- 29 Ekim 2012
- 767
- 902
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim ve annem ama galiba sona dogru sadece annem eşim dayanamaz benden önce dogurur :)Doğum sirasin da yaninizda kim olucak
Kantaron yağı kullan. Kantaron mucizevi bir şey bence.Kizlar yardiminiza ihtiyacim var bel cevrem cok kasiniyor vucudum saclardaki kepek olurya ayni onun gbi dokuluo kasintidan oluorum ustelik bebe yagi ve lierac catlak onleyici kullaniyorum sizce neden bu kadar kasinio
Bence çok gerekli birşey. Biz dogum yapan iki arkadasımıza almıştık hediye olarak ve dediler ki iyi ki var çünkü bebek misafir var diyelim uyuyamıyor odaya bırakıyorsun ve ne yaptıgını bilemiyorsun. Telsizler cok guzel hem goruntulu hem gece goruslu. Bir internetten sipariş vermiştik aliexpressten. Ama oradan sipariş verilecekse şimdiden verin çünkü gelmesi bazen 1-2ayı buluyor ve cok cok uygun..Kızlar telsiz almayı düşünüyor musunuz? Aslında bizim evimiz küçük ama bebek uyuyunca kapıları kapatırsak duymam diye çekiniyorum. Ya da başka bir yere kalmaya gittiğimizde lazım olur belki ama emin olamadım.
Geçen gün göbek deliğinin olduğu yer düzenli olarak atıyordu. Hep aynı yerde aynı şiddette. Tekmeler farklı farklı yerde ve şiddette olurken bu ise ritmik bir hareket gibiydi. Hıçkırık olabilir diye düşünmüştüm.
Ben bugün avent aldım 1 ay naturel olanindan. Herkes farklı farklı birşey soyluyor . Kafam karıştı . Deneyimli bir annede lansinoh biberondan memnundu. Bnm pompada lansinoh . Sut sagarken direkt ona sagarim diye dusundum. Lansinoh ile avent arasında gidip geldim. Geri mı versem aventi bilemedim.
Süper bende yeterli olur diye düşünmüştüm. Yatakta bezini değişirken ortalığı batırır, babamızdan uyanır diye tedirgindim . Aslında ayrı bir aparat görmüştüm bi yerde. Beşik üstüne takılıyor alt değiştirme ünitesi oluyor. Onu bulursam alırım herhalde
Bende öyleyim.o yüzden tekstili sonraya bıraktım. Şimdi pompa biberon şampuan deterjan mama sandalyesi gibi şeyleri aldım
Bugün kontrolüm vardı ayrıntılı bakıldı.oofff doktorun hiç bişey yok demesini beklerken böbreklerde genişleme var dedi.2 böbrektede 5mm çapındaymış.korkulacak bişi yok dedi ama içime kışku düştü.takip edilecekmiş büyümüyosa hiç sorun değilmiş 5mm.ama büyürse bakarız dedi 15 gün sonraya gün verdi.benim hamileliğin ilk aylarında kafasında kist görmüşlerdi uçtu gitti.umarım buda öyle olur biter gider...varmı tanıdıklarınızda bu böbrek sorunu yaşayan.erkek bebeklerin %50 görülme olasılığı varmış ama benim kızım olacak nasipse
ben de 7 ,5 aldım. ben biraz kilolu başladım neyseki boyum uzunGünaydınnn kızlar. Ben 10 kilo almış oldum. Sizde durum nedir?
hala kasığımda benimSevgili anneler bebekleriniz mideye mi yakın duruyo yoksa kasığa mı
Üçüncü dönemde ilk başlarda sıkıntılı gecirenler için o sikintili zamanlar geri dönüyor diye okumuştum bende, ama tabi belli olmaz...Kizlar ucuncu donem mi daha zor oluyormuş.
benim eşim de ikizler. ikizler erkeğini beğeniyorum arkadaşlarım kuzenlerim de var biliyorum. nasip kısmet tabi sağlıkla doğsunlar.benim eşim ikizler...
çevresinde çok sevilen biridir...
ben de kızım ikizler olsun istiyorum
aaaa benimde göbek deliğinin çok yakınında tuhaf bir acı gibi bişey atıyor arada. acaba hıçkırık mı ki oGeçen gün göbek deliğinin olduğu yer düzenli olarak atıyordu. Hep aynı yerde aynı şiddette. Tekmeler farklı farklı yerde ve şiddette olurken bu ise ritmik bir hareket gibiydi. Hıçkırık olabilir diye düşünmüştüm.
Ben bugün avent aldım 1 ay naturel olanindan. Herkes farklı farklı birşey soyluyor . Kafam karıştı . Deneyimli bir annede lansinoh biberondan memnundu. Bnm pompada lansinoh . Sut sagarken direkt ona sagarim diye dusundum. Lansinoh ile avent arasında gidip geldim. Geri mı versem aventi bilemedim.
Süper bende yeterli olur diye düşünmüştüm. Yatakta bezini değişirken ortalığı batırır, babamızdan uyanır diye tedirgindim . Aslında ayrı bir aparat görmüştüm bi yerde. Beşik üstüne takılıyor alt değiştirme ünitesi oluyor. Onu bulursam alırım herhalde
Bende öyleyim.o yüzden tekstili sonraya bıraktım. Şimdi pompa biberon şampuan deterjan mama sandalyesi gibi şeyleri aldım
benim de bu sabah perinatolog randevum var. güzel haberlerle dönelim inşallah arkadaşımYa işte hangi duvara koyacağımıza karar verirsek inşallah gerisi gelecek :) ama karar verirsem sizinle paylaşıcam modelini falan.
Bu arada yarın sabah doktor randevum var, çok heyecanlıyım![]()
canım bebiş deme akan sular duruyo. Ben 26 alıyım da o sağlıklı doğsun. Bebişin kilosu önemli değil sağlıklı olunca kapatıyo hemen arayı.
Hayırlısı ile normal doğum inş. Bu arada Arkadaşınnın vücudu geçerli bahane mi bekliyordu ki:))
Sevindim cnm iyi olmaniza sükür ne güzell..Evett iyiki hissediyoruzz oda yetiyor simdilik.. Sırt konusu bendede ayni birtek sikayetim o var,,,insallah böyle gider cnm sorunsuzz bebisimizin hazirliklariyla ugrasirken bir bakmisiz 3.trimester da bitmis olurr Hayirlisiyla..
Kizlar ucuncu donem mi daha zor oluyormuş.
Günaydın kızlar, canım çok sıkkın , artık gerçekten çok sıkıldım, her dakika afedersiniz geğirmekten midemdekilerin ağzıma gelmesinden, ağzıma geldikçe reflex olarak öğürmekten, 5.ayda herzaman değil ama arada kusmaktan gerçekten sıkıldım, herkes naz yaptığımı düşünüyor vallahi billahi yapmıyorum, çok mutsuzum hiç geçmeyecek bu gaz ve bulantı, artık doğumdan sonrada gitmeyecek gibi hissediyorumdeliricem kızlar, bi çareside yok, bi anneme bide sizlere dert yanıyorum kusuruma bakmayın
![]()
Merhaba hanımlar bende 2016 haziran annesiyim geçen sene bizler böyle tatlı telaşlardaydık..ellerinizden öper 8 aylık oğlum var 12 haziran doğumlu..sizlerin yazışmalarını görünce o heyecanlı günler geldi aklıma benim birazda zahmetli yedi ama olsun evladım için değer yeter ki o benimle olsun..hepinizi kocaman öpüyorum kendinize ve bebişlerde çok çok iyi bakın..