2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar Bebek arabası ve puset mama sandalyesi yürüteç beşik dışında ne alacaksınız liste yapan bütçe çıkaran var mı
Bizim ilk etapta yatagi dolabi arabasi var aklimizda cnm büyük alinacaklar arasinda,,ufak tefek seylere bakmadik daha bütce konusunda birsey hesaplamadik ama orta derece birsey harcariz heralde

Çok geçmiş olsun. Allah seni ve yavrunu korusun inşallah. Dualarım seninle.

Arkadaşlar ben sadece multivitamine devam ediyorum , başka da bişi vermedi doktorum. Bi de kendim omega alıyorum. Benim gibi kan , demir vs takviyesi kullanmayan var mı ?
Ben canim sadce multivitamin kullaniyorum en basindan beri baska biseye gerek yok dedi doktorum

Kizlar sabahtan beri sadece sol bacagimin ic kisminda basinca olan bi agri var. Kramp gibi degil bastikca aciyo yururken resmen topallicam. Boyle bisey yasayan var mi? Ya da neyden dolayi olur acaba?
Benim de var canim sol kasigimda gece donerken bile cok acidi.sanki bebek oraya.toplanmis gibi degisik..simdi biraz rahatladi.gibi.bi de bacaklarimin arka kismin ozellikle sabahlari uyaninca cok aciyo.ben bu agrilar hep normal.diye.düşünüyorum.bedenimiz tammamen degisiyo..o yuzden cok tedirgin olmamaya calisiyorum.cnm

Amin çok geçmiş olsun canım.

Hepsi guzel gorunuyir
Ben adidas sirt cantasi kullaniyrm
Esimle beraberken o takiyor:)
Oyle birsey tavsiye ederim ben:)
Evet eşim de benim takacağım bir şey olsun dedi. Kaç gözü var peki. Buradaki nike ı cok beğendim ama bir biyik bölmesi var. Yeterli olur mu?

Kızlar bebek bakım çantası için hangisi uygun sizce?
bende bu şekilde bir sırt çantası düşünüyorum.
hatta benım için en önemli sey alısverıste bu bebek bakım çantaları.
benım eşimde biliyorum o çantayı ben taşıyacam düzgün bir renk al dedi
seninkiler çok güzel.
bordo olana bayıldım.
bunlar hangi marka canım?

Kızlar günaydın dün doktoruma gittim bebişlerden biri 460 diğeri 475 gr maşalllah diyelim. Ayrıntılıya gitmem gerekiyor perinatologa yarın, zamanı gelmiş. İnşallah iyi haberlerle dönerim.
maşallah canım, kiloları iyi, sağlıkla büyüsünler

çok geçmiş olsun

Insallah hem maddi yönden hemde gönlümüze göre iyi birsey denk gelirr aliriz..Buarada seker yükleme testi yaptiracakmisin bizim 24 subatta randevu var bu testi yapicak doktor..

Benim de 24 şubatta canım şeker yüklemem.Sabah aç karna gel demişti bi önceki randevumda.Sabah aç karna da hiç tatlı bişey yiyemem bakalım inşallah sarsılmadan atlatırız Bir de benim eşimle kan uyuşmazlığımız var ilk başta baktırmıştım negatifti.Ama bu haftalarda bidaha bakıp 28.haftada iğne vuruluyormuş heralde.Ona da bakacaklar bu gidişimde.Son olarak da tetanoz aşımın ikinci dozu onu da vurdurup artık testlere tahlillere aşılara elveda demek istiyorum canım

Kızlar çarpıntı yaşayan var mı ben son günlerde yaşıyorum bugün gün içinde de çok yaşadım doktor bir şey demedi ama tedirgin etti beni gün boyu olması ve hala oluyor
Bende de oluyor; kansızlıktan olabilirmiş, yarın kanıma baktırıcam.

Evet eşim de benim takacağım bir şey olsun dedi. Kaç gözü var peki. Buradaki nike ı cok beğendim ama bir biyik bölmesi var. Yeterli olur mu?
Cnm kullandigim cantanin icinde iki bolmesi var
Dis yanlarinda file seklinde cepleri var, oraya suyunu ve selpagini koyuyrm kolay aliniyor,dis tarafta onde, fermuarli buyuk ve kucuk bolmeleri var, oraya kendi esyalarimi cuzdan telefon gozluk falan koyuyorum,
İcteki iki bolmenin birine alt acma bez ve islak mendil dolduruyorum, diger tarafta kiyafet ve battaniyesi oluyor
Bebekliginden beri kullaniyrm, gerci bu ikinci cantamiz digeri eskidi, netten fotosuna bakip koyarim birazdan
Bu koyacagimi 100liraya almistik yazin

Cok cesit bu sekilde bolmeli sirt cantalari var
Biz haftasonh spor giyindigimjz icin cok iyi oluyor :)
Bence mutlaka sirt cantasi alin
Cok rahat hareket imkani sagliyor
Ve esime tasitiyorum hep:)

Ben o çift tekerleklilerin manevrada biraz ağır kaldığını duymuştum canım ilk fotodaki.Bazı arabaların önler arkadakinden küçük onlar mesela bi yere çıkarıp indirirken çok rahat oluyormuş.
Diğer alacaklar okadar çok ki aklıma gelenleri şöyle bi yazayım;
Anne için;
Göğüs koruyucu krem
Göğüs kalkanı
Emzirme sütyeni-atleti
Göğüs pedi
Lohusa pijaması-geceliği
Emzirme yastığı
Bebek için;
Bebek bezi
Alt açma bezi (kullan at olanlardan)
Alt temizleme pamuğu (ilk zamanlar için)
Islak mendil
Pişik kremi
Konak önleyici şampuan
Küvet-kova-maşrapa
Banyo havlusu
Ağız mendili (bol bol)
Tırnak-saç bakım seti
Burun aspiratörü
Biberon
Emzik
Ateşölçer (kulaktan ya da eski usül civalı)

Şimdilik aklıma bunlar geldi canım.Bütçe hiç çıkarmadım çünkü daha kıyafet dışında bişey almadım.Hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…