2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar telsiz almayı düşünüyor musunuz? Aslında bizim evimiz küçük ama bebek uyuyunca kapıları kapatırsak duymam diye çekiniyorum. Ya da başka bir yere kalmaya gittiğimizde lazım olur belki ama emin olamadım.

Merhaba hanımlar bende 2016 haziran annesiyim geçen sene bizler böyle tatlı telaşlardaydık..ellerinizden öper 8 aylık oğlum var 12 haziran doğumlu..sizlerin yazışmalarını görünce o heyecanlı günler geldi aklıma benim birazda zahmetli yedi ama olsun evladım için değer yeter ki o benimle olsun..hepinizi kocaman öpüyorum kendinize ve bebişlerde çok çok iyi bakın..

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var bel cevrem cok kasiniyor vucudum saclardaki kepek olurya ayni onun gbi dokuluo kasintidan oluorum ustelik bebe yagi ve lierac catlak onleyici kullaniyorum sizce neden bu kadar kasinio
Kantaron yağı kullan. Kantaron mucizevi bir şey bence.

Kızlar telsiz almayı düşünüyor musunuz? Aslında bizim evimiz küçük ama bebek uyuyunca kapıları kapatırsak duymam diye çekiniyorum. Ya da başka bir yere kalmaya gittiğimizde lazım olur belki ama emin olamadım.
Bence çok gerekli birşey. Biz dogum yapan iki arkadasımıza almıştık hediye olarak ve dediler ki iyi ki var çünkü bebek misafir var diyelim uyuyamıyor odaya bırakıyorsun ve ne yaptıgını bilemiyorsun. Telsizler cok guzel hem goruntulu hem gece goruslu. Bir internetten sipariş vermiştik aliexpressten. Ama oradan sipariş verilecekse şimdiden verin çünkü gelmesi bazen 1-2ayı buluyor ve cok cok uygun..

Geçen gün göbek deliğinin olduğu yer düzenli olarak atıyordu. Hep aynı yerde aynı şiddette. Tekmeler farklı farklı yerde ve şiddette olurken bu ise ritmik bir hareket gibiydi. Hıçkırık olabilir diye düşünmüştüm.

Ben bugün avent aldım 1 ay naturel olanindan. Herkes farklı farklı birşey soyluyor . Kafam karıştı . Deneyimli bir annede lansinoh biberondan memnundu. Bnm pompada lansinoh . Sut sagarken direkt ona sagarim diye dusundum. Lansinoh ile avent arasında gidip geldim. Geri mı versem aventi bilemedim.

Süper bende yeterli olur diye düşünmüştüm. Yatakta bezini değişirken ortalığı batırır, babamızdan uyanır diye tedirgindim . Aslında ayrı bir aparat görmüştüm bi yerde. Beşik üstüne takılıyor alt değiştirme ünitesi oluyor. Onu bulursam alırım herhalde

Bende öyleyim.o yüzden tekstili sonraya bıraktım. Şimdi pompa biberon şampuan deterjan mama sandalyesi gibi şeyleri aldım

Aslında Dr Brown, gaz sancısı olan çocuklar için tavsiye ediliyor. Erkek bebeklerin karın kasları geç gelişiyor, bazen 5. 6. Ayı buluyor. O zamana kadar surekli gaz sıkıntısı oluyor. Benim de oğlum olacak Allahın izniyle. Bu sebeple dr brown kesin olacak. Ama cam şişeler bunlar. Ağır oluyor taşıması. Yanına da lansinoh veya avent dusunuyorum su içerken rahat olur bakarsın sancısız olur hafif falan onu kullanır. Emzirirsek sorun yok da emziremezsek diye.
Degiştirme ama bebekte gaz sıkıntısı olursa dr brown al bence. Mamajo da arastırıyorum esim soyledi turk malı ve yurtdısından cok sipariş alan iyi bir marka dedi. Birşey ogrenırsem paylaşırım.

Ben de uyuyamıyorum. Uyuyamama erken başladı bende. Hamileliğim boyunca ne bulantım oldu ne mide yanmam çok şükür ama bu burun tıkanılığı çok fena. Dr umun tavsiyesi ile bebekler için deniz suyu aldım bir tek o rahatlatıyor. Hiç nefes alamıyorum horluyorum hatta. bir de akıntım var beyaz sanırım mantar. Onu da ilk randevuda dr a soracagım acaba sıkıntılı bir durum mu?

Bugün kontrolüm vardı ayrıntılı bakıldı.oofff doktorun hiç bişey yok demesini beklerken böbreklerde genişleme var dedi.2 böbrektede 5mm çapındaymış.korkulacak bişi yok dedi ama içime kışku düştü.takip edilecekmiş büyümüyosa hiç sorun değilmiş 5mm.ama büyürse bakarız dedi 15 gün sonraya gün verdi.benim hamileliğin ilk aylarında kafasında kist görmüşlerdi uçtu gitti.umarım buda öyle olur biter gider...varmı tanıdıklarınızda bu böbrek sorunu yaşayan.erkek bebeklerin %50 görülme olasılığı varmış ama benim kızım olacak nasipse

Ablamın kızında vardı doğuma kadar düzelmişti, hiçbir problem çıkmamıştı sonrasında, güzel haberler alman dileğiyle..

Geçen gün göbek deliğinin olduğu yer düzenli olarak atıyordu. Hep aynı yerde aynı şiddette. Tekmeler farklı farklı yerde ve şiddette olurken bu ise ritmik bir hareket gibiydi. Hıçkırık olabilir diye düşünmüştüm.

Ben bugün avent aldım 1 ay naturel olanindan. Herkes farklı farklı birşey soyluyor . Kafam karıştı . Deneyimli bir annede lansinoh biberondan memnundu. Bnm pompada lansinoh . Sut sagarken direkt ona sagarim diye dusundum. Lansinoh ile avent arasında gidip geldim. Geri mı versem aventi bilemedim.

Süper bende yeterli olur diye düşünmüştüm. Yatakta bezini değişirken ortalığı batırır, babamızdan uyanır diye tedirgindim . Aslında ayrı bir aparat görmüştüm bi yerde. Beşik üstüne takılıyor alt değiştirme ünitesi oluyor. Onu bulursam alırım herhalde

Bende öyleyim.o yüzden tekstili sonraya bıraktım. Şimdi pompa biberon şampuan deterjan mama sandalyesi gibi şeyleri aldım
aaaa benimde göbek deliğinin çok yakınında tuhaf bir acı gibi bişey atıyor arada. acaba hıçkırık mı ki o :KK45:

Ya işte hangi duvara koyacağımıza karar verirsek inşallah gerisi gelecek :) ama karar verirsem sizinle paylaşıcam modelini falan.
Bu arada yarın sabah doktor randevum var, çok heyecanlıyım:anneadayı:
benim de bu sabah perinatolog randevum var. güzel haberlerle dönelim inşallah arkadaşım :KK19:

Günaydın kızlar, canım çok sıkkın , artık gerçekten çok sıkıldım, her dakika afedersiniz geğirmekten midemdekilerin ağzıma gelmesinden, ağzıma geldikçe reflex olarak öğürmekten, 5.ayda herzaman değil ama arada kusmaktan gerçekten sıkıldım, herkes naz yaptığımı düşünüyor vallahi billahi yapmıyorum, çok mutsuzum hiç geçmeyecek bu gaz ve bulantı, artık doğumdan sonrada gitmeyecek gibi hissediyorum :( deliricem kızlar, bi çareside yok, bi anneme bide sizlere dert yanıyorum kusuruma bakmayın :(

canım bebiş deme akan sular duruyo. Ben 26 alıyım da o sağlıklı doğsun. Bebişin kilosu önemli değil sağlıklı olunca kapatıyo hemen arayı.
Hayırlısı ile normal doğum inş. Bu arada Arkadaşınnın vücudu geçerli bahane mi bekliyordu ki:))

Öyle tabi ben de 2buçuk kilo doğmuşum ama annem hiç hastalanmadan çabucak büyüdün diyor:) Arkadaşım ekmek pasta börek çörek yemek için hamile kaldı sanırım bebeğime yarasın diye diye yiyordu ama kendine yaradı en çok :))

Sevindim cnm iyi olmaniza sükür ne güzell..Evett iyiki hissediyoruzz oda yetiyor simdilik.. Sırt konusu bendede ayni birtek sikayetim o var,,,insallah böyle gider cnm sorunsuzz bebisimizin hazirliklariyla ugrasirken bir bakmisiz 3.trimester da bitmis olurr Hayirlisiyla..

İnşallah canım.Dün mart annelerine bakayım dedim doğuranlar olmuş ne güzel.Ben doğuma gidiyorum dua edin diyenler.Ay bi an bizi düşündüm buralarda yazmamıza az kaldı Allah izin verirse.7.haftalardan nerelere geldik :KK200:

Kizlar ucuncu donem mi daha zor oluyormuş.

Canım işte alınan kilolar,bebeğin ağırlığının artması vs daha zorlaştırıyor hareketleri diyorlar.Bir de bulantıları geri dönenler var ki o en çok korktuğum şey,başlarda çok çektim çünkü :( ama olsun çabucak geçer o günler de önemli olan sağlıkla kucağımıza almamız minnoşlarımızı :anne::KK200:

Günaydın kızlar, canım çok sıkkın , artık gerçekten çok sıkıldım, her dakika afedersiniz geğirmekten midemdekilerin ağzıma gelmesinden, ağzıma geldikçe reflex olarak öğürmekten, 5.ayda herzaman değil ama arada kusmaktan gerçekten sıkıldım, herkes naz yaptığımı düşünüyor vallahi billahi yapmıyorum, çok mutsuzum hiç geçmeyecek bu gaz ve bulantı, artık doğumdan sonrada gitmeyecek gibi hissediyorum :KK43: deliricem kızlar, bi çareside yok, bi anneme bide sizlere dert yanıyorum kusuruma bakmayın :KK43:

Canım bunun için doktoruna bir sorsan belki yediklerine dikkat etmeni ister hani gaz yapıcı şeyler yeme ya da mide ilacı falan verir.Bu tabletler var yutulan hamilelere veriyorlar onlardan alabilirsin.Benim de akşamları midemde yanma oluyor soğuk süt iyi geliyor bana.Allah yardımcın olsun mide çok hassaslaşıyor bu dönemde ve sıkılman çok normal.Ama üzme kendini vardır bi çaresi illa ki

Merhaba hanımlar bende 2016 haziran annesiyim geçen sene bizler böyle tatlı telaşlardaydık..ellerinizden öper 8 aylık oğlum var 12 haziran doğumlu..sizlerin yazışmalarını görünce o heyecanlı günler geldi aklıma benim birazda zahmetli yedi ama olsun evladım için değer yeter ki o benimle olsun..hepinizi kocaman öpüyorum kendinize ve bebişlerde çok çok iyi bakın..

Hayırlı uğurlu olsun canım oğlun sağlıkla büyüt inşallah:) haziranda doğuracak anneler için tavsiyelerin var mı? :) neler giydirdin mesela ilk başlarda?

Back
X