Bizim ilk etapta yatagi dolabi arabasi var aklimizda cnm büyük alinacaklar arasinda,,ufak tefek seylere bakmadik daha bütce konusunda birsey hesaplamadik ama orta derece birsey harcariz heraldeKızlar Bebek arabası ve puset mama sandalyesi yürüteç beşik dışında ne alacaksınız liste yapan bütçe çıkaran var mı
Çok geçmiş olsun. Allah seni ve yavrunu korusun inşallah. Dualarım seninle.ü
Merhaba ela cım ve arkadaşlar , zor bir haftasonu geçirdim , Perşembe İzmit e gittik hastaneye, perinatolog kontrole çağırmıştı, buradaki doktorum zaten suyun bayağı azaldığını söylemişti çarşamba günü, Perşembe gittiğimizde doktor um suyumun 3.5 cm civarında olduğunu bebeğin durumunun hayati tehlike de olduğunu hemen amnioinfüzyon yapılmasını önerdi , (5 cm nin altı hayatı tehlike ) çare o olduğu için kabul ettik, hemen yapabilirim bu gece dedi, akşam 9 da karnımdan keseye amniyon sıvısı takviyesi yapıldı, işlem bitikten sonra 1saat uzandım ve su vajinadan gelmeye başladı tekrar , doktor fazla su gelir dedi çünkü kesede sızıntı yapan yer var dedi. Gelen Su miktarı daha da artınca hemen antibiyotik , serum falan derken yatışımı yaptılar hastaneye , bi gece hastanede yattım çok su aktı ben dedim hepsi boşaldı tekrardan galiba , ertesi gün akşama kadar yattım, doktor kontrol e geldi ve su miktarının 8 civarından olduğunu söyledi normali 10-15 , 7 sınır , 5 hayati tehlike buna da şükür cuma tekrar kontrole gideceğim bakalım ne diyecek inşallah güzel şeyler söyler, rabbim büyük yardımcı olur inşallah hepimize .
Agri deegilde canim icerisi sanki gidiklaniyo sicak su koydum iyi geldisenin tarifinle aynımı bilmiyorum ama benim apış aram ağrıyor doktor normal demişti.
Ben canim sadce multivitamin kullaniyorum en basindan beri baska biseye gerek yok dedi doktorumArkadaşlar ben sadece multivitamine devam ediyorum , başka da bişi vermedi doktorum. Bi de kendim omega alıyorum. Benim gibi kan , demir vs takviyesi kullanmayan var mı ?
Hepsi guzel gorunuyirKızlar bebek bakım çantası için hangisi uygun sizce?
Günlerimiz de aynıymış :) Sağolasın :)
Benim de var canim sol kasigimda gece donerken bile cok acidi.sanki bebek oraya.toplanmis gibi degisik..simdi biraz rahatladi.gibi.bi de bacaklarimin arka kismin ozellikle sabahlari uyaninca cok aciyo.ben bu agrilar hep normal.diye.düşünüyorum.bedenimiz tammamen degisiyo..o yuzden cok tedirgin olmamaya calisiyorum.cnmKizlar sabahtan beri sadece sol bacagimin ic kisminda basinca olan bi agri var. Kramp gibi degil bastikca aciyo yururken resmen topallicam. Boyle bisey yasayan var mi? Ya da neyden dolayi olur acaba?
Amin çok geçmiş olsun canım.ü
Merhaba ela cım ve arkadaşlar , zor bir haftasonu geçirdim , Perşembe İzmit e gittik hastaneye, perinatolog kontrole çağırmıştı, buradaki doktorum zaten suyun bayağı azaldığını söylemişti çarşamba günü, Perşembe gittiğimizde doktor um suyumun 3.5 cm civarında olduğunu bebeğin durumunun hayati tehlike de olduğunu hemen amnioinfüzyon yapılmasını önerdi , (5 cm nin altı hayatı tehlike ) çare o olduğu için kabul ettik, hemen yapabilirim bu gece dedi, akşam 9 da karnımdan keseye amniyon sıvısı takviyesi yapıldı, işlem bitikten sonra 1saat uzandım ve su vajinadan gelmeye başladı tekrar , doktor fazla su gelir dedi çünkü kesede sızıntı yapan yer var dedi. Gelen Su miktarı daha da artınca hemen antibiyotik , serum falan derken yatışımı yaptılar hastaneye , bi gece hastanede yattım çok su aktı ben dedim hepsi boşaldı tekrardan galiba , ertesi gün akşama kadar yattım, doktor kontrol e geldi ve su miktarının 8 civarından olduğunu söyledi normali 10-15 , 7 sınır , 5 hayati tehlike buna da şükür cuma tekrar kontrole gideceğim bakalım ne diyecek inşallah güzel şeyler söyler, rabbim büyük yardımcı olur inşallah hepimize .
Evet eşim de benim takacağım bir şey olsun dedi. Kaç gözü var peki. Buradaki nike ı cok beğendim ama bir biyik bölmesi var. Yeterli olur mu?Hepsi guzel gorunuyir
Ben adidas sirt cantasi kullaniyrm
Esimle beraberken o takiyor:)
Oyle birsey tavsiye ederim ben:)
bende bu şekilde bir sırt çantası düşünüyorum.Kızlar bebek bakım çantası için hangisi uygun sizce?
maşallah canım, kiloları iyi, sağlıkla büyüsünlerKızlar günaydın dün doktoruma gittim bebişlerden biri 460 diğeri 475 gr maşalllah diyelim. Ayrıntılıya gitmem gerekiyor perinatologa yarın, zamanı gelmiş. İnşallah iyi haberlerle dönerim.
çok geçmiş olsunü
Insallah hem maddi yönden hemde gönlümüze göre iyi birsey denk gelirr aliriz..Buarada seker yükleme testi yaptiracakmisin bizim 24 subatta randevu var bu testi yapicak doktor..
Bende de oluyor; kansızlıktan olabilirmiş, yarın kanıma baktırıcam.Kızlar çarpıntı yaşayan var mı ben son günlerde yaşıyorum bugün gün içinde de çok yaşadım doktor bir şey demedi ama tedirgin etti beni gün boyu olması ve hala oluyor
Cnm kullandigim cantanin icinde iki bolmesi varEvet eşim de benim takacağım bir şey olsun dedi. Kaç gözü var peki. Buradaki nike ı cok beğendim ama bir biyik bölmesi var. Yeterli olur mu?
Ve Bebek arabası alırken Seçimi doğru yapmak önemli önünde korumalık olanlar daha kullanışlı oluyormus çevrem öyle diyor fotodaki ilk Bebek arabası daha kullanıslıymıs ne demek istediğim daha iyi anlaşılsın diye fotoğraf ekledim
Amin canım seninkiler nasıllar :)) bebişlerim bebişlerine slm söylüyorlarmaşallah canım, kiloları iyi, sağlıkla büyüsünler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?