- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
Nasıl gidiyor kizlar asi oldunuz mu tetonoz ben ikinci dozu vurunucam hafya
Sen kaç haftalıksın canım?benim 1 aydir agriyor canim..alistim artik.bazen yatakta donerken bile agriyor.botlarimi giyerken bile acayip bi agri oluyor
Var olmaz mıSizde de kasık ağrısı var mi özellikle sol kasık uyutmadi dokununca bile ağrıyor . Dr rahim büyümesi dedi ama insan korkuyor
Allah analı babalı büyütsün canım. Sağlıcakla sıhhatlice gelsin paşamız dünyayaGerek yok ya .. zaten artık vakitte yok ben öğretmenim.. tatilim bitti.. ohal olduğu için rapor veremiyoruz dediler .. previa totalis var ya bir çocuk çarparsa naparim dedim malesef rapor vermediler .. izin alıp bi yere de gitmem ben mecbur kalmadıkça öyle kalacak detaylı falan .. cinsiyeti de öğrendim teyzesi ... yeter bana .. sarı saçlı mavi gözlü bir paşa dogurcam allahım izin verirse
Canım Allah analı babalı büyütsün.Prenses sağlıcakla dünyaya gelsin.İnşaallahMerhaba, bizim de kızımız olacak ^^
Bende öğretmenim canım birşey sorabilir miyim nöbet tutuyor musun?Gerek yok ya .. zaten artık vakitte yok ben öğretmenim.. tatilim bitti.. ohal olduğu için rapor veremiyoruz dediler .. previa totalis var ya bir çocuk çarparsa naparim dedim malesef rapor vermediler .. izin alıp bi yere de gitmem ben mecbur kalmadıkça öyle kalacak detaylı falan .. cinsiyeti de öğrendim teyzesi ... yeter bana .. sarı saçlı mavi gözlü bir paşa dogurcam allahım izin verirse
Bende öğretmenim canım birşey sorabilir miyim nöbet tutuyor musun?
Müdür mü anlayışsız? Söylesen durumu biraz anlatsan idare eder belki. Benim müdürler iyiydi . Devlette de Özelde de anlayışlı olanlarıyla karşılaştım hep. Ayrıntılı hakkında da öyle düşünüyorsan evet haklısın hakikaten, sağlıklı ise gerek yok ikinciye .Nöbet tuttum 1. Dönem cok iyiydim ama bu dönem hiç iyi değilim... nöbet için iki hafta daha dişimi sıkarım sonra düşüyor zaten ...
Teyzesiyim ben onunNöbet tuttum 1. Dönem cok iyiydim ama bu dönem hiç iyi değilim... nöbet için iki hafta daha dişimi sıkarım sonra düşüyor zaten ...
Müdür mü anlayışsız? Söylesen durumu biraz anlatsan idare eder belki. Benim müdürler iyiydi . Devlette de Özelde de anlayışlı olanlarıyla karşılaştım hep. Ayrıntılı hakkında da öyle düşünüyorsan evet haklısın hakikaten, sağlıklı ise gerek yok ikinciye .
Teyzesiyim ben onunbranşın ne senin?
Evet, şimdi göğüs kalkanı aldım ben de... e bebekte 59 liraydı indirime girsin diye bekliyordum. Babymall da 41 liraya düşmüş kargoyla 46 liraya geldi.Arkadaslarbugun baby mallde avent yuzde otuz indirimdddddeee
İkinci dozu olmadım bende haftaya vurdurcam kısmetse .. ilki ağrılı olmadı umarım bunda da agrı sızı olmazNasıl gidiyor kizlar asi oldunuz mu tetonoz ben ikinci dozu vurunucam hafya
Cok guzel gorunuyorKizlar sizce nasil fikirlerinizi yazarmisiniz Kullanişlimi ??
Görünüş olarak çok güzel kaliteli duruo stokke marka mı bu öle gibi görünüo ancak bagaja sıgma tek başına bebekle idare edebilme olanaklarını bilmek lazımKizlar sizce nasil fikirlerinizi yazarmisiniz Kullanişlimi ??
Oluo canım akşamları fena benim karnım gerikio göbek deliğim acıo belim ve boynum cok cok fena zaten bide kasık agrısı eklenince sürahi nene gibi oluorumSizde de kasık ağrısı var mi özellikle sol kasık uyutmadi dokununca bile ağrıyor . Dr rahim büyümesi dedi ama insan korkuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?