2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

aynı psikoloji bende de var..ya bebek beslenemezse ya gelişim geriliği olursa diye sürekli birşeyler yiyorum

Valla herşeyine baktı iyi dedi bakınca sorun yok dedi amniyosentez 100 de 100 sonuç verir dedi ama bunlar genetik şeylerdir dedi... Malesef diğer hastalıkları biz ultrason la buluyoruz dedi buda garanti değil dedi yani bulamayada biliyoruz dedi.. Geçen hafta zaten ayrıntılıydı bugun yine öyleydi 25 dk bakıyorlar rahat bastırıyor lar üzülüyorum bebeğe eziyet diye yavrum oda vuruyor içerde şimdi yine pazartesiye başka doppler miş verdi bununda ısısı daha çokmuş bilmiyorum kanlarda neye bakacak 5 tüp idrar falan sonuc p. Tesi çıkacak ultrasyona bir göstericem umarım bişey çıkmaz... Senin ne kadar kaldı.

en azından organlarda bir sorun yokmuş canım..öyle çok ciddi bir problem olsaydı zaten yakalarlardı... inşallah bir problem yoktur..inşallah testlerde de sorun çıkmaz..beni 26. hafta çağırdı.. o zaman anlaşılır dedi gelişim geriliği olup olmadığı
olursa da karından iğne yapmayı önermişti işte

Zeynosrkn84 canin ben dooplere girdim ama senin doktorunun dedigiyle aynimi acaba bilemedm.22 haftalikken yani gecen hafta kontrole gittigmzde doktr bskti.sonra dooplere gondericdm bide o baksn dedi.ayrica daha detayli ultrasonda var ama gerek gormuyorum zaten ben hersegine bakiyrm dddi
Dooplere giftigimdd bi doktor bes dakika kadar bakti.fl,bpd,hc vs.degerlerine bakip sekretere soyluyodu.benle hic konusmadi.sonucun doktora gidscek dedi.
Bu giftigim guya ozel hastaneydi

Kinamda hediyelikleri ben de netten bulup gidip gorerek almistim. Serde genclik vardi ama simdi netten alsam kapima kdr gelse valla cok hos olur. Cok cok tesekkur ederim hepsine goz atayim
Rica edeirm cnm
Intagramda da dehset kapi susleri yapanlar
insallah onemli bi durum degildir
Allah bebegini ve seni korusun
Saglikla buyusun insallah

Bende elimden geldiğince belli etmemeye çalışıyorum bu konu da haklısın hamilelik geçecek sonra çocuktan fırsat olmayacak öyle devam edip gidecek diye endişeliyim

Cnm aci en cok sanci kisminda cekiliyor
Dogurmak zaten cok kisa suruyor
Sanci ise saaatlerce
O yuzden epidural normal dogum oneririm

Ayinrintili ile doppler beraber bakildi bende iki bebegim de de
Farkini hic bilmiyrm

Senin uc oglun mu olacak yani
Aynen kısmetse İnşallah sağlıklı olsunlar da nasibimde 3 oğlan varmış demekki hep kızım olsun istedim tabi öncelikle hayırlısı üzülmüyorum ama hiç neden bilmem herhalde düşünmeye fırsatım olmadı stresten Allah hayırlı gelinler versin inşallah eee artık bunu demek düşüyor

Cnm aci en cok sanci kisminda cekiliyor
Dogurmak zaten cok kisa suruyor
Sanci ise saaatlerce
O yuzden epidural normal dogum oneririm
Epidural ilk doğumumdu 2 tamamen normal sorsan valla 2. Kolaydı aynı şeyler oldu fark görmedim ekstra epidural anestezi 100 de 1 yan etkisi bana vurdu 15 gün baş ağrısı çektim lohusalık rezil oldu valla Rabbim yardım etsin bişekilde doğuyorlar Rabbim kimseyi o zorda bırakmasın ve kucağını boş bırakmasın hep dua ediyorum

Masallah
Allah hepsine saglikli ve hayirli omur nasip etsin insallah
Cok guzel uc cocuk sahibi olmak
Uc erkek hatta esinle beraber dort erkek
Isin zor gercekten ama uzun zaman sonra evde bebek heyecani cidden cok guzel
Senle yasitiz sanirim kocaman cocuklarin var
Bnmkisi kucuk daha teyzesi
Iki yasinda:)
Bende kiza hevesledim
Iki oglum olacak
Erkek bebekleeri cok seviyorum

Cnm aslinda epiduralin bende cok az faydasi oldu
Cunku ebe eve gondermisti beni
Senin daha zamanin var dedi
Tecrubesizlik bende oyle sanci herhalde cekicem bi gun daha falan diye dusundum, bide ben abartiyrm sandim
Evde dayanama hala gelince sabah bida gittim ki dogurmak uzereymisim, hemen anestezi dr geldi, cok iyi bir doktor, hiiic sikinti yasamadim, ne bel agrisi ne bas agrisi, o islem yaptiktan 15 dk sonra ohh dedim
O rahatligi sanci esnasinda yasasaydim harika olurdu
Bana dedi zaten neden gec kaldin bukadar, yok yere sanci cektin dedi
Bence anestezi doktoru cok onemli, bahsettigim
Dr yasadiigim sehirde populer bir doktordu
Ikinci dogumum ins dahakolay olur
Okadar sanci cekmem:)

Rica edeirm cnm
Intagramda da dehset kapi susleri yapanlar
Kapi susu modelim hazir gibi bisey. Hastaneye daha basit odasina da agir bi model dusunuyorum. Hastaneye yaptigimi da mevlute kdr kendi dis kapimda tutarim diyorum. Cok sey diyorum da hayirlisi bakalim

Bende elimden geldiğince belli etmemeye çalışıyorum bu konu da haklısın hamilelik geçecek sonra çocuktan fırsat olmayacak öyle devam edip gidecek diye endişeliyim
Valla cocuk olduktan sonrada bende isteksizlik vardi, 40 gun zaten birsey yok
Bebegin uyku duzeni oturmasi uc ayi buluyor, cok yorucu iki uc ay arasi
Derken ise basladim, gece kalk durmadan emzir, aglar bak, uyumaz bak vs vs
Sabah kalk ise git
Oglen gel emzir sut sag kostur kostur ise git
Gel aksam camasirlarini yika utule, bebege bak, uyut, off cok yorucu
O tempoda cinsellik sooooon siralardaydi
Tam sutten kestim dedim hormonlarimda normale donuyor, artik normallesirim
Bu seferde hamile kaldim
Esim cok acele etti
Bisi olmaz hemen olmaz modunda
Cezasini kendi ceksin simdi ben napayim:)
Agrim sizim yorgunlugum bide isteksizligim
Bi iki yil daha gozum gormez onu

Ya ben bir dondum pir dondum
Konuyu mahvediyrm
Kendimden tiksindim
Bir ton yorum yapirym:)
Kusuruma bakmayin:)

Canım benim kızım da gelişme geriliği ile doğdu ama 30. Haftada başladı bizimki. Önceleri haftada bir dooplerde bakılıyorum. Sonra 2 günde bir çağırdı. Dooplerde bebeği besleyen yani kan akışını sağlayan damarlara bakılıyor. Hani o mavi kırmızı renkler çıkaran ve kalp sesi verebilen ultrason.

Ayrıca gelişme geriliği yenilen yemekle alakalı değil arkadaşlar. Beslenememek ayrı, gelişme geriliği ayrı bişey.

Benimki bebeği besleyen damarların tıkanması gibi bi durumdu 37. Haftaya kadar idare edebildik sonra alindi. İnşallah seninki de daha fazla arayı açmaz. Tekrar geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…