- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
Valla Prof 2 hafta bu dönemde bizi korkutmaz dedi bana içim rahat sizde rahat olun inşallah araları daha çok açmaları sıkıntıymış benim bebiş ufak olucak Bana çekecek ondan bence yemekle içmekle hiç alakası yokmuşBen de aynı durumdayım.21+5 im 21 yazıyor. İki gündür çok kafama taktım ama doktor her şey çok iyi dediği için artık önemsememeye çalışıyorum.
İnş canım seninde bi kafan rahatlayacak İnş kaç gün kaldı kontrolüne bence senin ve işte minyon olucak hep ondan hatırlıyorum da 2 oğlum daha hep doğum haftam ileri atardı ufak tefek ana yakışıklı bir oğlum olducanım sevindim bak benimki de 26. haftanda belli olur demişti...hayırlısı olsun hakkımızda..
en azından kafan rahatlamış oldu...bundan sonra daha rahat olursun
Sağol canım bende baktırayım bi o zamanBende de oluyor; kansızlıktan olabilirmiş, yarın kanıma baktırıcam.
Allah yardım etsin canım inşallah bunları atlatacaksınız beraber herşey yoluna girecek dualarım sizlerleü
Merhaba ela cım ve arkadaşlar , zor bir haftasonu geçirdim , Perşembe İzmit e gittik hastaneye, perinatolog kontrole çağırmıştı, buradaki doktorum zaten suyun bayağı azaldığını söylemişti çarşamba günü, Perşembe gittiğimizde doktor um suyumun 3.5 cm civarında olduğunu bebeğin durumunun hayati tehlike de olduğunu hemen amnioinfüzyon yapılmasını önerdi , (5 cm nin altı hayatı tehlike ) çare o olduğu için kabul ettik, hemen yapabilirim bu gece dedi, akşam 9 da karnımdan keseye amniyon sıvısı takviyesi yapıldı, işlem bitikten sonra 1saat uzandım ve su vajinadan gelmeye başladı tekrar , doktor fazla su gelir dedi çünkü kesede sızıntı yapan yer var dedi. Gelen Su miktarı daha da artınca hemen antibiyotik , serum falan derken yatışımı yaptılar hastaneye , bi gece hastanede yattım çok su aktı ben dedim hepsi boşaldı tekrardan galiba , ertesi gün akşama kadar yattım, doktor kontrol e geldi ve su miktarının 8 civarından olduğunu söyledi normali 10-15 , 7 sınır , 5 hayati tehlike buna da şükür cuma tekrar kontrole gideceğim bakalım ne diyecek inşallah güzel şeyler söyler, rabbim büyük yardımcı olur inşallah hepimize .
Düz yatmak zararlı demedi canım . Yattığı zaman rahatsız olacaksın o yüzden yatmak istemeyeceksin dedi. Sağa yatmanın zararlı olabileceğini söyledi. Ama en rahat ettiğim şekil o :)Sırtüstü yattıgımda oluyo tabiki, ama dizlerimi yukarı cekerek. Dümdüz bi şekilde zaten yatamıyorum. Dizlerimi cekersem hafifte yastıgım yukarıaya doğru ise ohhh bi rahat oluyo valla :)
Düz yatmanın zararı bebeğimi anneyemi? Napiimm artık cok sıkılıyorum aynı tarafa yatmaktan, sol yanım ağrıyo resmen.
Teşeanne olma sanatı-- ali çankırılı
çocuklara söz geçirme sanatı -ali çankırılı
fıtrat pedogojisi - hatice kübra tongar
mahremiyet eğitimi - adem güneş
bak bilmiyordum söylediğin iyi oldu. sağol canım.
bol gözlü sırt çantası. kesinlikle en kullanışlısı. ben 2 sene de 2 tane sırt çantası eskittim. ama resmen bavul görevi gördü. .ben siyah kullandım hep renk olarak. hem eşimde rahat kullandı.ama saplarına dikkat edin geniş askılı olsun ve süngerli olsun. yoksa dolu olunca kolları acıtıyor.
benimde birkaç gün önce oldu. sol kaval kemiğimin oralarda falan. yürüyünce çok ağrodı birkaç gün . yorgunluktan oluyor herhalde sonrageçti kendiliğinden.
26-27 .haftalardan sonra iyiyce büyüyünce bazı bebekler doğum pozisyonu alıp öyle kalıyor. benim illk bebeğim 26. haftadan sonra hep kafası aşağıda durdu. ama tam dönmesi 35-36 lara kadar sürüyor.
çooook geçmiş olsun. allah hem senın hem bebeğinin yardımcısı olsun. allah bebeğini korusun ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah .
Ali cankiriliyi bilmiyordum
Onu arastiracagim
Tesekkrler
Alışveriş esnasında tek noktaya çalıştı orayı Elimle tuttum öyle hareket ettim yoksa yürümek imkansız sanki tutmaSam ayağı ordan fırlıycak :)))) farklı noktalar bir iki gün ağrıyabiliyo. Bebeğin pozisyonu ile alakalıdır benceGünaydın kızlar....dun yazacaktım geçer diye yazmadım ama geçmedi....dun sabah itibariyle kasığımda batışma şeklinde bi ağrı var yürüyünce daha çok ağrıyor çocuk buyuyor kendine yer ediyor dediler ama sadece bi nokta da oluyor ağrı bebek göbek izahında hareket ediyor....aşırı değil ama ağrıyor bu sabah kalktım hala devam ediyor ama dun ku yerin 10 cm kadar yukarısında ...böyle bir şey yaşayan var mı randevum perşembe günü erkene almak istemedim ama inşallah bir sorun yoktur
Gunaydin kizlar zaman yaklasiyor sanki artik :)
iyiymiş ben hemen bir araştırayım. chicco lite way plusı beğenmiştim en son.
Kim Boggs canım merhaba.
amigurimiye merak saldımda. şimdi ilk ip ve tığ alacağım.
aceba hangi marka kaç numara olacak lütfen yardım((
Gunaydin kizlar zaman yaklasiyor sanki artik :)
Kim Boggs canım merhaba.
amigurimiye merak saldımda. şimdi ilk ip ve tığ alacağım.
aceba hangi marka kaç numara olacak lütfen yardım((
Kizlar selam, ben kendim örmüyorum maalesef, annem örüyor. Bugün ona sorayim size yazayim :) Aslinda kendime kiziyorum annemden ögrensem ya, ne güzel imkan, göre göre deneye deneye diye ama ben yurt disindayim annem türkiye'de, gecen burdaydi 2 ay kadar kaldi ama ben hep halsiz ve tembeldim yine kaldi :) Sanirim tarifleri oluyor, basta oradan yapiyorsun ama simdi mesela annem tarif falan olmadan sadece resmini görerek bana her seyi örüyor. İnanmazsiniz yüz ifadelerini cogu zaman babam isliyor onun resme yetenegi var ifadeleri güzel veriyor. :))bende aynı durumdayım. yapmak istiyorum nerden başlayacağımı bilmiyorum. bende tavsiye istiyorum. hatta nerden başalayayım bi video falan öneriniz var mı?
Günaydın kızlar....dun yazacaktım geçer diye yazmadım ama geçmedi....dun sabah itibariyle kasığımda batışma şeklinde bi ağrı var yürüyünce daha çok ağrıyor çocuk buyuyor kendine yer ediyor dediler ama sadece bi nokta da oluyor ağrı bebek göbek izahında hareket ediyor....aşırı değil ama ağrıyor bu sabah kalktım hala devam ediyor ama dun ku yerin 10 cm kadar yukarısında ...böyle bir şey yaşayan var mı randevum perşembe günü erkene almak istemedim ama inşallah bir sorun yoktur
Merhaba canım nasılsın?Kizlar selam, ben kendim örmüyorum maalesef, annem örüyor. Bugün ona sorayim size yazayim :) Aslinda kendime kiziyorum annemden ögrensem ya, ne güzel imkan, göre göre deneye deneye diye ama ben yurt disindayim annem türkiye'de, gecen burdaydi 2 ay kadar kaldi ama ben hep halsiz ve tembeldim yine kaldi :) Sanirim tarifleri oluyor, basta oradan yapiyorsun ama simdi mesela annem tarif falan olmadan sadece resmini görerek bana her seyi örüyor. İnanmazsiniz yüz ifadelerini cogu zaman babam isliyor onun resme yetenegi var ifadeleri güzel veriyor. :))
Merhaba canım nasılsın?Kizlar selam, ben kendim örmüyorum maalesef, annem örüyor. Bugün ona sorayim size yazayim :) Aslinda kendime kiziyorum annemden ögrensem ya, ne güzel imkan, göre göre deneye deneye diye ama ben yurt disindayim annem türkiye'de, gecen burdaydi 2 ay kadar kaldi ama ben hep halsiz ve tembeldim yine kaldi :) Sanirim tarifleri oluyor, basta oradan yapiyorsun ama simdi mesela annem tarif falan olmadan sadece resmini görerek bana her seyi örüyor. İnanmazsiniz yüz ifadelerini cogu zaman babam isliyor onun resme yetenegi var ifadeleri güzel veriyor. :))
Canim merhaba, tsk iyiyim. Sen nasilsin?Merhaba canım nasılsın?
iyisin umarımı... isim işini ne yaptınız?)) buldunuz mu ? biz hala aramaktayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?