canım şimdilik ip markası tığ numarası versede olur anneciğin:)Kizlar selam, ben kendim örmüyorum maalesef, annem örüyor. Bugün ona sorayim size yazayim :) Aslinda kendime kiziyorum annemden ögrensem ya, ne güzel imkan, göre göre deneye deneye diye ama ben yurt disindayim annem türkiye'de, gecen burdaydi 2 ay kadar kaldi ama ben hep halsiz ve tembeldim yine kaldi :) Sanirim tarifleri oluyor, basta oradan yapiyorsun ama simdi mesela annem tarif falan olmadan sadece resmini görerek bana her seyi örüyor. İnanmazsiniz yüz ifadelerini cogu zaman babam isliyor onun resme yetenegi var ifadeleri güzel veriyor. :))
Canım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.ü
Merhaba ela cım ve arkadaşlar , zor bir haftasonu geçirdim , Perşembe İzmit e gittik hastaneye, perinatolog kontrole çağırmıştı, buradaki doktorum zaten suyun bayağı azaldığını söylemişti çarşamba günü, Perşembe gittiğimizde doktor um suyumun 3.5 cm civarında olduğunu bebeğin durumunun hayati tehlike de olduğunu hemen amnioinfüzyon yapılmasını önerdi , (5 cm nin altı hayatı tehlike ) çare o olduğu için kabul ettik, hemen yapabilirim bu gece dedi, akşam 9 da karnımdan keseye amniyon sıvısı takviyesi yapıldı, işlem bitikten sonra 1saat uzandım ve su vajinadan gelmeye başladı tekrar , doktor fazla su gelir dedi çünkü kesede sızıntı yapan yer var dedi. Gelen Su miktarı daha da artınca hemen antibiyotik , serum falan derken yatışımı yaptılar hastaneye , bi gece hastanede yattım çok su aktı ben dedim hepsi boşaldı tekrardan galiba , ertesi gün akşama kadar yattım, doktor kontrol e geldi ve su miktarının 8 civarından olduğunu söyledi normali 10-15 , 7 sınır , 5 hayati tehlike buna da şükür cuma tekrar kontrole gideceğim bakalım ne diyecek inşallah güzel şeyler söyler, rabbim büyük yardımcı olur inşallah hepimize .
Ayy sen pedagog musun harikaaaaaKizlar bir pedagog olarak sizden bir ricam var, ayni yazarin kitaplarini okumaktansa farkli yazarlarin kitaplarini okumaya calisin. Kendi kafanizin yatmadigi seyleri mutlaka sorgulayin.
Joel i de cok sevdim benCanim merhaba, tsk iyiyim. Sen nasilsin?
Hala bir kesinlik yok, sanirim esim fransizca olana karar verdi 'Julien' istiyor, ben de begeniyorum. Ben Can düsünüyorum.
Julien Can veya Can Julien
Simdilik amaHala kesinlestiremedik :/
Ben bacak arama normal yastik koyuyorumHer kese merhaba!
Bel ağrısından uyuyamayanlar burada mı?
Sol tarafa uyumaya alışayım derken belim kırılıyor sanki geceleri uyuyamıyorum. Sağ tarafa uyuyunca da içim rahat etmiyor.. kendi rahatlığımı düşünüyorum diye..
Şimdi ben hamile yastığıı almaya karar verdim. Aranızda kullananlar var mı? Nasıl ? Rahat ediyor musunuz ? Fiyatları da baya yüksek.. 2. el arıyorum satan varsa alırım
Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum
Bu tara arabalarin katlanisi ve bagaja konma mevzulari cok kullanissiz yapar gibi geliyor banaBen de bebek arabası için pierre cardin teistı begendim kullanan var mı ?
Araları azmış çok iyi hadi bakalım :)ay yerim onları benbebeişlerim çok mutlu oldu, onlarında slm var bebişlerine, bizim arada 50 gr var doktor sorun değil dedi, 25 şubatta kontrolümüz var
Aa iyi oldu öğrendiğim. Ben de baston istiyorum.ben chicco liteway alacağım.
ama plus olanını hıc beğenmemısler.yorumlarda.
travelda iriymiş.
baston öneriyorlar.
Canim bu sola yatma konusunu doktoruma sordum kafa sallayip benimle saka yollu dalga gecti. Vücut sen fark etmeden dogru olani yapar dedi. Zaten ilerleyen dönemde baski artacagindan sirtüstü yatmak bize de rahat gelmeyecek ama suan icin sag veya sola bazen de kisa süreli sirtüstü yatmak hicbir problem olusturmaz dedi. O zamandan beri rahat bir uyku cekiyorum valla. Biz rahatsak bebis de rahattir dedi.Her kese merhaba!
Bel ağrısından uyuyamayanlar burada mı?
Sol tarafa uyumaya alışayım derken belim kırılıyor sanki geceleri uyuyamıyorum. Sağ tarafa uyuyunca da içim rahat etmiyor.. kendi rahatlığımı düşünüyorum diye..
Şimdi ben hamile yastığıı almaya karar verdim. Aranızda kullananlar var mı? Nasıl ? Rahat ediyor musunuz ? Fiyatları da baya yüksek.. 2. el arıyorum satan varsa alırım
Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum
ü
Merhaba ela cım ve arkadaşlar , zor bir haftasonu geçirdim , Perşembe İzmit e gittik hastaneye, perinatolog kontrole çağırmıştı, buradaki doktorum zaten suyun bayağı azaldığını söylemişti çarşamba günü, Perşembe gittiğimizde doktor um suyumun 3.5 cm civarında olduğunu bebeğin durumunun hayati tehlike de olduğunu hemen amnioinfüzyon yapılmasını önerdi , (5 cm nin altı hayatı tehlike ) çare o olduğu için kabul ettik, hemen yapabilirim bu gece dedi, akşam 9 da karnımdan keseye amniyon sıvısı takviyesi yapıldı, işlem bitikten sonra 1saat uzandım ve su vajinadan gelmeye başladı tekrar , doktor fazla su gelir dedi çünkü kesede sızıntı yapan yer var dedi. Gelen Su miktarı daha da artınca hemen antibiyotik , serum falan derken yatışımı yaptılar hastaneye , bi gece hastanede yattım çok su aktı ben dedim hepsi boşaldı tekrardan galiba , ertesi gün akşama kadar yattım, doktor kontrol e geldi ve su miktarının 8 civarından olduğunu söyledi normali 10-15 , 7 sınır , 5 hayati tehlike buna da şükür cuma tekrar kontrole gideceğim bakalım ne diyecek inşallah güzel şeyler söyler, rabbim büyük yardımcı olur inşallah hepimize .
kızlar geçen hafta sipariş verdiğim şeyler geldi. aklımdayken yazayım. soobe den aldığım tüm ürünleri çok beğendim. kumaşları falan çok güzel ve yumuşacık. ve gerçekten çok kaliteli duruyor. battaniye bayağı büyük resimde görünmüyordu ama çift taraflı kullanılabilirmiş o da hoşuma gitti. ben 3-6 ay almıştım ,sanki bodilerin kalıbı biraz küçük geldi evde diper aldığım badilerle karşılaştırıcam ama dediğim gibi belki de benim gözüme öyle geldi . indirim devam ediyorsa 6-9 ay alıcam bu sefer. zaten çıtçıtlı badi sürekli lazım.
hastane çıkışı da imaj bebeydi 8 li olandan. hep kafama o takılmıştı. nasıl diye oda çok hoş canlı renkli ve yumuşacık. 2 tane de beşli zıbın takımı gelecek onlarda imaj bebe herhalde onlarda güzel gelir.
Ayy sen pedagog musun harikaaaaa
Sana sorular sorabilir miyizzz
Pesinen aklima takilan bir soruyu sormak isterim
Oglum kardesi dogdugunda 2,5 yasinda olacak
20 aylikken sutten kestim
Onun yaninda kardesini emzirmemde bir sakinca olur mu? Nasil davranmam gerekiyor bilemiyorum
Birde lutfen kitap tavsiyeleriii:)
Kizlar bir pedagog olarak sizden bir ricam var, ayni yazarin kitaplarini okumaktansa farkli yazarlarin kitaplarini okumaya calisin. Kendi kafanizin yatmadigi seyleri mutlaka sorgulayin.
sağlıkla gelsin kuzun canm, kolay değil yaşadıkların
güle güle kullansın miniğin :) imaj bebeleri nerden sipariş ettin
Ne cok ortak yonumuz var seninle benim oglumunla kizimin da arasi 2.5 yas olacak ve 21aylikken kestim bende:) sorularinin cevabini kendime de verilmis kabul ediyorum :)Ayy sen pedagog musun harikaaaaa
Sana sorular sorabilir miyizzz
Pesinen aklima takilan bir soruyu sormak isterim
Oglum kardesi dogdugunda 2,5 yasinda olacak
20 aylikken sutten kestim
Onun yaninda kardesini emzirmemde bir sakinca olur mu? Nasil davranmam gerekiyor bilemiyorum
Birde lutfen kitap tavsiyeleriii:)
Yaa Allah razi olsun cok guzel aciklamalar bunlarTabii, elimden geldigince yardimci olmak isterim. Canim aile durumunuzu bilmeden, oglunu tanimadan cok yorum yapmak istemem. Oglunu sütten kesmek zor oldu mu? Sonrasinda sık sık emmek istedigi oldu mu veya hala oluyor mu? Kardesi olacagina tepkisi nasil?
İnsallah bol bol emzirecegiz, o zaman oglunun yaninda emzirmeme imkanin olacak mi ki, oglun seninle mi yoksa krese falan mi gidiyor?
Eger her sey yolunda görünüyorsa, yaninda emzirmende bir sakinca olmaz, önemli olan ona güzelce anlatman, abi oldugunu vurgulaman ve mutlaka o esnada ona da ilgilenecegi bir aktivite sunman. Böylece durumun normal oldugunu daha koly kavrar. İlgisi sana yogunlasirsa, ona '' bebekken seni de böyle doyuruyordum, simdi kardesinin karni doyuyor'' seklinde aciklamalar yapabilirsin baslarda.
Ben tüm egitimi Alnanya'da aldigim icin, türk pedagoglari pek takip edemiyorum maalesef. Bi arastirma yapip yeniden yazayim kitap konusunu :)
Ay aramızda bi pedegog arkadasımızın olması ne kadar güzel . benim merak ettiğim birşey var eğer cevap verirsen çok sevinirim. kardeş kıskançlığının yaşamamak yada bu süreci daha kolay atlatabilmek için bize önerilerin nedir?
n11 den aldım imaj bebe nin ürünlerini.
Aaa cok gecmis olsunnBu arada oglum cok hasta arkadaslar perisan olduk cuma gununden beri. Hasta bi cocuktan mikrop kapti benden oglumdan kaptim serum filan yedim bulanti kusma yasadim yogun sekilde. Yeni toparlandim ama oglum cok hasta ateslendi doktora götürdük hicbir sey yemiyor resmen agliyo yemek gorunce cok caresiziz annemle bakiyoruz halsiz oylece yatiyo kuzum cok uzuluyorum bir an once bitsin istiyorum hic boyle hasta olmamisti iki yildir yavrucum
Evet. Var. Bunu çok yerde okuyabilirsin aslında. Kuyruk kemiği ağrısı sık görülen bi vakaimişkızlar ya kuyruk sokumu kemiğim oturup kalkarken çok agiriyo ya.sizde de var mı aynı skinti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?