Canım guruldama gaz felaket bende yemek yerken korkar oldum acayip sıkıştırıyor.gur gur gur dolanıyorum ama gaz daha kötü sıkıştırıyor gaz sancısı berbatKizlar sabahtan beri midemde guruldama var boyle bisey yasayan var mi normalmidir acba
Evet ya olur olmaz yerde gurukduyor utaniyor insanCanım guruldama gaz felaket bende yemek yerken korkar oldum acayip sıkıştırıyor.gur gur gur dolanıyorum ama gaz daha kötü sıkıştırıyor gaz sancısı berbat
canim benim bebek kiz ananem kizlar hep alta vurur dedi ama ilk bebegim de kizdi o boyle yapmadı hep yan dururdu donerler tabi ki ama ne zaman canlari isterse o zamana kadar tepiklere devam :))Benimde oyle harketlerini hep kasik bolgemde hissediyorum doner mi acaba
Merhaba kızlar ,
Okudugunuz okuyacağınız kitap tavsiyeleriniz var mı?
Projeksiyon kısmı bebeklerin gözlerine zararlı diye bir yazı okumuştum. Haberin olsun canım.
Kızlar bebek bakım çantası için hangisi uygun sizce?
Kizlar sabahtan beri sadece sol bacagimin ic kisminda basinca olan bi agri var. Kramp gibi degil bastikca aciyo yururken resmen topallicam. Boyle bisey yasayan var mi? Ya da neyden dolayi olur acaba?
Benimde oyle harketlerini hep kasik bolgemde hissediyorum doner mi acaba
ü
Merhaba ela cım ve arkadaşlar , zor bir haftasonu geçirdim , Perşembe İzmit e gittik hastaneye, perinatolog kontrole çağırmıştı, buradaki doktorum zaten suyun bayağı azaldığını söylemişti çarşamba günü, Perşembe gittiğimizde doktor um suyumun 3.5 cm civarında olduğunu bebeğin durumunun hayati tehlike de olduğunu hemen amnioinfüzyon yapılmasını önerdi , (5 cm nin altı hayatı tehlike ) çare o olduğu için kabul ettik, hemen yapabilirim bu gece dedi, akşam 9 da karnımdan keseye amniyon sıvısı takviyesi yapıldı, işlem bitikten sonra 1saat uzandım ve su vajinadan gelmeye başladı tekrar , doktor fazla su gelir dedi çünkü kesede sızıntı yapan yer var dedi. Gelen Su miktarı daha da artınca hemen antibiyotik , serum falan derken yatışımı yaptılar hastaneye , bi gece hastanede yattım çok su aktı ben dedim hepsi boşaldı tekrardan galiba , ertesi gün akşama kadar yattım, doktor kontrol e geldi ve su miktarının 8 civarından olduğunu söyledi normali 10-15 , 7 sınır , 5 hayati tehlike buna da şükür cuma tekrar kontrole gideceğim bakalım ne diyecek inşallah güzel şeyler söyler, rabbim büyük yardımcı olur inşallah hepimize .
Ben simdiden yataginida bebek arabasinida begendim ikisinide gri renkte begendimBizim ilk etapta yatagi dolabi arabasi var aklimizda cnm büyük alinacaklar arasinda,,ufak tefek seylere bakmadik daha bütce konusunda birsey hesaplamadik ama orta derece birsey harcariz heralde
Ali cankiriliyi bilmiyordumanne olma sanatı-- ali çankırılı
çocuklara söz geçirme sanatı -ali çankırılı
fıtrat pedogojisi - hatice kübra tongar
mahremiyet eğitimi - adem güneş
bak bilmiyordum söylediğin iyi oldu. sağol canım.
bol gözlü sırt çantası. kesinlikle en kullanışlısı. ben 2 sene de 2 tane sırt çantası eskittim. ama resmen bavul görevi gördü. .ben siyah kullandım hep renk olarak. hem eşimde rahat kullandı.ama saplarına dikkat edin geniş askılı olsun ve süngerli olsun. yoksa dolu olunca kolları acıtıyor.
benimde birkaç gün önce oldu. sol kaval kemiğimin oralarda falan. yürüyünce çok ağrodı birkaç gün . yorgunluktan oluyor herhalde sonrageçti kendiliğinden.
26-27 .haftalardan sonra iyiyce büyüyünce bazı bebekler doğum pozisyonu alıp öyle kalıyor. benim illk bebeğim 26. haftadan sonra hep kafası aşağıda durdu. ama tam dönmesi 35-36 lara kadar sürüyor.
çooook geçmiş olsun. allah hem senın hem bebeğinin yardımcısı olsun. allah bebeğini korusun ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah .
Oy masallah gayet iyi gidiyorlarrKızlar günaydın dün doktoruma gittim bebişlerden biri 460 diğeri 475 gr maşalllah diyelim. Ayrıntılıya gitmem gerekiyor perinatologa yarın, zamanı gelmiş. İnşallah iyi haberlerle dönerim.
güzelmiş, hafif mi tek elle kapatılabiliyor mu ikiz versiyonu var mı amma çok soru sordum :)Buda kapali hali
Duzgun kapatmadim
Balkon ve araba kirli biraz silinmesi lazim:)
Balkonda tozlanmjs
Eki Görüntüle 1949731
Cnm agri ile ilgili cok farkli cesitte soru soranlar varKizlar sabahtan beri sadece sol bacagimin ic kisminda basinca olan bi agri var. Kramp gibi degil bastikca aciyo yururken resmen topallicam. Boyle bisey yasayan var mi? Ya da neyden dolayi olur acaba?
İkiz versiyonunu hic gormedjm cnmgüzelmiş, hafif mi tek elle kapatılabiliyor mu ikiz versiyonu var mı amma çok soru sordum :)
iyiymiş ben hemen bir araştırayım. chicco lite way plusı beğenmiştim en son.İkiz versiyonunu hic gormedjm cnm
Tek elle kapatiliyor:) hafif ve az yer kapliyor:) biz cok memnunuz:)
yurtdışında var ikiz versiyonu burada yok galibaİkiz versiyonunu hic gormedjm cnm
Tek elle kapatiliyor:) hafif ve az yer kapliyor:) biz cok memnunuz:)
Cnm onunla ilgili gecen tecrubeli annelerden biri baya olumsuz yorum yazmistiiyiymiş ben hemen bir araştırayım. chicco lite way plusı beğenmiştim en son.
ay yerim onları benAmin canım seninkiler nasıllar :)) bebişlerim bebişlerine slm söylüyorlar
Benim bebelerin de selami var kizlar sizlerin minnaklaraaaay yerim onları benbebeişlerim çok mutlu oldu, onlarında slm var bebişlerine, bizim arada 50 gr var doktor sorun değil dedi, 25 şubatta kontrolümüz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?