2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Buda kapali hali
Duzgun kapatmadim
Balkon ve araba kirli biraz silinmesi lazim:)
Balkonda tozlanmjs

Benimde oyle harketlerini hep kasik bolgemde hissediyorum doner mi acaba
canim benim bebek kiz ananem kizlar hep alta vurur dedi ama ilk bebegim de kizdi o boyle yapmadı hep yan dururdu donerler tabi ki ama ne zaman canlari isterse o zamana kadar tepiklere devam :))

Merhaba kızlar ,
Okudugunuz okuyacağınız kitap tavsiyeleriniz var mı?

anne olma sanatı-- ali çankırılı
çocuklara söz geçirme sanatı -ali çankırılı
fıtrat pedogojisi - hatice kübra tongar
mahremiyet eğitimi - adem güneş

Projeksiyon kısmı bebeklerin gözlerine zararlı diye bir yazı okumuştum. Haberin olsun canım.

bak bilmiyordum söylediğin iyi oldu. sağol canım.

Kızlar bebek bakım çantası için hangisi uygun sizce?

bol gözlü sırt çantası. kesinlikle en kullanışlısı. ben 2 sene de 2 tane sırt çantası eskittim. ama resmen bavul görevi gördü. .ben siyah kullandım hep renk olarak. hem eşimde rahat kullandı.ama saplarına dikkat edin geniş askılı olsun ve süngerli olsun. yoksa dolu olunca kolları acıtıyor.

Kizlar sabahtan beri sadece sol bacagimin ic kisminda basinca olan bi agri var. Kramp gibi degil bastikca aciyo yururken resmen topallicam. Boyle bisey yasayan var mi? Ya da neyden dolayi olur acaba?

benimde birkaç gün önce oldu. sol kaval kemiğimin oralarda falan. yürüyünce çok ağrodı birkaç gün . yorgunluktan oluyor herhalde sonrageçti kendiliğinden.

Benimde oyle harketlerini hep kasik bolgemde hissediyorum doner mi acaba

26-27 .haftalardan sonra iyiyce büyüyünce bazı bebekler doğum pozisyonu alıp öyle kalıyor. benim illk bebeğim 26. haftadan sonra hep kafası aşağıda durdu. ama tam dönmesi 35-36 lara kadar sürüyor.

çooook geçmiş olsun. allah hem senın hem bebeğinin yardımcısı olsun. allah bebeğini korusun ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah .

Bizim ilk etapta yatagi dolabi arabasi var aklimizda cnm büyük alinacaklar arasinda,,ufak tefek seylere bakmadik daha bütce konusunda birsey hesaplamadik ama orta derece birsey harcariz heralde
Ben simdiden yataginida bebek arabasinida begendim ikisinide gri renkte begendim ama cok guzeller ya nasipse ama 7 ay almayi dusunuyorum

Ali cankiriliyi bilmiyordum
Onu arastiracagim
Tesekkrler

Kızlar günaydın dün doktoruma gittim bebişlerden biri 460 diğeri 475 gr maşalllah diyelim. Ayrıntılıya gitmem gerekiyor perinatologa yarın, zamanı gelmiş. İnşallah iyi haberlerle dönerim.
Oy masallah gayet iyi gidiyorlarr
İnsallah guzel haberlerini alirsin:)

Kizlar sabahtan beri sadece sol bacagimin ic kisminda basinca olan bi agri var. Kramp gibi degil bastikca aciyo yururken resmen topallicam. Boyle bisey yasayan var mi? Ya da neyden dolayi olur acaba?
Cnm agri ile ilgili cok farkli cesitte soru soranlar var
Duzgun alintiliyamiyrm
Sunlari soylemek isterim
İlk gebeligimdeki tecrubem ve doktorumun soyledigi
Simdi bebek buyudukce vucuttaki dengeler degisiyor, eklem sivisi azaliyor, dolasimda sikintilar oluyor, bagirsak ve mide problemleri oluyor
Eklem sivisinda meydana gelen degisimden dolayi, parmaklarda sisme, elde uyusma, dizlerde agri, ayakta sismeler meydana gelebiliyor
Benim sabaha ellerim siserdi ac kapa yapamazdim ornegin( tansiyon problemi yoksa bunlar sorund egil)
Dolasim sikintilarindan dolayi, kalpte carpinti, kesik kesik nefes alma, cabuk tikanma, nefes nefes kalma, boguluyormus gibi hissetme olabiliyor
Bagirsak problemlerinden dolayi, sindirim sikintilari, hazimsizlik, kabizlik ki demir ilacida kabizlik gapiyor, kabizliga bagli basur( gebelikte basur cok sik rastlanan bir durum) olabiliyor
Mideye uygulanan basinctan dolayi reflu, mide bulantisi, agri olabiliyor sonuc olarak kusmalar tekrar baslayabiliyor
Omurgada meydana gelen sekil degisikliginden kuyruk sokumu ve sirt agrilari olabiliyor
Yani bu agrilar cok siddetli olmadikca, gunluk yasam kalitesini cok dusurmedikce gebeligin normal seyrinde olan agrilar ve not edilmeli doktor kontrolunde paylasilmali
Endiselenecek birsey yok:)
Bende simdilik kendimi patlayacak bomba gibi hissetme durumu kasik ve bel agrisi var bide meshur mide yanmasi:) gun gectikce digerleri eklenecek:)

Arkadaşlar bebek arabası konusu açılmışken nuna ve joice markalar nasıl araştıran veya kullanan oldu mu?

iyiymiş ben hemen bir araştırayım. chicco lite way plusı beğenmiştim en son.
Cnm onunla ilgili gecen tecrubeli annelerden biri baya olumsuz yorum yazmisti
Benim arabama bakanlar ve indirimini bekleyen arkadaslar var
Ben olumsuz bi yorumda hic duymadim:)
Tabi tek kotu tarafi ikiz arabasi olmamasi
Arkadasim
Peg prego markaydi sanirim onu kullaniyor:)

Bugun annem hasttaneye gittigi icin evdeyim
Ogluma bakiyrm
Temizlik yapmam ve camasir yikamam lazjm
Hicc halim yok
Beni gaza getirin dostlar:))

Amin canım seninkiler nasıllar :)) bebişlerim bebişlerine slm söylüyorlar
ay yerim onları ben bebeişlerim çok mutlu oldu, onlarında slm var bebişlerine, bizim arada 50 gr var doktor sorun değil dedi, 25 şubatta kontrolümüz var

ay yerim onları ben bebeişlerim çok mutlu oldu, onlarında slm var bebişlerine, bizim arada 50 gr var doktor sorun değil dedi, 25 şubatta kontrolümüz var
Benim bebelerin de selami var kizlar sizlerin minnaklaraaabu arada bebek arabasina karar verdiniz mi.ben hala arastiryrm.biraz fikir edindim ama hala.kesin degil..onceliklerim geri tam.yatar pozisyonu olmasi.yanyana olmalari cok buyuk olmasin her asansore sigsin.esimin onceligi kapaninca bagaj a sigsin

Günaydın kızlar....dun yazacaktım geçer diye yazmadım ama geçmedi....dun sabah itibariyle kasığımda batışma şeklinde bi ağrı var yürüyünce daha çok ağrıyor çocuk buyuyor kendine yer ediyor dediler ama sadece bi nokta da oluyor ağrı bebek göbek izahında hareket ediyor....aşırı değil ama ağrıyor bu sabah kalktım hala devam ediyor ama dun ku yerin 10 cm kadar yukarısında ...böyle bir şey yaşayan var mı randevum perşembe günü erkene almak istemedim ama inşallah bir sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…