Vereceğin nasihat var mı ? İlk hamilelikte çok korku oluyor. Dayanılmayacak kadar çok mu acı çekiliyor mesela ? Ay ne bileyim ıkınmayı iyi yaparsak daha az mı acı çekeriz?
Ayinrintili ile doppler beraber bakildi bende iki bebegim de deDoppler ultrasyon hakkında bilgisi olan varmı kafama takıldı neden istediki bu doktor ayrıntılı baktı bunda bi farklılıkmı var giren varmı aranızda doppler normal ultrason dan farklıymış yeni öğrendim
Senin uc oglun mu olacak yaniBunlarda abilerimizin aldığı ciciler teyzeleri 14 ve 7 yaşında abilerimiz çok hevesliler maşallah
Aynen kısmetse İnşallah sağlıklı olsunlar da nasibimde 3 oğlan varmış demekki hep kızım olsun istedim tabi öncelikle hayırlısı üzülmüyorum ama hiç neden bilmem herhalde düşünmeye fırsatım olmadı stresten Allah hayırlı gelinler versin inşallah eee artık bunu demek düşüyorSenin uc oglun mu olacak yani
Epidural ilk doğumumdu 2 tamamen normal sorsan valla 2. Kolaydı aynı şeyler oldu fark görmedim ekstra epidural anestezi 100 de 1 yan etkisi bana vurdu 15 gün baş ağrısı çektim lohusalık rezil oldu valla Rabbim yardım etsin bişekilde doğuyorlar Rabbim kimseyi o zorda bırakmasın ve kucağını boş bırakmasın hep dua ediyorumCnm aci en cok sanci kisminda cekiliyor
Dogurmak zaten cok kisa suruyor
Sanci ise saaatlerce
O yuzden epidural normal dogum oneririm
MasallahAynen kısmetse İnşallah sağlıklı olsunlar da nasibimde 3 oğlan varmış demekki hep kızım olsun istedim tabi öncelikle hayırlısı üzülmüyorum ama hiç neden bilmem herhalde düşünmeye fırsatım olmadı stresten Allah hayırlı gelinler versin inşallah eee artık bunu demek düşüyor
Cnm aslinda epiduralin bende cok az faydasi olduEpidural ilk doğumumdu 2 tamamen normal sorsan valla 2. Kolaydı aynı şeyler oldu fark görmedim ekstra epidural anestezi 100 de 1 yan etkisi bana vurdu 15 gün baş ağrısı çektim lohusalık rezil oldu valla Rabbim yardım etsin bişekilde doğuyorlar Rabbim kimseyi o zorda bırakmasın ve kucağını boş bırakmasın hep dua ediyorum
Kapi susu modelim hazir gibi bisey. Hastaneye daha basit odasina da agir bi model dusunuyorum. Hastaneye yaptigimi da mevlute kdr kendi dis kapimda tutarim diyorum. Cok sey diyorum da hayirlisi bakalimRica edeirm cnm
Intagramda da dehset kapi susleri yapanlar
Valla cocuk olduktan sonrada bende isteksizlik vardi, 40 gun zaten birsey yokBende elimden geldiğince belli etmemeye çalışıyorum bu konu da haklısın hamilelik geçecek sonra çocuktan fırsat olmayacak öyle devam edip gidecek diye endişeliyim
Demek basarmanin yarisidir diyelim:)))Kapi susu modelim hazir gibi bisey. Hastaneye daha basit odasina da agir bi model dusunuyorum. Hastaneye yaptigimi da mevlute kdr kendi dis kapimda tutarim diyorum. Cok sey diyorum da hayirlisi bakalim
Bu aralar amigurumiye taktim ben. Deli gibi oyuncak oruyorum. Cogu da baskasina gidiyo biraz bebise de biriktirmem lazimDemek basarmanin yarisidir diyelim:)))
Kızlar ayrıntılıdan geldik bugun 2. Ayrıntılımız yine bebek 1 hafta geride malesef neden böyle anlayamıyorum.... Herşeyine bakıldı normal sadece vücut 1 hafta geriden geliyor pazartesi başka ultrason la bakacaklarmış tekrar gidicem sadece görüyorum diye güzel yoksa bu hastane işi işkenceye döndü sürekli gidiyorum çokta uzak bana bakalım hayırlısı pazartesi neden geride olduğuna bakılacak mış bugun 5 tüp kan alındı ayriyeten idrar bakalım ne diyecekler İnşallah hayırlı haberler alırım
Nasil birseyBu aralar amigurumiye taktim ben. Deli gibi oyuncak oruyorum. Cogu da baskasina gidiyo biraz bebise de biriktirmem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?