2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben de aynı durumdayım.21+5 im 21 yazıyor. İki gündür çok kafama taktım ama doktor her şey çok iyi dediği için artık önemsememeye çalışıyorum.
Valla Prof 2 hafta bu dönemde bizi korkutmaz dedi bana içim rahat sizde rahat olun inşallah araları daha çok açmaları sıkıntıymış benim bebiş ufak olucak Bana çekecek ondan bence yemekle içmekle hiç alakası yokmuş

canım sevindim bak benimki de 26. haftanda belli olur demişti...hayırlısı olsun hakkımızda..
en azından kafan rahatlamış oldu...bundan sonra daha rahat olursun
İnş canım seninde bi kafan rahatlayacak İnş kaç gün kaldı kontrolüne bence senin ve işte minyon olucak hep ondan hatırlıyorum da 2 oğlum daha hep doğum haftam ileri atardı ufak tefek ana yakışıklı bir oğlum oldu

kızlar geçen hafta sipariş verdiğim şeyler geldi. aklımdayken yazayım. soobe den aldığım tüm ürünleri çok beğendim. kumaşları falan çok güzel ve yumuşacık. ve gerçekten çok kaliteli duruyor. battaniye bayağı büyük resimde görünmüyordu ama çift taraflı kullanılabilirmiş o da hoşuma gitti. ben 3-6 ay almıştım ,sanki bodilerin kalıbı biraz küçük geldi evde diper aldığım badilerle karşılaştırıcam ama dediğim gibi belki de benim gözüme öyle geldi . indirim devam ediyorsa 6-9 ay alıcam bu sefer. zaten çıtçıtlı badi sürekli lazım.

hastane çıkışı da imaj bebeydi 8 li olandan. hep kafama o takılmıştı. nasıl diye oda çok hoş canlı renkli ve yumuşacık. 2 tane de beşli zıbın takımı gelecek onlarda imaj bebe herhalde onlarda güzel gelir.

Allah yardım etsin canım inşallah bunları atlatacaksınız beraber herşey yoluna girecek dualarım sizlerle

Düz yatmak zararlı demedi canım . Yattığı zaman rahatsız olacaksın o yüzden yatmak istemeyeceksin dedi. Sağa yatmanın zararlı olabileceğini söyledi. Ama en rahat ettiğim şekil o :)

Teşe
Ali cankiriliyi bilmiyordum
Onu arastiracagim
Tesekkrler

Teşekkür ederim kıtap tavsıyeleri için :)

Alışveriş esnasında tek noktaya çalıştı orayı Elimle tuttum öyle hareket ettim yoksa yürümek imkansız sanki tutmaSam ayağı ordan fırlıycak :)))) farklı noktalar bir iki gün ağrıyabiliyo. Bebeğin pozisyonu ile alakalıdır bence

Ben de bebek arabası için pierre cardin teistı begendim kullanan var mı ?

Eklentiler

• IMG_4163.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 54
iyiymiş ben hemen bir araştırayım. chicco lite way plusı beğenmiştim en son.

ben chicco liteway alacağım.
ama plus olanını hıc beğenmemısler.yorumlarda.
travelda iriymiş.
baston öneriyorlar.

Kim Boggs canım merhaba.
amigurimiye merak saldımda. şimdi ilk ip ve tığ alacağım.
aceba hangi marka kaç numara olacak lütfen yardım ((

Kim Boggs canım merhaba.

bende aynı durumdayım. yapmak istiyorum nerden başlayacağımı bilmiyorum. bende tavsiye istiyorum. hatta nerden başalayayım bi video falan öneriniz var mı?

Kim Boggs canım merhaba.

bende aynı durumdayım. yapmak istiyorum nerden başlayacağımı bilmiyorum. bende tavsiye istiyorum. hatta nerden başalayayım bi video falan öneriniz var mı?
Kizlar selam, ben kendim örmüyorum maalesef, annem örüyor. Bugün ona sorayim size yazayim :) Aslinda kendime kiziyorum annemden ögrensem ya, ne güzel imkan, göre göre deneye deneye diye ama ben yurt disindayim annem türkiye'de, gecen burdaydi 2 ay kadar kaldi ama ben hep halsiz ve tembeldim yine kaldi :) Sanirim tarifleri oluyor, basta oradan yapiyorsun ama simdi mesela annem tarif falan olmadan sadece resmini görerek bana her seyi örüyor. İnanmazsiniz yüz ifadelerini cogu zaman babam isliyor onun resme yetenegi var ifadeleri güzel veriyor. :))

Bebek büyüdüğü için olduğunu düşünüyorum canım.Tek taraflı olunca genelde bebeğin ya da eşin pozisyonundan da olabiliyor.Ama tabi geçmezse doktoruna erken gitmende fayda var

Merhaba canım nasılsın?
iyisin umarımı... isim işini ne yaptınız?)) buldunuz mu ? biz hala aramaktayız

Merhaba canım nasılsın?

Merhaba canım nasılsın?
Canim merhaba, tsk iyiyim. Sen nasilsin?
Hala bir kesinlik yok, sanirim esim fransizca olana karar verdi 'Julien' istiyor, ben de begeniyorum. Ben Can düsünüyorum.
Julien Can veya Can Julien
Simdilik ama Hala kesinlestiremedik :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…