- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
benimle aynısın desene21 haftaligiz canim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimle aynısın desene21 haftaligiz canim![]()
kizlar bşy sorucam.islak mendikde yenidogan olmasi yada iyi marka olmasinin ne gibi bi yarari var.ben kizimda hep yikayarak kulkandim o yuzden hic sikinti yasamadim.onume gelen markayi aliyodum
İnş canım benimde korkum o İnşallah öyle olmaz bakalım p. Tesi ne diyecekler git geldi insanı mahvediyorCanım benim kızım da gelişme geriliği ile doğdu ama 30. Haftada başladı bizimki. Önceleri haftada bir dooplerde bakılıyorum. Sonra 2 günde bir çağırdı. Dooplerde bebeği besleyen yani kan akışını sağlayan damarlara bakılıyor. Hani o mavi kırmızı renkler çıkaran ve kalp sesi verebilen ultrason.
Ayrıca gelişme geriliği yenilen yemekle alakalı değil arkadaşlar. Beslenememek ayrı, gelişme geriliği ayrı bişey.
Benimki bebeği besleyen damarların tıkanması gibi bi durumdu 37. Haftaya kadar idare edebildik sonra alindi. İnşallah seninki de daha fazla arayı açmaz. Tekrar geçmiş olsun.
Ya lazım mı cidden bu oyun halısıBen tiny love maymun adasi oyun halısını aldım gitti valla. 230dan 165 e düşmüş. Seneye ücretsiz izin alacam o yüzden belki ilerde zorlanırız diye ikna ettim kendimi![]()
Canım kafama takıldı 30 haftada başladı demişsin nekadar fark açtıki mesela benim ilerliyor az ma hep 1 hafta var arada yani dengede gidiyor seninde öyleyimdi yoksa hep açarakmı ilerledi erken doğum riski oluyormu bunda ölüm riski diyede okudum korktum açıkçasıCanım benim kızım da gelişme geriliği ile doğdu ama 30. Haftada başladı bizimki. Önceleri haftada bir dooplerde bakılıyorum. Sonra 2 günde bir çağırdı. Dooplerde bebeği besleyen yani kan akışını sağlayan damarlara bakılıyor. Hani o mavi kırmızı renkler çıkaran ve kalp sesi verebilen ultrason.
Ayrıca gelişme geriliği yenilen yemekle alakalı değil arkadaşlar. Beslenememek ayrı, gelişme geriliği ayrı bişey.
Benimki bebeği besleyen damarların tıkanması gibi bi durumdu 37. Haftaya kadar idare edebildik sonra alindi. İnşallah seninki de daha fazla arayı açmaz. Tekrar geçmiş olsun.
2. Si de tüp bebek mi? Benim de ilk gebeliğim tüp bebek de ondan soruyorum. Belki 2. Si doğal olur diye umuyorum"ozzzy28, post: 49990828, member: 422020"]
Ben de cam alıcaktım ama bir arkadaşım cam anne sütünün kalitesini bozuyor dedi. Ben de o yüzden vazgeçtim. Avent natural cam olmayanını alıcam.yok canım henüz ona bakmadım şimdi eve geldim daha bir bakayım..Sağolasın..
biberon almak istiyorum...cam sağlıklıdır diye düşünüyorum
Yenidoğan için hangi boy kullanışlı acaba?efsunsuz
Bende bu ikisi var canim
Kucuk olana zemzem koymustum
Dogdugunda agzina damlattik
Eki Görüntüle 1948822
Eki Görüntüle 1948824
Bendede aynısı olucak eminim dillerinide anlamıyoruz saf gibi bakıyoruz benimde doktorum bakacakmis sebep sonuç ilişkisi yapacaklarmış hayırlısı inşallah ama artık ohh Diyip rahat bir hamilelik istiyorum 2 tane doğurdum hiç böyle yorulmadım Rabbim hayreylesinZeynosrkn84 canin ben dooplere girdim ama senin doktorunun dedigiyle aynimi acaba bilemedm.22 haftalikken yani gecen hafta kontrole gittigmzde doktr bskti.sonra dooplere gondericdm bide o baksn dedi.ayrica daha detayli ultrasonda var ama gerek gormuyorum zaten ben hersegine bakiyrm dddi
Dooplere giftigimdd bi doktor bes dakika kadar bakti.fl,bpd,hc vs.degerlerine bakip sekretere soyluyodu.benle hic konusmadi.sonucun doktora gidscek dedi.
Bu giftigim guya ozel hastaneydi
Sağlıkla sıhhatle kullanın canımBeşiğimizi aldık Rabbim yatırmak nasip etsin daha tam ayarlamadık ama atmak istedim
Sağol canım inşallah cümlemizin yavrularıRica edeirm cnm
Intagramda da dehset kapi susleri yapanlar
insallah onemli bi durum degildir
Allah bebegini ve seni korusun
Saglikla buyusun insallah
Eşimin yeğeninde vardı ve çocuk acayip eğleniyordu. Aslında biraz çocuğa da bağlı sevip sevmeyeceği. Ama ben hevesleniyordum indirimdeyken almak istedim. 5 tane oyuncak var içinde. O tipteki oyuncaklar zaten en kötü 20 TL. Aldım gitti yaniYa lazım mı cidden bu oyun halısı
Sağlıkla uyusun içinde inşallahBeşiğimizi aldık Rabbim yatırmak nasip etsin daha tam ayarlamadık ama atmak istedim
Sağlıkla oynasın bebişin canım iyi yapmışsın içinde kalmaması en güzeliEşimin yeğeninde vardı ve çocuk acayip eğleniyordu. Aslında biraz çocuğa da bağlı sevip sevmeyeceği. Ama ben hevesleniyordum indirimdeyken almak istedim. 5 tane oyuncak var içinde. O tipteki oyuncaklar zaten en kötü 20 TL. Aldım gitti yani![]()
Bakıp hemen kağıdı veriyolar. Beklemiyosun.Kızlaaar devlet hastanesinde detaylı usg sonucu ne kadar sürede çıkıyor?
Canım kafama takıldı 30 haftada başladı demişsin nekadar fark açtıki mesela benim ilerliyor az ma hep 1 hafta var arada yani dengede gidiyor seninde öyleyimdi yoksa hep açarakmı ilerledi erken doğum riski oluyormu bunda ölüm riski diyede okudum korktum açıkçası